português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
GUIES GASTRONOMIQUES []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 20   en el formato [Estandar]
página 1 de 9
ir a la página                      


1 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els 50 millors restaurants del Baix Llobregat i l'Hospitalet / redacció: Ivan Puig ; coordinació editorial; Mariano Martínez
Puig, Ivan


El Prat de Llobregat : Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i l'Hospitalet, 2020
121 p. : il. col. ; 23 cm
ISBN 9788409172207



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Baix Llobregat ; Hospitalet de Llobregat, l'
Cronologia:2020
Autors add.:Martínez, Mariano (Ed.)
Autors add.:Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i l'Hospitalet
Localització: B. Can Sumarro (l'Hospitalet de Llobregat); B. Josep Janés (l'Hospitalet de Llobregat); Biblioteca Central Tecla Sala (l'Hospitalet de Llobregat); Sala de Lectura Sant Jordi (Sant Climent de Llobregat); B. Miquel Martí i Pol (Sant Joan Despí); B. Mercè Rodoreda (Sant Joan Despí)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Figueres Arquitectures i gastronomia [Material cartogràfic] / R. Artal
Artal, R.


Figueres : Editora empordanesa, DL 1982
1 plàn. : col. ; 42 * 63 cm
Escala [1:20 000]. Imprès a les dues cares del full. Inclou fotografies i adreces d'edificis i els situa al plànol. També inclou un article sobre la gastronomia empordanesa i diverses receptes de cuina de la zona.



Matèries: Mapes i plànols ; Guies turístiques ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Figueres
Cronologia:1982
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Taula rodona "Una mirada al futur de la cuina a Girona" [Fitxer informàtic] / [Iolanda Bustos, Xavier Aguado, Kevin Meisse, David Aupí, Pau Blanca, Salvador García Arbós]

Congrés Català de la Cuina (2018 )


[Girona] : Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia, 2018
1 recurs electrònic

Taula rodona de debat sobre el futur de la cuina a Girona, i en la què han intervingut els xefs Iolanda Bustos (restaurant Calèndula, a Regencós), Xavier Aguado (restaurant Biombo, a Girona) i Kevin Meisse (restaurant Equilibri, a Navata), el recent graduat en direcció de cuina, David Alpí i l'estudiant de cuina, Pau Blanca. El debat ha estat moderat pel periodista gastronòmic, Salvador Garcia Arbós.



Matèries: Congressos ; Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Restaurants
Àmbit:Girona, província
Cronologia:2018
Autors add.:Bustos, Iolanda ; Aguado, Xavier ; Meisse, Kevin ; Aupí, David ; Blanca, Pau ; García Arbós, Salvador
Autors add.:Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia
Localització:


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Barques i fogons : del Ter a Portbou / Joan Ferrerós, Josep Valls ; pròleg: Antoni Puigverd ; fotografies: Miquel Ruiz
Ferrerós, Joan


Tarragona : El Mèdol, 1991
109 p. : il. ; 24 cm (L'Agulla, 6) 
ISBN 8486542286



Matèries: Costums alimentaris ; Pesca ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Alt Empordà
Cronologia:[1991]
Autors add.:Valls, Josep ; Puigverd, Antoni (Pr.) ; Ruiz, Miquel (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Abadia de Montserrat; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Ramon Llull; Fundació Bosch i Cardellach; B. Comarcal (Blanes); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Pública de Tarragona; B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Guia gastronòmica de l'Alt Empordà : 2003



[Figueres] : Associació Ateneu Cultural de Biure, [2002]
64 p. : il. col. ; 10 * 15 cm



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Alt Empordà
Cronologia:2003
Autors add.:Associació Ateneu Cultural de Biure
Localització: B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Alt Penedès, Garraf : amb receptes de: Fèlix Aranda, Jaume Girona, Juan Francisco González, Oriol Llavina, Ton Mata, Víctor M. Ruiz



