Sifons, gasoses i ratafia / Jordi Nierga, coordinació ; Mònica Font, Ramon Estéban Bochaca, Salvador Garcia-Arbós, [et al.]
En:
Garrotxes. Cassà de la Selva, núm. 21 (primavera-estiu 2018), p. 29-70 : il. (
Dossier)
Conté: Les begudes d'abans / Jordi Nierga ; Russet, la nissaga de la ratafia / Mònica Font ; L'homenatge al besavi Russet / Mònica Font ; Les Receptes de les àvies / Ramon Estéban Bochaca ; Ratafia de Besalú / Salvador Garcia-Arbós ; Una tradició molt femenina / Salvador Garcia-Arbós ; Ratafia banyolina, entre amics / Miquel Rustullet, Joaquim Ejarque ; Fer ratafia a l'alta muntanya / Miquel Perals ; La Destil·leria Pyrene d'Olot / Pere Gelis ; El Diamante, de les Preses / Enric Plana ; Els Números de la Coral / Jordi Nierga ; Can Cadet, de les Planes / Marta Carbonés ; El Licor de la Pilar i en Miquel / Àgata Losantos ; Les Gasoses que endolcien Olot / Xavier Valeri ; Dels carros a la gran distribució / Francesc Ginabreda ; Els Sifons Torrent, de Tortellà / Josep Vilar ; Ca l'Anton: barreges, vermuts, granadines ... / Joan Carreres ; Can Pirru i el "reparto" / Marta Carbonés ; Citrania, "la suave bebida" / Marta Carbonés ; Els Rajolins, de Besalú / Pere Cerro ; Ca la Marieta, a Camprodon / Miquel Perals ; Banyoles i les "gracioses" / David Moré ; La distribució vora l'Estan ; En Dionís Cros, d'Oix / Joan Carreres ; Can Bernat de Banyoles / Anna Noguer ; El Repartiment a la vall de Llémena / Laia Juez ; L'Efervescència de La Sanjuanina / Joan Garcia
.