português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
RESTAURANTS []
Referències trobades:
250   [Refinar la cerca]
Mostrant:
1 .. 20   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 13
anar a la pàgina                         


1 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cerdanya : guia de restaurants i bars



Puigcerdà : Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, 2009
109 : il. ; 15 cm



Matèries: Guies ; Restaurants ; Bars i cafès
Àmbit:Cerdanya
Cronologia:2009
Autors add.:Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya
Localització: B. Comtat de Cerdanya (Puigcerdà)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Rehabilitación de la Torre del Remei / [textos: Miquel Espinet, Rafael Panadès, Manel Colomines]
Espinet Mestre, Miquel


Madrid : Dragados y Construcciones, DL 1991
61 p. : il. col. ; 28 cm (Rehabilitación de edificios, 14) 
Text en castellà i català.



Matèries: Rehabilitació d'edificis ; Hotels ; Restaurants ; Edificis
Matèries:Torre del Remei de Bolvir
Àmbit:Bolvir
Cronologia:[1991]
Autors add.:Panadés i Clusa, Rafael ; Colomines, Manuel


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Torre del Remei : 60 receptes per poder-les fer a casa / compilades per Carme Casas



Barcelona : Edicions 62, 1994
159 p. : il. ; 24 cm (Restaurants amb Estrella, 2) 
Índex.
ISBN 8429738142



Matèries: Restaurants ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Matèries:Restaurant Torre del Remei
Àmbit:Bolvir
Cronologia:[1994]
Autors add.:Casas Selva, Carme (Ed.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Noguera / Restaurant del Remey Castell del Remey, Penelles



En: 193774 1a. Mostra de Cuina Lleidatana a Barcelona : plats presentats pels diferents restaurants a la Mostra. Lleida : Ribera & Rius, 1990. p. 69-79



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Restaurants
Àmbit:Penelles
Cronologia:1990
Autors add.:Restaurant del Remey
Localització: B. Pública de Lleida; B. Margarida de Montferrat (Balaguer)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
1a. Mostra de Cuina Lleidatana a Barcelona : plats presentats pels diferents restaurants a la Mostra

Mostra de Cuina Lleidatana (1 : 1990 : Barcelona )


Lleida : Ribera & Rius, 1990
190 p. ; 20 cm
ISBN 8486999227

Conté:
- 193775   La Noguera.



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Restaurants
Àmbit:Lleida, província ; Barcelona
Cronologia:1990
Localització: B. Pública de Lleida; B. Margarida de Montferrat (Balaguer)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
De la ramaderia a l'oci passant per la gastronomia



En: Gran Penedès. Vilafranca del Penedès, núm. 66 (març 2000), p. 26-30 : il. (Visita Coneguem el Penedès, 86) 



Matèries: Guies ; Masies ; Ramaderia ; Piscicultura ; Restaurants ; Golf
Àmbit:Sant Pere de Ribes ; Garraf
Cronologia:2000
Localització: Biblioteca-Arxiu de l'Institut d'Estudis Penedesencs; Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat Rovira i Virgili; Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell); B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
2x1 : us portem a 23 grans restaurants de Catalunya



En: Cuina, Núm. 160 (maig 2014), p. 69



Matèries: Costums alimentaris ; Restaurants
Matèries:Dama roja. Restaurant
Àmbit:Calafell
Cronologia:2014
Localització: B. Ventura Gassol (Calafell)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Giorgio y Sabine : una vida por el arte / textos: Julián Peiró ; fotografias: Mavi Arsalaguet, Giorgio Serafini
Peiró, Julià


[S.l.] : [s.n.], 2014
221 p. : il. col. ; 21 cm



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Biografia ; Exposicions artístiques
Matèries: Serafini, Giorgio
Matèries:Giorgio. Restaurant
Àmbit:Calafell
Cronologia:[1963 - 2014]
Autors add.:Arsalaguet, Mavi (Il·l.)
Localització: B. Ventura Gassol (Calafell)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Giorgio : mucho más que un gran restaurante / Julián Peiró ; fotografias : Mavi Arsalaguet
Peiró, Julià


