português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
GARCIA-ARBOS, SALVADOR []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 20   en el formato [Estandar]
página 1 de 3
ir a la página          


1 / 41
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Besalú, caràcter i sensibilitat / Salvador Garcia-Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


En: Punxa. Girona, núm. 61 (febrer 2022), p. 94-98 : il. (Autor local


Matèries: Periodistes ; Memòries ; Guies turístiques ; Turisme
Àmbit:Besalú
Cronologia:[2021]
Accés: https://www.catgi.cat/images/ServeisCollegiat/Publicacions/Punxa/61LaPunxa.pdf [exemplar complet]
Localització: B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Josep Fontbernat i Verdaguer (Bescanó); B. Comarcal (Blanes); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 41
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Girona, terra de vins / Màrius Fuertes i Mateu, Salvador Garcia-Arbós
Fuertes i Mateu, Màrius


En: Punxa. Girona, núm. 44 (2007) , p. 6-43 : il. (Monogràfic


Matèries: Vi ; Indústria vinícola ; Indústria surera ; Vinya ; Plaga de la fil·loxera ; Denominació d'origen ; Costums alimentaris
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:0000 - 2007
Autors add.:Garcia-Arbós, Salvador
Accés: https://www.catgi.cat/images/ServeisCollegiat/Publicacions/Punxa/PUNXA_44.pdf [exemplar complet]
Localització: B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Josep Fontbernat i Verdaguer (Bescanó); B. Comarcal (Blanes); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Mossèn Damià Estela : mestre i testimoni / Joan Busquets i Dalmau ; pròleg de Lluís Guinó i Subirós ; epíleg de Salvador Garcia-Arbós
Busquets i Dalmau, Joan


Besalú ; Girona : Ajuntament de Besalú : Diputació de Girona, 2011
Referències bibliogràfiques. Inclou: selecció d'escrits publicats de Damià Estela.
ISBN 9788460652526



Matèries: Biografia ; Clergues ; Mestres ; Escriptors
Matèries: Estela i Molinet, Damià (1904-1979)
Àmbit:Besalú
Cronologia:1904 - 1979
Autors add.:Guinó i Subirós, Lluís (Pr.) ; Garcia-Arbós, Salvador (Pr.)
Autors add.:Ajuntament de Besalú ; Diputació de Girona
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Ramon Llull; B. Ramon Vidal (Besalú); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Municipal Pere Carner (Calonge); Biblioteca Pública (Cassà de la Selva); B. Ramon Grabolosa i Puigrodon (Castellfollit de la Roca); B. Víctor Català (L'Escala); B. Carles Rahola (Girona); B. Julià Cutillé (Llagostera); B. Municipal de Lloret de Mar; B. Marià Vayreda (Olot); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Carles Fontseré (Porqueres); B. Joan Vinyoli (Santa Coloma de Farners); Biblioteca Emília Xargay (Sarrià de Ter); B. Joan Rigau i Sala (Vidreres)


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Imatges dels Dolors : 1952-1972 / coordinació: Arxiu d'Imatges de Besalú, Venerable Congregació de la Mare de Déu dels Dolors de Besalú ; realització: Ajuntament de Besalú, Arxiu d'Imatges Besalú, Venerable Congregació de la Mare de Déu dels Dolors de Besalú ; fofografies: Fotos Molas



Besalú : Ajuntament de la Comtal Vila de Besalú, 2006
129 p. : il. ; 21 cm
Conté textos de: Ernest Bassols Lladó, Marc Sureda i Jubany, Martí Gironell Gamero, Salvador Garcia-Arbós, Fidel Balés i Juanola.



Matèries: Festes religioses ; Setmana Santa ; Processó ; Devoció mariana ; Associacions religioses ; Crònica gràfica ; Fotografies
Matèries:Congregació dels Dolors. Besalú
Àmbit:Besalú
Cronologia:1952 - 1972
Autors add.:Bassols Lladó, Ernest ; Sureda i Jubany, Marc ; Gironell i Gamero, Martí ; Garcia-Arbós, Salvador ; Balés i Juanola, Fidel
Autors add.:Congregació dels Dolors. Besalú ; Ajuntament de Besalú ; Arxiu d'Imatges Besalú
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Marià Vayreda (Olot); B. Carles Rahola (Girona); B. Marià Vayreda (Olot)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
"Gent de Besalú" / coordinació: Isabel Font i Anglada ; textos introductoris: Salvador Garcia-Arbós ; realització: Ajuntament de Besalú, Arxiu d'Imatges Besalú ; fofografies: Fotos Molas



