português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
ADRIA ACOSTA, FERRAN []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 17   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cocina de aceites de variedades tradicionales Territorio Sénia = Cooking with tradicional varieties of olive oils from the Sénia region / [textos: Fundació Alícia, Mancomunitat Taula del Sénia, Associació Territori Sénia ; prólogo Ferran Adrià ; fotos: Paül Peralta]



Benicarló : Onada, 2012
178 p. : il. col. ; 23 cm (Biblioteca Taula del Sénia. Serie maior, 6) 
Text en castellà i anglès.
ISBN 9788415221777



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Oli d'oliva
Àmbit:Montsià ; Baix Maestrat ; Castelló ; País Valencià ; Ports de Tortosa-Beseit
Cronologia:2012
Autors add.:Adrià Acosta, Ferran (Pr.) ; Peralta, Paül (Il·l.)
Autors add.:Mancomunitat de la Taula del Sénia ; Fundació Alícia ; Associació Territori Sénia
Localització: B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Josep Bellet i Falcó (Castelldans); B. Municipal (Mas de Barberans); B. Municipal (Móra la Nova); B. Sebastià Juan Arbó (La Ràpita); B. José Escudé Albesa (Santa Bàrbara); B. Pere de Montcada (La Sènia); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Popular (Ulldecona)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'Empordanet / textos de Miquel Martín i Serra, Xavier Pla, Pep Palau, Josep M. Fonalleras, Salvador Garcia-Arbós, Martí Sabrià ; pròleg de Joan Roca ; epíleg de Ferran Adrià ; coordinadors: Edicions Vitel·la, Cuina de l'Empordanet



Girona : Edicions Vitel·la, 2020
291 p. : il. col. ; 23 cm
Conté: Pròleg: Dels cinc magnífics a la cuina de l'Empordanet / de Joan Roca -- L'Empordà, una terra, un paisatge, un estil de vida / Miquel Martín i Serra -- La cuina catalana es bat en retirada. Sobre dos articles primerencs de Josep Pla / de Xavier Pla -- El rebost de l'Empordà. Productes / de Pep Palau -- El viatger del paladar no s'equivoca mai. Cuina i turisme a l'Empordà / de Josep M. Fonalleras -- Els 6 magnífics dels 5 de l'Empordanet / de Salvador Garcia Arbós -- Els orígens: els antecedents del col·lectiu. La cuina de l'Empordanet / de Martí Sabrià -- Els restaurants i els cuiners, avui -- Les receptes -- Hortizons / de Martí Sabrià -- Epíleg: De l'Empordà al món. Una visió universal de la cuina / de Ferran Adrià.
ISBN 9788412001747

Es tracta d'un llibre amb motiu de la celebració dels 25 anys del col·lectiu de restaurants ''La Cuina del'Empordanet''. Amb articles de plomes i especialistes destacats com són Miquel Martín, Josep M. Fonalleras, Xavier Pla, Salvador García-Arbós, Pep Palau i Martí Sabrià, en els quals s'aborden temes com ara la vinculació de la gastronomia amb l'evolució del paisatge i del turisme. (Editorial).



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries ; Paisatge ; Costums alimentaris ; Associacions econòmiques ; Commemoració
Matèries:Cuina de l'Empordanet
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[2020]
Autors add.:Martín, Miquel ; Garcia-Arbós, Salvador ; Sabrià i Deulofeu, Martí ; Pla, Xavier ; Fonalleras i Codony, Josep M. ; Palau, Pep ; Roca, Joan (Pr.) ; Adrià Acosta, Ferran (Pr.)
Autors add.:Cuina de l'Empordanet
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Fages de Climent (Figueres); B. Julià Cutillé (Llagostera); B. Municipal (Mont-ras); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Municipal (Pals); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Bulli / Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià ; [fotografías: Francesc Guillamet]
Adrià Acosta, Ferran


Londres : Phaidon, 2016
7 vols. : il. col. ; 32 cm
En estoig.
ISBN 9780714873251



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:[1962 - 2011]
Autors add.:Soler, Juli ; Adrià, Albert ; Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)
Localització: B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cómo funciona elBulli : las ideas, los métodos y la creatividad de Ferran Adrià / Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià
Adrià Acosta, Ferran


London : Phaidon, 2010
528 p. : il. col. ; 30 cm
Amb 20 plecs encartats.
ISBN 9780714857589



