português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
COSTUMS ALIMENTARIS []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 20   en el formato [Estandar]
página 1 de 34
ir a la página                         


1 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Turisme lacti a l'Empordà / Francesc Fusté Forné
Fusté Forné, Francesc


En: Revista de Girona. Girona, núm. 318 (gener-febrer 2020), p. 58-59 : il. (Gastronomia


Matèries: Indústria lletera ; Productes agraris ; Aliments ; Turisme cultural ; Projectes ; Costums alimentaris
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[2020]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/362561
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Josep Pla, el que ha menjat i el que ha escrit / Jaume Fàbrega
Fàgrega, Jaume


En: Revista de Girona. Girona, núm. 318 (gener-febrer 2020), p. 60-61 : il. (Les coses delitables


Matèries: Escriptors ; Literatura ; Costums alimentaris
Matèries: Pla i Casadevall, Josep (1897-1981)
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà ; Girona
Cronologia:[1897 - 1981]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/362562
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share Text complet
Bookmark and Share
Comer en tiempos de confinamiento : gestión de la alimentación, disciplina y placer / Maria Clara de Moraes Prata Gaspar, Marta Ruiz Pascua, Arantza Begueria, [et al.]



En: Perifèria: revista de recerca i formació en antropologia. Bellaterra. Vol. 25, núm. 2 (2020) , p.101-114
Número especial: "Etnografías de la pandemia por coronavirus". Bibliografia. Resums en castellà i anglès.


Matèries: Estudi antropològic ; Dona ; Costums alimentaris ; Societat urbana
Àmbit:Catalunya
Cronologia:2020
Autors add.:Moraes Prata Gaspar, Maria Clara de ; Ruiz Pascua, Marta ; Begueria, Arantza
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Periferia/article/view/10.5565-rev-periferia.764
https://doi.org/10.5565/rev/periferia.764


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Prácticas alimentarias en el mundo ibérico : el ejemplo de la fosa FS362 de Mas Castellar de Pontós (Empordá-España) / [ressenya de:] Arturo Oliver
Oliver, Arturo


En: Cypsela. Girona, núm. 18 (2011) , p. 337-339 (Ressenyes bibliogràfiques
Ressenya de:
. Prácticas alimentarias en el mundo ibérico : el ejemplo de la fosa FS362 de Mas Castellar de Pontós (Empordá-España) / Enriqueta Pons Brun, Lluís Garcia Petit, dirs. Oxford : British Archaeological Reports, 2008


Matèries: Ressenyes ; Jaciments arqueològics ; Objectes arqueològics ; Edat del ferro ; Cultura dels ibers ; Alimentació humana ; Costums alimentaris
Matèries:Poblat ibèric de Mas Castellar de Pontós
Àmbit:Pontós
Cronologia:[2008]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Cypsela/article/view/285654
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Antropologia de l'alimentació a la Cerdanya / M. Rosa Molins
Molins Pons, M. Rosa


En: Querol : Revista Cultural de Cerdanya. Puigcerdà, núm. 25 (tardor 2019), p. 53-63 : il. (Dossier: els menjars cerdans


Matèries: Tradicions populars ; Costums alimentaris ; Condicions de vida ; Vida quotidiana ; Receptes culinàries
Àmbit:Cerdanya
Cronologia:[1700 - 1950); 2019
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Querol/article/view/355942


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Tradició de la cuina a la Cerdanya / Assumpta Miralpeix Jubany
Miralpeix Jubany, Assumpta


En: Querol : Revista Cultural de Cerdanya. Puigcerdà, núm. 25 (tardor 2019), p. 64-67: il. (Dossier: els menjars cerdans


Matèries: Tradicions populars ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Cerdanya
Cronologia:[2019]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Querol/article/view/355944


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Gastronomia i els productes de proximitat esdevenen un motor econòmic per la Cerdanya / David Isern
Isern i Casanovas, David


En: Querol : Revista Cultural de Cerdanya. Puigcerdà, núm. 25 (tardor 2019), p. 68-71: il. (Dossier: els menjars cerdans


Matèries: Costums alimentaris ; Productes agraris ; Indústria alimentària
Àmbit:Cerdanya
Cronologia:[2019]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Querol/article/view/355945


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Cuina de bolets cerdana / Salvador Orriols
Orriols, Salvador


En: Querol : Revista Cultural de Cerdanya. Puigcerdà, núm. 25 (tardor 2019), p.72-73 : il. (Dossier: els menjars cerdans


Matèries: Costums alimentaris ; Bolets
Àmbit:Cerdanya
Cronologia:[2019]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Querol/article/view/355946


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Les "Resten" / Alfred Pérez-Bastardas
Pérez-Bastardas, Alfred


En: Querol : Revista Cultural de Cerdanya. Puigcerdà, núm. 25 (tardor 2019), p. 74-75 (Dossier: els menjars cerdans


Matèries: Costums alimentaris
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2019]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Querol/article/view/355947


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 677
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina i territori : XI Trobada de Centres d'Estudis i d'Estudiosos d'Eramprunyà : actes : Sant Boi de Llobregat, 20 d'octubre de 2018

Trobada d'Estudiosos i Centres d'Estudis d'Eramprunyà (11a : 2018 : Sant Boi de Llobregat )


Gavà : Associació d'Amics del Museu de Gavà : Centre d'Estudis de Gavà, 2019
136 p. : il. col. ; 30 cm
Bibliografia.
ISBN 9788409099313



