português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
CUINERS []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 20   en el formato [Estandar]
página 1 de 5
ir a la página              


1 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Alt Penedès, Garraf : amb receptes de: Fèlix Aranda, Jaume Girona, Juan Francisco González, Oriol Llavina, Ton Mata, Víctor M. Ruiz



[S.l.] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 8) 
ISBN 8460966852



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Cuiners
Àmbit:Alt Penedès ; Garraf
Cronologia:[2005]
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya; B. d'Artès; B. Municipal (Collbató); B. Can Pedrals (Granollers); B. de Llinars del Vallès; B. Enric Miralles (Palafolls); B. del Sud (Sabadell); B. Josep Roig i Raventós (Sitges); B. Santiago Rusiñol (Sitges); B. L'Escorxador (Sant Celoni); Biblioteca Ramon Bosch de Noya (Sant Sadurní d'Anoia); B. Fondo (Santa Coloma de Gramenet); B. J. Ruiz Calonja (Sta. Eulàlia de Ronçana); B. Torras i Bages (Vilafranca del Penedès)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 81
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Escola de cuina i hostaleria a Vilanova i la Geltrú [Fitxer informàtic] / Marc Campa Salmerón ; [dirigit per: Margarita Costa Trost]
Campa Salmerón, Marc


2020
Dirigida per: Costa Trost, Margarita. Universitat Politècnica de Catalunya, 2020
1 recurs electrònic
Treball final de carrera.

El projecte consisteix en una escola de cuina i hostaleria ubicada a Vilanova i la Geltrú. Des del punt de vista urbanístic, pretén obrir la mançana on es situa, permeabilitzant-la. Al mateix temps la seva implantació en el lloc respon a les alineacions al carrer i les alçades dels edificis del voltant. Des del punt de vista de distribució i programa, es proposa un esquema organitzatiu clar.


Matèries: Projectes d'arquitectura ; Urbanisme ; Centres d'ensenyament ; Edificis ; Hostaleria ; Cuiners
Àmbit:Vilanova i la Geltrú
Cronologia:[2020]
Autors add.:Costa i Trost, Margarita (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/2117/336776
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Joel Díaz : maitre de El Gatim, restaurante que "exportará" platos españoles a Rusia / Enric Alfonso
Alfonso Xaruba, Enric


En: La Vanguardia. Barcelona, Núm. 43250 (2 d'abril 2002), p. 2 (Vivir en Tarragona
Entrevista a Joel Díaz, maitre d'El Gatim, restaurant.



Matèries: Entrevistes ; Restaurants ; Cuiners
Matèries: Díaz, Joel
Matèries:Restaurant El Gatim
Àmbit:Espluga de Francolí, l'
Cronologia:2002
Localització: B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Ignasi Domènech i Puigcercós, un nen de Manresa / Salvador Redó i Martí
Redó i Martí, Salvador


En: Dovella : revista cultural de la Catalunya Central. Manresa, núm. 130 (primavera 2021), p. 21-28 : il. (Personatges
Notes. Resum en català.



Matèries: Cuiners ; Pedagogs ; Fonts documentals ; Biografia
Matèries: Domènech i Puigcercós, Ignasi (1874-1956)
Àmbit:Manresa ; Barcelona
Cronologia:1874 - 1956
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat Rovira i Virgili; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; B. del Casino (Manresa); Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 81
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Francesc Burgués : un gironí a la cort de Madrid durant el Barroc / text: Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume


En: Revista de Girona. Girona, núm. 322 (setembre-octubre 2020), p. 44-45 : il. (Les coses delitables


Matèries: Fonts documentals ; Cuiners ; Pastissers ; Comerciants ; Receptes culinàries
Àmbit:Girona ; Madrid
Cronologia:[1650 - 1750]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/374104
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Chefs Lloret gastronómica : revista oficial de la Asociación de Cocineros de Lloret de Mar



Núm. 1 (1995)-2000
Lloret de Mar : Asociación de Jefes de Cocina de Lloret de Mar, 1995-2000
Il. ; 30 cm. Periodicitat desconeguda.
Descripció basada en: Núm. 2 Época Primera, (juliol 1996).



Matèries: Associacions professionals ; Cuiners ; Revistes
Àmbit:Lloret de Mar
Cronologia:1995 - 2000
Autors add.:Asociación de Jefes de Cocina de Lloret de Mar
Localització: B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Malavella, el agua original : más de 70 recetas de los mejores cocineros / textos de Natalia Piernas y Marta de Planell ; fotografías de José Luis Galiana
Piernas, Natàlia


Barcelona : Viena Ediciones, 2003
427 p. : il. col. ; 30 cm
ISBN 8483302306



Matèries: Receptes culinàries ; Cuiners ; Guies gastronòmiques ; Aigües medicinals ; Empreses ; Indústria alimentària
Matèries:Vichy Catalán
Àmbit:Caldes de Malavella ; Espanya
Cronologia:[2003]
Autors add.:Planell, Marta de ; Galiana, José Luis (Il·l.)
Localització: B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella); B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cocina de Balaguer / Josep M. Morell i Bitrià ; prólogo de Andreu Pané Utgés
Morell i Bitrià, Josep M.


