português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
PALAU, PEP []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 8   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 8
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Galera L'Antic Molí : alta cocina con galera / Vicent Guimerà ; prólogo a cargo de Pep Palau ; notas a cargo de Maria Pilar Canalda e Irene Verge
Guimerà Sales, Vicent


Barcelona : Planeta Gastro, 2019
152 p. : il. col. ; 27 cm
ISBN 9788408208723



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Restaurants
Matèries:Restaurant Antic Molí d'Ulldecona
Àmbit:Ulldecona
Cronologia:2019
Autors add.:Verge, Irene ; Canalda, Maria Pilar ; Palau, Pep (Pr.)
Localització: B. Municipal (L'Ampolla); B. Mercè Lleixà (Roquetes); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Municipal (Mas de Barberans); B. Popular (Ulldecona); Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 8
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'Empordanet / textos de Miquel Martín i Serra, Xavier Pla, Pep Palau, Josep M. Fonalleras, Salvador Garcia-Arbós, Martí Sabrià ; pròleg de Joan Roca ; epíleg de Ferran Adrià ; coordinadors: Edicions Vitel·la, Cuina de l'Empordanet



Girona : Edicions Vitel·la, 2020
291 p. : il. col. ; 23 cm
Conté: Pròleg: Dels cinc magnífics a la cuina de l'Empordanet / de Joan Roca -- L'Empordà, una terra, un paisatge, un estil de vida / Miquel Martín i Serra -- La cuina catalana es bat en retirada. Sobre dos articles primerencs de Josep Pla / de Xavier Pla -- El rebost de l'Empordà. Productes / de Pep Palau -- El viatger del paladar no s'equivoca mai. Cuina i turisme a l'Empordà / de Josep M. Fonalleras -- Els 6 magnífics dels 5 de l'Empordanet / de Salvador Garcia Arbós -- Els orígens: els antecedents del col·lectiu. La cuina de l'Empordanet / de Martí Sabrià -- Els restaurants i els cuiners, avui -- Les receptes -- Hortizons / de Martí Sabrià -- Epíleg: De l'Empordà al món. Una visió universal de la cuina / de Ferran Adrià.
ISBN 9788412001747

Es tracta d'un llibre amb motiu de la celebració dels 25 anys del col·lectiu de restaurants ''La Cuina del'Empordanet''. Amb articles de plomes i especialistes destacats com són Miquel Martín, Josep M. Fonalleras, Xavier Pla, Salvador García-Arbós, Pep Palau i Martí Sabrià, en els quals s'aborden temes com ara la vinculació de la gastronomia amb l'evolució del paisatge i del turisme. (Editorial).



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries ; Paisatge ; Costums alimentaris ; Associacions econòmiques ; Commemoració
Matèries:Cuina de l'Empordanet
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[2020]
Autors add.:Martín, Miquel ; Garcia-Arbós, Salvador ; Sabrià i Deulofeu, Martí ; Pla, Xavier ; Fonalleras i Codony, Josep M. ; Palau, Pep ; Roca, Joan (Pr.) ; Adrià Acosta, Ferran (Pr.)
Autors add.:Cuina de l'Empordanet
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Fages de Climent (Figueres); B. Julià Cutillé (Llagostera); B. Municipal (Mont-ras); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Municipal (Pals); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 8
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Avisos o sien regles senzilles a un principiant cuiner o cuinera, adaptades a la capacitat dels menos instruïts / Felip Cirera (Felip de Palàcio) ; presentació de Pep Palau ; estudi, edició i notes a cura de Montse Angelats i Pep Vila
Cirera, Felip


Ed. facsím.
Vic : Patronat d'Estudis Osonencs, 2003
118 p.; 18 cm (Osona a la butxaca, 24) 
Facsímil, Vich: Impremta de Llucià Anglada, 1860. Bibliografia.
ISBN 8493185396



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Vic
Cronologia:[1860]
Autors add.:Angelats, Montse (Ed.) ; Vila, Pep (Ed.) ; Palau, Pep (Pr.)
Autors add.:Patronat d'Estudis Osonencs
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus; B. Pilarín Bayés (Vic)


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 8
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Els formatges de pastors a la Catalunya del segle XXI / Pep Palau
Palau, Pep


En: Caramella : revista de música i cultura popular. Reus, núm. 22 (gener-juny 2010), p. 58-59 : il. (Pastors i transhumància


Matèries: Ramaderia ; Races autòctones ; Productes agraris ; Artesans ; Aliments
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2001 - 2010]
Accés: http://www.revistacaramella.cat/wp-content/uploads/2018/02/c22_palau.pdf
Localització: UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; B. Centre de Lectura de Reus; B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 8
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Cuines del Vendrell : un viatge gastronòmic i enològic : receptari / textos: Pep Palau ; il·lustracions: Mariona Millà
Palau, Pep


[El Vendrell] : March, 2009
190 p. : il. col. ; 23 cm
Text en català i castellà.
ISBN 84-96638235



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Vendrell, el
Cronologia:19?? - 2009
Autors add.:Millà, Mariona (Il·l.)
Localització: Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell); B. Pública de Lleida; B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 8
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina del Pirineu català : més de 100 propostes de cuina de muntanya / Pep Palau
Palau, Pep


Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2001
184 p., [8] p. de lam. : il. col. ; 23 cm (Rebost i cuina, 1) 
ISBN 8495695073

La Cuina del Pirineu català és una cuina construïda sobre les premisses de l'aprofitament màxim dels recursos i de l'adaptació a les condicions -sovint d'una gran precarietat- que han caracteritzat, fins fa molt poc, la vida a muntanya. La major part de propostes que s'hi fan responen a una veritable "estratègia adaptativa". Una estratègia no necessàriament lligada a la simple supervivència, però sí a l'assoliment d'un punt d'equilibri entre la disponibilitat de matèries primeres (sovint incerta) i la mobilització de recursos clau, com ara la imaginació i la inventiva.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Pirineu
Cronologia:[0000 - 2000]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; B. Centre de Lectura de Reus


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 8
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Osona Cuina: guia de restaurants / [introducció: Pep Palau]



Vic : Osona Cuina, 2008
48 p. : il. col. ; 15 cm



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Restaurants
Àmbit:Osona
Cronologia:2008
Autors add.:Palau, Pep (Intr.)
Localització: B. Pilarín Bayés (Vic)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 8
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Osona, terra de cuina / [direcció i coordinació: Pep Palau ; fotògraf: Joan Llenas]



[Vic] : Osona Cuina, DL 2001
165 p. : il. ; 21 cm
ISBN 84-607-1726-7



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants ; Hostals i fondes
Àmbit:Osona
Cronologia:[2001]
Autors add.:Palau, Pep (Dir.) ; Llenas, Joan (Il·l.)
Localització: B. Pilarín Bayés (Vic); B. Municipal de Manlleu BBVA; B. La Cooperativa (Centelles); B. Bac de Roda (Roda de Ter); B. Pompeu Fabra (Sant Quirze de Besora)


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3