português | español | français | català

logo

Database search

Database:
FONS
Search:
CONSUM []
References found:
282   [Refine the search]
Showing:
1 .. 20   in format [Default]
page 1 of 15
go to page                         


1 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
El Comerç de gel a Palamós durant els segles XVII i XVIII / Gabriel Martín Roig
Martín i Roig, Gabriel


En: Revista del Baix Empordà. Palamós, núm. 44 (març 2014), p. 58-63 : il. (Història
Notes.


Matèries: Comerç ; Pous de glaç ; Indústria alimentària ; Consum
Àmbit:Palamós
Cronologia:[1600 - 1800]
Accés: https://revistabaixemporda.cat/hemeroteca/
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Popular (Palafrugell); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Percepció del client de la gamba de Palamós [Fitxer informàtic] / Berta Castro i Gómez
Castro i Gómez, Berta


2022
Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior, 2022
1 recurs electrònic
Treball final de grau.

L'objectiu d'aquest treball ha estat analitzar la percepció de la Gamba de Palamós per part dels diferents agents involucrats en el canal comercial, fins al consumidor final. S'han identificat els paràmetres distintius del producte, els seus productes substitutius respecte a la demanda i el coneixement de la Marca de Garantia. A partir del tracte amb els esmentats agents s'han identificat les problemàtiques en el sector i les tendències de futur de la comercialització de la gamba. La gamba vermella (Aristeus antennatus) és un recurs fràgil i valuós que es pesca al Mediterrani. Per regular-la es va instaurar un Pla de Gestió i es va implementar una Marca de Garantia. Per caracteritzar el producte s'han estudiat els paràmetres més significatius del mateix, com són: El seu cicle biològic: la gamba presenta dimorfisme sexual quan passa de l'estadi juvenil, resultant que una femella és de mida més gran. Les seves condicions de l'entorn natural: el clima Mediterrani i les característiques d'aquest (fons fangosos, etc.). L'activitat pesquera: la seva evolució, els tipus de pesca més comuns de la costa catalana, la regulació de la llotja per part de la Confraria de Pescadors, el període de veda, el procés d'obtenció, extracció, conservació, i el control de perills i punts crítics de la gamba. El seu mercat: àmbit geogràfic, oferta, demanda i segells de qualitat aplicats al producte. Per recollir informació s'han realitzat entrevistes en profunditat a professionals de l'entorn de la Gamba de Palamós. També s'ha dut a terme enquestes als diferents agents que participen en el seu canal d'obtenció i comercialització: pescadors, minoristes i majoristes, personal de restauració i consumidors finals. A partir dels resultats de les enquestes dels diferents grups de població, s'ha pogut definir la percepció del producte de cada agent. Les respostes de l'enquesta del consumidor final s'han comparat amb les d'altres enquestes sobre el consum de peix i marisc a Catalunya, en aquest aquest cas no centrats en la gamba. Els resultats han estat majoritàriament coincidents. Per completar l'estudi s'han analitzat els productes substitutius de la gamba i la Marca de Garantia. Entre les principals conclusions destaquen: La població de pescadors es troba envellida i està formada majoritàriament per homes.Tant el personal de restauració com els majoristes i minoristes coneixen la veda del producte. El personal de restauració és la mostra enquestada amb més coneixement del producte. Segons el personal de restauració el client valora la utilització de la Gamba de Palamós a l'hora d'elaborar els plats. El producte fresc en safata i la compra de peix per internet tenen menys acceptació per part del consumidor final. Aquest creu que on més peix de llotja trobarà és al petit comerç i ho associa a la màxima qualitat i frescor. Existeix confusió en els segells de qualitat per part del consumidor final. El factor que limita la seva compra és el preu, encara que la majoria està disposada a pagar més. Els enquestats prefereixen la Gamba de Palamós a altres gambes.Pocs d'ells saben que la Gamba de Palamós és una Marca de Garantia. En general, es detecta un important desconeixement del segell de peix provinent de llotja. També s'han intentat definir possibles tendències de futur, tot i que a nivell de procés semblen complicades perquè qualsevol transformació disminueix la percepció de qualitat del producte. Per altra banda, els canvis més importants sembla que afectaran principalment al procés de comercialització.


