português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
RESTAURANTS []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 20   en el formato [Estandar]
página 1 de 19
ir a la página                         


1 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Llebre de Ca l'Eudald / Marc Martínez Punzano, text ; Gael Piguillem, fotografia
Martínez Punzano, Marc


En: Cadí Pedraforca. Cassà de la Selva, núm. 35 (tardor-hivern 2023), p. 80-81 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 



Matèries: Restaurants ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Matèries:Ca l'Eudald d'Alp
Àmbit:Alp
Cronologia:2023
Autors add.:Piguillem Boladeras, Gael (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 362
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Can Patacano, notes històriques sobre un establiment emblemàtic / per M. Àngela Sagrera
Sagrera i Perpiñà, M. Àngela


En: Blanda : publicació de l'Arxiu Municipal de Blanes. Blanes, núm. 24 (2021) , p. 62-89 : il. (Recerques. 05) 
Notes a peu de pàgina. Fonts.


Matèries: Restaurants ; Hostals i fondes ; Empreses familiars ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Fonts documentals ; Memòries
Matèries: Burcet, família
Matèries:Can Patacanao de Blanes
Àmbit:Blanes
Cronologia:[1901 - 2000]
Accés: https://www.blanes.cat/docweb/blanda24 [Exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Arxiu Històric de Sabadell; Universitat Pompeu Fabra; B. Comarcal (Blanes)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 362
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Impacte de la Covid-19 en el sector comercial i de restauració a Terrassa / Maria Costa
Costa, Maria


En: Terme : Revista d'Història i Pensament. Terrassa, núm. 36 (desembre 2021), p. 202-205 : il. (Pensaments
Número monogràfic: Sobreviure a una pandèmia.

Estic segur que, des de la perspectiva empresarial i econòmica, en el futur pròxim la història parlarà d'un abans i un després d'aquesta època. En aquest darrer any i mig, s'han donat dos fets molt importants en l'activitat productiva que s'han superposat i a vegades confós. La primera, òbviament, la pandèmia i la forma en què s'ha gestionat. La segona, segurament impulsada per l'impacte de la Covid-19, l'avanç profund en les tecnologies digitals, tant des del punt de vista dels usuaris, que han incrementat fortament el seu ús, com del desenvolupament tecnològic, que ha abastat límits increïbles i a una velocitat realment insospitada. Així ho hem viscut especialment al Vallès, que cal recordar que som la regió més industrialitzada de Catalunya i del sud d'Europa.


Matèries: Pandèmies ; COVID - 19 ; Empreses ; Comerç ; Bars i cafès ; Restaurants
Àmbit:Terrassa
Cronologia:2020 - 2021
Accés: https://raco.cat/index.php/Terme/article/view/421124
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 362
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Chez Tomàs / Teresa Bonal
Bonal i Bastons, Teresa


En: Revista de Palafrugell. Palafrugell. Segona època, núm. 123 (gener 2004), p. 15-16 : il. (Homenatge


Matèries: Inauguració ; Restaurants ; Crònica
Matèries:Chez Tomàs
Àmbit:Llafranc - Palafrugell
Cronologia:2004
Accés: https://pandora.palafrugell.cat/viewer.vm?id=0000048682 [exemplar complet]
Localització: B. Popular (Palafrugell)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 362
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Can Torrades. Una càpsula del temps / Jorge Ríos ; fotografies de Pau Roig Ros
Ríos, Jorge


En: Revista del Baix Empordà. Palamós, núm. 75 (desembre 2021), p. 69-71 : il. (Història


Matèries: Cases ; Indians ; Restaurants ; Decoració i ornamentació
Matèries: Cortada Sabater, Pere (1815-????)
Matèries:Can Torrades de Begur ; Casa Pere Cortada de Begur
Àmbit:Begur
Cronologia:1860 - 2021
Autors add.:Roig Ros, Pau (Il·l.)
Accés: https://revistabaixemporda.cat/hemeroteca/
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Popular (Palafrugell); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 362
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Antics hostals i restaurants de Palamós i de la Fosca / Evarist Puig Dunjó
Puig Dunjó, Evarist


