português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
RECEPTES CULINARIES []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 20   en el formato [Estandar]
página 1 de 32
ir a la página                         


1 / 638
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Crema de carbassa amb rossinyols / Cristina Masvidal
Masdival, Cristina


En: La Cabanera. Àger, núm. 19 (hivern 2022), p. 23-24 : il. (Territori. Gastronomia) 


Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Ager
Cronologia:2022
Accés: https://www.lacabanera.cat/numeros/2022_019.pdf [exemplar complet]
Localització: B. Margarida de Montferrat (Balaguer); B. Pública Maria Barbal (Tremp); B. Pública de Lleida; Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 638
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Recepta de Casa Mons : Fricandó amb Xiitake / Montse Graells
Graells i Vilardosa, Montse


En: La Cabanera. Àger, núm. 17 (desembre 2021), p. 22-23 : il. (Territori. Gastronomia) 


Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Ager
Cronologia:2021
Accés: https://www.lacabanera.cat/numeros/2021_017.pdf [exemplar complet]
Localització: B. Margarida de Montferrat (Balaguer); B. Pública Maria Barbal (Tremp); B. Pública de Lleida; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 638
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Recepta de lo poble / Josep Claramunt
Claramunt, Josep


En: La Cabanera. Àger, núm. 16 (juny 2021), p. 29-31 : il. (Territori. Gastronomia) 


Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Ager
Cronologia:2021
Accés: https://www.lacabanera.cat/numeros/2021_016.pdf [exemplar complet]
Localització: B. Margarida de Montferrat (Balaguer); B. Pública Maria Barbal (Tremp); B. Pública de Lleida; Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 638
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Espai Orígens : difusión y divulgación del patrimonio en el ámbito del turismo cultural y familiar / Paloma González Marcén, Clara Masriera Esquerra, Aníbal Nevado Martínez-de la Casa, Susana Vega Bolivar, Jezabel Pizarro Barberà, Laura Pinto Font



En: Butlletí arqueològic. Tarragona. Època V, núm. 40 (2018) , p. 113-119 : il.
Bibliografia. Resums en català i castellà.

Espai Orígens és un centre dedicat a la dinamització cultural del territori de la zona del Mont-Roig (Camarasa, Lleida) a través del seu patrimoni històric i natural El centre es dedica a la difusió i divulgació del patrimoni des d'una vessant educativa, lúdica i turística Des d'aquesta perspectiva es realitzen diferents tipus d'activitats de caràcter experiencial relacionats amb la prehistòria com "Tastets de la prehistòria" o "Arqueòleg per un dia" Aquestes activitats es troben vinculades amb l'arqueologia i la prehistòria, són manipulatives i vivencials i busquen l'empatia amb l'individu mitjançant mètodes actius El centre rep una diversitat de públic relacionades amb aquestes activitats tot i que un dels públics majoritaris que acudeix a realizar-les s'engloba dins de la tipologia de turisme culturali familiar En aquest article es presenten les activitats relacionades amb la prehistòria i l'arqueologia que es fan des del centre, fora de l'àmbit de l'educació formal Tanmateix es plantegen les qüestions metodològiques implícites en la realització d'aquestes activitats.


Matèries: Arqueologia ; Prehistòria ; Museus especialitzats ; Museus ; Jaciments arqueològics ; Patrimoni cultural ; Activitats culturals ; Turisme cultural ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Matèries:Espai Orígens
Àmbit:Camarasa ; Noguera
Cronologia:[2012 - 2017]
Autors add.:González Marcén, Paloma ; Masriera i Esquerra, Clara ; Nevado Martínez de la Casa, Aníbal ; Vega Bolívar, Susana ; Pizarro Barberà, Jezabel ; Pinto Font, Laura
Autors add.:Congres Internacional d'Arqueologia Experimental (5è : 2017 : Tarragona )
Accés: https://raco.cat/index.php/ButlletiArq/article/view/375710
Localització: Universitat Rovira i Virgili; B. Centre de Lectura de Reus; B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 638
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Consum d'embotits en època romana. Del registre arqueològic a la divulgació històrica / Albert Masat, Clara Forn
Masat Barcina, Albert


En: Butlletí arqueològic. Tarragona. Època V, núm. 40 (2018) , p. 141-147 : il.
Resums en català i anglès.