[S.l.] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 8) 
ISBN 8460966852



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Cuiners
Àmbit:Alt Penedès ; Garraf
Cronologia:[2005]
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya; B. d'Artès; B. Municipal (Collbató); B. Can Pedrals (Granollers); B. de Llinars del Vallès; B. Enric Miralles (Palafolls); B. del Sud (Sabadell); B. Josep Roig i Raventós (Sitges); B. Santiago Rusiñol (Sitges); B. L'Escorxador (Sant Celoni); Biblioteca Ramon Bosch de Noya (Sant Sadurní d'Anoia); B. Fondo (Santa Coloma de Gramenet); B. J. Ruiz Calonja (Sta. Eulàlia de Ronçana); B. Torras i Bages (Vilafranca del Penedès)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Garraf gourmet



No. 1 (enero 2002)-
Sant Pere de Ribes : MFC Ed., 2002-
Il. ; 30 cm. Mensual.



Matèries: Premsa comarcal ; Guies gastronòmiques ; Revistes
Àmbit:Garraf
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Best Sitges : menjar i comprar a Sitges = manger et acheter à Sitges = shop & eat



Núm. 1 (oct. 2007/març 2008)-
Sitges : Turisme Sitges, [2007]-
Il. ; 12* 18 cm. Semestral.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Guies comercials ; Revistes
Àmbit:Sitges
Localització: B. Santiago Rusiñol (Sitges)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Menjar a Sitges



Núm. 1 (estiu 2001)-
Sitges : Club de Tast de Sitges, 2001-
Il. ; 30 cm. Semestral.
Text trilingüe català-castellà-anglès.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Revistes
Àmbit:Sitges
Autors add.:Club de Tast de Sitges
Localització: Biblioteca de Catalunya; Museus de Sitges


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
De la terra al rebost : un passeig gastronòmic per la provincia de Barcelona / Tana Collados (Dir.) ; Txema Salvans (Il·l.) ; Judith Càlix, Cristina Serret



Barcelona : Diputació de Barcelona, Xarxa de Municipis, 2003
365 p. : pral. il. col. ; 31 cm
Textos en català, castellà i anglès.
ISBN 8477949646

Conté:
- 216946   Sípia : l'estrella de Vilanova i la Geltrú.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris
Àmbit:Barcelona, província
Cronologia:2003
Autors add.:Salvans, Txema (Il·l.) ; Càlix, Judith ; Serret, Cristina ; Collados, Tana (Dir.)
Autors add.:Diputació de Barcelona
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; Universitat Ramon Llull; Universitat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; B. Centre de Lectura de Reus; B. Joan Oliva (Vilanova i la Geltrú)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cocina de Elsa : 100 recetas sencillas / Elsa Anselmi
Anselmi de Cappelletti, Elsa


Vilanova i la Geltrú : La Cucanya, [1992 o post.]
[24] f. : il., col. ; 23 cm
Fulls intercanviables relligats en carpeta d'anelles. En estoig.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Vilanova i la Geltrú ; Itàlia
Cronologia:1992
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
De la taula i del rebost : la cuina a la Conca de Barberà / Mariona Andreu Domingo
Andreu Domingo, Mariona


Tarragona : El Mèdol, 1997
92 p. ; 24 cm (Mèdol-Cuina, 8) 



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Conca de Barberà
Cronologia:[1997]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus; B. Pública de Tarragona; B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc); B. Central Xavier Amorós (Reus); Biblioteca Popular de Valls; Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell); B. Pública de Vila-seca


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Un Tomb per la cuina montblanquina / Mariona Andreu Domingo
Andreu Domingo, Mariona


Montblanc : La Sallida, 1994
124 p. : il. col. ; 21 cm



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Montblanc
Cronologia:[1994]
Localització: Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Gastronomia, costums, receptes / Joan Vendrell i Anguera, Manuel Molas i Padreny
Vendrell i Anguera, Joan


En: 000689 Miscel·lània Sarralenca. Sarral : Ajuntament, 1981. p. 195-206

Inclou receptes.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Sarral
Cronologia:[0000 - 1981]
Autors add.:Molas i Padreny, Manuel
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; B. Pública de Tarragona; B. Mossèn Tomàs Capdevila (Sarral); B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc); B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Pere Anguera (Reus); Biblioteca Popular de Valls


