português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
RECENSIONS BIBLIOGRAFIQUES I D'EXPOSICIONS []
Referències trobades:
36   [Refinar la cerca]
Mostrant:
1 .. 20   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 2
anar a la pàgina        


1 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
IV Edició premis als Treballs de Recerca / Mercè Borràs i Roca
Borràs i Roca, Mercè


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 30 (novembre 2015), p. 223-224 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Es comenten diferents publicacions que publiquen premis a treballs de recerca de Terrassa i comarca.


Matèries: Bibliografies ; Treballs escolars ; Premis i guardons
Àmbit:Terrassa ; Vallès Occidental
Cronologia:[2014]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/304605/410515
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell); UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share Text complet
Bookmark and Share
Exposicions / [ressenya de:] Lluís Paloma Sánchez
Paloma i Sánchez, Lluís


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 28 (novembre 2013), p. 238-243 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions


Matèries: Ressenyes ; Exposicions culturals ; Exposicions artístiques
Àmbit:Terrassa
Cronologia:[2012]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/273665/377009
http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/273666/377010
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Terrassa. Ciutat, vida i persones . Terrassa: Monumentum 2012 / [ressenya de:] Pere Puig i Ustrell
Puig i Ustrell, Pere


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 28 (novembre 2013), p. 237-238 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Boada i Ferrer, Marc. Terrassa : ciutat, vida i persones / Marc Boada i Ferrer. Terrassa : Monumentum editors, 2012


Matèries: Ressenyes ; Biografia ; Cultura ; Societat
Matèries: Terrassencs
Àmbit:Terrassa
Cronologia:[2012]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/273664/377008
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Ajuntament de Terrassa. Servei d'Imatge i Comunicació. Col·lecció "Homenatges" / [ressenya de:] Joan Pérez i Ventayol
Pérez i Ventayol, Joan


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 28 (novembre 2013), p. 236-237 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
. Col·lecció Homenatges. Terrassa, 1981-


Matèries: Ressenyes ; Edició de publicacions ; Col·leccions editorials ; Ajuntament ; Institucions culturals ; Associacions
Matèries: Terrassencs
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1981 - 2013
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/273663/377007
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La riuada de Franco. Pugnes polítiques, propaganda i corrupció en el context de les inundacions del Vallès (1962) / [ressenya de:] Lourdes Plans i Campderós
Plans i Campderrós, Lourdes


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 28 (novembre 2013), p. 234-236 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Sales i Aigé, Ferran, [et al.]. La riuada de Franco : Pugnes polítiques, propaganda i corrupció en el context de les inundacions del Vallès (1962) / Ferran Sales Aige, Lluís Sales Favà. Lleida : Pagè, 2012


Matèries: Ressenyes ; Riuades ; Inundacions ; Rius ; Mortaldat ; Damnificats ; Degradació i destrucció ; Franquisme ; Tardofranquisme ; Propaganda política ; Corrupció política ; Col·lectes públiques ; Generalitat a l'exili ; Presidents de la Generalitat
Matèries: Tarradellas i Joan, Josep (1899-1988)
Àmbit:Vallès Occidental ; Vallès Oriental
Cronologia:1962
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/273662/377006
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
L'aiguat del 1962, 50 anys després / [ressenya de:] Pol Julià i Pascual
Julià i Pascual, Pol


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 28 (novembre 2013), p. 233-234 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
. L'aiguat del 1962, 50 anys després / Jaume Aulet, [et al.]. Terrassa : Fndació Torre del Palau, 2012 (Amfora, 12)


Matèries: Ressenyes ; Commemoració ; Riuades ; Inundacions ; Damnificats ; Degradació i destrucció ; Franquisme ; Tardofranquisme ; Moviment veïnal
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1962; 2012
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/273661/377005
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
I les xemeneies continuaren fumejant. Col·lectivitzacions i control obrer a Terrassa (1936-1939) / [ressenya de:] Enric Forte i Gasca
Forte i Gasca, Enric


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 28 (novembre 2013), p. 232-233 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Canyameres i Cortàzar, Jaume. I les xemeneies continuaren fumejant. Col·lectivitzacions i control obrer a Terrassa (1936-1939) / Jaume Canyameres i Cortàzar. Terrassa : Fundació Torre del Palau, 2013


Matèries: Ressenyes ; Guerra civil espanyola ; Indústria tèxtil ; Fàbriques ; Col·lectivització ; Moviment obrer ; Anarcosindicalisme
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1936 - 1939
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/273660/377004
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Confraria del Sant Crist de Terrassa / [ressenya de:] Pere Puig i Ustrell
Puig i Ustrell, Pere