Lleida : Milenio, 2007
207 p., [8] p. de làm. : il. col. ; 26 * 12 cm
L'autor és cap de cuina del restaurant Cal Morell de Balaguer (La Noguera). Títol original: Cuina per a homes.
ISBN 9788497432405



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Cuiners
Àmbit:Balaguer
Cronologia:[2007]
Autors add.:Pané Utgés, Andreu (Pr.)
Localització: B. Pública de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Giorgio y Sabine : una vida por el arte / textos: Julián Peiró ; fotografias: Mavi Arsalaguet, Giorgio Serafini
Peiró, Julià


[S.l.] : [s.n.], 2014
221 p. : il. col. ; 21 cm



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Biografia ; Exposicions artístiques
Matèries: Serafini, Giorgio
Matèries:Giorgio. Restaurant
Àmbit:Calafell
Cronologia:[1963 - 2014]
Autors add.:Arsalaguet, Mavi (Il·l.)
Localització: B. Ventura Gassol (Calafell)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Giorgio : mucho más que un gran restaurante / Julián Peiró ; fotografias : Mavi Arsalaguet
Peiró, Julià


[S.l.] : Redgraf, 2010
172 p. : il. col. ; 21 cm



Matèries: Restaurants ; Costums alimentaris ; Cuiners
Matèries: Serafini, Giorgio
Matèries:Giorgio. Restaurant
Àmbit:Calafell
Cronologia:2010
Autors add.:Arsalaguet, Mavi (Il·l.)
Localització: B. Ventura Gassol (Calafell); Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 81
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Dels fogons de joaquim lleonart en surt, ara, un llibre ben amanit / Joan-Ramon Cort Salvat, Josep M. Toda Serra
Cort Salvat, Joan-Ramon


En: Lo Floc : revista del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Riudoms. Any XIX, núm. 154-5 (octubre-març 1997-1998), p. 12-13 (Gastronomia
Ressenya de:
. Els Fogons d'en Quim / Joaquim Lleonart. Mont-roig del Camp : Llibreria Monpapers, 1998


Matèries: Ressenyes ; Costums alimentaris ; Receptaris ; Cuiners ; Literatura ; Arts visuals
Matèries: Lleonart Bonete, Joaquim (1945-....)
Àmbit:Sants - Barcelona ; Riudoms
Cronologia:[1945 - 1997]
Autors add.:Toda i Serra, Josep M.
Accés: https://www.raco.cat/index.php/LoFloc/article/view/310291
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; B. Pública de Tarragona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 81
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
LABulligrafía : el Archivo Museo de Ferran Adrià / Maria Rosario Andrío Esteban
Andrío Esteban, María Rosario


En: Archivamos : boletin ACAL. Valladolid, núm. 109 (Septiembre 2018), p. 48-51 (Culturas


Matèries: Cuiners ; Arxius particulars ; Museus especialitzats ; Costums alimentaris ; Projectes
Matèries: Adrià Acosta, Ferran (1962-....)
Matèries:LaBulligrafia
Àmbit:Barcelona
Cronologia:2018; 2022
Accés: https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=6573482


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 81
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
"Cisquet, fes plats" / Joan Pinsach, text
Pinsach, Joan


En: Gavarres. Cassà de la Selva, núm. 33 (primavera-estiu 2018), p. 84-85 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 

En Francesc Benaiges, de Palamós, ens descobreix secrets de la cuina de barca, un conjunt prodigiós de solucions culinàries per saciar la gana dels mariners en mar.


Matèries: Vaixells de pesca ; Costums alimentaris ; Cuiners ; Pescadors
Matèries: Benaiges Gambrich, Francesc (1931-....)
Àmbit:Ametlla de Mar, l' ; Palamós
Cronologia:[1931 - 2018]
Accés: https://goo.gl/o13mpZ [Exemplar complet (accés restringit)]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Amaré : cuina de Roquetes / Joan Amaré Ramon
Amaré Ramon, Joan


[Tortosa] : Tartaruga, 2013
165 p. ; 17 cm (La Cuina senzilla, 7) 
ISBN 9788494109812



Matèries: Receptes culinàries ; Cuiners ; Restaurants ; Costums alimentaris
Àmbit:Roquetes
Cronologia:[2013]
Localització: B. Delta de l'Ebre (Deltebre); B. Mercè Lleixà (Roquetes); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Benvingut Aligué i Torras / Jordi Sardans ; fotos: Francesc Rubí
Sardans i Farràs, Jordi


En: El Pou de la Gallina. Manresa, núm. 200 (juny 2005), p. 42-46 : il.