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries: Adrià Acosta, Ferran (1962-....)
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:[2010]
Autors add.:Soler, Juli ; Adrià, Albert
Localització: B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); B. Popular (Palafrugell)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Comida para pensar, pensar sobre el comer / edición a cargo de Richard Hamilton y Vicente Todolí



Barcelona : Actar, 2009
343 p. : il. col. ; 24 cm
Inclou el catàleg de plats del Bulli 1987-2007 i 2 menús encartats.
ISBN 9788496954717



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries: Adrià Acosta, Ferran (1962-....)
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:1987 - 2007
Autors add.:Hamilton, Richard (Ed.) ; Todolí, Vicent (Ed.) ; Adrià Acosta, Ferran
Localització: B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Menjar per pensar, pensar per menjar / edició a cura de Richard Hamilton i Vicente Todolí



Barcelona : Actar, 2009
343 p. : il. col. ; 24 cm
Inclou el catàleg de plats del Bulli 1987-2007 i 2 menús encartats.
ISBN 9788496954700



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries: Adrià Acosta, Ferran (1962-....)
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:1987 - 2007
Autors add.:Hamilton, Richard (Ed.) ; Todolí, Vicent (Ed.) ; Adrià Acosta, Ferran
Localització: B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa (Falset); B. Fages de Climent (Figueres); B. Just M. Casero (Girona); B. Antònia Adroher (Girona); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Pere Anguera (Reus); B. Central Xavier Amorós (Reus); Biblioteca Popular de Valls


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Bulli, historia de un sueño : catálogo audiovisual 1963-2009 [Enregistrament de vídeo] / dirigido por David Pujol



Barcelona : Cameo, [2009]
4 discs òptics (DVD) : col. (Pal), so + 1 llibre
Conté: 1. El Bulli, historia de un sueño: catálogo audiovisual 1963-2009 -- 2. Un dia en el Bulli -- 3. ElBulli, historia de un sueño, la película. Repartiment: Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià. Versió en diverses llengues, i subtítols en castellà.
ISBN 8496201058

Documental sobre la historia i el dia a dia del restaurant elBulli de Roses, en 9 capítols.



Matèries: Documents audiovisuals ; Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries: Adrià Acosta, Ferran (1962-....)
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:1963 - 2009
Autors add.:Pujol, David (Dir.) ; Adrià Acosta, Ferran ; Adrià, Albert ; Soler, Juli
Localització: B. Trinitari Fabregat (Alcanar); Biblioteca Joan Maluquer i Viladot (Artesa de Segre); B. Municipal Pere Carner (Calonge); B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa (Falset); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); B. Carles Bosch de la Trinxeria (La Jonquera); B. Pública de Lleida; B. Pública Comarcal (Mora d'Ebre); B. Jaume Vicens Vives (Roses); B. Pública de Vila-seca


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Bulli : 2005 / Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià ; [elaboració de textos: Josep Maria Pinto ; fotografies: Francesc Guillamet]
Adrià Acosta, Ferran


Barcelona : RBA, 2006
331 p. : il. col. ; 32 cm + 1 disc òptic (CD-ROM) (ElBullibooks
ISBN 8478716076



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:2005
Autors add.:Soler, Juli ; Adrià, Albert ; Pinto, Josep Maria ; Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)
Localització: B. Fages de Climent (Figueres); B. Jaume Vicens Vives (Roses); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Pública de Vila-seca


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Bulli : 1994-1997 / Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià ; [elaboració de textos: Josep Maria Pinto ; fotografies: Francesc Guillamet]
Adrià Acosta, Ferran


Barcelona : RBA, 2006
413 p. : il. col. ; 32 cm + 1 disc òptic (CD-ROM) + 1 guia
ISBN 8478715355



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:1994 - 1997
Autors add.:Soler, Juli ; Adrià, Albert ; Pinto, Josep Maria ; Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Bulli : 2003-2004 / Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià ; [elaboració de textos: Josep Maria Pinto ; fotografies: Francesc Guillamet]
Adrià Acosta, Ferran


Barcelona : RBA, 2005
2 vol. : il. col. ; 32 cm + 1 disc òptic (CD-ROM) + 1 guia pleg (ElBullibooks
ISBN 8478716769



