português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
VINYA []
Referències trobades:
791   [Refinar la cerca]
Mostrant:
1 .. 20   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 40
anar a la pàgina                         


1 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
L'Agricultura baixempordanesa a mitjan segle XIX : producció agrària i usos del sòl / Enric Saguer i Hom
Saguer i Hom, Enric


En: Estudi General. Girona, núm. 13 (1993) , p. 201-231
Número monogràfic: Geografia històrica i història del paisatge. Notes a peu de pàgina. Inclou apèndix estadístic.


Matèries: Agricultura ; Producció agrària ; Usos del sòl ; Conreus ; Vinya ; Olivera ; Dades estadístiques
Àmbit:Baix Empordà
Cronologia:[1850 - 1914
Accés: https://www.raco.cat/index.php/EstudiGral/article/view/43508
Localització: Universitat Autònoma de Barcelona; UAB: Humanitats (Hemeroteca); B. Abadia de Montserrat; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Biblioteca Borja (URL); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Vinyerons: menar vinyes i fer vi. Evolució i revolució del vi / Josep M. Dacosta (Coord.) ; Llorenç Roldan, Antoni Roig Castella, Núria Garcia Lorés, [et al.]



En: Revista de Girona. Girona, núm. 322 (setembre-octubre 2020), p. 46-74 : il. (Dossier


Matèries: Vinya ; Explotacions agràries ; Indústria vinícola ; Cellers ; Biblioteques ; Turisme cultural
Àmbit:Girona, província
Cronologia:[2020]
Autors add.:Dacosta Oliveras, Josep M. (Coord.) ; Roldan, Llorenç ; Roig Castella, Antoni ; Garcia Lorés, Núria
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/374183 [Presentació del dossier]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
De la vinya i el vi : el passat agrícola en el record de la pagesia del Baix Vallès / Gerard Piñero i Viñas
Piñero i Viñas, Gerard


En: Notes. Mollet del Vallès, núm. 36 (2021) , p. 59-66 : il. (Miscel·lània
Bibliografia i fonts. Resums en català i anglès.

Aquest article és un tast d'una memòria agrícola més extensa, confeccionada sobretot a través de la recuperació de la memòria oral dels antics pagesos del Baix Vallès. A partir de la informació facilitada per vinti- dos informants, vinculats a la pagesia baixvallesana de la segona meitat del s. XX, hem recuperat la història de pràctiques agrícoles i varietats antigues pròpies d'aquest territori, i també les seves particularitats lingüístiques en el vocabulari del vi i la vinya. Aquest article se centra a explicar el cultiu tradicional de la vinya i l'elaboració del vi a casa nostra.


Matèries: Agricultura ; Vinya ; Indústria vinícola ; Història oral ; Memòries ; Pagesos ; Tècniques agrícoles ; Sistemes de conreu
Àmbit:Baix Vallès
Cronologia:[1950 - 2000]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Notes/article/view/379830
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; B. Centre de Lectura de Reus; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Museu de Granollers (Àrea d'Història); Universitat de Girona; B. Can Pedrals (Granollers); Universitat de Lleida; B. Can Mulà (Mollet del Vallès); Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Biblio(a)teneu (Sant Fost de Campsentelles); Arxiu Comarcal del Vallès Oriental (Hemeroteca Municipal Josep Móra de Granollers); B. La Grua (Montmeló); Centre d'Estudis de Granollers; Arxiu Històric de Sabadell


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
No tot són àmfores. Els dolia i la producció de vi a l'antiguitat / Joaquim Tremoleda
Tremoleda i Trilla, Joaquim


En: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres. Vol.10 (2020) , p. 233-254 : il (Arqueologia
Notes a peu de pàgina. Bibliografia. Resums en català i anglès.

Els grans recipients ceràmics que coneixem com a dolia formaven part de l'equipament de les explotacions agrícoles d'època romana i, com a element estructural, ha rebut poca atenció fins ara per part de la recerca arqueològica, en detriment de l'àmfora, sobre la qual s'han bastit els estudis econòmics pel fet de ser l'element més conegut per al transport i la comercialització de productes alimentaris, especialment el vi. Els dolia, en canvi, van tenir un paper essencial, des de la fermentació fins a l'emmagatzematge del vi en les cellae uinariae. Aquests magatzems permeten fer estimacions de la capacitat productiva dels establiments, a part d'altres funcions possibles. Intrínsecament, el recipient duu implícits aspectes tipològics i de mòdul en relació amb la seva capacitat que són dades objectives. A més a més, hi ha una sèrie de marques que aporten elements complementaris, que es refereixen a la seva fabricació, propietat i capacitat. Els segells epigràfics llatins poden aportar importants testimonis sobre les famílies que hi estaven implicades.