Matèries: Pesca marítima ; Crustacis ; Comercialització ; Consum
Àmbit:Palamós
Cronologia:[2022]
Accés: http://hdl.handle.net/10256/21773
Localització: Universitat de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Sèries històriques de l'economia catalana : preus, consum, ocupació i producció industrial / [ressenya de] Jordi Suriñach i Caralt
Suriñach Caralt, Jordi


En: Investigaciones regionales = Journal of Regional Research. Madrid, núm. 4 (2004) , p. 221-225
Ressenya de:
. Sèries històriques de l'economia catalana: preus, consum, ocupació i producció industrial / Jordi Oliveres i Prats. Barcelona : Institut d'Estadística de Catalunya, 2004


Matèries: Ressenyes ; Economia ; Indicadors econòmics ; Preus ; Consum ; Ocupació ; Producció industrial ; Dades estadístiques
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1900 - 2000]
Accés: https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=2124518


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
New consumer desires : consumption in Fifteenth Century Catalonia. The cases of Barcelona, Vic and Amer / Aina Palarea Marimon
Palarea Marimon, Aina


En: Mestall : butlletí de l'Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines. Girona. Any XXV, núm. 53 (juny 2023), p. 23 (Recerques
El text del resum és en català.

Tesi doctoral de l'Institut Universitari Europeu. Direcció: Luca Molà i Regina. Data de defensa: 24 de març de 2023.


Matèries: Baixa edat mitjana ; Consum ; Condicions de vida ; Societat
Àmbit:Barcelona ; Vic ; Amer
Cronologia:[1400 - 1500]
Accés: http://www.ddgi.cat/historiarural/mestall/mestall53.pdf [exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; B. Carles Rahola (Girona); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Apropem el màrqueting al petit comerç del Berguedà / Meritxell Fígols Ferrer ; tutor: Àngels Boyer Alberni
Fígols Ferrer, Meritxell


En: L'Erol : revista cultural del Berguedà. Berga. Any 41, núm. 153 (tardor 2022), p. 68-69 : il. (Tribuna jove
Resum del treball presentat a l'Institut Guillem de Berguedà.

Cal que ens adonem del gran paper que exercim com a consumidors i intentem actuar en conseqüència; si una empresa no representa els nostres valors, aleshores deixem de comprar-hi i comprem més al petit comerç.


Matèries: Treballs escolars ; Botigues i comerços ; Màrqueting ; Comerç detallista ; Consum
Àmbit:Berguedà
Cronologia:[2020 - 2022]
Autors add.:Boyer Albertni, Àngels (Dir.)
Accés: https://raco.cat/index.php/Erol/article/view/412097
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Institut Ramon Muntaner; B. Ramon Vinyes i Cluet (Berga); B. Guillem de Berguedà (Puig-reig); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
"Sobre lo peix pudós e podrit que-s diu que-s vent en la pescateria" : el consum de peix a les Terres de Lleida durant l'edat mitjana / Guillem Roca Cabau
Roca Cabau, Guillem


En: Plecs d'Història Local. Barcelona, núm. 185 (abril 2022), p. 6-9 : il. (Temes, 2) 
Bibliografia i notes.


Matèries: Baixa edat mitjana ; Pesca fluvial ; Comerç ; Peixaters ; Pescadors ; Consum ; Peixos
Àmbit:Lleida ; Lleida, província
Cronologia:[1300 - 1500]
Accés: https://raco.cat/index.php/Plecs/article/view/401227
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; B. Centre de Lectura de Reus; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Arxiu Històric de Sabadell; Universitat de Lleida; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Les Restes d'aus recuperades a la Casa Corrales (el Born). Reflexions al voltant del consum d'aviram a Barcelona entre els segles XIV i XVII / Lluís Lloveras Roca, Antoni Fernández Espinosa, Lluís Garcia Petit, Santiago Riera Mora, Carme Miró i Alaix i Jordi Nadal Lorenzo



En: Quarhis : Quaderns d'arqueologia i història de la ciutat de Barcelona. Barcelona, núm. 15 (2021) , p. 148-159 : il. (Notes i estudis
Notes a peu de pàgina. Bibliografia.

