português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
CONTROL DE QUALITAT []
References found:
Showing:
1 .. 20   in format [Default]
page 1 of 3
go to page          


1 / 50
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Distribución de temperatura y velocidad de embalses : análisis numérico-experimental aplicado a los embalses de Sau (Ter) y Ribarroja (Ebro) [Fitxer informàtic] / Marina Arbat Bufill ; [dirigit per: Martí Sánchez Juny, Ernest Bladé i Castellet]
Arbat i Bofill, Marina


2015
Dirigida per: Sánchez Juny, Martí; Bladé i Castellet, Ernest. Universitat Politècnica de Catalunya. Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona, 2015
1 recurs electrònic
Projecte final de carrera.

A més a més de tenir un gran impacte social, la presència i la construcció d'embassaments genera un impacte directe en els rius i sobre el paisatge sobre el qual flueixen. Els efectes de la presència d'embassaments, a més a més de la combinació d'aquests amb les centrals tèrmiques que utilitzen l'aigua del riu per a refrigeració o els efectes del Canvi Climàtic poden provocar canvis importants en el comportament tèrmic del riu i conseqüentment en les comunitats que d'ell depenen. La temperatura de l'aigua és una de les variables més importants des del punt de vista de la limnologia: els canvis en el perfil vertical de temperatura d'un sistema modifiquen la densitat de l'aigua i per tant, els patrons d'estratificació. La major part dels processos físics, químics i biològics que tenen lloc en un embassament vénen controlats per la hidrodinàmica i l'evolució tèrmica. La temperatura de l'aigua és la protagonista de la present tesi per ser el factor clau en la majoria dels processos físics, químics i biològics que tenen lloc en els ecosistemes aquàtics. El model hidrodinàmic d'un embassament ha de proporcionar informació sobre aquesta complexitat, per exemple: l'estratificació de l'aigua, mescla i velocitats. El coneixement de la hidrodinàmica inicial del sistema és necessari també per dur a terme estudis de la qualitat de l'aigua. El funcionament hidrodinàmic és crític en termes de transport de sediments en suspensió, contaminants dissolts o processos biològics. En resum, l'estudi de l'evolució hidrodinàmica d'un embassament és útil per conèixer la qualitat de l'aigua emmagatzemada. En aquesta tesi doctoral s'ha avançat en el coneixement del comportament hidrodinàmic i tèrmic dels embassaments. Per a això s'ha realitzat una primera campanya d'obtenció de dades de camp que mostra el comportament de dos embassaments catalans: l'embassament de Riba-roja (al riu Ebre) i l'embassament de Sau (al riu Ter). Tots dos embassaments són similars però difereixen en característiques morfològiques, hidrològiques, variació de nivell, criteris de gestió, aportació de sediments o presència d'espècies invasores. A més d'estudiar els embassaments de Riba-roja i Sau experimentalment mitjançant la presa de dades de camp, en ambdós casos l'estudi s'ha recolzat en la modelització numèrica 2D i 3D. Els models numèrics orientats a la hidrodinàmica d'embassaments són una eina útil tant per a l'estudi del comportament dels embassaments com per a les prediccions i la gestió sostenible dels mateixos. Després d'estudiar el comportament tèrmic i hidrodinàmic dels embassaments, s'han aplicat models numèrics per conèixer l'evolució tèrmica al llarg de la longitud i la profunditat dels embassaments d'estudi. Per a això s'ha utilitzat el model CE-QUAL-W2 (Cole & Wells, 2008) presentat un bon ajust a les dades de les campanyes de camp. En notar que la simulació 2D mitjançant CE-QUAL-W2 resultava massa simplificada per representar alguns dels fenòmens que tenen lloc en un embassament, com és el cas de la hidrodinàmica de la cua de l'embassament de Riba-roja d'Ebre (confluència entre els rius Segre i Ebre), s'ha estudiat la zona mitjançant un model 3D. El model hidrodinàmic 3D utilitzat és el FreeFlow (Cea et al., 2008), al qual en el context d'aquesta tesi se li afegit un mòdul que realitza el balanç tèrmic superficial en funció de les dades meteorològiques.