En: Revista del Baix Empordà. Palamós, núm. 34 (desembre 2011), p. 37-45 : il. (El tema


Matèries: Costums alimentaris ; Hostals i fondes ; Restaurants
Àmbit:Palamós ; Fosca, la - Palamós
Cronologia:[2011]
Accés: https://revistabaixemporda.cat/hemeroteca/
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Popular (Palafrugell); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 362
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Madame Zozó, o la fi d'una bohèmia ben entesa / Lluís Molinas
Molinas i Falgueras, Lluís


En: Revista del Baix Empordà. Palamós, núm. 13 (2006) , p. 51-59 : il. (En el record


Matèries: Patrimoni cultural ; Restaurants ; Sales de ball ; Turisme ; Hàbits culturals
Matèries:Madame Zozo de Mont-ras
Àmbit:Mont-ras
Cronologia:[1963 - 2006]
Accés: https://revistabaixemporda.cat/hemeroteca/
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Popular (Palafrugell); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 362
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Madame Zozó ja és un mite / Evarist Puig
Puig i Dunjó, Evarist


En: Revista del Baix Empordà. Palamós, núm. 13 (2006) , p. 60-64 : il. (En el record


Matèries: Patrimoni cultural ; Restaurants ; Edificis ; Degradació i destrucció
Matèries:Madame Zozo de Mont-ras
Àmbit:Mont-ras
Cronologia:[2006]
Accés: https://revistabaixemporda.cat/hemeroteca/
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Popular (Palafrugell); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 362
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share Text complet
Bookmark and Share
Nati Abulí i Subirós / Jordi Roca (text) ; Quico Ferrer (fotos)
Roca i Rovira, Jordi


En: País petit : revista de Verges. Verges, núm. 13 (gener 2010), p. 24-26 : il. (Diàspora


Matèries: Entrevistes ; Memòries ; Dona ; Restaurants
Matèries: Abulí i Subirós, Nati (1936-....)
Àmbit:Verges ; Albons
Cronologia:1936 - 2010
Autors add.:Ferrer, Quico (Il·l.)
Accés: https://verges.cat/guia-del-poble/revista-de-verges/num-13/
https://verges.cat/media/sites/66/13diaspora.pdf
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Miquel Martí i Pol (Sant Gregori)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Chez Tomàs : En Tomàs de la Costa Brava / Mariona Cervera
Cervera, Mariona


Girona : CCG Edicions, 2006
128 p. : il. ; 22 cm
ISBN 8496444619



Matèries: Restaurants ; Cuiners
Matèries: Cervera de Coderch, Tomàs (1931-2003)
Àmbit:Llafranc - Palafrugell
Cronologia:[2006]
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Hotel Costa Brava, Restaurant Can Poldo / Joaquim Muntañola
Muntañola, Joaquim


Castell-Platja d'Aro : Restaurant Can Poldo : Hotel Costa Brava, 2005
68 p. : pral. il. col. ; 17 cm



Matèries: Restaurants ; Hotels ; Caricatures ; Anecdotari
Matèries:Restaurant Can Poldo de Castell-Platja d'Aro ; Hotel Costa Brava de Castell-Platja d'Aro
Àmbit:Castell-Platja d'Aro ; Costa Brava
Cronologia:[2005]
Autors add.:Restaurant Can Poldo de Castell-Platja d'Aro ; Hotel Costa Brava de Castell-Platja d'Aro
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Guia gastronòmica : Sant Feliu de Guíxols : Castell-Platja d'Aro- S'Agaró : Santa Cristina d'Aro : Llagostera