Besalú : Ajuntament de la Comtal Vila de Besalú, 2005
123 p. : il. ; 21 cm



Matèries: Crònica gràfica ; Biografia ; Fotografies ; Vida quotidiana
Matèries: Besaluencs
Àmbit:Besalú
Cronologia:[1951 - 1975]
Autors add.:Font i Anglada, Isabel (Ed.) ; Garcia-Arbós, Salvador (Intr.)
Autors add.:Ajuntament de Besalú. Arxiu d'Imatges Besalú
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Ramon Vidal (Besalú); B. Carles Rahola (Girona); B. Marià Vayreda (Olot)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Del volcà a la taula : els fesols de Santa Pau / Tura Soler i Salvador Garcia-Arbós ; il·lustracions: Joan Oller ; fotografies: Miquel Ruiz.



Tarragona : El Mèdol, 2001
92 p. : il. col. ; 27 cm (El Mèdol-Cuina. Sèrie gran, 2) 
Bibliografia. Index. Glossari.
ISBN 8495559161



Matèries: Receptes culinàries ; Productes agraris ; Costums alimentaris
Àmbit:Santa Pau
Cronologia:2001
Autors add.:Garcia-Arbós, Salvador ; Soler, Tura ; Oller, Joan (Il·l.) ; Ruiz, Miquel (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Biblioteca Municipal d'Altafulla; B. Rafael Vilà Barnils (Arbúcies); B. Salvador Raurich (Begur); B. Ramon Vidal (Besalú); B. Municipal (Campdevànol); B. Ramon Grabolosa i Puigrodon (Castellfollit de la Roca); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); B. Colldegria (La Cellera de Ter); B. Modest Salse i Camarasa (Hostalric); B. Julià Cutillé (Llagostera); B. Pública de Lleida; B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa); B. Municipal de Lloret de Mar; B. Marià Vayreda (Olot); B. Popular (Palafrugell); B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Comtat de Cerdanya (Puigcerdà); B. Pública Iu Bohigas (Salt); B. Josep M. de Garganta (Sant Feliu de Pallerols); B. Miquel Martí i Pol (Sant Gregori); B. Francesc Caula (Sant Joan les Fonts); B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Jaume Marquès i Casanovas (Sils); B. Carles Morató (Solsona); B. Pública de Tarragona; B. Manuel Vilà i Dalmau (Tossa de Mar); B. Joan Rigau i Sala (Vidreres)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Can Carbasseres d'Olot / text: Salvador Garcia-Arbós ; fotografia: Salvador Comalat i Joan Oller
Garcia-Arbós, Salvador


En: Garrotxes. Cassà de la Selva, Núm. 2 (tardor-hivern 2008), p. 82-89 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 



Matèries: Botigues i comerços ; Forners ; Pastissers
Matèries:Can Carbasseres d'Olot
Àmbit:Olot
Cronologia:[2008]
Autors add.:Comalat, Salvador (Il·l.) ; Oller i Guinó, Joan (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Carles Fontseré (Porqueres); B. Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa (Falset); ; B. Lambert Mata (Ripoll); B. Marià Vayreda (Olot); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Processó del Sant Enterrament de Girona : fe, tradició i espectacle / [textos: Joaquim Nadal i Farreras, Josep Clara i Resplandis, Josep Maria Birulés i Bertran, [et al.] ; il·lustracions: Xavier Masgrau Dotras]



Cornellà de Terri : Edicions MMV, 2020
69 p. ; 17 làm. : il. ; 21 cm
ISBN 9788409250998

Conté: La processó del Divendres Sant / Joaquim Nadal i Farreras -- Una Setmana Santa paganitzada / Josep Clara i Resplandis -- La processó va per fora / Josep Maria Birulés i Bertran -- Setmana Santa, vivències d'infantesa, adolescència i maduresa / Rosa Domingo i Mateu -- Litúrgia i religiositat popular / Joan Baburés i Noguer --Processons / Josep Maria Fonalleras i Codony -- Les Manaies de Girona: lectura i mesura d'una singularitat / Marc Sureda i Jubany -- Més públic que fidels / Salvador Garcia-Arbós -- Balanç i perspectives de la Processó del Divendres Sant / Ramon Muntada i Artiles -- Canvis / Gal·la Hugas i Ferrando.



