português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
RECENSIONS []
Referències trobades:
234   [Refinar la cerca]
Mostrant:
1 .. 20   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 12
anar a la pàgina                         


1 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Onomàstica del terme antic de Tamarit de Mar / [ressenya de:] Salvador-J. Rovira i Gómez
Rovira i Gomez, Salvador J.


En: Estudis altafullencs. Altafulla, núm. 42 (2018) , p. 157-158 (Recensions
Ressenya de:
. Onomàstica del terme antic de Tamarit de Mar / Ramon Amigó i Anglès, Maria Teresa muntanyà i Martí, Montserrat Sanmartí i Roset. Barcelona : Institut d'Estudis Catalans, 2017


Matèries: Ressenyes ; Onomàstica ; Toponímia
Àmbit:Tamarit - Tarragona
Cronologia:[0000 - 2017]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/EstudisAltafulla/article/view/356111
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat Rovira i Virgili; B. Pública de Tarragona; B. Centre de Lectura de Reus; Biblioteca Municipal d'Altafulla; Universitat Autònoma de Barcelona; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Els Yxart. Tres segles i escaig de vida catalana ; Enric Yxart Ventosa. Un tarragoní de soca-rel / I.V.
Virgili Pons, Isidre


En: Estudis altafullencs. Altafulla, núm. 42 (2018) , p. 159-168 (Recensions
Ressenya de:
- Rovira i Gómez, Salvador J.. Els Yxart. Tres segles i escaig de vida catalana / Salvador J. Rovira i Gómez : Silva Editorial, 2017
- Rovira i Gómez, Salvador J.. Enric Yxart Ventosa. Un tarragoní de soca-rel / Salvador J. Rovira i Gómez : Silva Editorial, 2017


Matèries: Ressenyes ; Genealogia ; Biografia ; Advocats ; Vida política ; Vida social ; Famílies ; Comerciants ; Polítics ; Poder local ; Industrials ; Burgesia ; Edat contemporània
Àmbit:Tarragona ; Tarragonès
Cronologia:[1659 - 2000]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/EstudisAltafulla/article/view/356112
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat Rovira i Virgili; B. Pública de Tarragona; B. Centre de Lectura de Reus; Biblioteca Municipal d'Altafulla; Universitat Autònoma de Barcelona; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Excavacions arqueològiques a la muntanya de Sant Julià de Ramis 4. : les defenses de l'oppidum de Kerunta / [Ressenya de:] Ignasi Garcés
Garcés i Estalló, Ignasi


En: Revista d'Arqueologia de Ponent. Lleida, núm. 23 (2013) , p. 498-500 (Recensions
Ressenya de:
- Burc, Josep; [et al.]. Excavacions arqueològiques a la muntanya de Sant Julià de Ramis 4. : les defenses de l'oppidum de Kerunta / Josep Burch, Josep Maria Nolla, Jordi Sagrera. Girona : Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Universitat de Girona, 2011


Matèries: Ressenyes ; Jaciments arqueològics ; Estructures arqueològiques ; Excavacions arqueològiques ; Fortificacions
Àmbit:Sant Julià de Ramis
Cronologia:[600 aC - 1 aC]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RAP/article/view/283590
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Arqueologia funerària al nord-est peninsular entre els segles VI i XII / [Ressenya de:] Jordina Sales Carbonell
Sales Carbonell, Jordina


En: Revista d'Arqueologia de Ponent. Lleida, núm. 23 (2013) , p. 500-506 (Recensions
Referències bibliogràfiques.
Ressenya de:
. Arqueologia funerària al nord-est peninsular entre els segles VI i XIIa / Núria Molist Capella, Gisela Ripoll López (eds.). Olèrdola : Barcelona : Museu d'Arqueologia de Catalunya, 2012 (Monografies d'Olèrdola, 3.1; 3.2)