L'activitat humana, sovint, no deixa un registre intel·ligible. És per aquest motiu que la metodologia utilitzada per l'arqueologia experimental és l'adequada per tal de verificar o rebatre hipòtesis a partir de processos productius i d'estris que no han perdurat, com és el cas de l'elaboració i el consum de viandes. A través de les dades de què disposem procedents d'un abocador d'ossos, recrearem la preparació i el processament de la carn per elaborar embotits a partir de les receptes d'Apici, amb l'objectiu de comparar el registre del nostre procés amb el de les restes arqueològiques, així com també recuperar el gust, la textura i l'olor de la cuina romana per finalment poder-los presentar al públic.


Matèries: Arqueologia ; Museus ; Epoca romana ; Museologia ; Vida quotidiana ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Matèries:Ciutat romana de Baetulo ; Museu de Badalona
Àmbit:Badalona
Cronologia:[2008 - 2017]
Autors add.:Forn i Perramon, Clara
Autors add.:Congres Internacional d'Arqueologia Experimental (5è : 2017 : Tarragona )
Accés: https://raco.cat/index.php/ButlletiArq/article/view/375719
Localització: Universitat Rovira i Virgili; B. Centre de Lectura de Reus; B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cocina de los pescadores de la Costa Daurada : recetas tradicionales / David Solé i Tormé
Solé i Torné, David


Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2024
159 p. : il. ; 23 cm
Títol original: La cuina dels pescadors de la Costa Daurada.
ISBN 9788417116903

Esta parte de ribera mediterránea, que va desde Cunit hasta Alcanar, con su suave clima y debido a su ubicación, ha sido un marco perfecto para la proliferación de una forma ejemplar de cocinar. Estas recetas tienen en común que son muy representativas de la cocina de nuestra costa y la mayoría nacen en el seno del área de influencia del mar. La cocina de "a bordo" es sabia, intuitiva y sin medidas estandarizadas. Además de saludable, es de una extraordinaria sostenibilidad porque optimiza magistralmente sus asequibles ingredientes: el pescado sencillo, el caldo, la patata, el arroz y los fideos, la picada y el allioli. Definir la cocina de la barca es hablar de pescado y de ingredientes de proximidad que, combinados con sabiduría, configuran casi la totalidad de la cocina marinera de la Costa Daurada. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Pescadors ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Costa Daurada
Cronologia:[2024]
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Menjàvom del que tenívom : vivències i receptes de les padrines de Cardós / investigació i redacció: Joana Blanch ; coordinació: Joel Baró Mas ; maquetació, fotografies i mapa: Bruna G. Embún ; il·lustracions: Jordi Ciborro
Blanch, Joana


Barcelona : Bresca Editorial, [2023]
140 p. : il. ; 20 cm
Un projecte de: Ajuntament d'Esterri de Cardós, Ajuntament de Lladorre, Ajuntament de Vall de Cardós, Parc Natural de l'Alt Pirineu. A la coberta i a la contracoberta: Projecte Tupina.
ISBN 9788419695901 (Parc Natural de l'Alt Pirineu)
ISBN 9788419841612 (Bresca Editorial)

"Menjàvom del que tenívom. Vivències i receptes de les padrines de Cardós" és el títol del llibre que ben bé podríem considerar que és en si mateix com una tupina, un recipient omplert de records, coneixement i receptes que ens conviden a seure a taula o a la vora del foc, o fins i tot a plantar-nos davant dels fogons per reviure unes maneres de fer. Al mateix temps, vol ser un homenatge a les veïnes, mestresses, filles, germanes, mares, padrines i repadrines, que han mantingut lo foc viu de les llars de tots els pobles que es troben entre el Forat de Cardós i el Port de Tavascan, i de Lo Calbo al Pla de Nequa. es dones han estat el pilar de les cases en tant que han estat les encarregades de realitzar i sostenir les tasques imprescindibles per a la producció d'aliments i la reproducció en una economia tradicional basada en l'autosuficiència. L'hort, la cuina, la bugada, la cura i una part important de la feina al camp l'han dut a terme històricament les dones i, paradoxalment, dites tues i coneixements associats han estat sovint poc valorats i visibilitzats. Per tal de poder entendre la vida de les dones en el passat en el context social i cultural de la vall de Cardós, recuperar el coneixement tradicional i posar en valor la saviesa i existència de les avui padrines, s'han realitzat 19 entrevistes a totes aquelles dones que han volgut participar en el projecte i que tenen vivències de l'estil de vida a la vall de Cardós des dels anys 30-40 fins a l'actualitat. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Dona ; Entrevistes ; Treball de la dona ; Vida quotidiana ; Condicions de vida
Àmbit:Pallars Sobirà ; Esterrí de Cradós ; Lladorre ; Vall de Cardós
Cronologia:[1930 - 2023]
Autors add.:Baró Mas, Joel (Ed.) ; Ciborro, Jordi (Il·l.)
Autors add.:Parc Natural de l'Alt Pirineu
Localització: B. Municipal (La Pobla de Segur); B. Pública Maria Barbal (Tremp)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina dels nostres alumnes : curs 2006-2007