Matèries: Edat antiga ; Epoca romana ; Ceràmica ; Agricultura ; Vil·les romanes ; Explotacions agràries ; Vinya ; Indústria vinícola ; Arqueologia ; Investigació científica ; Arqueòlegs
Matèries: Puig i Vayreda, Eduard (1942-2018)
Àmbit:Alt Empordà ; Món
Cronologia:[2019]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/AnnalsEmpordanesos/article/view/377487
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Els Cellers del monestir de Sant Pere de Rodes / Clara Poch Gardella
Poch Gardella, Clara


En: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres. Vol.10 (2020) , p. 255-274 : il (Història
Notes a peu de pàgina. Bibliografia. Resums en català i anglès.

En aquest treball s'ha analitzat la localització, configuració i datació dels cellers del monestir de Sant Pere de Rodes. Més enllà de l'interès que pot generar aquesta estructura en el camp de la història de la vinya i el vi d'àmbit monàstic, l'estudi dels cellers del monestir permet fer una primera aproximació a la complexitat de l'anomenat segon recinte de Sant Pere de Rodes. L'anàlisi d'aquests edificis permet aprofundir en el coneixement d'unes estructures i d'un dels períodes històrics menys tractats per la historiografia clàssica del monestir.


Matèries: Monestirs ; Cellers ; Estructures arqueològiques ; Baixa edat mitjana ; Vinya ; Indústria vinícola
Matèries:Monestir de Sant Pere de Rodes
Àmbit:Sant Pere de Rodes - Port de la Selva, el
Cronologia:[1300 - 1500]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/AnnalsEmpordanesos/article/view/377513
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Vinya i el vi empordanesos vistos pels viatgers dels segles XV al XIX / Manuel Moreno Chacón
Moreno Chacón, Manuel


En: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres. Vol.10 (2020) , p. 301-316: il (Història
Notes a peu de pàgina. Bibliografia. Resums en català i anglès.

Aquest article és un homenatge al recordat Eduard Puig i Vayreda, gran coneixedor del camp empordanès, especialment de tot allò relacionat amb la vinya i el vi. Els seus estudis d'enòleg els va posar en pràctica tant des del punt de vista professional com cultural, deixant-nos diversos treballs en forma de llibres i articles sobre la viticultura. Des d'aquestes pàgines es vol incidir en aquest tema, recopilant un bon nombre de relats de viatgers, la majoria forans, que van visitar l'Alt Empordà entre els segles XV i XIX. La visió dels viatgers de la vinya i el vi empordanesos permet conèixer l'evolució de la viticultura a la comarca al llarg de la història, convertint els seus relats en una important font documental per al seu estudi.


Matèries: Viatgers ; Crònica ; Llibre de viatges ; Conreus ; Vinya ; Indústria vinícola ; Vi
Àmbit:Alt Empordà
Cronologia:[1401 - 1900]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/AnnalsEmpordanesos/article/view/378182
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Vinyes i tancaments : notes sobre pràctiques de propietat a la Catalunya del vuit-cents / Lluís Serrano Jiménez
Serrano i Jiménez, Lluís


En: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres. Vol.10 (2020) , p. 317-326 : il (Història
Notes a peu de pàgina. Resums en català i anglès.

De forma succinta es presenten diferents tipus de pràctiques de propietat portades a terme durant el segle XIX. L'objectiu de titulars de masos i finques va ser arraconar els usos i aprofitaments col·lectius sobre la terra. Aquest va ser un procés de llarga durada, dinàmic, que va trobar nombroses resistències socials. L'article ofereix una mirada a l'individualisme agrari a través d'exemples relacionats amb la vinya i la viticultura, un dels motors econòmics de Catalunya.


Matèries: Agricultura ; Conreus ; Vinya ; Indústria vinícola ; Tinença de la terra ; Propietat ; Agronomia
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1801 - 1900]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/AnnalsEmpordanesos/article/view/378183
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
A la recerca de vinyes americanes: el viatge del Dr. Frederic Trèmols als Estats Units l'any 1880 / Marià Baig i Aleu
Baig i Aleu, Marià


En: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres. Vol.10 (2020) , p. 355-378 : il (Història
Notes i referències bibliogràfiques. Resums en català i anglès.

