português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
CUINA DE L'EMPORDANET []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 2   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 2
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'Empordanet / textos de Miquel Martín i Serra, Xavier Pla, Pep Palau, Josep M. Fonalleras, Salvador Garcia-Arbós, Martí Sabrià ; pròleg de Joan Roca ; epíleg de Ferran Adrià ; coordinadors: Edicions Vitel·la, Cuina de l'Empordanet



Girona : Edicions Vitel·la, 2020
291 p. : il. col. ; 23 cm
Conté: Pròleg: Dels cinc magnífics a la cuina de l'Empordanet / de Joan Roca -- L'Empordà, una terra, un paisatge, un estil de vida / Miquel Martín i Serra -- La cuina catalana es bat en retirada. Sobre dos articles primerencs de Josep Pla / de Xavier Pla -- El rebost de l'Empordà. Productes / de Pep Palau -- El viatger del paladar no s'equivoca mai. Cuina i turisme a l'Empordà / de Josep M. Fonalleras -- Els 6 magnífics dels 5 de l'Empordanet / de Salvador Garcia Arbós -- Els orígens: els antecedents del col·lectiu. La cuina de l'Empordanet / de Martí Sabrià -- Els restaurants i els cuiners, avui -- Les receptes -- Hortizons / de Martí Sabrià -- Epíleg: De l'Empordà al món. Una visió universal de la cuina / de Ferran Adrià.
ISBN 9788412001747

Es tracta d'un llibre amb motiu de la celebració dels 25 anys del col·lectiu de restaurants ''La Cuina del'Empordanet''. Amb articles de plomes i especialistes destacats com són Miquel Martín, Josep M. Fonalleras, Xavier Pla, Salvador García-Arbós, Pep Palau i Martí Sabrià, en els quals s'aborden temes com ara la vinculació de la gastronomia amb l'evolució del paisatge i del turisme. (Editorial).



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries ; Paisatge ; Costums alimentaris ; Associacions econòmiques ; Commemoració
Matèries:Cuina de l'Empordanet
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[2020]
Autors add.:Martín, Miquel ; Garcia-Arbós, Salvador ; Sabrià i Deulofeu, Martí ; Pla, Xavier ; Fonalleras i Codony, Josep M. ; Palau, Pep ; Roca, Joan (Pr.) ; Adrià Acosta, Ferran (Pr.)
Autors add.:Cuina de l'Empordanet
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Fages de Climent (Figueres); B. Julià Cutillé (Llagostera); B. Municipal (Mont-ras); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Municipal (Pals); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 2
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Tramuntana justa : el batec de la Costa Brava / coord. : Enric Serra Amat



[Castell-Platja d'Aro] ; Vall-llobrega : Ajuntament de Castell-Platja d'Aro : Direcció General de Turisme de la Generalitat : Cuina de l'Empordanet, 2013
182 p. : il. col. ; 28 cm
Editat amb motiu de l'homenatge a Jordi Comas i Matamala, celebrat el 19 d'abril de 2013 a l'Hotel Costa Brava de Platja d'Aro.
ISBN 9788480671262



Matèries: Biografia ; Homenatge ; Empresaris ; Turisme
Matèries: Comas Matamala, Jordi (1945-2012)
Àmbit:Costa Brava ; Castell-Platja d'Aro
Cronologia:[1945 - 2012]; 2013
Autors add.:Serra, Enric (Dir.)
Autors add.:Cuina de l'Empordanet ; Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ; Generalitat de Catalunya. Direcció General de Turisme
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Carles Rahola (Girona); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Fages de Climent (Figueres); B. Jaume Vicens Vives (Roses); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Popular (Palafrugell); B. Municipal (Mont-ras); B. Municipal de Lloret de Mar; B. Jaume Vicens Vives (Roses); B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí); B. Municipal (Mont-ras)


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3