[S.l.] : Redgraf, 2010
172 p. : il. col. ; 21 cm



Matèries: Restaurants ; Costums alimentaris ; Cuiners
Matèries: Serafini, Giorgio
Matèries:Giorgio. Restaurant
Àmbit:Calafell
Cronologia:2010
Autors add.:Arsalaguet, Mavi (Il·l.)
Localització: B. Ventura Gassol (Calafell); Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Nostra gent : Baltasar Tof : filiació : Joan Vidal i Martí, conegut per Baltasar, fill d'Anton i Salvadora / Jaume Solé i Rubió
Solé i Rubió, Jaume


En: Retruc : Portaveu de Calafell. Calafell, núm. 40 (juny 1984), p. 10-11



Matèries: Restaurants ; Músics ; Anecdotari ; Entrevistes
Matèries: Tof, Baltasar ; Vidal i Martí, Josep
Matèries:Cal Tof
Àmbit:Calafell
Cronologia:[1984]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Pública de Tarragona; Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell); B. Ventura Gassol (Calafell)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Fonda a fonda per Catalunya : un recorregut gastronòmic per 33 establiments tradicionals del país / Josep Arqués i Enric Aulí
Arqués, Josep


Valls : Cossetània, 2019
144 p. ; 23 cm (Azimut Turisme, 25) 
ISBN 9788490348536

Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi trobareu un recorregut gastronòmic per 33 establiments tradicionals dedicats a la restauració, coneguts antigament com fondes, que ens permeten recuperar la nostra cuina de sempre a través de plats deliciosos que es basen en productes propers. I és que, de fet, la cuina tradicional és una cuina ecològica, que deriva de l'adaptació dels productes que proporciona el medi. Per això, les fondes i els hostals són sinònim de menjar casolà, sostenible i d'ambient familiar, i conserven l'aroma antiga i l'estil senzill, endreçat i càlid dels establiments antecessors. Els autors us proposen una apetitosa aventura gastronòmica per redescobrir la nostra terra. (Editorial).



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants ; Costums alimentaris ; Guies turístiques
Àmbit:Catalunya
Cronologia:2019
Autors add.:Aulí, Enric
Localització: B. Abadia de Montserrat; Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Santa Coloma sabors : d'ara i de sempre



Santa Coloma de Gramenet : Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, DL 2017
74 p. : il. col. ; 22 cm
Text en català, castellà i anglès.



Matèries: Bars i cafès ; Restaurants ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Santa Coloma de Gramenet
Cronologia:2017
Autors add.:Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Localització: B. Fondo (Santa Coloma de Gramenet); B. Central (Santa Coloma de Gramenet)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Posar un hostal on no hi havia res : els Canals de les Fonts del Cardener / Dolors Pujols, text ; Íngrid Solé, fotografia
Pujols, Dolors


En: Cadí Pedraforca. Cassà de la Selva, núm. 26 (primavera-estiu 2019), p. 16-20 : il. (Retrat de família



Matèries: Famílies ; Empreses familiars ; Hotels ; Restaurants
Matèries: Canals, família
Matèries:Hotel Fonts del Cardener
Àmbit:Coma i la Pedra, la
Cronologia:1971 - 2019
Autors add.:Solé, Íngrid (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
De l'hort de l'Hortènsia a la Pallerofa Pub / V. Matamoros, R. Adell
Matamoros Anglès, Vicent


En: Lo Rafal. Alcanar, núm. 130 (estiu-tardor 2017), p. 22-25 : il. (Oficis i costums

Avui dia Antonio Subirats García seria considerat un emprenedor. En tornar de treballar a Alemanya, va obrir un restaurant a Alcanar Platja i el primer pub del municipi.