En aquest article es presenten els resultats de l'anàlisi de les restes d'aus recuperades a l'excavació de la Casa Corrales (El Born, Barri de la Ribera) durant la campanya de 2016. El material prové de les unitats estratigràfiques corresponents a les ocupacions baixmedievals i modernes, datades entre finals del segle XIV i inicis del segle XVIII. L'estudi demostra la certa importància dels recursos alimentaris procedents de les aus i com aquesta es va anar incrementant amb el pas del temps. L'espècie més abundant és Gallus gallus domesticus, que segurament es dedicava prioritàriament a la producció d'ous i que finalment era amortitzada per a la carn. La resta d'espècies, domèstiques o salvatges, són molt menys representades i en algunes casos podríem pensar en el seu aprofitament no només per carn sinó per a les plomes.


Matèries: Arqueologia urbana ; Excavacions arqueològiques ; Jaciments arqueològics ; Cases ; Restes animals ; Aus ; Consum ; Alimentació humana ; Baixa edat mitjana ; Edat moderna ; Arqueologia
Matèries:Born Centre Cultural
Àmbit:Barcelona
Cronologia:[1300 - 1716]; 2016
Autors add.:Lloveras Roca, Lluís ; Fernández i Espinosa, Antoni ; Garcia Petit, Lluís ; Riera i Mora, Santiago ; Miró i Alaix, Carme ; Nadal i Lorenzo, Jordi
Accés: http://www.bcn.cat/museuhistoriaciutat/quarhis/15/07-Lloveras-Fernandez-Garcia-Riera-Miro-Nadal.pdf
Localització: Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Nivells de vida, dinàmiques socials i canvi històric l'àrea de Besalú, 1750-1850 [Fitxer informàtic] / Albert Serramontmany ; [dirigida per: Rosa Congost]
Serramontmany i Hugas, Albert


Girona : Universitat de Girona, 2015
Dirigida per: Congost, Rosa. Universitat de Girona. Departament d'Història i Història de l'Art. Institut de Recerca Històrica, 2015
1 recurs electrònic (464 p.)
Text en català i anglès, resum en català, castellà i anglès, conclusions en català i anglès.

La tesi estudia el districte rural i muntanyós de Besalú al llarg de cent anys, de 1750 a 1850. La tesi destaca com l'àrea de Besalú aconseguí mantenir un nivell de població elevat malgrat les aparents limitacions per a l'agricultura gràcies a la integració de diverses activitats productives i a la connexió mercantil efectiva a nivell nacional i internacional. La cronologia general que s'ha trobat és de creixement al segle XVIII i estancament a la primera meitat del segle XIX. Es proposa que, malgrat que la desigualtat social podia ser bastant significativa, mai s'arriba a trobar població vivint de forma miserable ni individus proletaritzats, tot i que tampoc s'observen prou processos d'enriquiment per pensar en una classe mitja nombrosa, ans al contrari, destaca més l'enfortiment d'uns pocs propietaris rurals.


Matèries: Tinença de la terra ; Tesis doctorals ; Propietaris agraris ; Protoindustrialització ; Condicions de vida ; Població ; Dinàmica social ; Comerç ; Consum
Àmbit:Besalú
Cronologia:1750 - 1850
Autors add.:Congost i Colomer, Rosa (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/10803/371143
Localització: Universitat de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Propostes per un comerç responsable / Jesús Torres Sanz
Torres Sanz, Jesús


En: Lo Floc : revista del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Riudoms. Any XLII, núm. 238 (octubre-desembre 2021), p. 24-27 : il. (Lo Floc verd
Notes.