Amposta : Institut Ramón Berenguer IV, [2007]
[60] p. : il. ; 21 cm



Matèries: Escoles secundàries ; Receptes culinàries ; Estudiants
Àmbit:Amposta
Cronologia:2006 - 2007
Autors add.:IES Ramon Berenguer IV d'Amposta
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Recetas elaboradas con el mejor Arroz del Delta del Ebro



[Amposta] : Indicación Geográfica Protegida Arròs del Delta de l'Ebre, [2000]
[16 p.] ; 21 cm



Matèries: Arròs ; Denominació d'origen ; Receptes culinàries
Àmbit:Ebre, delta de l'
Cronologia:[2000]
Autors add.:Indicació Geogràfica Protegida Arròs del Delta de l'Ebre
Localització: B. Pública de Tarragona; B. Delta de l'Ebre (Deltebre)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Clementina d'Alcanar a la cuina / Fundació Alícia ; fotografies: Òscar París, Ramon París ; pròleg: Joan B. Beltran, Joaquim Pastor



Benicarlo : Onada, 2014
71 p. : il. col. ; 22 cm (La Teca, 12) 
ISBN 9788415896241



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Fruita dolça
Àmbit:Alcanar
Cronologia:[2014]
Autors add.:París García, Òscar Tomàs (Il·l.) ; París, Ramon (Il·l.) ; Beltran Reverter, Joan Baptista (Pr.) ; Pastor, Joaquim (Pr.)
Autors add.:Fundació Alícia
Localització: B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Dr. Frias (l'Ametlla de Mar); B. Municipal (L'Ampolla); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Municipal (Ascó); B. Santiago Rusiñol (Benifallet); B. Municipal (Benissanet); B. Municipal (Cambrils); B. Pública de Corbera d'Ebre; B. Delta de l'Ebre (Deltebre); B. Artur Bladé i Desumvila (Flix); B. Centre de Lectura (La Fatarella); B. Dr. Mn. Joan Baptista Manyà (Gandesa); B. Municipal (Masdenverge); B. Pública Comarcal (Mora d'Ebre); B. Municipal (Móra la Nova); B. Cabra-Feixet (El Perelló); B. Mercè Lleixà (Roquetes); B. Sebastià Juan Arbó (La Ràpita); B. Francesc Balagué (Sant Jaume d'Enveja); B. José Escudé Albesa (Santa Bàrbara); B. Pere de Montcada (La Sènia); B. Pública de Tarragona; B. Mestre Cabré (Tivissa); Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Popular (Ulldecona)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Olivos milenarios, identidad del Territorio Sénia = Oliveres mil·lenàries, identitat del Territori Sénia / textos: Mancomunitat Taula del Sénia ; imágenes: Òscar Tomàs París García, Santi Martorell, Tomás Mícek, Joan María Ventura, Noa Wu Photo, Joan Safont



Benicarló : Onada Edicions, 2020
155 p. : il. col. ; 23 cm (Biblioteca Taula del Sénia. Serie maior, 8) 
Text en castellà i català.
ISBN 9788417638078

El sistema Olivos Milenarios del Territorio Sénia (España) es uno de los primeros sitios designados por la FAO como patrimonio de la agricultura en Europa. Alrededor del mundo, existen en total 57 sitios en 21 países, la mayoría de ellos en Asia. La FAO y en general todas las Naciones Unidas trabajamos bajo el lema "Que nadie se quede atrás". Ese eslogan también es el alma del compromiso de la Agenda 2030 para el Desarrollo Sostenible, que busca que todas las personas en todos los países se beneficien del desarrollo socioeconómico y logren la plena realización de los derechos humanos. Deben constituirse más sitios SIPAM como el de los Olivos Milenarios, ya que allí se realiza conservación dinámica. La población local cuida y se beneficia del manejo sostenible de los olivares, consiguiendo mantener la cultura y gastronomía local, alrededor de un sistema agrícola respetuoso del ambiente que lo rodea. Otra característica de los sitios SIPAM es la participación plena de la comunidad, del gobierno municipal, de las asociaciones sin fines de lucro y de miles de individuos que viven en o viven del espacio declarado patrimonio agrícola. (Editorial).