Matèries: Entrevistes ; Treballadors ; Emigració ; Empresaris ; Restaurants ; Bars i cafès ; Memòries
Matèries: Subirats García, Antonio (1936-....)
Àmbit:Alcanar ; Alemania
Cronologia:[1936 - 2017]
Autors add.:Adell Ramon, Ramon
Localització: UAB: Sibhil·la; Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); Institut Ramon Muntaner; B. Trinitari Fabregat (Alcanar)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Menjar a Cervera : dossier / coordinat per Joan Puig Ortiz ; il·lustracions de Xavier Arumí Salavedra



En: Segarra actualitat. Cervera, Núm. 49 (des. 2000), p. 21-28



Matèries: Restaurants ; Costums alimentaris ; Bars i cafès
Àmbit:Cervera
Cronologia:[2000]
Autors add.:Puig i Ortiz, Joan (Dir.) ; Arumí Salavedra, Xavier (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Pública de Lleida; B. Comarcal Josep Finestres i Monsalvó (Cervera)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Guia d'enoturisme de Catalunya : 700 llocs per gaudir del turisme del vi / Lluís Tolosa
Tolosa i Planet, Lluís


[Barcelona] : Tolosa Wine Books, 2018
357 p. : il. col. ; 21 cm
ISBN 9788460850182



Matèries: Guies turístiques ; Enologia ; Hotels ; Restaurants
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2018]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Joan Forcadell : "Caldria tirar endavant més iniciatives com la mostra gastronòmica de la Fira de l'Oli" : onze restaurants presenten a Jesús plats en els que l'allioli és un ingredient bàsic / Redacció



En: Veu del Baix Ebre. Tarragona. Any XLII, Núm. 2176 (25 de febrer 2000), p.12
Suplement.



Matèries: Costums alimentaris ; Mostres gastronòmiques ; Restaurants
Matèries:Associació d'Empresaris d'Hostaleria del Baix Ebre
Àmbit:Jesús - Tortosa ; Baix Ebre
Cronologia:[2000]
Localització: B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 250
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Amaré : cuina de Roquetes / Joan Amaré Ramon
Amaré Ramon, Joan


[Tortosa] : Tartaruga, 2013
165 p. ; 17 cm (La Cuina senzilla, 7) 
ISBN 9788494109812



Matèries: Receptes culinàries ; Cuiners ; Restaurants ; Costums alimentaris
Àmbit:Roquetes
Cronologia:[2013]
Localització: B. Delta de l'Ebre (Deltebre); B. Mercè Lleixà (Roquetes); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 250
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Motel i el primer turisme a Figueres / Guillem Pellejero Pairó
Pellejero Pairó, Guillem


En: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres. Vol. 48 (2017) , p. 297-304 (Premis de recerca de batxillerat
Premi Treball de Recerca de Batxillerat Albert Compte 2016. Resums en català i anglès.

En els anys seixanta, un hotel situat al nord de Figueres, vora la carretera Nacional II, aprofita el primer turisme fins a assolir, el 1974, la primera estrella Michelin. La figura de Josep Mercader i Jaume Subirós, després, marquen l'excel·lència d'un restaurant que ha esdevingut punt de referència de la nova cuina catalana.


Matèries: Treballs escolars ; Turisme ; Allotjaments turístics ; Restaurants ; Empresaris
Matèries: Mercader, Josep ; Subirós, Jaume
Matèries:Motel Empordà de Figueres
Àmbit:Figueres
Cronologia:[1961 - 1975]
Accés: http://raco.cat/index.php/AnnalsEmpordanesos/article/view/335792
Localització: UAB: Sibhil·la; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 250
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Una Amanida mítica / Josep Valls, text ; David Pujol, fotografia
Valls, Josep


En: Alberes. Cassà de la Selva, núm. 18 (tardor-hivern 2017), p. 92-93 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 

L'escriptor es considerava empordanès pels seus lligams familiars i afectius amb la comarca tot i que no hi residí mai de manera estable.


Matèries: Receptes culinàries ; Restaurants
Matèries: Bertrana i Compte, Prudenci (1867-1941)
Matèries:Motel Empordà de Figueres
Àmbit:Figueres
Cronologia:[1971 - 2017]
Autors add.:Pujol i Fabrelles, David (Il·l.)
Accés: https://goo.gl/4aEaPw [Exemplar complet (accés restringit)]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 13
anar a la pàgina                         

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3