Matèries: Pantans ; Rius ; Control de qualitat ; Recursos hídrics ; Temperatura
Matèries:Pantà de Sau ; Pantà de Riba-roja
Àmbit:Ter, riu ; Ebre, riu ; Vilanova de Sau ; Riba-roja d'Ebre
Cronologia:[2015]
Autors add.:Sánchez Juny, Martí (Dir.) ; Bladé i Castellet, Ernest (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/2117/95799
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 50
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Modernización y nueva gestión pública en los ayuntamientos del Camp de Tarragona : tesi doctoral [Fitxer informàtic] / Iván Andreu Barberà ; director: Ignasi Brunet Icart
Andreu Barberà, Iván


Tarragona : Universitat Rovira i Virgili, DL 2010
Dirigida per: Brunet Icart, Ignasi. Universitat Rovira i Virgili. Facultad de Ciencias Económicas y Empresariales, 2009
1 recurs electrònic (III, 575 p.) (Universitat Rovira i Virgili. Tesis doctorals) 
Bibliografia. A portada: Universitat Rovira i Virgili. Departamento de Gestión de Empresas.
ISBN 9788469307014

La present tesi pretén oferir una visió global de la situació, grau d'implantació i resultats de la modernització administrativa i dels instruments de Nova Gestió Pública en els principals ens locals municipals del Camp de Tarragona, responent a la pregunta de si l'esmentat nou model de gestió contribueix realment a un millor funcionament de les polítiques i administracions públiques, així com en quines circumstàncies es produeixen aquestes millores. El contrast de les hipòtesi plantejades -1a) l'aplicació del nou model de gestió pública de qualitat i per processos genera millors resultats, i 2a) el grau de satisfacció dels usuaris interns després de l'aplicació del nou model és més elevat- es duu a terme mitjançant tècniques qualitatives -entrevistes en profunditat i observació participant-, aplicades tant en la investigació general dels ajuntaments del referit àmbit geogràfic com en l'estudi en profunditat de l'Ajuntament de Salou.


Matèries: Tesis doctorals ; Gestió administrativa ; Ajuntament ; Administració local ; Serveis municipals ; Control de qualitat ; Empleats públics
Àmbit:Alt Camp ; Baix Camp ; Tarragonès ; Salou
Cronologia:[2009]
Autors add.:Brunet i Icart, Ignasi (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/10803/8819
Localització: Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 50
select
print

Bookmark and Share
Estudi de les característiques físiques i químiques de l'aigua de les llacunes de Rambla de l'Ametlla de Mar. Mesures de producció "in situ".Diagnosi de base per a l'elaboració d'un Pla Especial de Protecció / Margarita Menéndez López, Elisenda Fores i Planells
Menéndez López, Margarita


[S.l.] : Universitat de Barcelona. Departament d'Ecologia : Parc Natural del Delta de l'Ebre, 1995
90 f. : il. ; 30 cm
Bibliografia. A la coberta: Departament d'Ecologia Universitat de Barcelona, Parc Natural del Delta de l'Ebre.



Matèries: Parcs naturals ; Recursos hídrics ; Aigües superficials ; Control de qualitat ; Protecció del medi ambient ; Política del medi ambient
Matèries:Parc Natural del Delta de l'Ebre
Àmbit:Ametlla de Mar, l' ; Ebre, delta de l'
Cronologia:1995
Autors add.:Fores i Planells, Elisenda
Autors add.:Parc Natural del Delta de l'Ebre ; Universitat de Barcelona. Departament d'Ecologia
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 50
select
print

Bookmark and Share
Aplicació d'una gestió en qualitat a una empresa vitivinícola, ubicada al Pont d'Armentera, Alt Camp, des de la verema fins a les botelles col·locades en rima / Anna Valls Apecechea ; [dirigit per: Juan José de Castro Martín]
Valls Apecechea, Anna


1998
Dirigida per: Castro Martín, Juan José de. Universitat Politècnica de Catalunya, 1998
2 vols. ; 30 cm
Treball final de carrera (Hortofructicultura i jardineria). Bibliografia.