Matèries: Festes religioses ; Setmana Santa ; Tradicions populars ; Religiositat popular ; Processó ; Litúrgia ; Armats
Àmbit:Girona
Cronologia:[0000 - 2024]
Autors add.:Nadal i Farreras, Joaquim ; Clara i Resplandis, Josep ; Birulés i Bertran, Josep M. ; Domingo i Mateu, Rosa ; Baburés i Noguer, Joan ; Fonalleras i Codony, Josep M. ; Sureda i Jubany, Marc ; Garcia-Arbós, Salvador ; Muntada i Artiles, Ramon ; Hugas i Ferrando, Gal·la ; Masgrau i Dotras, Xavier (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat Ramon Llull; B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 41
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Creient en Europa : Lluís Maria de Puig / Salvador Garcia-Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona. Any 59, núm. 277 (març-abril 2013), p. 40-42 : il. (Biografia


Matèries: Necrologia ; Polítics ; Parlamentaris ; Historiadors ; Professors
Matèries: Puig i Olivé, Lluís Maria (1945-2012)
Àmbit:Bàscara ; Girona ; Catalunya
Cronologia:1945 - 2012
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/263860
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Neules de can Massot / Salvador Garcia-Arbós, text ; Eduard Punset, fotografia
García-Arbós, Salvador


En: Gavarres. Cassà de la Selva, núm. 12 (tardor-hivern 2007), p. 104-105 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 



Matèries: Pastissers ; Botigues i comerços
Àmbit:Bisbal d'Empordà, la
Cronologia:[1900 - 2007]
Autors add.:Punset, Eduard (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Pollastre amb bolets de cal Barraquer / Salvador García-Arbós
García-Arbós, Salvador


En: Gavarres. Cassà de la Selva, núm. 2 (tardor-hivern 2002), p. 84-85 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Lloret de Mar
Cronologia:[2002]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'Empordanet / textos de Miquel Martín i Serra, Xavier Pla, Pep Palau, Josep M. Fonalleras, Salvador Garcia-Arbós, Martí Sabrià ; pròleg de Joan Roca ; epíleg de Ferran Adrià ; coordinadors: Edicions Vitel·la, Cuina de l'Empordanet



Girona : Edicions Vitel·la, 2020
291 p. : il. col. ; 23 cm
Conté: Pròleg: Dels cinc magnífics a la cuina de l'Empordanet / de Joan Roca -- L'Empordà, una terra, un paisatge, un estil de vida / Miquel Martín i Serra -- La cuina catalana es bat en retirada. Sobre dos articles primerencs de Josep Pla / de Xavier Pla -- El rebost de l'Empordà. Productes / de Pep Palau -- El viatger del paladar no s'equivoca mai. Cuina i turisme a l'Empordà / de Josep M. Fonalleras -- Els 6 magnífics dels 5 de l'Empordanet / de Salvador Garcia Arbós -- Els orígens: els antecedents del col·lectiu. La cuina de l'Empordanet / de Martí Sabrià -- Els restaurants i els cuiners, avui -- Les receptes -- Hortizons / de Martí Sabrià -- Epíleg: De l'Empordà al món. Una visió universal de la cuina / de Ferran Adrià.
ISBN 9788412001747

Es tracta d'un llibre amb motiu de la celebració dels 25 anys del col·lectiu de restaurants ''La Cuina del'Empordanet''. Amb articles de plomes i especialistes destacats com són Miquel Martín, Josep M. Fonalleras, Xavier Pla, Salvador García-Arbós, Pep Palau i Martí Sabrià, en els quals s'aborden temes com ara la vinculació de la gastronomia amb l'evolució del paisatge i del turisme. (Editorial).



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries ; Paisatge ; Costums alimentaris ; Associacions econòmiques ; Commemoració
Matèries:Cuina de l'Empordanet
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[2020]
Autors add.:Martín, Miquel ; Garcia-Arbós, Salvador ; Sabrià i Deulofeu, Martí ; Pla, Xavier ; Fonalleras i Codony, Josep M. ; Palau, Pep ; Roca, Joan (Pr.) ; Adrià Acosta, Ferran (Pr.)
Autors add.:Cuina de l'Empordanet
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Fages de Climent (Figueres); B. Julià Cutillé (Llagostera); B. Municipal (Mont-ras); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Municipal (Pals); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 41
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Taula rodona "Una mirada al futur de la cuina a Girona" [Fitxer informàtic] / [Iolanda Bustos, Xavier Aguado, Kevin Meisse, David Aupí, Pau Blanca, Salvador García Arbós]
Bustos Cabezuelo, Iolanda


[Girona] : Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia, 2018
1 recurs electrònic (video/mp4)

Taula rodona de debat sobre el futur de la cuina a Girona, i en la què han intervingut els xefs Iolanda Bustos (restaurant Calèndula, a Regencós), Xavier Aguado (restaurant Biombo, a Girona) i Kevin Meisse (restaurant Equilibri, a Navata), el recent graduat en direcció de cuina, David Alpí i l'estudiant de cuina, Pau Blanca. El debat ha estat moderat pel periodista gastronòmic, Salvador Garcia Arbós.