[S.l.] : [s.n.], 2004
[60] p. : il. col. ; 19 cm



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Vall d'Aro ; Sant Feliu de Guíxols ; Castell-Platja d'Aro ; Agaró, s' - Castell-Platja d'Aro ; Santa Cristina d'Aro ; Llagostera
Cronologia:2004
Localització: B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'Empordanet / textos de Miquel Martín i Serra, Xavier Pla, Pep Palau, Josep M. Fonalleras, Salvador Garcia-Arbós, Martí Sabrià ; pròleg de Joan Roca ; epíleg de Ferran Adrià ; coordinadors: Edicions Vitel·la, Cuina de l'Empordanet



Girona : Edicions Vitel·la, 2020
291 p. : il. col. ; 23 cm
Conté: Pròleg: Dels cinc magnífics a la cuina de l'Empordanet / de Joan Roca -- L'Empordà, una terra, un paisatge, un estil de vida / Miquel Martín i Serra -- La cuina catalana es bat en retirada. Sobre dos articles primerencs de Josep Pla / de Xavier Pla -- El rebost de l'Empordà. Productes / de Pep Palau -- El viatger del paladar no s'equivoca mai. Cuina i turisme a l'Empordà / de Josep M. Fonalleras -- Els 6 magnífics dels 5 de l'Empordanet / de Salvador Garcia Arbós -- Els orígens: els antecedents del col·lectiu. La cuina de l'Empordanet / de Martí Sabrià -- Els restaurants i els cuiners, avui -- Les receptes -- Hortizons / de Martí Sabrià -- Epíleg: De l'Empordà al món. Una visió universal de la cuina / de Ferran Adrià.
ISBN 9788412001747

Es tracta d'un llibre amb motiu de la celebració dels 25 anys del col·lectiu de restaurants ''La Cuina del'Empordanet''. Amb articles de plomes i especialistes destacats com són Miquel Martín, Josep M. Fonalleras, Xavier Pla, Salvador García-Arbós, Pep Palau i Martí Sabrià, en els quals s'aborden temes com ara la vinculació de la gastronomia amb l'evolució del paisatge i del turisme. (Editorial).



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries ; Paisatge ; Costums alimentaris ; Associacions econòmiques ; Commemoració
Matèries:Cuina de l'Empordanet
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[2020]
Autors add.:Martín, Miquel ; Garcia-Arbós, Salvador ; Sabrià i Deulofeu, Martí ; Pla, Xavier ; Fonalleras i Codony, Josep M. ; Palau, Pep ; Roca, Joan (Pr.) ; Adrià Acosta, Ferran (Pr.)
Autors add.:Cuina de l'Empordanet
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Fages de Climent (Figueres); B. Julià Cutillé (Llagostera); B. Municipal (Mont-ras); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Municipal (Pals); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de seny i rauxa del Restaurant d'en Bahí / Ramon Davesa i Safont
Davesa Safont, Ramon


La Pera : [l'autor], 2005
143 p. : il. ; 25 cm
ISBN 8479001453



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant d'en Bahí de la Pera
Àmbit:Pera, la
Cronologia:[2005]
Localització: B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 362
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Taula rodona "Una mirada al futur de la cuina a Girona" [Fitxer informàtic] / [Iolanda Bustos, Xavier Aguado, Kevin Meisse, David Aupí, Pau Blanca, Salvador García Arbós]
Bustos Cabezuelo, Iolanda


[Girona] : Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia, 2018
1 recurs electrònic (video/mp4)

Taula rodona de debat sobre el futur de la cuina a Girona, i en la què han intervingut els xefs Iolanda Bustos (restaurant Calèndula, a Regencós), Xavier Aguado (restaurant Biombo, a Girona) i Kevin Meisse (restaurant Equilibri, a Navata), el recent graduat en direcció de cuina, David Alpí i l'estudiant de cuina, Pau Blanca. El debat ha estat moderat pel periodista gastronòmic, Salvador Garcia Arbós.


