português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
RECEPTES CULINARIES []
Referències trobades:
509   [Refinar la cerca]
Mostrant:
1 .. 20   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 26
anar a la pàgina                         


1 / 509
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Gastronomia dels volcans / Narcís Puigdevall
Puigdevall i Diumé, Narcís


En: Revista de Girona. Girona. Any 42, núm. 176 (1996) , p. 99-100 (Bibliografia
Ressenya de:
- Moli, Domènec. La cuina volcànica. Olot : Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, 1995


Matèries: Ressenyes ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Volcans
Àmbit:Garrotxa
Cronologia:[1996]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/96522
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 509
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Cuina que mai no ha fugit / Eduard Puig i Vayreda
Puig i Vayreda, Eduard


En: Revista de Girona. Girona. Any 41, núm. 169 (1995) , p. 96-97 (Bibliografia
Ressenya de:
. La Gastronomia empordanesa a Peralada : recull de receptes de la 1a i 2a Mostra Gastronòmica 1992-1993 / recopilació i notes a càrrec de Inés Padrosa i Gorgot. [Peralada] : [Ajuntament de Peralada], [1994]


Matèries: Ressenyes ; Mostres gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Peralada ; Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[1993]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/93754
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 509
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Cultura de la cuina local / Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume


En: Revista de Girona. Girona. Any 41, núm. 168 (1995) , p. 92 (Bibliografia
Ressenya de:
. La Cuina a Sils / Francesc Anoro, [et al.]. Sils : Ajuntament, 1994


Matèries: Ressenyes ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Sils
Cronologia:[1994]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/90401
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 509
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Composició de la versió catalana medieval del Tresor de pobres del ms. 864 de la Biblioteca de Catalunya. Anàlisi del contingut i edició de les receptes de confits / Joan Santanach
Santanach i Suñol, Joan


En: Anuario de Estudios Medievales. Barcelona. Vol. 47, núm. 1 (2017) , p. 335-357
Notes a peu de pàgina. Resums en castellà i anglès.

El Thesaurus pauperum de Pere Hispà és un recull de receptes mèdiques que va gaudir d'una àmplia circulació fins al segle XVIII. El caràcter pràctic del text va afavorir que els usuaris hi afegissin nombroses receptes apòcrifes, tant dins de la tradició llatina com, una vegada traduïda l'obra, dins de la catalana. L'anàlisi del contingut de la versió que se'n conserva al ms. 864 de la Biblioteca de Catalunya permet reconstruir diverses etapes de la seva composició. Entre els afegits de l'obra, hi ha cinc receptes de confits redactades en català, fins ara inèdites.


Matèries: Baixa edat mitjana ; Manuscrits ; Receptes culinàries ; Fonts documentals ; LLengua catalana
Matèries:Biblioteca de Catalunya
Àmbit:Barcelona ; Catalunya
Cronologia:[1392]
Accés: https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=6120335
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 509
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Receptes i remeis de Pelegrí Estiu / [ressenya d']Eduard Puig i Vayreda
Puig i Vayreda, Eduard


En: Mestall : butlletí de l'Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines. Girona. Any VIII, núm. 20 (desembre 2006), p. 12 (Llibres
Ressenya de:
. Receptes i remeis de Pelegrí Estiu : receptari d'adrogueria, pastisseria, rebosteria i remeis casolans dels segles XVIII-XIX / estudi i edició a cura d'Èrika Serna i Pep Vila. Girona : CCG Edicions, 2006


Matèries: Ressenyes ; Receptes culinàries ; Adroguers ; Manuscrits ; Plantes medicinals ; Medicina popular
Àmbit:Figueres ; Alt Empordà
Cronologia:[1750 - 1850]
Accés: http://www.ddgi.cat/historiarural/mestall/Mestall20.pdf [exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; B. Carles Rahola (Girona); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Plantes alimentàries del Pirineu català / Teresa Garnatje, Joan Muntané, Montserrat Parada, Montserrat Rigat, Joan Vallès



Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2022
154 p. (Guies de Natura, 2) 
ISBN 9788417116675

El llibre "Plantes alimentàries del Pirineu català" és fruit de la recerca que els autors han dut a terme en diverses comarques pirinenques: l'Alt Empordà, l'Alt Urgell, el Berguedà, el Capcir, la Cerdanya, el Conflent, la Garrotxa, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès i el Vallespir. Un recull de primera mà a partir d'informants que recorden i, en bona part, conserven, dels usos tradicionals del món vegetal. Per a cada planta hom hi pot trobar el nom científic, els noms populars, també una breu descripció de la mateixa planta i del lloc on viu, i els usos de les diferents parts de la planta en el camp de l'alimentació. Aquesta darrera informació és completada amb receptes de menjars o begudes preparats amb cada planta. Unes breus dades sobre aspectes etnobotànics altres que els alimentaris completen cada monografia, a part de les fotografies de cada planta i d'algunes de les preparacions que se'n fan. (Editorial).



Matèries: Vegetació ; Flora ; Botànica ; Catàlegs ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Alimentació humana
Àmbit:Pirineu
Cronologia:[2022]
Autors add.:Garnatje i Roca, Teresa ; Muntané i Bartra, Joan ; Parada i Soler, Montserrat ; Rigat i Coll, Montserrat ; Vallès i Xirau, Joan


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Històries del Motel : 50 anys de l'Hotel Empordà : amb 50 receptes de la casa / Miquel Berga i Bagué
Berga i Bagué, Miquel


Badalona : Ara Llibres, 2011
183 p. : il. col. ; 23 cm
ISBN 9788415224044



Matèries: Receptes culinàries ; Restaurants ; Hotels ; Anecdotari
Matèries:Motel Empordà de Figueres
Àmbit:Figueres
Cronologia:[1961 - 2011]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Historias del Motel : 50 años del Hotel Empordà : con 50 recetas de la casa / Miquel Berga i Bagué
Berga i Bagué, Miquel


Badalona : Now Books, 2011
183 p. : il. col. ; 23 cm
ISBN 9788493786977



Matèries: Receptes culinàries ; Restaurants ; Hotels ; Anecdotari
Matèries:Motel Empordà de Figueres
Àmbit:Figueres
Cronologia:[1961 - 2011]
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Receptas del Hotel Ampurdán / Jaume Subirós ; Josep Valls (Ed.) ; [pròleg de:] Luis Bettonica
Subirós, Jaume


2a ed.
Barcelona : La Magrana, 1993
156 p. ; 22 cm
Índex.
ISBN 8474106591



Matèries: Receptes culinàries ; Restaurants
Matèries:Motel Empordà de Figueres
Àmbit:Figueres
Cronologia:[1993]
Autors add.:Valls, Josep (Ed.) ; Bettonica i Alonso, Lluís (Pr.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Receptes del Motel Empordà / Jaume Subirós ; Josep Valls (Ed.)
Subirós, Jaume


Barcelona : La Magrana, 1992
159 p. ; 22 cm (Pèl i ploma, 7) 
Reimpressions: 1994.
ISBN 8474106192



Matèries: Receptes culinàries ; Restaurants
Matèries:Motel Empordà de Figueres
Àmbit:Figueres
Cronologia:[1992]
Autors add.:Valls, Josep (Ed.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; B. Carles Rahola (Girona); B. Ernest Lluch (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Bonaventura Carles Aribau (Garriguelles); B. Municipal (Cambrils);


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina dels cartoixans : costumaris d'Escaladei i de Montalegre / [Marc Sogues, Maria Àngels Pérez Samper (Eds.)]