Matèries: Ressenyes ; Arqueologia ; Estructures funeràries ; Alta edat mitjana ; Arqueologia medieval
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[501 - 1200]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RAP/article/view/283590
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
A propòsit de Pere Bosch Gimpera : Universidad, política, exilio / [ressenya de:] Emili Junyent
Junyent i Sànchez, Emili


En: Revista d'Arqueologia de Ponent. Lleida, núm. 23 (2013) , p. 514-519 (Recensions
La ressenya es va publicar originalment al número 22, 2012 p- 244-249. Es torna a publicar de forma conjunta amb la rèplica de l'autor del llibre.
Ressenya de:
- Gracia Alonso, Francisco. Pere Bosch Gimpera : Universidad, política, exilio / Francisco Gracia Alonso. Madrid : Marcial Pons, 2011 (Historia)


Matèries: Ressenyes ; Biografia ; Historiadors ; Arqueòlegs ; Vida política ; Universitats ; Exili
Matèries: Bosch i Gimpera, Pere (1891-1974)
Àmbit:Barcelona ; Catalunya ; Mèxic
Cronologia:1891 - 1974
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RAP/article/view/283590
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Rèplica: Mitos y realidades en torno a la figura de Pere Bosch Gimpera / Francisco Gracia Alonso
Gracia Alonso, Francisco


En: Revista d'Arqueologia de Ponent. Lleida, núm. 23 (2013) , p. 520-523 (Recensions
Ressenya de:
- Gracia Alonso, Francisco. Pere Bosch Gimpera : Universidad, política, exilio / Francisco Gracia Alonso. Madrid : Marcial Pons, 2011 (Historia)


Matèries: Ressenyes ; Biografia ; Historiadors ; Arqueòlegs ; Vida política ; Universitats ; Exili
Matèries: Bosch i Gimpera, Pere (1891-1974)
Àmbit:Barcelona ; Catalunya ; Mèxic
Cronologia:1891 - 1974
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RAP/article/view/283590
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Pere Bosch Gimpera : Universidad, política, exilio / [ressenya de:] Emili Junyent
Junyent i Sànchez, Emili


En: Revista d'Arqueologia de Ponent. Lleida, núm. 22 (2012) , p. 244-249 (Recensions
Ressenya de:
- Gracia Alonso, Francisco. Pere Bosch Gimpera : Universidad, política, exilio / Francisco Gracia Alonso. Madrid : Marcial Pons, 2011 (Historia)


Matèries: Ressenyes ; Biografia ; Historiadors ; Arqueòlegs ; Vida política ; Universitats ; Exili
Matèries: Bosch i Gimpera, Pere (1891-1974)
Àmbit:Barcelona ; Catalunya ; Mèxic
Cronologia:1891 - 1974
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RAP/article/view/276693
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Marcats pel 92 : 25 aniversari de la subseu olímpica de Terrassa / [ressenya de:] Teresa Cardellach
Márquez i Berrocal, Manuel


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 32 (novembre 2017), p. 265-266 (Recensions
Ressenya de:
- Cadalso Borjas, Josep. Marcats pel 92 : 25 aniversari de la subseu olímpica de Terrassa / Josep Cadalso Borjas. Terrassa : Fundació Torre del Palau, 2017


Matèries: Ressenyes ; Jocs Olímpics 1992 ; Commemoració ; Competicions esportives ; Esportistes ; Equipaments esportius
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1992 - 2017
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/331335
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Joana Biarnés i Florensa, el reconeixement d'una fotògrafa / [ressenya de:] Teresa Cardellach
Cardellach i Giménez, Teresa


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 32 (novembre 2017), p. 266-267 (Recensions
Ressenya de:
. Joana Biarnés. Terrassa : Ajuntament, 2017 (Homenatges)


Matèries: Ressenyes ; Fotògrafs ; Periodistes ; Dona ; Homenatge
Matèries: Biarnés i Florensa, Joana (1935-....)
Àmbit:Terrassa
Cronologia:[1935 - 2017]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/331336
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Secrets de carrers. Reviu el passat dels carrers del centre de Terrassa / [ressenya de:] Rafel Aróztegui i Peñarroya
Aróztegui i Peñarroya, Rafel