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Garrigues, Urgell : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Benet Gili, [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, [2005]
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 11) 
ISBN 8460966895



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Garrigues ; Urgell
Cronologia:[2005]
Autors add.:Gili, Benet
Localització: Biblioteca Municipal d'Altafulla; B. Margarida de Montferrat (Balaguer); Bibliobús Garrigues-Segrià; B. Comarcal (Blanes); B. Marquès d'Olivart (Les Borges Blanques); B. Municipal de la Bisbal del Penedès; B. Municipal (Cambrils); B. Municipal Pere Carner (Calonge); B. Municipal Bibliocreixell (Creixell); B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Pública de Lleida; B. Municipal de Lloret de Mar; B. Municipal Mestra Maria Rafecas (Llorenç del Penedès); B. Popular (Palafrugell); B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Municipal (Roda de Berà); B. Sebastià Juan Arbó (Sant Carles de la Ràpita); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. dels Muntells Josep Sancho Subirats (Sant Jaume d'Enveja)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina tradicional tossenca : restaurants adherits = La Cocina tradicionaL tossense : restaurantes adheridos = Tossa's traditional cuisine : adhered restaurants = La Cuisine traditionelle de Tossa : resturants adhérés



Tossa de Mar : Oficina Municipal de Turisme, 200?
[24] p. : il. col. ; 14 * 14 cm
Text en català, castellà, anglès i francès.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants ; Costums alimentaris
Àmbit:Tossa de Mar
Cronologia:[200?]
Autors add.:Ajuntament de Tossa de Mar. Oficina Municipal de Turisme
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Guia turística i gastronòmica del Pla de la Selva / coordina: Francesc Anoro Zuferri ; fotografies: Josep M. Font ; cartografia: Salvador Oliva



Tossa de Mar : Ajuntament de Tossa de Mar : Arxiu Municipal, 2005
72 p. : il. ; 21 cm



Matèries: Guies turístiques ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Selva ; Tossa de Mar
Cronologia:[2005]
Autors add.:Anoro i Zuferri, Francesc ; Font, Josep M. (Il·l.) ; Oliva, Salvador (Il·l.)
Autors add.:Ajuntament de Tossa de Mar ; Arxiu Municipal de Tossa de Mar


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Malavella, el agua original : más de 70 recetas de los mejores cocineros / textos de Natalia Piernas y Marta de Planell ; fotografías de José Luis Galiana
Piernas, Natàlia


Barcelona : Viena Ediciones, 2003
427 p. : il. col. ; 30 cm
ISBN 8483302306



Matèries: Receptes culinàries ; Cuiners ; Guies gastronòmiques ; Aigües medicinals ; Empreses ; Indústria alimentària
Matèries:Vichy Catalán
Àmbit:Caldes de Malavella ; Espanya
Cronologia:[2003]
Autors add.:Planell, Marta de ; Galiana, José Luis (Il·l.)
Localització: B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella); B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Agua en la cocina del futuro / fotografies de José Luis Galiana



Barcelona : Academia Española de Gastronomía, 2001
283 p. : il. col. ; 30 cm
ISBN 8440692986



Matèries: Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Aigües medicinals ; Empreses ; Indústria alimentària
Matèries:Vichy Catalán
Àmbit:Caldes de Malavella ; Espanya
Cronologia:[2001]
Autors add.:Galiana, José Luis (Il·l.)
Autors add.:Academia Española de Gastronomía
Localització: B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella)


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 174
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Guia turística i gastronòmica del Pla de la Selva



Sils : Ajuntament, 1996
63 p. : il., map. ; 21 cm
ISBN 8492139102



Matèries: Guies gastronòmiques ; Guies turístiques ; Restaurants ; Bars i cafès
Àmbit:Sils ; Selva
Cronologia:[1996]
Autors add.:Ajuntament de Sils
Localització: Universitat de Girona; B. Comarcal (Blanes); B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella); B. Carles Rahola (Girona); B. Joan Rigau i Sala (Vidreres)


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 9
ir a la página                      

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3