português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
GASTRONOMIA []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 15   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Dels fogons de joaquim lleonart en surt, ara, un llibre ben amanit / Joan-Ramon Cort Salvat, Josep M. Toda Serra
Cort Salvat, Joan-Ramon


En: Lo Floc : revista del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Riudoms. Any XIX, núm. 154-5 (octubre-març 1997-1998), p. 12-13 (Gastronomia
Ressenya de:
. Els Fogons d'en Quim / Joaquim Lleonart. Mont-roig del Camp : Llibreria Monpapers, 1998


Matèries: Ressenyes ; Costums alimentaris ; Receptaris ; Cuiners ; Literatura ; Arts visuals
Matèries: Lleonart Bonete, Joaquim (1945-....)
Àmbit:Sants - Barcelona ; Riudoms
Cronologia:[1945 - 1997]
Autors add.:Toda i Serra, Josep M.
Accés: https://www.raco.cat/index.php/LoFloc/article/view/310291
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; B. Pública de Tarragona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 15
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Vins de l'Empordà : una història d'èxit / Pau Canaleta
Canaleta, Pau


En: Mirmanda : revista de cultura = revue de cultura. Perpinyà, núm. 10-11 (2015-2016) , p. 66-69 (Gastronomia del vi
Número monogràfic: Vi.cat. Patrimoni i cultura del vi català. Resums en català, francès i anglès.



Matèries: Indústria vinícola ; Denominació d'origen ; Vi ; Costums alimentaris ; Turisme cultural
Matèries:DO Empordà
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[1975 - 2016]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 15
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Vins catalans : une identité (ré)inventée / Frédéric Galtier
Galtier, Frédéric


En: Mirmanda : revista de cultura = revue de cultura. Perpinyà, núm. 10-11 (2015-2016) , p. 70-74 (Gastronomia del vi
Número monogràfic: Vi.cat. Patrimoni i cultura del vi català. Resums en català, francès i anglès.



Matèries: Vinya ; Indústria vinícola ; Vi
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2016]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Xuixos, anxoves i coca de llardons / Salvador Garcia-Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona, núm. 273 (juliol-agost 2012), p. 48 : il (Apunts de gastronomia


Matèries: Costums alimentaris
Àmbit:Girona
Cronologia:2012
Accés: http://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/255335/342264
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Alarma: silicona! / Salvador Garcia-Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona, núm. 272 (maig-juny 2012), p. 76 : il (Apunts de gastronomia


Matèries: Denominació d'origen ; Indústria surera
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:2012
Accés: http://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/253404/340164
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Secrets de les receptes tradicionals del Priorat / Eva Vernet
Vernet, Eva


En: Lo ViOlí. Torroja del Priorat, núm. 1 (1r semestre 2006), p. 7 : il. (Gastronomia


Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Alimentació humana ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Priorat
Cronologia:2006
Accés: http://www.raco.cat/index.php/ViOli/article/view/72417/99852
Localització: UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Un Dinar a casa de la família Gorgot (1808) / Èrika Serna, Pep Vila
Serna i Coba, Èrika


En: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres. vol. 36 (2003) , p. 231-239 : il. (Gastronomia
Notes a peu de pàgina.


Matèries: Famílies ; Costums alimentaris
Matèries: Gorgot, família
Àmbit:Figueres
Cronologia:1808
Autors add.:Vila i Medinyà, Pep
Accés: http://www.raco.cat/index.php/AnnalsEmpordanesos/article/view/93406/164934
Localització: UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Els Cereals i la ramaderia intensiva / Salvador Redó i Martí
Redó i Martí, Salvador


En: Dovella : revista cultural de la Catalunya Central. Manresa, núm. 65 (1999) , p. 43-45 (Productes de la terra i gastronomia al Bages: en la varietat hi ha el gust: dossier


Matèries: Cereals ; Alimentació animal ; Ramaderia
Àmbit:Bages
Cronologia:[1999]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Dovella/article/view/20474/293788
Localització: Arxiu Comarcal del Bages; UAB: Humanitats (Hemeroteca)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Cal Jep, un centre d'investigació i producció de cargols del Bages / Isidre Font
Font, Isidre


