português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
ALIMENTS []
Referències trobades:
275   [Refinar la cerca]
Mostrant:
1 .. 20   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 14
anar a la pàgina                         


1 / 275
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Menjar de rics, menjar de pobres / text de Maria Coll, il·lustracions de Cinta Fosch
Coll, Maria


En: Sàpiens. Barcelona, núm. 262 (gener 2024), p. 10-15: il. (Actualitat



Matèries: Alimentació humana ; Aliments ; Hàbits culturals ; Costums alimentaris
Àmbit:Catalunya ; Món
Cronologia:[0000 - 2023]
Autors add.:Fosch, Cinta (Il·l.)
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Arxiu Històric de Sabadell; Biblioteca de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Fams endèmiques, fams episòdiques. Crisis i conjuntures frumentàries als comtats de Barcelona, Osona, Manresa i Girona (990-1090) / Pere Benito i Monclús
Benito i Monclús, Pere


En: Recerques : història, economia, cultura. Barcelona, núm. 81 (2022) , p. 5-36 (Articles
Notes a peu de pàgina. Títols i resums en català i anglès.


Matèries: Edat mitjana ; Fam ; Crisi de subsistència ; Aliments ; Blat
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[990 - 1090]
Accés: https://raco.cat/index.php/Recerques/article/view/414755
Localització: Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Els Beneficis de l'avellana de Riudoms / Arnau Bes Pastor
Bes Pastor, Arnau


En: Lo Floc : revista del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Riudoms. Any XLV, núm. 244 (abril-juny 2023), p. 50-53 (Agroecologia

Després de realitzar l'anàlisi nutricional de l'oli d'oliva verge extra en l'anterior article publicat el trimestre passat, aquesta vegada és el torn d'un dels altres aliments de producció local per excel·lència: l'avellana. L'avellana està classificada dintre del grup dels fruits secs, dins del qual hi podem trobar també ametlles, nous, festucs, cacauets, nous de Brasil, pinyons i castanyes, com a més destacats. Tots aquests aliments tenen diversos trets característics en comú, per això formen part del mateix grup alimentari, i és que en la seva composició natural -sense manipulació humana- conté menys d'un 50 per cent d'aigua, i la seva distribució de macronutrients (hidrats de carboni, proteïnes i greixos) és relativament semblant tot i que, aprofundint més, sí que trobem diferències destacables entre ells. Pel que fa a la producció, l'avellana de Riudoms està inclosa dins de la denominació d'origen protegida (DOP Avellana de Reus). Aquesta DOP està regulada per la Unió Europea i denota bàsicament unes característiques al producte particulars d'aquesta regió geogràfica i una qualitat excel·lent. Tot i això, la tendència els últims anys és d'una clara baixada en la producció.


Matèries: Aliments ; Fruita seca ; Productes agraris ; Avellaners
Àmbit:Riudoms
Cronologia:[2023]
Accés: https://raco.cat/index.php/LoFloc/article/view/423214
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la; B. Pública de Tarragona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
L'Oli d'oliva verge extra / Arnau Bes Pastor
Bes Pastor, Arnau


En: Lo Floc : revista del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Riudoms. Any XLV, núm. 243 (gener-març 2023), p. 46-47 : il. (Agroecologia

L'oli d'oliva és realment "or líquid"? Tots hem sentit afirmar-ho moltes vegades ja que tant Riudoms com municipis del nostre voltant en són grans productors i atès que forma part dels aliments típics de la famosa dieta mediterrània. Però... realment sabem quina és la seva composició nutricional detallada per poder afirmar amb coneixement de causa que vertaderament sí que és "or líquid"? O bé ho diem per dir alguna cosa o per creença popular? Així, doncs, en el present article us proposo descobrir amb profunditat i raonament científic les propietats nutricionals de l'oli d'oliva verge extra (OOVE). Certament, l'OOVE té propietats que el fan un aliment molt interessant i beneficiós.


Matèries: Aliments ; Oli d'oliva ; Productes agraris
Àmbit:Riudoms ; Baix Camp
Cronologia:[2023]
Accés: https://raco.cat/index.php/LoFloc/article/view/423200
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la; B. Pública de Tarragona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 275
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Pa d'en Sardanes / Joan Pinsach
Pinsach, Joan


En: Gavarres. Cassà de la Selva, núm. 22 (tardor-hivern 2012), p. 106-107: il. (Patrimoni. Gastronomia) 



Matèries: Masies ; Costums alimentaris ; Aliments
Matèries:Can Sardanes de Verneda
Àmbit:Verneda - Cassà de la Selva
Cronologia:[2012]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Garoines / F. Martí Carreras
Martí Carreras, Frederic


En: Revista de Palafrugell. Palafrugell. Año III, núm. 2 (febrero 1964), p. 13-14