Matèries: Consum ; Desenvolupament sostenible ; Agricultura biològica ; Medi ambient ; Producció agrícola
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2021]
Accés: https://raco.cat/index.php/LoFloc/article/view/405082
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la; B. Pública de Tarragona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
El Consum i l'alimentació en perspectiva històrica : XXVIII Seminari d'Història Econòmica i Social. Girona, 29-30 de juny de 2017 / Marc Gibert
Gibert Cortijo, Marc


En: Mestall : butlletí de l'Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines. Girona. Any XIX, núm. 42 (desembre 2017), p. 16-17 (Trobades


Matèries: Congressos ; Crònica ; Historiografia ; Indicadors econòmics ; Consum ; Alimentació humana ; Societat
Àmbit:Girona ; Catalunya
Cronologia:[2017]
Accés: http://www.ddgi.cat/historiarural/mestall/mestall42.pdf [exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; B. Carles Rahola (Girona); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Nivells de vida, dinàmiques socials i canvi històric. L'àrea de Besalú, 1750-1850 / Albert Serramontmany
Serramontmany i Hugas, Albert


En: Mestall : butlletí de l'Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines. Girona. Any XVIII, núm. 39 (juny 2016), p. 15 : il. (Recerques
Resum de la tesi doctoral dirigida per Rosa Congost a la Universitat de Girona. Data de lectura: 8 de febrer de 2016.


Matèries: Societat ; Dinàmica social ; Condicions de vida ; Tinença de la terra ; Propietaris agraris ; Població ; Consum ; Comerç ; Protoindustrialització
Àmbit:Besalú
Cronologia:1750 - 1850
Accés: http://www.ddgi.cat/historiarural/mestall/mestall39.pdf [exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; B. Carles Rahola (Girona); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Consum i condicions de vida a la Catalunya moderna: el Penedès, 1670 - 1790 / [ressenya de:] David Moré Aguirre
Moré Aguirre, David


En: Mestall : butlletí de l'Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines. Girona. Any IX, núm. 22 (desembre 2007), p. 11 (Llibres
Ressenya de:
. Consum i condicions de vida a la Catalunya moderna: el Penedès, 1670 - 1790 / Belén Moreno Claverías. Vilafranca del Penedès : Edicions i Propostes Culturals Andana, 2007


Matèries: Ressenyes ; Consum ; Condicions de vida ; Edat moderna ; Estructura social ; Pagesia ; Menestralia ; Burgesia ; Clergues ; Clergues
Àmbit:Vilafranca del Penedès ; Barcelona ; Alt Penedès ; Baix Penedès ; Garraf
Cronologia:1670 - 1790
Accés: http://www.ddgi.cat/historiarural/mestall/Mestall22.pdf [exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; B. Carles Rahola (Girona); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Turismo y consumo del espacio urbano en Barcelona : análisis de la relación residente-turista en el barrio de La Barceloneta / Miriam H. Zaar, María Aparecida Pontes da Fonseca
Zaar, Miriam Hermi


En: Cuadernos de Turismo. Murcia, núm. 44 (Julio-diciembre) , p. 487-514 : il.
Notes a peu de pàgina. Bibliografia. Resum en castellà i anglès. També disponible (en pdf) una versió resumida en anglès.

Les polítiques públiques i el turisme massiu han impulsat noves lògiques urbanístiques associades al procés de gentrificació, en les quals s'inclouen l'especulació immobiliària i la mercantilització de l'espai públic. Per a la contextualització d'aquesta problemàtica, que implica la relació entre residents, turistes i agents immobiliaris/turístics es va triar el barri barceloní de La Barceloneta, en l'escenari de la qual s'observa com la demanda dels visitants discrepa de les necessitats dels residents i com les activitats turístiques afecten la vida quotidiana dels seus ciutadans. Així mateix, s'avaluen els impactes soci territorials que causen un major nivell de rebuig veïnal i que han estat motiu de reivindicacions i protestes que exigeixen la reglamentació dels habitatges d'ús turístic (VUT) i de l'ús de l'espai públic, la qual cosa s'ha aconseguit, encara que parcialment, a través de l'aprovació del PEUAT.


