português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
259867 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Cuina a bord dels vaixells catalans durant els segles XVIII I XIX / Joan Martín i Mallofré
Martín i Mallofré, Joan


En: Singladures : Revista d'història i patrimoni cultural de Vilassar. Vilassar de Mar, núm. 37 (2022) , p. 131-143 : il.
Bibliografia.

Des dels orígens de la navegació fins a mitjans del segle XX, a les singladures llargues l'alimentació calia considerar-la precària, insuficient i inadequada. Amb molts exemples documentats de tripulacions delmades per la gana i la set. Els vaixells clàssics havien de navegar amb una quantitat d'aliments relativament reduïda i amb sistemes d'emmagatzematge tècnicament limitats. Calia utilitzar queviures que es poguessin conservar moderadament bé sense precaucions especials.


Matèries: Vaixells ; Navegació ; Marina mercant ; Condicions de vida ; Costums alimentaris ; Aliments ; Cuiners
Matèries: Oliver i Millán, Armand (1943-....)
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1700 - 1900]
Accés: https://raco.cat/index.php/Singladures/article/view/413734
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Pompeu Fabra (Mataró); Biblioteca Ernest Lluch i Martín (Vilassar de Mar); Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3