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 32 (novembre 2017), p. 267-268 (Recensions
Ressenya de:
. Secrets de carrers : reviu el passat dels carrers del centre de Terrassa / textos: Joan Soler Jiménez. Terrassa : TerrassaCentre, 2017


Matèries: Ressenyes ; Centre urbà ; Carrers ; Places ; Crònica gràfica
Àmbit:Terrassa
Cronologia:[2017]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/331361
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Vallès : Segona República, Guerra Civil i Potseguerra (1931-1945) / [ressenya de:] Bernat Pizà
Pizà Castella, Bernat


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 32 (novembre 2017), p. 268-269 (Recensions
Ressenya de:
. El Vallès : Segona República, Guerra Civil i Postguerra (1931-1945) : recull de ponències del 3r Curs d'Història del Vallès : octubre-novembre 2016. Sabadell : Fundació Bosch i Cardellach, 2017


Matèries: Ressenyes ; Congressos ; República espanyola II ; Guerra civil espanyola ; Postguerra ; Franquisme ; Primer franquisme
Àmbit:Vallès Occidental ; Vallès Oriental
Cronologia:1931 - 1945
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/331362
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Masies de Terrassa / [ressenya de:] Joan Soler Jiménez
Soler i Jiménez, Joan


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 31 (novembre 2016), p. 255-257 (Recensions
Ressenya de:
. Masies de Terrassa : recull fotogràfic, històric i genealògic. Terrassa : Fundació Sant Galderic : Fundació Arxiu Tobella, 2016


Matèries: Ressenyes ; Masies ; Crònica gràfica ; Famílies ; Genealogia ; Pagesia
Àmbit:Terrassa
Cronologia:[0000 - 2015]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/320366
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Teatre vuitcentista d'autor terrassenc 2 (1879-1888) / [ressenya de:] Òscar Monterde i Mateo
Monterde i Mateo, Òscar


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 31 (novembre 2016), p. 258-259 (Recensions
Ressenya de:
. Teatre vuitcentista d'autor terrassenc (1865-1870) : Joaquim Marinel·lo i Bosch, Ramon Coll i Gorina, Romualdo Romero, Josep Roca i Roca / edició a cura de Guillem-Jordi Graells. Terrassa : Fundació Torre del Palau, 2015 (Amfora, 15)


Matèries: Ressenyes ; Teatre ; Escriptors ; Dramaturgs ; Literatura
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1879 - 1888
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/320367
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Domènech Palet i Barba / [ressenya de:] Joan Pérez Ventayol
Pérez i Ventayol, Joan


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 31 (novembre 2016), p. 259-260 (Recensions
Ressenya de:
- Puy i Juanico, Josep. Domènec Palet i Barba : prohom de la Terrassa republicana / Joep Puy i Juanico. Barcelona : Fundació Josep Irla, 2015


Matèries: Ressenyes ; Biografia ; Polítics ; Diputats a Corts ; Industrials ; Republicanisme ; Partits polítics ; Pensament polític ; República espanyola II
Matèries: Palet i Barba, Domènec (1872-1953)
Matèries:Esquerra Republicana de Catalunya : ERC
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1872 - 1953
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/320368
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
L'Escola de Terrassa del segle XX / [ressenya de:] María Gemma García Llinares
Garcia i Llinares, Gemma


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 31 (novembre 2016), p. 260-262 (Recensions
Ressenya de:
- Vinyes i Coromina, Alba. L'Escola de Terrassa del segle XX / Alba Vinyes i Coromina. Terrassa : Fundació Torre del Palau, 2016 (L'Àmfora, 19)


Matèries: Ressenyes ; Centres d'ensenyament ; Educació
Àmbit:Terrassa
Cronologia:[1901 - 2000]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/320369
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Vedruna Vall Terrassa. Des de 1856 fent escola / [ressenya de:] Marta Munuera i Bermejo
Munuera i Bermejo, Marta