La plaga de la fil·loxera, que ja havia destruït bona part de la vinya francesa, entrava a l'Empordà l'any 1879. Feia temps que s'albirava la catàstrofe, però les mesures preventives no havien aturat la seva propagació. En aquell mateix any, la Diputació de Barcelona comissionà el catedràtic de química de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, el cadequesenc Frederic Trèmols i Borrell, perquè viatgés als Estats Units amb el propòsit d'aconseguir llavors de vinya americana per a la replantació de les vinyes de la província, alhora que s'informés de les diferents varietats i la viabilitat de la seva adaptació al territori català. En aquest article reconstruïm, basant-nos en la memòria que publicà al seu retorn i a la correspondència que mantingué amb la Diputació durant el seu viatge, els seus passos per terres americanes des que embarcà a Barcelona el 4 de gener de 1880 fins al seu retorn el 24 de maig del mateix any.


Matèries: Agricultura ; Plagues ; Plaga de la fil·loxera ; Botànica ; Químics ; Vinya
Matèries: Trèmols i Borrell, Frederic (1831-1900)
Àmbit:Catalunya ; Estats Units d'Amèrica
Cronologia:1880
Accés: https://www.raco.cat/index.php/AnnalsEmpordanesos/article/view/378187
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Tres notes i una carta de Narcís Fages i de Romà a Estanislau Vayreda i Vila en temps prefil·loxèrics immediats / Joan Vallès Xirau
Vallès i Xirau, Joan


En: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres. Vol.10 (2020) , p. 379-392 : il (Història
Bibliografia. Inclou transcripció dels documents. Resums en català i anglès.

Donem a conèixer en aquest treball tres notes i una carta enviades el 1878 i el 1879 per l'advocat Narcís Fages i de Romà al botànic Estanislau Vayreda i Vila, relatives a la comissió antifil·loxèrica de l'Alt Empordà, creada i presidida per Fages, i, complementàriament, una carta de la mateixa època (1880) enviada al mateix receptor pel fill de Fages, Carles Fages i de Perramon. Aquesta breu correspondència aporta un petit testimoni de l'actuació d'aquesta comissió, que va ser rellevant en la gran crisi agrícola que la fil·loxera va provocar.


Matèries: Agricultura ; Plagues ; Plaga de la fil·loxera ; Botànics ; Advocats ; Fonts documentals ; Vinya
Matèries: Fages de Romà, Narcís (1813-1884) ; Vayreda i Vila, Estanislau (1848-1901)
Àmbit:Alt Empordà
Cronologia:[1878 - 1880]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/AnnalsEmpordanesos/article/view/378188
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Vinyes i flotadors entre la Badia i l'Albera. Altres notícies aeronàutiques republicanes de l'Alt Empordà / David García Algilaga
García Argilaga, David


En: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres. Vol.10 (2020) , p. 393-406 : il (Història
Notes a peu de pàgina. Resums en català i anglès.

L'Alt Empordà va ser un espai estratègic a causa de la seva situació geogràfica i les seves comunicacions, per aquest motiu va ser objectiu dels rebels i zona a protegir pels republicans. Des d'un punt de vista aeronàutic, va acollir diverses instal·lacions (aeròdroms rellevants, petits tallers de muntatge, una base aeronaval...) la ubicació i construcció de les quals va dependre, en alguns casos, del conreu de la vinya. Alguns d'aquests emplaçaments són coneguts i han estat estudiats, com els aeròdroms de Cabanes/Vilabertran (Figueres Nord) i Garriguella/Vilajuïga, mentre que d'altres (possibles com el de Capmany, projectes com el de Mollet, o constatats com el de Roses) han passat força desapercebuts tot i que formen part d'aquella geografia històrica.


Matèries: Guerra civil espanyola ; Instal·lacions militars ; Aeronàutica ; Aeròdroms ; Vinya
Àmbit:Alt Empordà
Cronologia:[1936 - 1939]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/AnnalsEmpordanesos/article/view/378189
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Projecte d'implantació d'una vinya de 9,7 ha al terme municipal de Susqueda (La Selva) [Fitxer informàtic] / Manuel Roldan Minguez ; [dirigit per: Anna Gras]
Roldan Minguez, Manuel


2015
Dirigida per: Gras, Anna. Universitat Politècnica de Catalunya. Escola Superior d'Agricultura de Barcelona, 2015
1 recurs electrònic
Treball final de grau (Grau en Enginyeria Agroambiental i del Paisatge).

L'empresa Parató S.L, pretén rendibilitzar una de les seves finques en base al potencial agrícola que aquesta manifesta. La finca anomenada "El Roure", es localitza al terme municipal de Susqueda (La Selva). La proposta té com a objecte la implantació de diverses varietats de vinya destinades a l'elaboració de vi tranquil, en 9,7 ha que formen part d'una finca amb una superfície total de 332 ha i que actualment es troben en situació improductiva o d'abandonament. S'ha realitzat l'estudi de condicionants i alternatives, definint l'establiment de la vinya, el procés productiu i les necessitats de l'explotació. Paral·lelament s'ha calculat la inversió necessària i els costos, així com els fluxos de caixa al llarg dels anys de vida del projecte, per tal d'estudiar la rendibilitat econòmica del projecte mitjançant una anàlisi econòmica dinàmica.