Matèries: Costums alimentaris ; Restaurants ; Cuiners ; Congressos ; Taules rodones
Àmbit:Catalunya ; Girona, província
Cronologia:2018
Autors add.:Aguado, Xavier ; Meisse, Kevin ; Aupí, David ; Blanca, Pau ; Garcia-Arbós, Salvador
Autors add.:Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia
Autors add.:Congrés Català de la Cuina (3r )
Accés: http://hdl.handle.net/10256.1/5172


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 41
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
De les receptes famliars a la gastronomia creativa / Salvador Garcia Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona. Any 46, núm. 200 (maig-juny 2000), p. 363-374 : il. (La Cuina
Número monogràfic: Balanç del segle XX.


Matèries: Costums alimentaris ; Restaurants ; Turisme ; Cuiners ; Escriptors
Àmbit:Girona, província
Cronologia:[1900 - 2000]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/109355
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Un tractat cadaquesenc de pastisseria i confiteria de final del S. XIX / presentació de Pere Vehí Contos ; pròlegs de Jaume Fàbrega i Salvador Garcia-Arbós ; introducció, transcripció i notes a cura d'Enric Prat, Èrika Serna i Pep Vila



Cadaqués : Bar Boia, [2017]
93 p. : il. col. ; 16 cm

Amb una presentació del propietari Pere Vehí Contos, la introducció, la transcripció i notes a cura dels filòlegs Enric Prat i Pep Vila, i la historiadora Erika Serna, ha estat editat pel Bar Boia de Cadaqués, un receptari de pastisseria i confiteria. L'original va ser fet per un pastisser de Cadaqués, que el propietari atribueix amb cautela a Melitó Escofet, i és fruit de l'aprenentatge de l'ofici fet a dos obradors diferents -can Gassiot, 1887-88, i can Burch de Girona, 1888-89-. En conjunt, conté un inventari ben extens de tot allò que algú que aprenia l'ofici en aquell moment en una confiteria de les nostres comarques podia saber fer: confitures, codonyat, cabell d'àngel, gelatines, productes amb rovell d'ou, amb merenga i amb crema, menjar blanc, mató de monja, flaones, pastes (ensaïmades, bollos, rosquilles, coques, secalls ...), pans de pessic i bescuïts, pasta de full, coques, tortades, bunyos (anomenats brunyols i crespells), neules i neules de canó, carquiyolis, borregos, melindros, sucre cremat, ametlles garrapinyades, confits, torrons, panellets, mantecados, crocants, sorbets, esponjats .. En el camp de les begudes, hi apareixen: orxates, rosolis, essències de poncem i xarops. El seu tret lingüístic més peculiar és que sovint barreja català i castellà, no pas bilingüisme, sense solució de continuïtat en una mateixa recepta i, fins i tot, dins una mateixa frase. Tanquen l'edició l'índex de receptes i una relació dels ingredients apareguts i dels estris de cuina emprats, així com una bibliografia mínima sobre el tema. Els experts en gastronomia catalana, prof. Jaume Fàbrega i el periodista Salvador Garcia-Arbós, aporten dos pròlegs que emmarquen el manuscrit cadaquesenc dins d'un context, més general i l'altre més local. Sorprenen aquest tipus de receptaris per les moltes hores de dediðcació que cal esmerçar en l'elaboració de la majoðria de les receptes. Les preparacions, les mesures dels ingredients i les tècniques culinàries apareiðxen recollides amb molt detall. El llenguatge és planer i molt entenedor, com no podia ser de cap més manera. Cal considerar com es tracta d'un moment en què la transmissió dels coneixements era via oral, dïaquí també l'excepcionalitat del manuscrit en un paratge com la població de Cadaqués, pocs anys després de la misèria que va portar la plaga de la fil·loxera a tota la comarca, i que va empènyer al jove aprenent de pastisser a sortir del poble a aprendre un ofici que més tard exerciria de tornada a casa. Com la memòria és feble, és molt útil intentar deixar escrit tot allò important, encara que costa creure que en tants pocs anys d'aprenentatge el jove Melitó pogués participar en l'elaboració de tots aquest productes, així que més aviat semblaria que només es va limitar a copiar les receptes.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Fonts documentals
Àmbit:Cadaqués
Cronologia:[1887 - 1889]
Autors add.:Prat, Enric (Ed.) ; Serna i Coba, Èrika (Ed.) ; Vila i Medinyà, Pep (Ed.) ; Vehi Contos, Pere (Pr.) ; Fàbrega i Colom, Jaume (Pr.) ; Garcia-Arbós, Salvador (Pr.)
Autors add.:Bar Boia de Cadaqués
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Pere Calders (Llançà)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Capitán Trueno : fill de l'Empordà : un mite dels còmics / [Víctor Mora, Salvador García].
Mora Pujadas, Víctor