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 31 (novembre 2016), p. 262-263 (Recensions
Ressenya de:
- Garcia Llinares, Maria Gemma. Vedruna Vall Terrassa. Des de 1856 fent escola / M. Gemma Garcia Llinares. Barcelona : Fundació Privada Educativa Vedruna, 2016


Matèries: Ressenyes ; Centres d'ensenyament ; Escola religiosa ; Commemoració
Matèries:Escola Vedruna de Terrassa
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1856 - 2016
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/320370
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
L'Abans de Vilassar de Mar / [ressenya de:] Sol Teixidó Blanch
Teixidó i Blanch, Sol


En: Singladures : Revista d'història i patrimoni cultural de Vilassar. Vilassar de Mar, núm. 24 (desembre 2008), p. 48 (Recensions
Ressenya de:
- Serrano Méndez, Alexis. L'Abans. Vilassar de Mar : recull gràfic 1852-1965 / Alexis Serrano Méndez. El Papiol : Efadós, 2007


Matèries: Ressenyes ; Crònica gràfica ; Fotografies ; Vida quotidiana ; Edificis ; Esglésies ; Urbanisme ; Festes populars ; Tradicions populars ; Lleure ; Associacions ; Educació
Àmbit:Vilassar de Mar
Cronologia:1852 - 1965
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Singladures/article/view/203805/272316
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Pompeu Fabra (Mataró); Biblioteca Ernest Lluch i Martín (Vilassar de Mar); Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Vuitè index dels estudis Altafullencs (núm. 36 a 40)



En: Estudis altafullencs. Altafulla, núm. 40 (2016) , p. 167-171 (Recensions


Matèries: Revistes ; Centres d'estudis locals ; Indexs
Matèries:Estudis Altafullencs
Àmbit:Altafulla
Cronologia:2012 - 2016
Accés: http://www.raco.cat/index.php/EstudisAltafulla/article/view/310232
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat Rovira i Virgili; B. Pública de Tarragona; B. Centre de Lectura de Reus; Biblioteca Municipal d'Altafulla; Universitat Autònoma de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
1001 curiositats del Maresme / [ressenya de:] Maria Josep Castillo
Castillo, Maria Josep


En: Singladures : Revista d'història i patrimoni cultural de Vilassar. Vilassar de Mar, núm. 32 (desembre 2015), p. 93-94 (Recensions
Ressenya de:
- Serrano Méndez, Alexis. 1001 curiositats del Maresme / Alexis Serrano Méndez. Barcelona : L'Arca, 2014


Matèries: Ressenyes ; Anecdotari
Àmbit:Maresme
Cronologia:[0000 - 2014]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Singladures/article/view/304401/394080
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Pompeu Fabra (Mataró); Biblioteca Ernest Lluch i Martín (Vilassar de Mar); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 234
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Mataró barroc : història i art dels segles XVII i XVIII / [ressenya de:] Maria Josep Castillo
Castillo, Maria Josep


En: Singladures : Revista d'història i patrimoni cultural de Vilassar. Vilassar de Mar, núm. 32 (desembre 2015), p. 94-96 (Recensions
Ressenya de:
- Serrano Méndez, Alexis; [et al.]. Mataró barroc : història i art dels segles XVII i XVIII / Alexis Serrano Méndez, Gener Salicrú Soler / Alexis Serrano Méndez. Vilassar de Mar ; Mataró : Centre d'Estudis Vilassarencs : Ajuntament de Mataró, 2015


Matèries: Ressenyes ; Barroc ; Art religiós ; Arquitectura religiosa ; Esglésies
Àmbit:Mataró
Cronologia:[1600 - 1800]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Singladures/article/view/304401/394080
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Pompeu Fabra (Mataró); Biblioteca Ernest Lluch i Martín (Vilassar de Mar); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 12
anar a la pàgina                         

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3