português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
ALIMENTACIO HUMANA []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 20   en el formato [Estandar]
página 1 de 13
ir a la página                         


1 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Consum i l'alimentació en perspectiva històrica : XXVIII Seminari d'Història Econòmica i Social. Girona, 29-30 de juny de 2017 / Marc Gibert
Gibert Cortijo, Marc


En: Mestall : butlletí de l'Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines. Girona. Any XIX, núm. 42 (desembre 2017), p. 16-17 (Trobades


Matèries: Congressos ; Crònica ; Historiografia ; Indicadors econòmics ; Consum ; Alimentació humana ; Societat
Àmbit:Girona ; Catalunya
Cronologia:[2017]
Accés: http://www.ddgi.cat/historiarural/mestall/mestall42.pdf [exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; B. Carles Rahola (Girona); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
L'Alimentació com a política pública : la carta alimentària de la regió metropolitana de Barcelona / Oriol Estela Barnet
Estela Barnet, Oriol


En: Materials del Baix Llobregat. Sant Feliu de Llobregat, núm. 23 (2020-2021) , p. 63-68 (Articles

L'article tracta de la complexitat d'un sistema alimentari d'àmbit metropolità com el de Barcelona. L'alimentació és una necessitat primària, un dels elements bàsics per a la vida de les persones que requereix ser elevada al rang de política pública. L'alimentació és una qüestió personal i també política amb impactes significatius a nivell social, ambiental i econòmic. Es fan imprescindibles plantejaments transversals i supramunicipals per a fer valer i defensar l'alimentació com a dret fonamental. La Carta Alimentària de la Regió Metropolitana (CARM) és un instrument per afavorir el consens entre actors i acompanyar la transició vers un sistema alimentari més just, sostenible i saludable en el territori metropolità.


Matèries: Alimentació humana ; Arees metropolitanes ; Desenvolupament sostenible ; Desigualtats socials ; Salut pública ; Medi ambient
Àmbit:Barcelona, àrea metropolitana
Cronologia:[2020]
Accés: https://raco.cat/index.php/Materials/article/view/404578
Localització: Universitat de Barcelona; B. Centre de Lectura de Reus; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat de Girona; Arxiu Comarcal del Baix Llobregat; Universitat de Lleida; B. Montserrat Roig (Sant Feliu de Llobregat); Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; B. Marta Mata (Cornellà de Llobregat); B. Municipal l'Ateneu (Esparreguera); B. Municipal (Collbató); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; Arxiu Municipal de Molins de Rei; B. Josep Roca i Bros (Abrera); B. Jordi Rubió i Balaguer (Sant Boi de Llobregat); B. Montserrat Roig (Sant Feliu de Llobregat); Centre d'Estudis de l'Hospitalet de Llobregat; B. del Centre d'Estudis del Baix Llobregat; Biblioteca Central Tecla Sala (l'Hospitalet de Llobregat)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 241
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Plantes alimentàries del Pirineu català / Teresa Garnatje, Joan Muntané, Montserrat Parada, Montserrat Rigat, Joan Vallès



Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2022
154 p. (Guies de Natura, 2) 
ISBN 9788417116675

El llibre "Plantes alimentàries del Pirineu català" és fruit de la recerca que els autors han dut a terme en diverses comarques pirinenques: l'Alt Empordà, l'Alt Urgell, el Berguedà, el Capcir, la Cerdanya, el Conflent, la Garrotxa, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès i el Vallespir. Un recull de primera mà a partir d'informants que recorden i, en bona part, conserven, dels usos tradicionals del món vegetal. Per a cada planta hom hi pot trobar el nom científic, els noms populars, també una breu descripció de la mateixa planta i del lloc on viu, i els usos de les diferents parts de la planta en el camp de l'alimentació. Aquesta darrera informació és completada amb receptes de menjars o begudes preparats amb cada planta. Unes breus dades sobre aspectes etnobotànics altres que els alimentaris completen cada monografia, a part de les fotografies de cada planta i d'algunes de les preparacions que se'n fan. (Editorial).