Matèries: Costums alimentaris ; Restaurants ; Cuiners ; Congressos ; Taules rodones
Àmbit:Catalunya ; Girona, província
Cronologia:2018
Autors add.:Aguado, Xavier ; Meisse, Kevin ; Aupí, David ; Blanca, Pau ; Garcia-Arbós, Salvador
Autors add.:Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia
Autors add.:Congrés Català de la Cuina (3r )
Accés: http://hdl.handle.net/10256.1/5172


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Hoteles, restaurantes y espacios de ocio



En: On : Diseño, N. 278 (2006)
Fotografies, plantes. Text bilingüe castellà-anglès.

Hotel La Cuina del Teatre, Regencós, Girona ; Restaurant al Mercat de Santa Caterina, Barcelona, Interioristes: Sandra Tarruella, Isabel López ; Hotel Chic & Basic, Barcelona, Arq. Xavier Claramunt, Martin Izquierdo, Marc Zaballa ; Reforma del restaurant Ikea, Vitoria, Interioristes: Estudio Mariscal-Fernando Salas ; Vinoteca Torres, La Roca Village, Interioristes: Estudi Arola ; Hotel Posada del Lucero, Sevilla, Arq.: Adolfo Pérez López, Jaciento Pérez Elliott ; Hotel Montemálaga, Málaga, Arq. Juan Manuel Rojas Fernández, Juan Ramón Montoya Molina ; Cervecería Principal, Cartagena, Arq. Martin Lejárraga , Cafeteria Museo Reina Sofía, Madrid, Arq.: Vidal y Asociados ; Restaurante Donatello, Ponta Delgada, Sao Miguel, Azores, Interior­sta: Carlos Mota ; Restaurant xdF Xamfrà del Fòrum, Tarragona, Arq. Josep Llobet ; Hotel Palacio Los Patos, Granada, Arq. Xavier Claramunt, Martín Ezquerdp.



Matèries: Projectes d'arquitectura ; Restaurants ; Hotels ; Mercats municipals ; Arquitectes
Matèries:Hotel La Cuina del Teatre de Regencós ; Mercat de Santa Caterina de Barcelona
Àmbit:Espanya ; Regencós ; Barcelona
Cronologia:2006


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Restaurant del Teatre. Regencós, Girona: Marcos Catalán, con la colaboración de Sandra Tarruella e Isabel López



En: On : Diseño, N. 270 (2006) , p. 161-173 : il.
Fotografies, plantes. Text bilingüe castellà-anglès.



Matèries: Projectes d'arquitectura ; Restaurants ; Arquitectes
Matèries: Catalán, Marcos ; López, Isabel ; Tarruella, Sandra
Matèries:Hotel La Cuina del Teatre de Regencós
Àmbit:Regencós
Cronologia:2006


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Masia de Josep Gatell (Bou) / text: P.A.S. ; dibuix: Lluís Cebrián
Serra i Altès, Pere


En: Cultura. Valls. Segona època, Núm. 765 (gener 2015), p. 14-21



Matèries: Masies ; Restaurants
Matèries:Masia Bou de Valls
Àmbit:Valls
Cronologia:[2015]
Autors add.:Cebrián Guerrero, Lluís (Il·l.)
Localització: B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Serveis dedicats al lleure i als hobbies



En: Cultura. Valls. Segona època, [Any LXVIII], Núm. 562 (juny 1996), p. 25-30

Descriu amb referències històriques discoteques, bars, cafès i orxateries, restaurants, acadèmies, gimnasos, agències de viatges, veterinaris i criadors.



Matèries: Sector serveis ; Oficis ; Lleure ; Bars i cafès ; Restaurants ; Turisme ; Gimnassos ; Veterinaris
Àmbit:Valls
Cronologia:[1900 - 1996]
Localització: B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 362
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Bars i restaurants de Valls amb molta tradició



En: Cultura. Valls. Segona època, Any LXV, Núm. 532 (octubre 1993), p. 7-13



Matèries: Bars i cafès ; Restaurants
Àmbit:Valls
Cronologia:[1993]
Localització: B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 19
ir a la página                         

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3