Matèries: Indústria vinícola ; Empreses ; Control de qualitat ; Vinya ; Verema ; Cellers
Àmbit:Pont d'Armentera, el
Cronologia:1998
Autors add.:Castro Martín, Juan José de
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 50
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Análisis e implantación de control de calidad en micro cervecería "les clandestines de Montferri" [Fitxer informàtic] / Antonio Jesús Galán Jiménez ; [dirigit per: Roger Plata Cots]
Galán Jiménez, Antonio Jesús


2017
Dirigida per: Plata Cots, Roger. Universitat Rovira i Virgili, 2017
1 recurs electrònic
Treball final de màster.


Matèries: Indústria vinícola ; Begudes alcohòliques ; Enologia ; Control de qualitat ; Cellers
Matèries:Clandestines de Montferri, Les
Àmbit:Montferri
Cronologia:2017
Autors add.:Plata Cots, Roger (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFM276
Localització: Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 50
select
print
Text complet
Bookmark and Share
L'Anàlisi sensorial com a garantia en les marques de qualitat: el Torró d'Agramunt IGP [Fitxer informàtic] / Marc Ribera Cantenys ; [dirigit per: M. del Rosario Romero del Castillo Shelly]
Ribera Cantenys, Marc


2019
Dirigida per: Romero del Castillo Shelly, M. del Rosario. Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia, 2019
1 recurs electrònic
Treball final de carrera.


Matèries: Indústria alimentària ; Control de qualitat ; Enginyeria
Matèries:Torró d'Agramunt
Àmbit:Agramunt
Cronologia:[2019]
Autors add.:Romero del Castillo Shelly, M. del Rosario (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/2117/168645
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 50
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Metodología y entrenamiento de un panel para evaluar la calidad sensorial de la Indicación Geográfica Protegida (IGP) Turrón de Agramunt / Laura López Mas, Aurora Rull Ferré, M. del Rosario Romero del Castillo Shelly
López Mas, Laura


En: AEPAS 2019: III Congreso de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial: San Sebastián, España: 26-28 junio, 2019. p. 134-135


Se presentan los atributos sensoriales del "Turrón de Agramunt IGP", la metodología para evaluarlos y el resultado de su aplicación en la validación del panel y la elaboración del perfil sensorial del turrón.


Matèries: Indústria alimentària ; Enginyeria ; Control de qualitat
Matèries:Torró d'Agramunt
Àmbit:Agramunt
Cronologia:[2019]
Autors add.:Rull Ferré, Aurora ; Romero del Castillo Shelly, M. del Rosario
Accés: http://hdl.handle.net/2117/181695


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 50
select
print

Bookmark and Share
Aplicació d'un sistema APPCC en el celler Lavinyeta de Mollet de Peralada a l'Alt Empordà [Fitxer informàtic]
Duran Anglada, Montserrat


2011
Dirigida per: Francés Ortega, Jesús; Mancebo Fernández, Núria. Universitat de Girona, 2011
1 disc òptic (CD-ROM)
Projecte final de carrera (Enginyeria Tècnica Agrícola. Indústries Agràries i Alimentàries) .



Matèries: Projectes ; Cellers ; Indústria vinícola ; Control de qualitat
Àmbit:Mollet de Peralada
Cronologia:2011
Autors add.:Francés Ortega, Jesús (Dir.) ; Mancebo Fernández, Núria (Dir.)
Localització: Universitat de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 50
select
print

Bookmark and Share
Estudio hidrogeológico y de los aspectos hidroambientales de los acuíferos relacionados con las comarcas de la Selva, Garrotxa, Pla l'Estany, Ampurdán y Garraf (Pirineo Oriental) : Clave 285/91 : Volcánico de Olot (Girona)



Madrid : Instituto Tecnológico Geominero de España : Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, 1993
1 vol
Exemplar fotocopiat. Maleta que inclou 3 toms: 1.-Memòria. 2.-Plànols: Mapes Hidròlogics, Mapes de diagrames d'stiff, Plà esquemàtic longitudinal al riu Fluvià, Mapa de conductivitats, Mapa de xarxes piezomètriques i hidrometria, Mapa de continguts en nitrats, Mapa de punts amb concentracions superiors a la màxima admisible. 3. -Annexos.