Matèries: Vegetació ; Flora ; Botànica ; Catàlegs ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Alimentació humana
Àmbit:Pirineu
Cronologia:[2022]
Autors add.:Garnatje i Roca, Teresa ; Muntané i Bartra, Joan ; Parada i Soler, Montserrat ; Rigat i Coll, Montserrat ; Vallès i Xirau, Joan


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Dieta i societat a la Tarragona dels segles I al VII d.C. Anàlisi d'elements traça en les necròpolis de la quinta de Sant Rafael i de l'amfiteatre / M. Eulàlia Subirà, M .Àngels Gallego, Assumpció Malgosa Morera
Subirà de Galdàcano, Maria Eulàlia


En: Empúries. Barcelona, núm. 53 (2002) , p. 303-317 (Estudis
Bibliografia. Resums en castellà, anglès i francès.


Matèries: Estructures funeràries ; Restes humanes ; Paleontologia ; Alimentació humana ; Societat urbana ; Epoca romana ; Alta edat mitjana
Àmbit:Tarragona
Cronologia:0 - 700 dC
Autors add.:Gallego, M. Àngels ; Malagosa Morera, Assumpció
Accés: https://raco.cat/index.php/Empuries/article/view/95666
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); B. Abadia de Montserrat; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Especial Jornades Mengem bé? / per Judith Nadal
Nadal i Freixas, Judit


En: L'Esquerda de la bastida. La Jonquera, núm. 59 (2006) , p. 24-26 : il.


Matèries: Alimentació humana ; Costums alimentaris ; Congressos
Àmbit:Jonquera, la
Cronologia:2006
Accés: https://xacpremsa.cultura.gencat.cat/pandora/viewer.vm?id=0000802879 [exemplar complet]
Localització: B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
L'Emmagatzematge de cereals en sitges durant l'antiguitat tardana en els bisbats de Girona i Empúries [Fitxer informàtic] / Marc Prat Vilà ; [dirigida per Josep Burch i Rius]
Prat Vilà, Marc


[Girona] : Universitat de Girona, 2020
Dirigida per: Burch i Rius, Josep. Universitat de Girona. Institut de Recerca Històrica, 2020
1 recurs electrònic

Al voltant del segle V dC, l'ús de les sitges com a estructures d'emmagatzematge ressorgí amb força a grans àrees de l'Europa occidental. Aquest fenomen també afectà els territoris dels bisbats de Girona i Empúries. Tot i que en aquesta regió les sitges havien estat emprades àmpliament com estructures d'emmagatzematge al llarg del període ibèric, durant el període imperial la seva utilització decaigué fins a pràcticament desaparèixer. Per tal d'aprofundir en els diferents motius que propiciaren que les sitges es tornessin a utilitzar a bastament, aquesta tesi doctoral analitza l'emmagatzematge de cereals en sitges en el marc de totes les transformacions que tingueren lloc en els territoris dels bisbats de Girona i Empúries entre finals del segle V i començaments del segle VIII. L'objectiu principal que persegueix és determinar la funció/ús de les sitges en el marc de l'economia d'època visigòtica del nord-est peninsular.


Matèries: Tesis doctorals ; Blat ; Conreus ; Cereals ; Magatzems ; Estructures arqueològiques ; Alimentació humana ; Sitges ; Edat antiga ; Arqueologia ; Jaciments arqueològics ; Instal·lacions agràries
Àmbit:Girona, diòcesi ; Empúries, diòcesi
Cronologia:[500 - 1000]
Autors add.:Burch i Rius, Josep (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/10803/668982
Localització: TDX: Tesis Doctorals en Xarxa


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 241
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Règim alimentari de la pagesia catalana a l'Edat Moderna / Rosaura Rota i Aleu
Rota Aleu, Rosaura


En: Kesse: butlletí del Cercle d'Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver. Tarragona. Segona època. Any IV, núm. 12 (1992) , p. [12-13]



Matèries: Edat moderna ; Pagesia ; Alimentació humana
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1500 - 1800]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Un Mirall de l'alimentació a l'arxiu arqueològic / Laura Castells Navarro
Castells Navarro, Laura


En: MUHBA Butlletí : butlletí informatiu del Museu d'Història de Barcelona. Barcelona, núm. 36 (desembre 2020), p. 9 : il. (El programa del museu


Matèries: Museus d'història ; Objectes de museus ; Objectes arqueològics ; Restes humanes ; Alimentació humana
Matèries:Museu d'Història de Barcelona
Àmbit:Barcelona
Cronologia:2020
Accés: https://ajuntament.barcelona.cat/museuhistoria/sites/default/files/muhba_36.pdf [exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 241
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Varietats hortícoles a la Conca de la Tordera per a una alimentació saludable : quadern basat en l'exposició organitzada a Blanes pel Jardí Botànic Marimurtra en ocasió de la Setmana de la Ciència 2006 / Amparo Ardanuy, Núria Membrives, Núria Torrelles
Ardanuy, Amparo