Barcelona : Restaurant de les 7 Portes : Editorial Barcino, 2022
437 p. : il. ; 21 cm (Set Portes, receptaris històrics de cuina catalana, 7) 
ISBN 9788472269026

Conté els primers receptaris de l'època moderna, quan arriben per primer cop a Catalunya els aliments procedents d'Amèrica, com el tomàquet, la patata o el pebrot. A partir d'aquest moment la cuina catalana farà un tomb per sempre. El llibre presenta dos manuscrits diferents: el Llibre de cuina d'Escaladei, i el Llibre molt apte per al govern de la cartuxa de Montalegre. El primer, pel seu contingut culinari i per les seves característiques, l'hem de considerar representatiu de la cuina elaborada en el monestir durant la segona meitat del segle xvi, representativitat que romandrà fins els primers anys del següent. En canvi, el contingut del manuscrit de Montalegre reflecteix la pràctica culinària de les darreres dècades del segle xvIi i que encara es practicava en la segona dècada del segle XVIII. Aquesta seqüència ens permet observar una lenta dinàmica de canvi dels sistemes alimentaris amb novetats significatives respecte dels productes i les elaboracions. (Editorial).



Matèries: Ordes religiosos ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Monestirs ; Fonts documentals ; Edat moderna
Matèries:Cartoixa de Santa Maria de Montalegre ; Cartoixa d'Escaladei ; Cartoixans
Àmbit:Cartoixa de Montalegre - Tiana ; Sant Fost de Campsentelles ; Escaladei - Morera de Montsant, la
Cronologia:[1600 - 2022]
Autors add.:Sogues, Marc (Ed.) ; Pérez Samper, María dels Àngels (Ed.)
Autors add.:Restaurant de les Set Portes de Barcelona
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Ramon Llull


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Receptari de la cuina del peix salat / Jaume Fàbrega i Colom
Fàbrega i Colom, Jaume


En: 226022 La Salaó de peix a Empúries i a l'Escala : [catàleg d'exposició : Museu de l'Anxova i de la Sal : juliol - desembre 2014] : del garum a l'anxova. L'Escala : Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries : Ajuntament de L'Escala : Museu de l'Anxova i de la Sal, 2014. p. 87-94



Matèries: Peixos ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:1989
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Museu d'Història de Barcelona; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Víctor Català (L'Escala)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Mil y una... con anchoas / Milena Llop i Carles Serra
Llop, Milena


L'Escala : Ajuntament de l'Escala, cop. 2003
160 p. : il. col. ; 30 cm
Bibliografia. Índex. Glossari.
ISBN 8495946238



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Peixos ; Indústria alimentària
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[0000 - 2003]
Autors add.:Serra Mayoral, Carles
Autors add.:Ajuntament de l'Escala
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Mil i una... amb anxoves / Milena Llop i Carles Serra
Llop, Milena


Figueres : Brau, 2003
160 p. : il. col. ; 30 cm
Bibliografia. Índex. Glossari. A la portada: Ajuntament de l'Escala.
ISBN 849594622X

Les mil i una. amb anxoves és un títol suggeridor. És la faula d'una fantasia que es perfila entre el somni i la il·lusió. Perquè parlar d'anxoves no és tan sols ressaltar les excel·lències d'un peix. Parlar d'anxoves és parlar d'una cultura, d'un art, d'un poble i de la seva gent i d'un univers molt particular, el dels qui senten i expressen la seva devoció pel mar i les seves tradicions. En aquest llibre descobrim que l'anxova mou molt més que una indústria o un comerç, que es tracta d'una forma de vida profundament arrelada en el sentiment d'un poble, l'Escala, i en la manifestació de les seves creences. (Museu de l'Escala).