Matèries: Turisme de masses ; Turisme urbà ; Turistes ; Incidència del turisme ; Consum ; Barris
Àmbit:Barceloneta - Barcelona
Cronologia:[1992 - 209]
Autors add.:Pontes de Fonseca, María Aparecida
Accés: https://doi.org/10.6018/turismo.44.405001
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Agroecologia per alimentar un futur sostenible / Aquí hi ha bròquil, Keras Buti



En: Quaderns d'estudi : Centre d'Estudis de l'Hospitalet. L'Hospitalet de Llobregat, núm. 35 (desembre 2021), p. 179-191 : il. (Cap on ens imagimen que va el cooperativisme a l'Hospitalet?. Projectes) 
Notes. Resums en castellà, català i anglès.

L'Agroecologia és el sistema que posa al centre les cures de l'alimentació, entesa com una cadena d'interdependència entre la cuina i el camp. És a dir, Aquí hi ha bròquil i Keras Buti són grups de veïnes que s'organitzen per a assegurar-se que el menjar que adquireixen en col·lectiu es gestiona directament amb el pagès o pagesa (assegurant que les condicions laborals són dignes), que és ecològica (sense pesticides sobre el camp ni el producte), i que l'impacte ambiental és mínim. L'objectiu d'aquest article és compartir les maneres de fer d'aquest grup de consum i cooperativa, per a posar-les a la disposició d'altres veïnes, centres educatius, equipaments cívics, associacions, etc. D'aquesta manera, poder sostenir, des de l'economia social i solidària, les xarxes comunitàries dels territoris i els valors de justícia social i sostenibilitat del medi.


Matèries: Cooperativisme ; Associacions ; Agricultura biològica ; Ecologia ; Consum ; Aliments
Matèries:Aquí hi ha bròquil ; Keras Buti
Àmbit:Hospitalet de Llobregat, l'
Cronologia:2004 - 2021
Accés: https://raco.cat/index.php/QuadernsCELH/article/view/398891
Localització: B. Centre de Lectura de Reus; Universitat de Barcelona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat Autònoma de Barcelona; Centre d'Estudis de l'Hospitalet de Llobregat; Biblioteca Central Tecla Sala (l'Hospitalet de Llobregat); B. Josep Janés (l'Hospitalet de Llobregat); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
La Capacidad de regeneración urbana de los frentes comerciales abandonados : Sant Just Desvern como caso de estudio / Pere Ponsatí Caño
Ponsatí Caño, Pere


En: QRU : Quaderns de Recerca en Urbanisme. Barcelona, núm. 11 (desembre 2021), p. 237-256 : il.
Bibliografia. Resums en castellà i anglès.


Matèries: Urbanisme ; Estructura urbana ; Transformació urbana ; Consum ; Comerç ; Botigues i comerços ; Habitatge ; Edificis ; Planificació urbanística
Àmbit:Sant Just Desvern
Cronologia:[2017 - 2021]
Accés: http://hdl.handle.net/2117/360687
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Efectos de la masificación turística y de los cambios en el consumo sobre los mercados locales : el caso de La Boquería de Barcelona / Óscar Gutiérrez Aragón, Eduard Alcaraz Espriu, Marta Solano Tatché
Gutiérrez Aragón, Óscar


En: Pasos : revista de turismo y patrimonio cultural. San Cristóbal de La Laguna. Vol. 20, núm. 1 (2022) , p. 153-167 : graf.
Referències bibliogràfiques. Resums en castellà i anglès.


