português
|
english
|
français
|
català
Búsqueda en la base de datos
Base de datos:
fons
Buscar:
233135 []
Referencias encontradas:
1
[
Refinar la búsqueda
]
Mostrando:
1 .. 1
en el formato [
Estandar
]
página 1 de 1
1 / 1
seleccionar
imprimir
La Cuina de les Terres de l'Ebre: receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta
/ M. Carme Queralt Tomás
Queralt i Tomàs, M. Carme
5a ed.
Valls : Cossetània, 2023
160 p. ; 16 cm (
Escudella
, 17)
ISBN 9788413562551
Aquest llibre no vol ser només un receptari, sinó el reflex del fet que la cuina tradicional de les Terres de l'Ebre forma part de la identitat del territori. Perquè la cuina d'un territori és també la seva història; ens parla de la gent i de les seves formes de vida; fins i tot ens parla de la seva manera de viure i de celebrar la festa.
Matèries:
Receptes culinàries
;
Guies gastronòmiques
;
Costums alimentaris
Àmbit:
Terres de l'Ebre
;
Baix Ebre
;
Montsià
;
Terra Alta
Cronologia:
[0000 - 2023]
Enllaç permanent a aquest registre
página 1 de 1
Refinar la búsqueda
Base de datos
fons : Formulario avanzado
Formulario libre
Buscar:
en el campo:
1
Cualquier campo
Materias
Autor
Geográfico
Comarcas
Período cronológico
Revistas vaciadas
Palabras del título
Fecha de publicación
Colección
Tipo de documento
Tipo de soporte
2
and
or
and not
Cualquier campo
Materias
Autor
Geográfico
Comarcas
Período cronológico
Revistas vaciadas
Palabras del título
Fecha de publicación
Colección
Tipo de documento
Tipo de soporte
3
and
or
and not
Cualquier campo
Materias
Autor
Geográfico
Comarcas
Período cronológico
Revistas vaciadas
Palabras del título
Fecha de publicación
Colección
Tipo de documento
Tipo de soporte