Matèries: Actes de congressos ; Costums alimentaris ; Hostals i fondes ; Menestralia ; Conreus ; Festes populars ; Vi ; Indústria alimentària
Àmbit:Eramprunyà, baronia ; Baix Llobregat ; Sant Boi de Llobregat
Cronologia:2018
Autors add.:Amics del Museu de Gavà ; Centre d'Estudis de Gavà
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Josep Soler Vidal (Gavà); B. Maria Aurèlia Capmany (Sant Boi de Llobregat); B. Jordi Rubió i Balaguer (Sant Boi de Llobregat); Biblioteca de Viladecans


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 677
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina casolana d'Artesa de Lleida / Adolf Costafreda i Castillo
Costafreda i Castillo, Adolf


Artesa de Lleida : Agrupació Cultural La Femosa, 2020
151 p



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Mostres gastronòmiques
Àmbit:Artesa de Lleida
Cronologia:[0000 - 2020]
Autors add.:Agrupació Cultural La Femosa


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Hoteleria i termalisme al Pirineu i a Andorra / Joan Armengol i Giraut
Armengol i Giraut, Joan


En: 136267 La Marca Pirineus : vuitenes Trobades Culturals Pirinenques. [Andorra la Vella] ; Lleida ; Tremp : Govern d'Andorra :Institut d'Estudis Ceretans : Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell : Institut d'Estudis Ilerdencs : [et al.], 2012. p. 43-52


Matèries: Turisme ; Patrimoni natural ; Patrimoni cultural ; Costums alimentaris ; Balnearis ; Congressos ; Esports d'aventura ; Allotjaments turístics ; Hotels
Àmbit:Pirineu ; Andorra
Cronologia:[1990 - 2011]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/TrobadesPiri/article/view/341094
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la; Biblioteca de Bellver de Cerdanya; B. Esterri d'Àneu; Biblioteca Municipal (El Pont de Suert); B. Comtat de Cerdanya (Puigcerdà); B. Lambert Mata (Ripoll); B. Joan Vinyoli (Santa Coloma de Farners); B. Comarcal Sant Agustí (La Seu d'Urgell); Biblioteca Pública de Sort; B. Pública Maria Barbal (Tremp); B. Generau (Vielha)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 677
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Torre del Remei : 60 receptes per poder-les fer a casa / compilades per Carme Casas



Barcelona : Edicions 62, 1994
159 p. : il. ; 24 cm (Restaurants amb Estrella, 2) 
Índex.
ISBN 8429738142



Matèries: Restaurants ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Matèries:Restaurant Torre del Remei
Àmbit:Bolvir
Cronologia:[1994]
Autors add.:Casas Selva, Carme (Ed.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 677
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Xató : en el Vendrell y en Vilanova i la Geltrú dicen que el xató viene de aixatonar, la acción de clavar el grifo en la bota para que brote el primer vino de la temporada. En Sitges en cambio el origen del nombre es algo más poético. Un conocido de Santiago Russiñol, de orígen francés, al ver el plato abultado en forma de castillo lo comparó a un chateaux / José M. Baselga
Baselga, José M.


En: Diari de Tarragona. Any CXC 4a. Època, Núm. 4194 (20 de gener 1999), p. 28-29



Matèries: Costums alimentaris ; Tradicions populars
Àmbit:Baix Penedès
Cronologia:1999
Localització: B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 677
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Xatonada del Vendrell : història, tradició i receptes



[S.l. : [Cafè Soley], DL 1998
16 p. : il. ; 15 cm
ISBN 848907206X



Matèries: Costums alimentaris ; Tradicions populars ; Receptes culinàries
Àmbit:Vendrell, el
Cronologia:[0000 - 1998]
Localització: B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Gastronomía en la Costa Brava : un importante atractivo / por Miguel Gil
Gil i Bonancia, Miquel


En: Revista de Gerona. Girona, núm. 27 (1964) , p. 49-52


Matèries: Costums alimentaris ; Turisme
Àmbit:Costa Brava
Cronologia:[1964]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/78666
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Encuesta : 1 Preferencias de los extranjeros en cuanto a los platos de cocina española; 2 Opinión que les merece la cocina española; 3 Basada en su experiencia personal, que menu considera que es más del agrado de los extranjeros / por Pedro Piferrer
Piferrer Vilagran, Pedro


En: Revista de Gerona. Girona, núm. 19 (1962) , p. 70-75 : il.


Matèries: Costums alimentaris ; Turisme ; Població estrangera ; Hostaleria ; Enquestes
Matèries: Palmada, Salvador ; Durán Camps, Luis ; Colomer Trías, José ; Camps Pigem, Francisco
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà ; Girona
Cronologia:[1962]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/78233
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 677
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Encuesta : 1 Como está considerada la cocina en la provincia de Gerona; 2 Platos típicos; 3 Reposteria peculiar de esta provincia / por Pedro Piferrer
Piferrer Vilagran, Pedro


En: Revista de Gerona. Girona, núm. 14 (1961) , p. 70-74 : il.


Matèries: Costums alimentaris ; Enquestes
Matèries: Sala i Roca, Narcís ; Gratacós Carles, Josep ; Puig Roca, Alfons
Àmbit:Girona, província
Cronologia:[1961]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/77751
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 677
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de quan era petita / Maria Carme Trilla i Alòs
Trilla i Alòs, Maria Carme


Balaguer : Stevia, 2018
169 p. : il. col. ; 24 cm
ISBN 9788494610592



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Balaguer ; Catalunya
Cronologia:[0000 - 2018]
Localització: B. Pública de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 677
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Receptari X sopar intercultural / [autoria: membres Junta AMPA Escola La Noguera curs 2012 - 2013]



Balaguer : AMPA Escola La Noguera, 2015
[64] p. : il. ; 15 cm



Matèries: Educació intercultural ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Balaguer
Cronologia:[2015]
Autors add.:Col·legi la Noguera. AMPA
Localització: B. Pública de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 34
ir a la página                         

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3