Castelló d'Empúries : Ajuntament de Castelló d'Empúries, 1996
[14] p. : il. ; 28 cm



Matèries: Dibuixants ; Còmic
Àmbit:Alt Empordà
Cronologia:1956 - 1996
Autors add.:Garcia-Arbós, Salvador
Autors add.:Ajuntament de Castelló d'Empúries
Localització: B. Fages de Climent (Figueres); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Jaume Vicens Vives (Roses)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Taula rodona "Una mirada al futur de la cuina a Girona" [Fitxer informàtic] / [Iolanda Bustos, Xavier Aguado, Kevin Meisse, David Aupí, Pau Blanca, Salvador García Arbós]

Congrés Català de la Cuina (2018 )


[Girona] : Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia, 2018
1 recurs electrònic

Taula rodona de debat sobre el futur de la cuina a Girona, i en la què han intervingut els xefs Iolanda Bustos (restaurant Calèndula, a Regencós), Xavier Aguado (restaurant Biombo, a Girona) i Kevin Meisse (restaurant Equilibri, a Navata), el recent graduat en direcció de cuina, David Alpí i l'estudiant de cuina, Pau Blanca. El debat ha estat moderat pel periodista gastronòmic, Salvador Garcia Arbós.



Matèries: Congressos ; Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Restaurants
Àmbit:Girona, província
Cronologia:2018
Autors add.:Bustos Cabezuelo, Iolanda ; Aguado, Xavier ; Meisse, Kevin ; Aupí, David ; Blanca, Pau ; Garcia-Arbós, Salvador
Autors add.:Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia
Localització:


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cocottes : cazuelas y cacerolas : volver a cocinar / Paco Pérez ; textos de Salvador García Arbós ; fotografías de Francesc Guillamet
Pérez, Paco


Barcelona : Planeta Gastro, 2018
239 p. : il. col. ; 25 cm
ISBN 9788408197546



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant Miramar de Llançà
Àmbit:Llançà
Cronologia:[2018]
Autors add.:Garcia-Arbós, Salvador ; Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Pública de Tarragona; B. Fages de Climent (Figueres); B. Pere Calders (Llançà); B. Marià Vayreda (Olot)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 41
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Girona : menjar de fires / Salvador Garcia-Arbós
Garcia-Arbós, Salvador


Girona : Ajuntament de Girona, 2021
244 p.

El periodista gironí especialista en gastronomia Salvador Garcia-Arbós explora la tradició gastronòmica de les Fires de Sant Narcís en el llibre que cada any edita l'Ajuntament de Girona coincidint amb la festa major de la ciutat. A través dels textos que configuren el llibre, les persones lectores ...(Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Festes majors ; Festes populars ; Mostres gastronòmiques ; Tradicions populars
Àmbit:Girona
Cronologia:[0000 - 2021]
Autors add.:Ajuntament de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 41
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Devesa, paradís debatut / Salvador Garcia-Arbós, Joaquim Nadal i Farreres
Garcia-Arbós, Salvador


En: Revista de Girona. Girona, núm. 323 (novembre-desembre 2020), p. 66- 95 : il. (Dossier


Matèries: Espais naturals ; Parcs urbans ; Parcs i jardins ; Arbres
Matèries:Devesa de Girona
Àmbit:Girona
Cronologia:[2020]
Autors add.:Nadal i Farreras, Joaquim
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/375677 [Presentació]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 3
ir a la página          

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3