El Porc i l'embotit / Jordi Nierga, coordinació ; Salvador Garcia-Arbós, Albert Reixach, Francesc Ginabreda, [et al.]
En:
Garrotxes. Cassà de la Selva, núm. 22 (tardor-hivern 2018), p. 31-77 : il. (
Dossier)
Conté: Del porc se n'aprofita tot / Jordi Nierga ; Matar porc és molt sacrificat / Sebastià Garcia-Arbós ; Més de 100 anys de can Daniel, a Santa Pau / Albert Reixach ; De la tradició a l'obrador / Francesc Ginabreda ; Cal Tiu, nissaga de carnissers / Ramon Estéban Bochaca ; Els Embotits a la Garrotxa / Xavier Valeri ; Noel, tradicionalment innovadors / Mònica Font ; En Miquel Grabulosa, de la Canya / Mònica Font ; Matadors i budelleres d'en Bas / Ramon Estéban Bochaca ; Can Cadet, de les Planes / Marta Carbonés ; Embotits Masoliver: de la matança al llard / Pere Gelis ; Matances en equip a Sant Feliu / Jordi Nierga ; Marina Tarrés i Jordi Serra / Jordi Nierga ; Can Dorca, de la Vall de Bianya / Joan Carreres ; Els Vilanova, de Tortellà / Josep Vilar ; Embotits Sala, de Castellfollit / Eva Güibas ; Dolors Espuña / Jordi Altesa ; L'Artesania de l'embotit / Jordi Altesa ; La Matança a Besalú / Pere Cerro ; Agafar el porc pel nas / Jaume Colomer ; Can Paliro, de Mata / Anna Noguer ; Dionís Cros / Joan Carreres ; Tradicions a Banyoles i a Vilert / Miquel Rustullet, Joaquim Ejarque ; Una festa a la vall de Camprodon / Miquel Perals ; Can Blanch, de Vilallonga / Miquel Perals ; Lapedra : bulls i fuets de pel·lícula / Joan Garcia ; En mala anyada, hort i porc / Joan Garcia ; Embotidores del Llémena / Laia Juez ; Embotits Beatriu Pagès, d'Adri / Meritxell Daranas ; En Miquel Roura, d'Olot / Albert Grabulosa.