Matèries: Recursos hídrics ; Control de qualitat ; Pluja ; Dades estadístiques ; Clima ; Recursos minerals ; Geologia ; Mapes i plànols ; Volcans
Àmbit:Selva ; Garrotxa ; Pla de l'Estany ; Alt Empordà ; Baix Empordà ; Garraf ; Olot
Cronologia:1993
Autors add.:Instituto Tecnológico Geominero de España ; Ministerio de Industria, Comercio y Turismo. Secretaría General de la Energía y Recursos Minerales


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 50
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Implantación del distintivo de garantía de calidad ambiental en hoteles de 3*, 4* y 5* de Sitges [proyecto final de carrera, Licenciatura Ciencias Ambientales] [Fitxer informàtic] / Raquel Flotats Escamilla, Ana Guijarro Ayala, Irene Navarré Bayón
Flotats Escamilla, Raquel


2012
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències, 2012
1 recurs electrònic (Projectes i treballs de final de carrera
Projecte de fi de carrera (Ciències Ambientals). Bibliografia.


Matèries: Hotels ; Control de qualitat ; Medi ambient ; Projectes
Àmbit:Sitges
Cronologia:[2012]
Autors add.:Guijarro Ayala, Ana ; Navarré Bayón, Irene
Accés: http://hdl.handle.net/2072/183654
Localització: Universitat Autònoma de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 50
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Ecoetiqueta de serveis i aprofitament dels recursos hídrics i energètics als establiments hotelers de Sitges [Fitxer informàtic] / Inmaculada M. Owono Martínez, Marta Pascual Marín



2011
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències, 2011
1 recurs electrònic (Projectes i treballs de final de carrera
Projecte de fi de carrera (Ciències Ambientals). Bibliografia.


Matèries: Hotels ; Aprofitament d'aigües ; Abastament d'aigües ; Energies renovables ; Control de qualitat ; Medi ambient
Àmbit:Sitges
Cronologia:[2011]
Autors add.:Owono Martínez, Inmaculada M. ; Pascual Marín, Marta
Autors add.:Universitat Autònoma de Barcelona. Ecoambit
Accés: http://hdl.handle.net/2072/152002
Localització: Universitat Autònoma de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 50
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Un Estudi sobre l'aigua de Vilanova i la Geltrú el segle XIX / Pere Vallribera i Puig
Vallribera i Puig, Pere


En: Reembres, Plecs d'Història i cultura. Vilanova i la Geltrú, núm. 10 (abril 1996), p. 15-20


Matèries: Hidrologia ; Metges ; Salut pública ; Control de qualitat ; Recursos hídrics ; Acadèmies
Matèries: Roque i Pagani, Pere
Matèries:Acadèmia de Medicina de Barcelona
Àmbit:Vilanova i la Geltrú ; Barcelona
Cronologia:1863
Accés: https://xacpremsa.cultura.gencat.cat/pandora/viewer.vm?id=0001134416 [Exemplar complet]
Localització: Biblioteca-Museu Víctor Balaguer (Vilanova i la Geltrú); B. Joan Oliva (Vilanova i la Geltrú); B. Armand Cardona Torrandell (Vilanova i la Geltrú)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 50
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Publicaciones científicas "periféricas" / Elena Giménez-Toledo
Giménez Toledo, Elena


En: Revista d'Arqueologia de Ponent. Lleida, núm. 26 (2016) , p. 289-293 (Dossier
Resums en castellà i anglès.