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:2003 - 2004
Autors add.:Soler, Juli ; Adrià, Albert ; Pinto, Josep Maria ; Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)
Localització: B. Fages de Climent (Figueres); B. Jaume Vicens Vives (Roses); B. Central Xavier Amorós (Reus)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Bulli : 1983-1993 / Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià ; [elaboració de textos: Josep Maria Pinto ; fotografies: Francesc Guillamet]
Adrià Acosta, Ferran


Barcelona : Ara Llibres, 2004
597 p. : il. col. ; 32 cm + 1 disc òptic (CD-ROM) + 1 guia en contenidor (ElBullibooks, 1) 
ISBN 849620135X



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:1983 - 1993
Autors add.:Soler, Juli ; Adrià, Albert ; Pinto, Josep Maria ; Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)
Localització: B. Fages de Climent (Figueres); B. Jaume Vicens Vives (Roses); Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Bulli : 1994-1997 / Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià ; [elaboració de textos: Josep Maria Pinto ; fotografies: Francesc Guillamet]
Adrià Acosta, Ferran


Barcelona : [Ara Llibres], 2003
413 p. : il. col. ; 32 cm + 1 disc òptic (CD-ROM) + 1 guia (ElBullibooks, 2) 
ISBN 8496201058



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:1994 - 1997
Autors add.:Soler, Juli ; Adrià, Albert ; Pinto, Josep Maria ; Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)
Localització: B. Fages de Climent (Figueres); B. Jaume Vicens Vives (Roses)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Bulli : el sabor del Mediterráneo / Ferran Adrià, [et al.]



Barcelona : Empúries, 1993
219 p. : il. ; 31 cm
ISBN 8475964168



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Roses
Cronologia:[1993]
Autors add.:Adrià Acosta, Ferran
Localització: B. Jaume Vicens Vives (Roses)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Vilajuïga : l'aigua amb uns punts de gas / del text: Cristina Masanés ; del pròleg: Rafel Nadal ; de l'epíleg: Ferran Adrià
Masanés, Cristina


Vilajuïga ; Cassà de la Selva : Aigües Minerals de Vilajuïga : Editorial Gavarres, 2021
134 p. : il. col. ; 24 cm
ISBN 9788412338324



Matèries: Aigües medicinals ; Empreses ; Indústria alimentària
Matèries:Aigües Minerals de Vilajuïga
Àmbit:Vilajuïga
Cronologia:[1900 - 2021]
Autors add.:Nadal i Farreras, Rafael (Pr.) ; Adrià Acosta, Ferran (Pr.)
Autors add.:Aigües Minerals de Vilajuïga
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Bonaventura Carles Aribau (Garriguelles)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cambrils : la mar, la terra, la taula / Rafael López-Monné, Xabier Mendiola, Enric Alfonso ; pròleg de Ferran Adrià
López Monné, Rafael


Tarragona : Arola, 2005
180 p. : il. ; 23 cm
Inclou receptes dels restauradors de Cambrils.
ISBN 84-96366685



Matèries: Restaurants ; Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries
Àmbit:Cambrils
Cronologia:2005
Autors add.:Mendiola, Xabier ; Alfonso Xaruba, Enric ; Adrià Acosta, Ferran (Pr.)
Localització: B. Municipal (Cambrils); B. Pública de Tarragona; B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Municipal (Ascó)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de la Boqueria : les millors receptes de les parades / Àngel Peix, Jordi Anglí ; pròlegs de Ferran Adrià i Carles Gaig
Peix, Àngel


Barcelona : Viena, 2008
155 p. : il. ; 27 cm (Milfulls, 12) 
ISBN 9788483305027



Matèries: Receptes culinàries ; Mercats municipals ; Botigues i comerços
Matèries:Mercat de la Boqueria de Barcelona
Àmbit:Barcelona
Cronologia:2008
Autors add.:Anglí, Jordi ; Adrià Acosta, Ferran (Pr.) ; Gaig, Carles (Pr.)
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 17
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Bulli. 1998 - 2002 / Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià
Adrià Acosta, Ferran


Barcelona : Bulli Books, 2002
1 vol



Matèries: Restaurants ; Cuiners ; Receptes culinàries ; Catàlegs
Matèries: Adrià Acosta, Ferran (1962-....)
Matèries:Restaurant El Bulli
Àmbit:Hospitalet de Llobregat, l' ; Roses
Cronologia:1998 - 2002
Autors add.:Soler, Juli ; Adrià, Albert


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3