[Girona] : Diputació de Girona, Dipsalut, [2009]
79 p. : il. col. ; 21 cm (Quaderns botànics Marimurtra, 1) 
ISBN 9788461296309



Matèries: Botànica ; Horta ; Vegetació ; Alimentació humana
Àmbit:Blanes ; Tordera, riu la
Cronologia:[2009]
Autors add.:Membrives, Núria ; Torrelles, Núria
Autors add.:Diputació de Girona
Localització: B. Comarcal (Blanes); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 241
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Culleres que cuiden : una guia d'alimentació per a infants i adults amb càncer / Antonieta Barahona, [et al.] ; [il·lustració: Pilarín Bayés]



Blanes : Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, [2018]
2 vols. : il. col. ; 28 cm + 1 pòster + 1 cullera de fusta
ISBN 9788409073085



Matèries: Infància ; Càncer ; Fundacions ; Alimentació humana
Àmbit:Blanes
Cronologia:2018
Autors add.:Barahona, Antonieta ; Bayés i de Luna, Pilarín (Il·l.)
Autors add.:Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer
Localització: B. Comarcal (Blanes); B. Pública de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Sistemes alimentaris observats en el "Llibre [de la] comanda, refató y Imfermeria" (1779-1791) de l'Hospital de Santa Caterina de Girona / Pep Vila
Vila i Medinyà, Pep


En: Annals de l'Institut d'Estudis Gironins. Girona. vol. 61 (2020) , p. 307-354 : il. (Comunicacions
Notes a peu de pàgina. Resums en català i anglès.

Dono a conèixer i estudio parcialment un llibre de compres de queviures i material divers (1779-1791) de l'hospital de Santa Caterina de Girona. Gairebé totes les despeses consignades són de tipus alimentari. Aquesta mena de registre de comptabilitat el portava un prior o un administrador nomenat per una junta rectora. També comento i reprodueixo altres documents de la mateixa temàtica, anteriors i posteriors a aquest, en qualitat d'annexos. Eren els usos de taula vigents que seguien uns grups socials determinats de dirigents i servidors de l'establiment (prior o comanador/a, metge, apotecari, fadrí apotecari, clergues, dides, germans i germanes, personal d'infermeria, mossos, un escolà, etc.).


Matèries: Hospitals ; Assistència sanitària ; Gestió hospitalaria ; Alimentació humana ; Aliments ; Grups socials ; Costums alimentaris ; Fonts documentals ; Llibres de comptes
Matèries:Hospital de Santa Caterina de Girona
Àmbit:Girona
Cronologia:1779 - 1791
Autors add.:Congrés d'Història de Girona (6s : 2019 : Girona )
Accés: https://www.raco.cat/index.php/AnnalsGironins/article/view/387518
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat Rovira i Virgili; B. Fages de Climent (Figueres); Universitat de Barcelona; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat Pompeu Fabra; Universitat de Lleida; B. Popular (Palafrugell); Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Prácticas alimentarias en el mundo ibérico : el ejemplo de la fosa FS362 de Mas Castellar de Pontós (Empordá-España) / [ressenya de:] Arturo Oliver
Oliver, Arturo


En: Cypsela. Girona, núm. 18 (2011) , p. 337-339 (Ressenyes bibliogràfiques
Ressenya de:
. Prácticas alimentarias en el mundo ibérico : el ejemplo de la fosa FS362 de Mas Castellar de Pontós (Empordá-España) / Enriqueta Pons Brun, Lluís Garcia Petit, dirs. Oxford : British Archaeological Reports, 2008


Matèries: Ressenyes ; Jaciments arqueològics ; Objectes arqueològics ; Edat del ferro ; Cultura dels ibers ; Alimentació humana ; Costums alimentaris
Matèries:Poblat ibèric de Mas Castellar de Pontós
Àmbit:Pontós
Cronologia:[2008]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Cypsela/article/view/285654
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Estudi observacional dels hàbits alimentaris en l'esmorzar i el berenar en nens i nenes de les escoles de Balaguer [Fitxer informàtic] / Andreea-Georgiana Corcoveanu ; Naila Martínez Olmedo, M, Puy Rubio Ferraz [directors]
Corcoveanu, Andreea Georgiana


2019
Dirigida per: Martínez Olmedo, Naila; Rubio Ferraz, M. Puy. Universitat de Lleida. Facultat de Medicina, 2019
1 recurs en línia (72 p.)
Treball final Grau (Grau en Nutrició Humana i Dietètica). Bibliografia.