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 28 (novembre 2013), p. 231-232 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Fernández Álvarez, Ana; [et al.]. Confraria del Sant Crist de Terrassa / Ana Fernández Álvarez, Josep Maria Domènech i Fargas. Terrassa : Parròquia del Sant Esperit i Confraria del Sant Crist, 2013


Matèries: Ressenyes ; Confraries ; Associacions religioses
Matèries:Confraria del Sant Crist de Terrassa
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1862 - 2013
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/273659/377003
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El senyor de la Masia Freixa. Context cultural, social i polític d'un industrial català 1862-1925 / [ressenya de:] Ana Fernández Álvarez
Fernández Álvarez, Ana


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 28 (novembre 2013), p. 229-231 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Freixa i Sierra, Miquel; [et al.]. El senyor de la Masia Freixa. Context cultural, social i polític d'un industrial català 1862-1925 / Miquel Freixa i Sierra, Mireia Freixa i Sierra. Terrassa : Fundació Torre del Palau, 2013 (Amfora, 13)


Matèries: Ressenyes ; Biografia ; Industrials ; Vida política ; Vida cultural ; Modernisme
Matèries: Freixa i Argemí, Josep (1862-1925)
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1862 - 1925
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/273658/377002
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Diplomatari de Sant Pere d'Ègara i Santa Maria de Terrassa, 1203-1291 / [ressenya de: ]Hug Palou i Miquel
Palou i Miquel, Hug


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 28 (novembre 2013), p. 225-229 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
. Diplomatari de Sant Pere i Santa Maria d'Ègara. Terrassa, 1203-1291 / Pere Puig i Ustrell, Vicenç Ruiz i Gómez, Josn Soler i Jiménez, [et al.]. Barcelona : Fundació Noguera, 2013 (Col·lecció Diplomataris, 63)


Matèries: Ressenyes ; Diplomataris ; Esglésies ; Documentació eclesiàstica
Matèries:Església de Sant Pere de Terrassa ; Església de Santa Maria de Terrassa
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1203 - 1291
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/273656/377001
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
50 matinals per Sant Llorenç del Munt i l'Obac / [ressenya de:] Josep Lluís Llorca i Simón
Lorca i Simón, Josep Lluís


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 26 (novembre 2011), p. 281-283 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Trullàs i Boada, Josep M.. 50 matinals per Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Terrassa : Fundació Torre del Palau, 2010


Matèries: Excursionisme ; Ressenyes ; Guies excursionistes ; Parcs naturals ; Medi geogràfic
Matèries:Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac
Àmbit:Sant Llorenç del Munt
Cronologia:2010
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/250280/348991
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
XXXI Ronda Vallesana. 24 d'octubre de 2010. Terrassa i Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac / [ressenya de:] Joan Pérez i Ventayol
Pérez i Ventayol, Joan


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 26 (novembre 2011), p. 280-281 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
. XXXI Ronda Vallesana. 24 d'octubre de 2010. errassa i Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac. Sabadell : Unió Excursionista de Sabadell, 2010


Matèries: Excursionisme ; Ressenyes ; Associacions excursionistes ; Guies excursionistes ; Parcs naturals ; Monografia local ; Medi geogràfic
Matèries:Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac
Àmbit:Terrassa ; Sant Llorenç del Munt
Cronologia:2010
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/250279/348990
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Poema de Sant Llorenç del Munt / [ressenya de:] Eduard Aguilar i Otto
Aguilar i Otto, Eduard


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 26 (novembre 2011), p. 279-280 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Pons i Sardanués, Iu. Poema de Sant Llorenç del Munt / Edició a cura de Llorenç Vergés i Mill, Iu Pons i Serdanyés. Terrassa : Fundació Torre del Palau, 2011 (Col·lecció l'Àmfora, 9)


Matèries: Escriptors ; Ressenyes ; Biografia ; Poetes ; Poesia
Matèries: Pons i Sardanyés, Iu (1902-1959)
Àmbit:Terrassa ; Sant Llorenç del Munt
Cronologia:1902 - 1959
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/250278/348989
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
L'Avet. 50 anys d'escola / [ressenya de:] Mercè Borràs i Roca
Borràs i Roca, Mercè


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 26 (novembre 2011), p. 277-279 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Broto, Glòria. L'Avet. 50 anuys d'escola / Glòria Broto, Sion Guitard (coord.). Terrassa : L'Avet. Escola d'infantil i primària, 2011


Matèries: Commemoració ; Ressenyes ; Escoles primàries ; Centres d'ensenyament
Matèries:Escola l'Avet de Terrassa
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1960 - 2011
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/250277/348988
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
25 anys de Terme / [ressenya de:] Lluís Paloma Sànchez
Paloma i Sànchez, Lluís