Matèries: Turisme urbà ; Turisme de masses ; Incidència del turisme ; Mercats municipals ; Consum ; Comerç ; Enquestes
Matèries:Mercat de la Boqueria de Barcelona
Àmbit:Barcelona
Cronologia:2019 - 2020
Autors add.:Alcaraz Espriu, Eduard ; Solano Tatché, Marta
Accés: https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=8237301


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Pautes de consum i condicions de vida dels treballadors de la terra a partir dels inventaris post mortem a Catalunya : el cas de la Selva (1750-1805) / Josep Mas Ferrer
Mas Ferrer, Josep


En: Estudis d'Història Agrària. Barcelona, núm. 32 (2020) , p. 69-96 (Miscel·lània
Notes a peu de pàgina. Bibliografia. Resums en català i anglès.

En el present estudi es mostra l'anàlisi de prop d'un centenar d'inventaris post mortem d'individus etiquetats com a treballadors de la terra, redactats en notaries selvatanes al llarg de la segona meitat del segle XVIII, en tres talls cronològics concrets: 1750-1755, 1775-1780 i 1800-1805. L'objectiu és explorar l'evolució de les seves pautes de consum, així com la de les possibilitats d'accés a la propietat de la terra. També reflexionem sobre els processos de diferenciació social i el sorgiment d'una etiqueta nova per identificar els treballadors de la terra enriquits: els menestrals.


Matèries: Fonts documentals ; Testaments ; Consum ; Condicions de vida ; Obrers agrícoles ; Menestralia ; Propietat de la terra
Àmbit:Selva
Cronologia:1750 - 1805
Accés: https://raco.cat/index.php/EHA/article/view/390688
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Biblioteca Borja (URL)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 282
select
print
Text complet
Bookmark and Share Text complet
Bookmark and Share
La Cultura urbana como espectáculo : la experiencia de modernidad en la Exposición Internacional de Barcelona 1929 / Ana Rodríguez Granell
Rodríguez Granell, Ana


En: Archivo Español de Arte. Madrid. vol. 94, núm. 373 (2021) , p. 51-58
Notes a peu de pàgina. Bibliografia. Resums en castellà i anglès.


Matèries: Exposició internacional 1929 ; Cultura ; Societat urbana ; Lleure ; Consum ; Modernisme
Àmbit:Barcelona
Cronologia:1929
Accés: https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=7786731
https://doi.org/10.3989/aearte.2021.04
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 282
select
print

Bookmark and Share
Estructura comercial de la Terra Alta i la localitzacio comercial, hàbits de compra, i atraccio de Gandesa / [estudi realitzat per: Josep Alegret i Nou, Josep M. Bros i Ortega, Silvia Fonolleda i Prats]
Alegret i Nou, Josep M.


[Barcelona] : Generalitat de Catalunya. Departament de Comerç, Consum i Turisme, [1985?]
57 f. ; 30 cm (Quaderns tècnics
Avant-títol: "Resum de l'estudi".



Matèries: Comerç ; Estructura econòmica ; Botigues i comerços ; Consum
Àmbit:Gandesa ; Terra Alta
Cronologia:[1985]
Autors add.:Fonolleda i Prats, Silvia ; Bros i Ortega, Josep M.
Autors add.:Generalitat de Catalunya. Departament de Comerç, Consum i Turisme
Localització: Universitat Ramon Llull


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 282
select
print

Bookmark and Share
Evidències ibèriques i romanes del comerç i consum de vi a la vall del riu Algars / David Tormo i Benavent
Pérez i Suñé, Josep Maria


En: Jorn Nou : la revista del Patronat Pro Batea. Batea, núm. 7 (abril 2018), p. 6-17 (L'article



Matèries: Cultura dels ibers ; Epoca romana ; Jaciments arqueològics ; Consum ; Vi
Àmbit:Algars, riu ; Franja, la
Cronologia:[2018]
Autors add.:Rams i Folch, Pere
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; B. Dr. Mn. Joan Baptista Manyà (Gandesa); B. Pública de Tarragona; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 15
go to page                         

Database  FONS : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3