Matèries: Alimentació humana ; Centres d'ensenyament ; Infància ; Aliments ; Nutrició ; Medicina
Àmbit:Balaguer
Cronologia:[2019]
Autors add.:Martínez Olmedo, Naila (Dir.) ; Rubio Ferraz, M. Puy (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/10459.1/67567
Localització: Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 241
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Dietètica i nutrició a la prehistòria. Aproximació a l'estudi del comportament alimentari dels grups caçadors-recol.lectors del paleolític superior a la Cova del Parco, Alòs de Balaguer, La Noguera, Lleida / memòria presentada per Victòria Medina i Fernando ; sota la direcció de Josep Ma. Fullola i Pericot i la co-direcció de Jordi Sabater i Pi
Medina i Fernando, Victòria


Dirigida per: Fullola i Pericot, Josep M.; Sabater Pi, Jordi. Universitat de Barcelona. Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, 1996
102 p. : il. (algunes col.), gràf. ; 30 cm
Tesi de llicenciatura. Bibliografia.



Matèries: Jaciments arqueològics ; Excavacions arqueològiques ; Prehistòria ; Paleolític superior ; Economia dels caçadors-recol·lectors ; Alimentació humana ; Home prehistòric ; Arqueologia ; Coves
Matèries:Jaciment de la Cova del Parco d'Alòs de Balaguer
Àmbit:Alòs de Balaguer
Cronologia:[1996]
Autors add.:Fullola i Pericot, Josep Maria (Dir.) ; Sabater i Pi, Jordi (Dir.)
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 241
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Com podem saber que menjaven? : quaderns d'investigació / [autors: J. Pou, J. Santacana]
Pou Vallès, Josep


Calafell : [Ajuntament de Calafell], [DL 1995]
3 p. : il. ; 21 cm (Ciutadella Ibèrica de Calafell



Matèries: Cultura dels ibers ; Alimentació humana ; Arqueologia ; Estructures arqueològiques ; Material didàctic
Matèries:Ciutadella ibèrica de Calafell
Àmbit:Calafell
Cronologia:[0000 - 1995]
Autors add.:Santacana i Mestre, Joan
Autors add.:Ajuntament de Calafell
Localització: B. Ventura Gassol (Calafell)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Cuina dels nous aliments americans a Catalunya / Maria dels Àngels Pérez Samper
Pérez Samper, María dels Àngels


En: Estudis d'Història Agrària. Barcelona, núm. 28 (2016) , p. 89-111 (Dossier. La introducció i l'expansió de nous conreus) 
Notes a peu de pàgina. Fonts i bibliografia. Resums en català i anglès.

L'alimentació és una necessitat vital de tots els éssers humans, en tots els temps i en tots els llocs, transformada des del biològic en una complexa construcció cultural. El descobriment d'Amèrica en 1492 representa una de les més transcendentals ocasions de trobada entre diferents civilitzacions i diversos sistemes alimentaris. El descobriment va ser recíproc i els aliments van viatjar en ambdues direccions a través de l'Atlàntic. I no només va ser un intercanvi alimentari entre Espanya i Amèrica, sinó que va aconseguir difusió planetària, implicant tots els continents coneguts.


Matèries: Alimentació humana ; Aliments ; Costums alimentaris ; Productes agraris
Àmbit:Amèrica ; Catalunya
Cronologia:1492 - 1900
Accés: https://www.raco.cat/index.php/EHA/article/view/343018
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Biblioteca Borja (URL)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Del paisatge altmedieval a la feudalització del territori. Progressió dels cultius i restricció de la dieta al comtat de Barcelona entre els segles IX i XII / Maria Soler Sala
Soler i Sala, Maria


En: Estudis d'Història Agrària. Barcelona, núm. 28 (2016) , p. 169-192 : il. (Dossier. La introducció i l'expansió de nous conreus) 
Notes a peu de pàgina. Fonts i bibliografia. Resums en català i anglès.