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Peixos ; Indústria alimentària
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[0000 - 2003]
Autors add.:Serra Mayoral, Carles
Autors add.:Ajuntament de l'Escala
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Víctor Català (L'Escala); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); B. Carles Bosch de la Trinxeria (La Jonquera); B. Pere Calders (Llançà); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Compartir : restaurant / Oriol Castro, Mateu Casañas, Eduard Xatruch ; fotografia: Francesc Guillamet
Castro, Oriol


Barcelona : Planeta, 2017
215 p. : il. col. ; 30 cm (Planeta gastro
ISBN 9788408166436



Matèries: Restaurants ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Cuiners
Matèries:Restaurant Compartir de Cadaqués
Àmbit:Cadaqués
Cronologia:[2017]
Autors add.:Casañas, Mateu ; Xatruch, Eduard ; Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)
Localització: B. Fages de Climent (Figueres); B. Jaume Vicens Vives (Roses)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Un tractat cadaquesenc de pastisseria i confiteria de final del S. XIX / presentació de Pere Vehí Contos ; pròlegs de Jaume Fàbrega i Salvador Garcia-Arbós ; introducció, transcripció i notes a cura d'Enric Prat, Èrika Serna i Pep Vila



Cadaqués : Bar Boia, [2017]
93 p. : il. col. ; 16 cm

Amb una presentació del propietari Pere Vehí Contos, la introducció, la transcripció i notes a cura dels filòlegs Enric Prat i Pep Vila, i la historiadora Erika Serna, ha estat editat pel Bar Boia de Cadaqués, un receptari de pastisseria i confiteria. L'original va ser fet per un pastisser de Cadaqués, que el propietari atribueix amb cautela a Melitó Escofet, i és fruit de l'aprenentatge de l'ofici fet a dos obradors diferents -can Gassiot, 1887-88, i can Burch de Girona, 1888-89-. En conjunt, conté un inventari ben extens de tot allò que algú que aprenia l'ofici en aquell moment en una confiteria de les nostres comarques podia saber fer: confitures, codonyat, cabell d'àngel, gelatines, productes amb rovell d'ou, amb merenga i amb crema, menjar blanc, mató de monja, flaones, pastes (ensaïmades, bollos, rosquilles, coques, secalls ...), pans de pessic i bescuïts, pasta de full, coques, tortades, bunyos (anomenats brunyols i crespells), neules i neules de canó, carquiyolis, borregos, melindros, sucre cremat, ametlles garrapinyades, confits, torrons, panellets, mantecados, crocants, sorbets, esponjats .. En el camp de les begudes, hi apareixen: orxates, rosolis, essències de poncem i xarops. El seu tret lingüístic més peculiar és que sovint barreja català i castellà, no pas bilingüisme, sense solució de continuïtat en una mateixa recepta i, fins i tot, dins una mateixa frase. Tanquen l'edició l'índex de receptes i una relació dels ingredients apareguts i dels estris de cuina emprats, així com una bibliografia mínima sobre el tema. Els experts en gastronomia catalana, prof. Jaume Fàbrega i el periodista Salvador Garcia-Arbós, aporten dos pròlegs que emmarquen el manuscrit cadaquesenc dins d'un context, més general i l'altre més local. Sorprenen aquest tipus de receptaris per les moltes hores de dediðcació que cal esmerçar en l'elaboració de la majoðria de les receptes. Les preparacions, les mesures dels ingredients i les tècniques culinàries apareiðxen recollides amb molt detall. El llenguatge és planer i molt entenedor, com no podia ser de cap més manera. Cal considerar com es tracta d'un moment en què la transmissió dels coneixements era via oral, dïaquí també l'excepcionalitat del manuscrit en un paratge com la població de Cadaqués, pocs anys després de la misèria que va portar la plaga de la fil·loxera a tota la comarca, i que va empènyer al jove aprenent de pastisser a sortir del poble a aprendre un ofici que més tard exerciria de tornada a casa. Com la memòria és feble, és molt útil intentar deixar escrit tot allò important, encara que costa creure que en tants pocs anys d'aprenentatge el jove Melitó pogués participar en l'elaboració de tots aquest productes, així que més aviat semblaria que només es va limitar a copiar les receptes.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Fonts documentals
Àmbit:Cadaqués
Cronologia:[1887 - 1889]
Autors add.:Prat, Enric (Ed.) ; Serna i Coba, Èrika (Ed.) ; Vila i Medinyà, Pep (Ed.) ; Vehi Contos, Pere (Pr.) ; Fàbrega i Colom, Jaume (Pr.) ; Garcia-Arbós, Salvador (Pr.)
Autors add.:Bar Boia de Cadaqués
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Pere Calders (Llançà)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina a Cadaqués : Beirut, Bistrovino, Cadaqués Cafè, Cala d'Or, Can Rafa, Can Tito, Cap de Creus, Casa Anita, Casa Nun, Cockteleria Boia Nit, Compartir, El Padrí, Es Balconet, Es Baluard, Es Bar de Dalt, Es Grec, Gala-Hotel Sol ixent, Horta d'en Rahola, La Cala, La Gritta, l'Hostal, Marina, Maritim Bar, Menjars Piti, Mut, Nordest, Pizzeria Cesar, Sa Gambina, S'Entina, Ses Hortes, Xiringuito de la Mei / [edició: Anna Maio] ; pròleg de Joan Roca