Matèries: Revistes ; Premsa científica ; Control de Qualitat
Àmbit:Catalunya ; Espanya
Cronologia:[2016]
Accés: https://raco.cat/index.php/RAP/article/view/317792
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 50
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Atrapados en el sistema / Núria Rafel i Fontanals
Rafel i Fontanals, Núria


En: Revista d'Arqueologia de Ponent. Lleida, núm. 26 (2016) , p. 285-288 (Dossier


Matèries: Arqueologia ; Prehistòria ; Revistes ; Premsa científica ; Control de qualitat
Àmbit:Espanya
Cronologia:[2016]
Accés: https://raco.cat/index.php/RAP/article/view/317791
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 50
select
print

Bookmark and Share
Evolució dels paràmetres de qualitat en el decurs del procés d'elaboració dels olis verges d'oliva (cooperatives de Les Garrigues i del Baix Ebre-Montsià) / Neus Hernández i Rabascall ; director Josep Boatella i Riera
Hernández i Rabascall, Neus


1984
Dirigida per: Boatella Riera, Josep. Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia, 1984
161 f., : il., taules ; 29 cm
Tesina. Bibliografia.



Matèries: Indústria de l'oli ; Oli d'oliva ; Control de qualitat ; Cooperatives agràries
Àmbit:Garrigues ; Baix Ebre ; Montsià
Cronologia:1984
Autors add.:Boatella Riera, Josep (Dir.)
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 50
select
print

Bookmark and Share
Integració del sistema de gestió de la prevenció de riscos laborals al sistema de gestió de la qualitat per a l'empresa Tecno-Spuma de Maçanet de la Selva [Fitxer informàtic] / Alba Barnés i Moreno ; director/tutor: Núria Mancebo
Barnés i Moreno, Alba


2007
Dirigida per: Mancebo Fernández, Núria. Universitat de Girona, 2007
1 disc òptic (CD-ROM)
Treball fi de carrera (Enginyeria Tècnica Industrial. Química Industrial).



Matèries: Empreses ; Control de qualitat ; Certificats de qualitat ; Seguretat i higiene laboral
Matèries:Tecno-Spuma
Àmbit:Maçanet de la Selva
Cronologia:[2007]
Autors add.:Mancebo Fernández, Núria (Dir.)
Localització: Universitat de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 50
select
print

Bookmark and Share
Priorat, Denominació d'Origen Qualificada



Torroja del Priorat : Consell Regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat, 2016
59 p. : il. col. ; 30 cm
Text en català, castellà i anglès.



Matèries: Indústria vinícola ; Cellers ; Guies ; Vi ; Vinya ; Denominació d'origen ; Control de qualitat
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2016]
Autors add.:Consell Regulador DOQ Priorat
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 50
select
print

Bookmark and Share
DOQ Priorat : els cellers



[Torroja del Priorat] yConsell Regulador de la DOQ Priorat2012
97 p. : il. col. ; 21 cm



Matèries: Indústria vinícola ; Vi ; Denominació d'origen ; Cellers ; Guies ; Control de qualitat
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2012]
Autors add.:Consell Regulador DOQ Priorat
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 50
select
print

Bookmark and Share
Priorat, Denominació d'Origen Qualificada



[Torroja del Priorat] : C.R. de la Denominació d'Origen QU Priorat, 2011
[30] f. : il. col. ; 32 cm
Text en català, castellà i anglès.



Matèries: Indústria vinícola ; Vi ; Productes agraris ; Vinya ; Denominació d'origen ; Control de qualitat ; Medi geogràfic
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2011]
Autors add.:Consell Regulador DOQ Priorat
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 50
select
print

Bookmark and Share
Priorat : el territorio y el vino de la denominación de origen calificada Priorat / fotografías: Joan Alberich, Rafael López-Monné ; textos: Anna Figueras, [et al.]



[Torroja del Priorat] ; [Barcelona] : Consell Regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat : Lunwerg, cop. 2004
239 p. : il. col. ; 33 cm
Reimpressions: 2009. Bibliografia. Textos en castellà i anglès.
ISBN 9788497850186



Matèries: Indústria vinícola ; Crònica gràfica ; Monestirs ; Vi ; Productes agraris ; Vinya ; Denominació d'origen ; Control de qualitat ; Comercialització
Matèries:Cartoixa d'Escaladei
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2004]
Autors add.:Figueras Torruella, Anna ; Alberich i Mariné, Joan (Il·l.) ; López Monné, Rafael (Il·l.)
Autors add.:Consell Regulador DOQ Priorat
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 3
go to page          

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3