Matèries: Olivera ; Desenvolupament sostenible ; Agricultura ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Oli d'oliva
Àmbit:Montsià ; Sénia, riu de la ; Baix Maestrat ; Castelló ; País Valencià
Cronologia:[2020]
Autors add.:París García, Òscar Tomàs (Il·l.) ; Martorell, Santi (Il·l.) ; Mícek, Tomás (Il·l.) ; Ventura, Joan María (Il·l.) ; Wu, Noa (Il·l.) ; Safont, Joan (Il·l.)
Autors add.:Mancomunitat de la Taula del Sénia ; Associació Territori Sénia
Localització: Universitat Autònoma de Barcelona; Biblioteca Torres de l'Aldea; B. Ventura Gassol (Calafell); B. Artur Bladé i Desumvila (Flix); B. Municipal (Mas de Barberans); B. Sebastià Juan Arbó (La Ràpita); B. José Escudé Albesa (Santa Bàrbara); B. Pere de Montcada (La Sènia); B. Pública de Tarragona; B. Popular (Ulldecona)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de la Sénia / Victòria Almuni, M. Rosa Almuni i Manolo Blesa ; fotografies: Manolo Andreu i Albert Rot ; col·laboradora: Maria Pilar Ballester
Almuni i Balada, Victòria


Benicarlo : Onada, 2015
90 p. : il. col. ; 22 cm (La Teca, 13) 
ISBN 9788415896883



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Sénia, la
Cronologia:2015
Autors add.:Almuni i Balada, M. Rosa ; Blesa, Manuel ; Ballester, M. Pilar (Col·l.) ; Andreu, Manolo (Il·l.) ; Rot Albarca, Albert (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Delta de l'Ebre (Deltebre); B. Centre de Lectura (La Fatarella); B. Cabra-Feixet (El Perelló); B. Pere de Montcada (La Sènia); B. Mestre Cabré (Tivissa); Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Popular (Ulldecona); B. Municipal (Vilanova d'Escornalbou)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Aceite Via Augusta, esencia del Territorio Sénia, Mancomunidad Taula del Sénia = Oli Via Augusta, essència del Territori Sénia, Mancominitat Taula del Sénia = Via Augusta Oil, at the heart of the Senia Territory / [textos: Mancomunitat Taula del Sénia ; colaboradores: Joan Roca, [et al.]]



Benicarló : Onada, 2014
125 p. : il. col. ; 23 cm (Biblioteca Taula del Sénia. Serie maior, 7) 
ISBN 9788415896371

I resulta que, a més a més de les anomenades oliveres mil·lenàries del Territori Sénia, aquest racó del Mediterrani -travessat per la Via Augusta- atresora un interessant catàleg de varietats tradicionals d'oliva, amb unes propietats ben diferenciades: Farga, Morruda, Sevillenca, Empeltre, Cuquello, Marfil., que aplegades en un paisatge conegut com el mar d'oliveres ofereixen al cuiner, al restaurant o a casa un ventall de possibilitats molt interessant que cal explorar. (Joan Roca).



Matèries: Costums alimentaris ; Oli d'oliva ; Olivera ; Receptes culinàries
Àmbit:Montsià ; Senia, riu de la ; Ports de Tortosa-Beseit ; Baix Maestrat ; Castelló ; País Valencià
Cronologia:2014
Autors add.:Roca, Joan (Col·l.)
Autors add.:Mancomunitat de la Taula del Sénia ; Associació Territori Sénia
Localització: Universitat de Barcelona; B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Municipal (L'Ampolla); B. Municipal (Ascó); B. Santiago Rusiñol (Benifallet); B. Municipal (Benissanet); B. Marquès d'Olivart (Les Borges Blanques); B. Guillem de Sunyer (Camarles); B. Municipal (Cambrils); B. Delta de l'Ebre (Deltebre); B. Pública de Corbera d'Ebre; B. Centre de Lectura (La Fatarella); B. Dr. Mn. Joan Baptista Manyà (Gandesa); B. Municipal (Masdenverge); B. Josep Avinyó (Ginestar); B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc); B. Municipal (Móra la Nova); B. Sebastià Juan Arbó (La Ràpita); B. Mercè Lleixà (Roquetes); B. José Escudé Albesa (Santa Bàrbara); B. Pere de Montcada (La Sènia); Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Mestre Cabré (Tivissa); B. Popular (Ulldecona)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cocina de aceites de variedades tradicionales Territorio Sénia = Cooking with tradicional varieties of olive oils from the Sénia region / [textos: Fundació Alícia, Mancomunitat Taula del Sénia, Associació Territori Sénia ; prólogo Ferran Adrià ; fotos: Paül Peralta]