Barcelona ; Cadaqués : Comanegra : Càritas, 2017
98 p. : il. col. ; 23 cm
Textos en català i castellà.
ISBN 9788416605880



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Restaurants ; Bars i cafès
Àmbit:Cadaqués
Cronologia:[2017]
Autors add.:Maio, Anna (Ed.) ; Roca, Joan (Pr.)
Autors add.:Càritas Diocesana de Cadaqués
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Pesca / David Pujol, coordinació



En: Alberes. Cassà de la Selva, núm. 8 (tardor-hivern 2012), p. 33-77 : il. (Dossier

Conté: Ànecs i esquenapelats / Divid Pujol ; A l'art, tothom i té part / Jaume Babias ; Dels sardinals a les teranyines / Lurdes Boix ; Quatre nissagues de Llançà / Arnald Plujà ; Cala Prona, cala Tavallera / Rosa M. Moret ; Pescar a la platja i a la costa / David Pujol ; A Cadaqués, peix de sultra / Lluís Serrano ; La pesca de riu a l'Albera / Lluís Serrano ; Truites a palmamà / Montserrat Carlà ; Suquet amb rufí, pagre i mustela / Maria Mercè Roca ; Un dia a la mar de fora / David Pujol.



Matèries: Pesca marítima ; Pesca fluvial ; Sistemes de pesca ; Pescadors ; Litoral ; Peixos ; Receptes culinàries
Àmbit:Alt Empordà
Cronologia:[2012]
Autors add.:Pujol, David (Dir.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Fages de Climent (Figueres); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Escudella i carn d'olla, plat de cada dia / Joan de Déu Domènech
Domènech, Joan de Déu


En: L'Avenç : Revista d'Història. Barcelona, núm. 491 (juny 2022), p. 48-50 : il. (Avançament editorial

El 15 de juny L'Avenç publica el nou llibre de Joan de Dèu Domènech que ens convida a entrar, de la mà d'Emili Vilanova, a cafès i fondes, i a les cuines de la Barcelona de finals del segle XIX.



Matèries: Llibres ; Costums alimentaris ; Bars i cafès ; Hostals i fondes ; Receptes culinàries ; Vida quotidiana
Àmbit:Barcelona
Cronologia:[1881 - 1900]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; B. Centre de Lectura de Reus; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Arxiu Històric de Sabadell; Universitat de Lleida; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 509
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
10 anys : trobada de cuina casolana de Castelló d'Empúries / [edició i coordinació: Mireia Teixidor i Murla]



[S.l.] : March Editor, [2004]
128 p. : il. col. ; 23 cm
A la portada: Associació Cultural i d'Esbarjo, Ajuntament de Castelló d'Empúries.
ISBN 84956083



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Mostres gastronòmiques ; Commemoració
Àmbit:Castelló d'Empúries
Cronologia:1994 - 2004
Autors add.:Teixidor i Murla, Mireia (Ed.)
Autors add.:Associació Cultural i d'Esbarjo de Castelló d'Empúries ; Ajuntament de Castelló d'Empúries
Localització: B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 26
anar a la pàgina                         

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3