Fleques i pastissers / Jordi Nierga, coordinació
En:
Garrotxes. Cassà de la Selva, núm. 28 (tardor-hivern 2021), p. 29-85 : il. (
Dossier)
Conté: Aquí s'hi xuca pa / Jordi Nierga ; El nostre pa de cada dia / Francesc Ginabreda ; Can Dorca: una essència en creixement / Jordi Altesa ; Nissagues que endolceixen Olot / Jordi Altesa ; Els forns de la Canya / Paula Núñez Gubert ; Primeres fleques de Sant Joan / Xavier Valeri ; Can Bataller / Ramon Estéban Bochaca ; La Pastisseria Sant Jaume, de Ribes / Mònica Pagès ; Josep Arnau / Marta Carbonés ; Dels pans als xuixos / Pere Cerro ; Can Enric / Paula Núñez Gubert ; La Fleca de Mieres / Eva Güibas Guilana ; Els forns de l'Alta Garrotxa / Josep Vilar ; Un territori de molins / Joan Carreres ; Víctor García / Roger Santaló ; Pa de sègol i pa de blat / Miquel Perals ; Cal Flequer, de Cornudella del Terri / Sònia Tubert ; Molins, pa i tortells / Joan Garcia ; Cal Nasiet de Campdevànol, visió perifèrica / Jordi Nierga ; Esteve Bosch / Berta Artigas Fontàs ; Les carícies ripolleses / Jordi Remolins ; Records de Cal Arimany / Jordi Remolins ; Flequeres i confiters del Ripollès / Josep Clara ; El pa artesà de Matamala / M. Carme Freixa ; El forn Robiró / Mònica pagès ; Fleques banyolines amb història / Miquel Rustullet ; Tortades, cansalades, gargols... / Berta Artigas Fontàs ; La Farinera Coromina / Sònia Tubert ; Pa de pagès, fet a pagès / Laia Juez ; Les noves fornades / Jordi Nierga.