Benicarló : Onada, 2012
178 p. : il. col. ; 23 cm (Biblioteca Taula del Sénia. Serie maior, 6) 
Text en castellà i anglès.
ISBN 9788415221777



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Oli d'oliva
Àmbit:Montsià ; Baix Maestrat ; Castelló ; País Valencià ; Ports de Tortosa-Beseit
Cronologia:2012
Autors add.:Adrià Acosta, Ferran (Pr.) ; Peralta, Paül (Il·l.)
Autors add.:Mancomunitat de la Taula del Sénia ; Fundació Alícia ; Associació Territori Sénia
Localització: B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Josep Bellet i Falcó (Castelldans); B. Municipal (Mas de Barberans); B. Municipal (Móra la Nova); B. Sebastià Juan Arbó (La Ràpita); B. José Escudé Albesa (Santa Bàrbara); B. Pere de Montcada (La Sènia); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Popular (Ulldecona)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Llibre de la cuina rapitenca / Dones Rapitenques



2a ed.
Sant Carles de la Ràpita : Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, 2019
242 p. ; 19 cm



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Ràpita, la
Cronologia:[2019]
Autors add.:Associació de Mestresses de Casa Rapitenques ; Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Sebastià Juan Arbó (La Ràpita); B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Pastelería fácil / Rafa Regadera
Regadera, Rafael


Sant Carles de la Ràpita : [l'autor], 2010
60 p. : il. ; 24 cm



Matèries: Costums alimentaris ; Pastissers ; Receptes culinàries
Àmbit:Ràpita, la
Cronologia:2010
Localització: B. Sebastià Juan Arbó (La Ràpita); B. Pere de Montcada (La Sènia); B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Moles : cocina y territorio / Jeroni Castell
Castell, Jeroni


Barcelona : Planeta Gastro, 2018
189 p. : il. col. ; 27 cm
ISBN 9788408191506



Matèries: Restaurants ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Matèries:Restaurant Les Moles d'Ulldecona
Àmbit:Ulldecona
Cronologia:2018
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Delta de l'Ebre (Deltebre); B. Dr. Mn. Joan Baptista Manyà (Gandesa); B. Municipal (Mas de Barberans); B. Pere de Montcada (La Sènia); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Popular (Ulldecona)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Nostra cuina : [el sabor del Delta de l'Ebre gastronòmic] / [ecopilació i redacció: Víctor Porres]



[Sant Jaume d'Enveja] : [Associació de Mestresses de Casa], [1994]
117 p. : il. ; 23 cm



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Ebre, delta de l'
Cronologia:1994
Autors add.:Porres, Víctor (Ed.)
Autors add.:Associació de Mestresses de Casa de Sant Jaume d'Enveja
Localització: Universitat de Barcelona; B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Municipal (Cambrils); B. Delta de l'Ebre (Deltebre); B. Centre de Lectura (La Fatarella); B. Cabra-Feixet (El Perelló); B. Pere de Montcada (La Sènia); Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de la Plana / Jordi Boronat ; [pròleg de Carme Ruscalleda]
Boronat Ferré, Jordi


[Santa Bàrbara] : [s.n.], 2013
119 p. : il. ; 23 cm
ISBN 9788461636907



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Terres de l'Ebre
Cronologia:[0000 - 2013]
Autors add.:Ruscalleda Serra, Carme (Pr.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. José Escudé Albesa (Santa Bàrbara); B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 638
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'espàrrec al voltant de l'oli d'oliva verge de Godall / per Anna M. R. Bas
Bas, Anna M. R.


Godall : Agrícola Catalana i Secció de Crèdit de Godall, DL 2004
15 p. ; 22 cm



Matèries: Receptes culinàries ; Oli d'oliva
Àmbit:Godall ; Montsià
Cronologia:2004
Autors add.:Cooperativa Agrícola Catalana i Secció de Crèdit de Godall
Localització: B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 32
ir a la página                         

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3