Aquest estudi té com a objectiu analitzar la progressió de l'espai agrari del comtat de Barcelona entre els segles IX i XII, fent ús d'eines de georeferenciació (GIS) capaces de representar sobre una mateixa cartografia digital la informació localitzada a les fonts. A través de l'anàlisi de la diversitat i ubicació de les espècies cultivades podrem acostar-nos no només a les transformacions derivades del procés de feudalització, sinó també als espais d'especialització productiva relacionats amb la progressiva consolidació dels mercats rurals. Tot plegat, amb l'objectiu de copsar l'impacte de l'extensió dels cultius en la dieta alimentària dels pobladors d'aquest territori.


Matèries: Conreus ; Alta Edat mitjana ; Alimentació humana ; Explotacions agràries ; Transformació agrària ; Comerç ; Sistemes d'informació geogràfica
Àmbit:Barcelona, comtat
Cronologia:[800 - 1200]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/EHA/article/view/343022
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Biblioteca Borja (URL)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 241
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Ibers indigets / Ferran Codina, Aurora Martin i Gabriel de Prado
Codina i Falgàs, Ferran


Girona : Diputació de Girona : Obra Social "la Caixa", 2019
96 p. : il. col., map. ; 20 cm (Quaderns de la Revista de Girona. Guies, 87) 
Bibliografia.
ISBN 9788415808763



Matèries: Cultura dels ibers ; Indigets ; Nuclis de població ; Estructura social ; Edificis ; Fortificacions ; Urbanisme ; Creences religioses ; Rituals funeraris ; Alimentació humana ; Ceràmica ; Indústria minera ; Moneda ; Ramaderia ; Comerç ; Transports i comunicacions
Àmbit:Baix Empordà ; Selva
Cronologia:[0000 - 200 aC]
Autors add.:Martín i Ortega, Maria Aurora ; Prado Cordero, Gabriel de
Autors add.:Diputació de Girona ; Fundació La Caixa. Obra Social
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Abadia de Montserrat; Arxiu Nacional de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; B. Ramon Vidal (Besalú); B. Comarcal (Blanes); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); B. Marià Vayreda (Olot); B. Terra Baixa (Ribes de Freser); B. Lambert Mata (Ripoll)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Aspectes de la cuina i l'alimentació, a l'època del Barroc, al Convent de Sant Domènec de Girona (1600-1612) / Pep Vila
Vila i Medinyà, Pep


En: Annals de l'Institut d'Estudis Gironins. Gerona. Vol. 57 (2016) , p. 187-234 : il. (Ponències
Notes a peu de pàgina. Inclou apèndix.

A l'Arxiu Municipal de Girona es conserven alguns llibres de comptes de la cuina del convent de Sant Domènec de Girona (1600-1612). Les anotacions diàries, molt detallades, de gairebé dotze anys ininterromputs, ens permeten conèixer de primera mà aspectes de la vida quotidiana, el seu règim alimentari, la distribució dels menjars de cada dia (dinars i sopars majoritàriament) i en diades assenyalades, la compra d'utensilis i de productes diversos.


Matèries: Costums alimentaris ; Convents ; Alimentació humana ; Vida quotidiana ; Condicions de vida ; Edad moderna ; Arxius municipals ; Fonts documentals ; Llibres de comptes
Matèries:Convent de Sant Domènec de Girona
Àmbit:Girona
Cronologia:1600 - 1612
Autors add.:Congrès d'Història de Girona (5è : 2015 : Girona )
Accés: https://www.raco.cat/index.php/AnnalsGironins/article/view/318920
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Rovira i Virgili; UAB: Humanitats (Hemeroteca); B. Fages de Climent (Figueres); Universitat Pompeu Fabra; Universitat de Lleida; B. Popular (Palafrugell); Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 241
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Las Metamorfosis de un pueblo : topografía médica de Seriñá / por José Mª Corominas Planellas
Corominas i Planellas, Josep M.


En: Anales del Instituto de Estudios Gerundenses. Gerona. Vol. 8 (1953) , p. 131-186 : il.
Bibliografia.


Matèries: Topografia mèdica ; Monografia local ; Medi ambient ; Paisatge ; Geologia ; Prehistòria ; Població ; Habitatge ; Alimentació humana
Àmbit:Serinyà
Cronologia:[0000 - 1953]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/AnnalsGironins/article/view/53450
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 13
ir a la página                         

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3