Matèries: Aliments ; Pesca ; Fauna ; Mol·luscs ; Costums alimentaris
Àmbit:Palafrugell
Cronologia:[1963]
Accés: https://pandora.palafrugell.cat/viewer.vm?id=0000037957 [exemplar complet]
Localització: B. Popular (Palafrugell)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Plats, platillos i cuina tradicional



En: Revista del Baix Empordà. Palamós, núm. 50 (setembre 2015), p. 3-74 : il. (El tema

Conté: El "mar i muntanya" és una aportació única, exclusiva i genial de la cuina del Baix Empordà : Entrevista amb el crític i historiador ; gastronòmic Jaume Fàbrega ; Reflexions digestives / Ricard Julià ; Josep Pla i la gastronomia. En defensa de la cuina honesta / Anna Aguiló i Miquel ; El menjar local, descrit en tres històries i dos funerals / Ramir Lacasa ; Les coquesses, anar a portar el dinar al camp i cuineres de fonda / Rosa M. Masana Ribas ; La truita de foneis i altres plats de l'àvia / Narcís Subirana ; Productes naturals de la pagesia de Calonge i Sant Antoni / Esther Loaisa Dalmau i Joan Molla Callís ; L'origen de les confitures en el món rural / Georgina Regàs ; La cuina de l'Empordà. Revisió d'una premonició / Martí Sabrià i Deulofeu ; Els àpats de barraca / Xavier Rocas ; L'origen de l'arròs a l'Empordà / Baltasar Parera i Coll ; Dolços, confits i tortells palamosins farcits d'història: segles XVI-XIX / Gabriel Martín Roig ; Idees de cuina de caça i bolets de la finca de Fitor a Les Gavarres / Joan Botey i Serra ; Reminiscències de la cuina a Santa Cristina d'Aro / Glòria Jara i Albertí ; Pa groc / Lluís Molinas ; L'Enriqueta de Can Ferriol, tot un referent de la cuina tradicional empordanesa / Lluís Molinas i Falgueras ; El santantonienc Artur Mundet, el rei del sidral / Albert Vilar Massó ; Sèpies, llobarros, gambes...!!! Quan la subhasta era cantada / Josep Grassot París.


Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Aliments ; Productes agraris ; Racionament
Àmbit:Baix Empordà
Cronologia:[2015]
Accés: https://revistabaixemporda.cat/hemeroteca/
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Popular (Palafrugell); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Gastronomia conventual dels fares agustins de Palamós / Gabriel Martín Roig
Martín i Roig, Gabriel


En: Revista del Baix Empordà. Palamós, núm. 34 (desembre 2011), p. 49-60 : il. (El tema
Notes.


Matèries: Costums alimentaris ; Convents ; Aliments
Matèries:Agustins
Àmbit:Palamós
Cronologia:[1700 - 1850]
Accés: https://revistabaixemporda.cat/hemeroteca/
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Popular (Palafrugell); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 275
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Menjar per fer-nos grans! / [il·lustracions: Mariona Carreras]



Vall-Llobrega : Aula Gatronòmica de l'Empordà, 2009
24 p. : il. col. ; 25 cm + 1 calendari
A la coberta: Fòrum Gastronòmic.



Matèries: Alimentació humana ; Infància ; Aliments ; Costums alimentaris
Àmbit:Baix Empordà
Cronologia:2009
Autors add.:Carreras, Mariona (Il·l.)
Autors add.:Aula Gastronòmica de l'Empordà
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 275
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Art i gastronomia : [catàleg de l'exposició : celebrada al Museu de l'Empordà de Figueres en commemoració de l'Any Dalí / text: Marga Parera ; coordinació: Josep Guardiola, Martí Sabrià i Rosa Bel]
Parera, Marga


Vall-llòbrega : Cuina de l'Empordanet, 2004
73 p. : il. col. ; 30 cm
Catàleg de l'exposició 'Art i Gastronomia - Dalí 2004' celebrada al Museu de l'Empordà de Figueres en commemoració de l'Any Dalí. Conté: Rosa Aguiló, Anna Agustí Hontagas, Jordi Amagat, Josep M. Ametlla, Bonaventura Ansón, Núria Bagué, Leonard Beard, Toni Becerra, Bengel, Lluís Bruguera, Narcís Coderch, Modest Cuixart, Salvador Dalí, Jakob Engler, Jordi Fulla, Enric Giralt, Narcís Gironell, Daniel Lleixà, Robert Llimós, Marcel Martí, Manel Mart (Marzo), Clara Oliveras, Pujol Boira, Pere de Ribot, Oriol Rius, Guillem Rocas, Jordi Sábat, Evarist Vallès, Lluís Vilà.