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 26 (novembre 2011), p. 275-276 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Soler i Jiménez, Joan (coord. i guió). 25 anys de Terme / Coord. i guió Joan Soler i Jiménez, video produït pel Centre d'Estudis Històrics de Terrassa i l'Arxiu Històric de Terrassa. Terrassa : Centre d'Estudis Històrics de Terrassa, l'Arxiu Històric de Terrassa, [2011]


Matèries: Documents audiovisuals ; Ressenyes ; Commemoració ; Revistes
Matèries:Terme. Revista ; Centre d'Estudis Històrics de Terrassa : CEHT
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1986 - 2011
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/250276/348987
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
En aquesta carta hi ha tabac. Epistolari d'un soldat de l'exèrcit republicà (1938-1939) / [ressenya de:] Mariona Vigués i Julià
Vigués i Julià, Mariona


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 26 (novembre 2011), p. 274-275 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Mas i Alsina, Esteve. En aquesta carta hi ha tabac. Espistolari d'un soldat de l'exèrcit republicà (1938-1939) / Esteve Mas i Alsina, Paquita Anglada i Galceran, edició i presentació a cura de Miquel Peralta i Mas. Valls : Cossetània Edicions, 2010 (Memòria del Segle XX, 16)

En aquesta publicació es recull la correspondència mantinguda durant la Guerra Civil per un matrimoni terrassenc, la Paquita Anglada i l'Esteve Mas, mentre aquest es trobava servint a l'exèrcit republicà al front dels Pirineus. Aquest epistolari és una important font d'informació per conèixer la vida quotidiana tant al front de guerra com a la cocapital del Vallès Occidental durant el conflicte. S'hi explica l'activitat diària dels soldats republicans, amb la construcció de parapets i fortificacions, per exemple, i com sobrevivien les famílies dels combatents a la rereguarda.


Matèries: Guerra civil espanyola ; Ressenyes ; Soldats ; Exèrcit ; Epistolari ; Biografia
Matèries: Mas i Alsina, Esteve
Àmbit:Terrassa ; Catalunya ; Espanya
Cronologia:1938 - 1939
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/250275/348986
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Darrer viatge / [ressenya de:] Domènec Ferran i Gomez
Ferran i Gómez, Domènec


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 26 (novembre 2011), p. 273-274 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Saludes, Montse. El darrer viatge / Montse Saludes, Mariona Vigués. Terrassa : Societat Municipal de Serveis Funeraris de Terrassa, SA, 2011


Matèries: Ritus funeraris ; Ressenyes ; Mort ; Vida quotidiana ; Tradicions populars
Àmbit:Terrassa
Cronologia:2010 - 2011
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/250274/348984
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Teatre principal. Terrassa / [ressenya de:] Manuel Márquez i Berrocal
Márquez i Berrocal, Manuel


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 26 (novembre 2011), p. 272-273 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Fabré, Xavier. Teatre principal. Terrassa / Coordinadors: Xavier Fabré, Domènec Ferran. Terrassa : Ajuntament de Terrassa, 2011


Matèries: Teatre ; Ressenyes ; Sales de teatre
Matèries:Teatre Principal de Terrassa
Àmbit:Terrassa
Cronologia:2010 - 2011
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/250273/348983
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Cambra, 125 anys creant futur / [ressenya de:] María José Barea Quelle
Barea Quelle, María José


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 26 (novembre 2011), p. 269-271 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Fernández Álvarez, Ana. La Cambra, 125 anys creant futur / Ana Fernández Álvarez, Lourdes Plans Campderrós. Terrassa : La Cambra, 2011


Matèries: Cambres de comerç i indústria ; Ressenyes ; Commemoració
Matèries:Cambra de Comerç de Terrassa
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1886 - 2010
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/250272/348982
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 36
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Jacint Morera. Construir des de la senzillesa / [ressenya de:] Ana Fernández Álvarez
Fernández Álvarez, Ana


En: Terme : Revista d'Història. Terrassa, núm. 26 (novembre 2011), p. 267-269 (Recensions bibliogràfiques i d'exposicions
Ressenya de:
- Codes Luna, Miquel-Àngel. Jacint Morera. Construir des de la senzillesa / Miquel-Àngel Codes Luna. Terrassa : Unnim i Lunwerg Editors, 2010


Matèries: Artistes ; Ressenyes ; Dibuixants ; Pintors ; Il·lustradors ; Escriptors ; Biografia
Matèries: Morera i Pujals, Jacint (1915-1989)
Àmbit:Terrassa
Cronologia:1915 - 1989
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Terme/article/view/250271/348980
Localització: Biblioteca Central de Terrassa; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; UAB: Humanitats (Hemeroteca); UAB: Sibhil·la; Institut Ramon Muntaner; B. Vapor Badia (Sabadell)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 2
anar a la pàgina        

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3