Matèries: Entrevistes ; Restaurants ; Cuiners ; Empreses familiars
Matèries: Aligué i Torras, Benvingut
Matèries:Restaurant Aligué de Manresa
Àmbit:Manresa
Cronologia:[2005]
Autors add.:Rubí i Casals, Francesc (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; B. del Casino (Manresa); B. Ateneu Les Bases (Manresa); B. Sant Valentí (Navarcles); B. Sant Fruitós de Bages; B. Cal Gallifa (Sant Joan de Vilatorrada); B. d'Artès; B. Pare Ignasi Casanovas (Santpedor)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 81
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Jordi Cruz Mas / Jordi Sardans ; Fotos: Francesc Rubí
Sardans i Farràs, Jordi


En: El Pou de la Gallina. Manresa, núm. 235 (setembre 2008), p. 29-32 : il. (L'Entrevista


Matèries: Entrevistes ; Biografia ; Cuiners ; Restaurants
Matèries: Cruz i Mas, Jordi (1978-....)
Àmbit:Manresa ; Catalunya
Cronologia:1978 - 2008
Autors add.:Rubí i Casals, Francesc (Il·l.)
Accés: http://www.elpou.cat/uploads/pdfs/pou_setembre_08.pdf [Exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; B. del Casino (Manresa); B. Ateneu Les Bases (Manresa); B. Sant Valentí (Navarcles); B. Sant Fruitós de Bages; B. Cal Gallifa (Sant Joan de Vilatorrada); B. d'Artès; B. Pare Ignasi Casanovas (Santpedor)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 81
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Carles Barneda



En: El Foradot. Montblanc, núm. 96 (octobre 2016), p. 20-22 : il. (L'Entrevista



Matèries: Entrevistes ; Restaurants ; Cuiners
Matèries: Barneda, Carlos (1975-....)
Matèries:Sant Francesc Restaurant
Àmbit:Montblanc ; Conca de Barberà
Cronologia:[2015 - 2016]
Localització: UAB: Sibhil·la; Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 81
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Centre d'arts culinàries, Taradell [Fitxer informàtic] / Marta Arranz Molet ; [dirigida per: Lluís Vives Vergara, Francesc Bacardit i Segués, Ignasi Sanfeliu Arboix, Maria Lluïsa Sánchez]
Arranz Molet, Marta


2013
Dirigida per: Vives Vergara, Luis; Bacardit i Segués, Francesc; Sanfeliu Arboix, Ignasi. Universitat Politècnica de Catalunya. Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Departament de Projectes Arquitectònics, 2013
1 recurs electrònic
Projecte final de carrera (Arquitectura).

Es proposa un centre de formació avançada de cuina, creant oportunitats en l'àmbit de la investigació i donant a conèixer tradició gastronòmica del lloc. Conservem la torre i les dues naus mes pròximes al riu. L'estratègia de rehabilitació es intervenir el mínim possible i es proposa una ampliació que absorbeixi la major part del programa mes complex com són les cuines, construint una nau paral·lela lleugerament separada de l'existent. Aquesta nau quedarà semi oculta darrera d'un mur que tancarà tot el perímetre d'aquesta ampliació aixecant-se en un punt per a definir l'accés. Formalment dona una resposta a l'entorn vinculant-se al lloc i creant una continuïtat amb la construcció existent. Una manera de vestir, protegir i generar un espai agradable a l'interior.


Matèries: Projectes d'arquitectura ; Arquitectura ; Ensenyament professional ; Escoles tècniques ; Costums alimentaris ; Cuiners
Àmbit:Taradell
Cronologia:[2013]
Autors add.:Vives Vergara, Luis (Dir.) ; Bacardit i Segués, Francesc (Dir.) ; Sanfeliu Arboix, Ignasi (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/2099.1/18909
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 81
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Els Fogons de Queralt. Entrevista a Miquel Màrquez / Balma Badal Díez
Badal Díez, Balma


En: L'Erol : revista cultural del Berguedà. Berga. Any 35, núm. 129-130 (tardor-hivern 2016), p. 175-179 (Mirades i records
Número monogràfic: "Queralt, un paisatge patrimoni".


Matèries: Entrevistes ; Cuiners ; Hostals i fondes ; Santuaris
Matèries: Màrquez i Moya, Miquel (1945-....)
Matèries:Santuari de Queralt de Berga
Àmbit:Berga
Cronologia:[1945 - 2016]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Erol/article/view/319859/417105
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Institut Ramon Muntaner; B. Ramon Vinyes i Cluet (Berga); B. Guillem de Berguedà (Puig-reig)


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 81
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Avisos o sien reglas sencillas a un principiant cuyner ó cuynera adaptadas á la capacitat dels menos instruis / Felip Cirera (Felip de Palàcio) ; Estudi, edició i notes a cura de Montse Angelats, Pep Vila
Cirera i Manovens, Felip


En: Annals de l'Institut d'Estudis Gironins. Girona. Vol. 43 (2002)  (Edat moderna i contemporània
Notes a peu de pàgina. Bibliografia. Inclou transcripció de les 71 receptes.


Matèries: Costums alimentaris ; Aliments ; Receptes culinàries ; Cuiners ; Palaus episcopals ; Biografia
Matèries: Cirera i Manovens, Felip (1794-1864)
Àmbit:Barcelona ; Vic ; Catalunya
Cronologia:1794 - 1864
Autors add.:Angelats, Montse (Ed.) ; Vila i Medinyà, Pep (Ed.)
Accés: http://www.raco.cat/index.php/AnnalsGironins/article/view/54475/63515
Localització: Biblioteca de Catalunya; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 5
ir a la página              

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3