Matèries: Exposicions artístiques ; Catàlegs ; Receptes culinàries ; Aliments ; Art ; Costums alimentaris ; Cuiners
Àmbit:Figueres
Cronologia:2004
Autors add.:Guardiola, Josep (Ed.) ; Sabrià i Deulofeu, Martí (Ed.) ; Bel, Rosa (Ed.)
Autors add.:Museu de l'Empordà


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 275
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Patrimoni de la indústria alimentària : passat, present i futur : X Jornades d'Arqueologia Industrial de Catalunya, Vic 1-3-12-2016 / [organitza: Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica, Museu de la Ciència i de la Tècnica i de Catalunya] ; Ramon Gumà i Esteve, Jordi Ferrer Huguet, Montserrat Cucurella-Jorba, [et al.]

Jornades d'Arqueologia Industrial de Catalunya (10es : 2016 : Vic )


Terrassa : Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya : Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, [2017]
510 p. : il. ; 23 cm
ISBN 9788469768921

Conté:
- 236152   La Premsa de Biga de l'avinguda de Tarragona : Vilafranca del Penedès.
- 236153  Gumà i Esteve. Ramon. Sistematització i evolució de les construccions destinades a l'elaboració del vi i la seva relació amb els sistemes de producció al Penedès: finals segle XIX i inicis segle XX.
- 236154  Cucurella-Jorba. Montserrat. El Patrimoni arquitectònic del vi. Els cellers de Pere Domènech i Roura.
- 236155  Ferrer Huguet. Jordi. La Introducció de la maquinària a la vitivinicultura a finals del segle XVIII i inicis del segle XX.
- 236156  Gordillo Bel. Dídac. Els Passos de barca en el tram baix del riu Ebre.
- 236157  March Barberà. Jordi. L'Escorxador públic de Tortosa. Un model d'indústria càrnica modernista.



Matèries: Actes de congressos ; Arqueologia industrial ; Indústria alimentària ; Aliments ; Enginyeria ; Museus especialitzats ; Cellers ; Indústria vinícola ; Utillatge ; Escorxadors ; Ponts
Àmbit:Catalunya ; Vic
Cronologia:2016
Autors add.:Gumà i Esteve, Ramon ; Ferrer Huguet, Jordi ; Cucurella-Jorba, Montserrat ; Ferrer Huguet, Jordi ; Gordillo Bel, Dídac ; March Barberà, Jordi
Autors add.:Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya ; Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya
Localització: B. Municipal (Móra la Nova)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 275
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
L'Extractivisme agrari com a causa de vulnerabilitat rural. Reflexions a partir de la comarca de la Llitera / Josep Espluga Trenc
Espluga Trenc, Josep Lluís


En: Ibix : publicació biennal de cultura. Ripoll. 2a època, núm. 12 (novembre 2022), p. 117-126
Referències bibliogràfiques. Resum en català i anglès.



Matèries: Despoblament ; Agricultura ; Explotacions agràries ; Producció agrària ; Desenvolupament sostenible ; Aliments
Àmbit:Llitera - Franja, la ; Osca ; Aragó
Cronologia:[2021]
Autors add.:Col·loqui d'Estudis Transpirinencs (12è : 2021 : Sant Joan de les Abadesses )
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; Universitat de Barcelona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Las Primeras patatas cultivadas en España ¿Fueron en Valls? / Pedro Catalá Roca
Català i Roca, Pere


En: Cultura. Valls. 2ª época. Año XXIII, Núm. 73 (abril 1951), p. 8-9 (Monografias vallenses


Matèries: Conreus ; Productes agraris ; Aliments ; Guerra del Francès ; Setge de Tarragona
Àmbit:Tarragona ; Valls
Cronologia:[1811]
Accés: https://xacpremsa.cultura.gencat.cat/pandora/viewer.vm?id=0000290705 [exemplar complet]
Localització: B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Sobirania alimentària : de proximitat i ecològica / text: Sergi Cot ; fotos: Joan Aureli Martí
Clot, Sergi


En: Revista de Girona. Girona, núm. 329 (novembre-desembre 2021), p. 24-29 : il. (Reportatge fotogràfic


Matèries: Agricultura biològica ; Aliments ; Explotacions agràries ; Ramaderia ; Horta ; Desenvolupament sostenible ; Indústria alimentària ; Productes agraris
Matèries:Granja Mas Estrach ; Granja la Selvatana ; Cal Cigarro
Àmbit:Fornells de la Selva ; Campllong ; Salt
Cronologia:[2021]
Autors add.:Martí, Joan Aureli (Il·l.)
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/393559
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Formatges catalans i formatges gironins / Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume


En: Revista de Girona. Girona. Any 44, núm. 191 (1998) , p. 50-55 : il. (Tradicions
Bibliografia. Notes.