En: Dovella : revista cultural de la Catalunya Central. Manresa, núm. 65 (1999) , p. 41-42 (Productes de la terra i gastronomia al Bages: en la varietat hi ha el gust: dossier


Matèries: Productes agraris ; Costums alimentaris
Matèries:Cal Jep del Bages
Àmbit:Bages
Cronologia:[1999]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Dovella/article/view/20473/293787
Localització: Arxiu Comarcal del Bages; UAB: Humanitats (Hemeroteca)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
A la recerca del valor afegit. El Canadell, de vendre llet a vendre el formatge / Salvador Redó i Martí
Redó i Martí, Salvador


En: Dovella : revista cultural de la Catalunya Central. Manresa, núm. 65 (1999) , p. 39-40 (Productes de la terra i gastronomia al Bages: en la varietat hi ha el gust: dossier


Matèries: Productes agraris ; Indústria lletera ; Denominació d'origen ; Comercialització
Àmbit:Bages
Cronologia:[19?? - 1999]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Dovella/article/view/20472/321501
Localització: Arxiu Comarcal del Bages; UAB: Humanitats (Hemeroteca)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Molí d'oli de Rajadell / Marta Pich
Pich, Marta


En: Dovella : revista cultural de la Catalunya Central. Manresa, núm. 65 (1999) , p. 37-38 (Productes de la terra i gastronomia al Bages: en la varietat hi ha el gust: dossier


Matèries: Molins d'oli ; Indústria de l'oli ; Oli d'oliva
Àmbit:Rajadell
Cronologia:[0000 - 1999]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Dovella/article/view/20471/293784
Localització: Arxiu Comarcal del Bages; UAB: Humanitats (Hemeroteca)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Les Mongetes de Castellfollit del Boix / Salvador Redó i Martí
Redó i Martí, Salvador


En: Dovella : revista cultural de la Catalunya Central. Manresa, núm. 65 (1999) , p. 33-35 (Productes de la terra i gastronomia al Bages: en la varietat hi ha el gust: dossier


Matèries: Horta ; Productes agraris
Àmbit:Castellfollit del Boix
Cronologia:[1999]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Dovella/article/view/20470/321500
Localització: Arxiu Comarcal del Bages; UAB: Humanitats (Hemeroteca)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Vins del Bages. Una tria / M. Pilar Garcia i Comas
Garcia i Comas, M. Pilar


En: Dovella : revista cultural de la Catalunya Central. Manresa, núm. 65 (1999) , p. 30-32 (Productes de la terra i gastronomia al Bages: en la varietat hi ha el gust: dossier


Matèries: Vi ; Vinya ; Indústria vinícola
Àmbit:Bages
Cronologia:[1999]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Dovella/article/view/20469/293780
Localització: Arxiu Comarcal del Bages; UAB: Humanitats (Hemeroteca)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 15
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Vi al Bages. Recerca de prestigi / Jaume Pont
Pont, Jaume


En: Dovella : revista cultural de la Catalunya Central. Manresa, núm. 65 (1999) , p. 27-29 (Productes de la terra i gastronomia al Bages: en la varietat hi ha el gust: dossier


Matèries: Vi ; Vinya ; Indústria vinícola
Àmbit:Bages
Cronologia:[1999]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Dovella/article/view/20468/293778
Localització: Arxiu Comarcal del Bages; UAB: Humanitats (Hemeroteca)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 15
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Bolets: Els bolets a Can Solà del Pla / Maria Eulàlia Taulé
Taulé, Maria Eulàlia


En: Quadern : Amics de les Arts i de les Lletres de Sabadell. Sabadell, núm. 52 (octubre 1986), p. 654 : il. (Gastronomia

Notes entorn els bolets com a element culinari i com a especialitat al restaurant Can Solà del Pla de Matadepera.



Matèries: Costums alimentaris ; Restaurants ; Receptes culinàries
Matèries:Can Solà del Pla de Matadepera
Àmbit:Sabadell
Cronologia:1986
Localització: Arxiu Històric de Sabadell; B. Miquel Carreras de Sabadell (antic fons CES)


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3