Matèries: Aliments ; Costums alimentaris ; Indústria lletera ; Indústria alimentària ; Artesania
Àmbit:Girona, província ; Catalunya
Cronologia:1998
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/102637
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Productes marins rars de la Costa Brava / Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume


En: Revista de Girona. Girona. Any 43, núm. 183 (1997) , p. 24-31 : il. (Tema de redacció


Matèries: Aliments ; Pesca ; Costums alimentaris ; Fauna ; Flora ; Mar
Àmbit:Costa Brava
Cronologia:1997
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/97451
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Competencia, mercado e intervencionismo en el comercio de carne en la Europa bajo-medieval. Los ejemplos de Barcelona y Ruán / Ramon Agustí Banegas López
Banegas López, Ramón Agustín


En: Anuario de Estudios Medievales. Barcelona. Vol. 42, núm. 2 (2012) , p. 479-499 : il.
Notes a peu de pàgina. Resums en castellà i anglès.

La carn és un producte essencial en l'alimentació medieval i la seva escassetat generarà problemes socials, especialment en el món urbà; per tant, un element fonamental de la política municipal serà vigilar el correcte proveïment d'aquest producte. En aquest article s'analitzarà l'estructuració del mercat de la carn en dues ciutats europees que comparteixen dimensions demogràfiques i estructures econòmiques, però que estan molt allunyades des del punt de vista geogràfic i institucional. A través de l'anàlisi del mercat de la carn a Barcelona i a Rouen s'intentarà veure com afronten el problema del proveïment dues ciutats amb marcs institucionals i estratègies polítiques molt diferents.


Matèries: Baixa edat mitjana ; Abastament ; Aliments ; Indústria càrnica ; Comerç ; Monopolis
Àmbit:Barcelona ; Ruan - França
Cronologia:[1300 - 1500]
Accés: https://dialnet.unirioja.es/servlet/extart?codigo=4088020
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Sobre patates i trumfes : algunes pistes a partir del vocabulari / Rosa Congost
Congost i Colomer, Rosa


En: Mestall : butlletí de l'Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines. Girona. Any XX, núm. 43 (juny 2018), p. 4 -7: il. (Notes en guaret
Bibliografia.


Matèries: Conreus ; Patates ; Vocabularis ; Llengua catalana ; Aliments ; Productes agraris
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2018]
Accés: http://www.ddgi.cat/historiarural/mestall/mestall43.pdf [exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; B. Carles Rahola (Girona); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Introducció dels llobins a Girona / Lluís Batlle i Prats
Batlle i Prats, Lluís


En: Butlletí de l'Associació Arqueològica de Girona. Girona, núm. 4 (1981) , p. 37 (Notes científiques i culturals


Matèries: Aliments
Àmbit:Girona
Cronologia:[1328 - 1980]
Accés: https://raco.cat/index.php/ButlletiAAG/article/view/141216
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Museu d'Arqueologia de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 275
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Agroecologia per alimentar un futur sostenible / Aquí hi ha bròquil, Keras Buti



En: Quaderns d'estudi : Centre d'Estudis de l'Hospitalet. L'Hospitalet de Llobregat, núm. 35 (desembre 2021), p. 179-191 : il. (Cap on ens imagimen que va el cooperativisme a l'Hospitalet?. Projectes) 
Notes. Resums en castellà, català i anglès.

L'Agroecologia és el sistema que posa al centre les cures de l'alimentació, entesa com una cadena d'interdependència entre la cuina i el camp. És a dir, Aquí hi ha bròquil i Keras Buti són grups de veïnes que s'organitzen per a assegurar-se que el menjar que adquireixen en col·lectiu es gestiona directament amb el pagès o pagesa (assegurant que les condicions laborals són dignes), que és ecològica (sense pesticides sobre el camp ni el producte), i que l'impacte ambiental és mínim. L'objectiu d'aquest article és compartir les maneres de fer d'aquest grup de consum i cooperativa, per a posar-les a la disposició d'altres veïnes, centres educatius, equipaments cívics, associacions, etc. D'aquesta manera, poder sostenir, des de l'economia social i solidària, les xarxes comunitàries dels territoris i els valors de justícia social i sostenibilitat del medi.


Matèries: Cooperativisme ; Associacions ; Agricultura biològica ; Ecologia ; Consum ; Aliments
Matèries:Aquí hi ha bròquil ; Keras Buti
Àmbit:Hospitalet de Llobregat, l'
Cronologia:2004 - 2021
Accés: https://raco.cat/index.php/QuadernsCELH/article/view/398891
Localització: B. Centre de Lectura de Reus; Universitat de Barcelona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat Autònoma de Barcelona; Centre d'Estudis de l'Hospitalet de Llobregat; Biblioteca Central Tecla Sala (l'Hospitalet de Llobregat); B. Josep Janés (l'Hospitalet de Llobregat); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 14
anar a la pàgina                         

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3