Matèries: Vinya ; Explotacions agràries ; Empreses ; Projectes
Àmbit:Susqueda
Cronologia:2015
Autors add.:Gras, Anna (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/2117/76888
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 791
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Celler Cooperatiu de la Granada (1920-2020). Cent anys de vitivinicultura al cor del Penedès / [ressenya de:] Marc Prat Sabartés
Prat Sabartés, Marc


En: Revista de Historia Industrial. Barcelona, núm. 80 (2020) , p. 235-237
Ressenya de:
. Celler Cooperatiu de la Granada (1920-2020). Cent anys de vitivinicultura al cor del Penedès / Josep M. Feliu Roca y Raimon Soler-Becerro. La Granada : Celler Cooperatiu i Secció de Crèdit, 2020


Matèries: Ressenyes ; Cooperatives agràries ; Cellers ; Vinya ; Indústria vinícola ; Commemoració
Matèries:Celler Cooperatiu de la Granada
Àmbit:Granada, la
Cronologia:1920 - 2020
Accés: https://revistes.ub.edu/index.php/HistoriaIndustrial/article/view/32785
Localització: Universitat Autònoma de Barcelona; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; Arxiu Històric de Sabadell; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 791
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Debatdevi : el futur del vi a Catalunya : maig 2008-febrer 2009

Debatdevi (2008-2009 : Catalunya )


[Barcelona] : INCAVI, Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, [2009]
2 vols. ; 24 cm + 1 CD (CD-Rom)
Conté: Resums Debatdevi - Recomanacions, idees i suggeriments.

Conté:



Matèries: Congressos ; Indústria vinícola ; Vinya
Àmbit:Catalunya ; Barcelona ; Reus ; Vilafranca del Penedès ; Falset
Cronologia:2008 - 2009
Autors add.:Institut Català de la Vinya i el Vi ; Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 791
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Resultats dels assaigs de portaempelts i de varietats viníferes : campanyes 1984-87



[S.l.] : [s.n.], DL 1989
1 vol
Conté: [1] Falset - Priorat - D.O. Tarragona ; [2] Verdú - Urgell - D.O. Costers del Segre. Han participat en l'elaboració d'aquesta informació: Servei d'Extensió Agrària, Institut Català de la Vinya i el Vi; entitats i col.laboradors: SEGE de Batea, Col.legi F.P. Priorat. A coberta: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.



Matèries: Vinya ; Indústria vinícola ; Denominació d'origen
Matèries:Consell Regulador DO Priorat ; Consell Regulador DO Tarragona ; Consell Regulador DO Costers del Segre
Àmbit:Falset ; Tarragona ; Verdú ; Priorat ; Pallars Jussà ; Pallars Sobirà ; Segrià ; Urgell ; Garrigues ; Noguera ; Segarra
Cronologia:1984 - 1987
Autors add.:Institut Català de la Vinya i el Vi ; Institut Català del Crèdit Agrari ; Generalitat de Catalunya. Servei d'Extensió Agrària ; Col·legi F.P. Priorat ; SEGE de Batea
Localització: Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 791
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Benvinguts al club dels grans descobridors: Montsant, Denominació d'Origen [Enregistrament de vídeo] / Clos de comunicació: Creativitat i disseny gràfic: Àngels Grau, Toni Orensanz i Roser Vernet



Falset : Consell Regulador DO Montsant, [200?]
1 videodisc (DVD) (12 min.) : col. (PAL), so ; 12 cm
Al contenidor i damunt la superfície del disc: "Wine spectator: La regió de vins més jove d'Espanya s'està fent tot un nom ... Montsant és un descobriment" - Wine spectator. Febrer de 2006. Versions en català, castellà, anglès i xinès (3 min. cada una).



Matèries: Indústria vinícola ; Documents audiovisuals ; Denominació d'origen ; Vi ; Medi geogràfic ; Vinya
Àmbit:Montsant, serra de
Cronologia:[2006]
Autors add.:Grau, Àngels ; Orensanz Pi, Antoni ; Vernet, Roser
Autors add.:Consell Regulador DO Montsant
Localització: Universitat Rovira i Virgili; B. Centre de Lectura de Reus


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 791
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Priorat : el millor vi és el que té una història per explicar [Enregistrament de vídeo] / un documental de David Fernández de Castro



[Barcelona] : Lastor Media [etc.], 2016
1 disc òptic (DVD) : so, col. (Pal)
Versió en català, castellà i anglès.



Matèries: Indústria vinícola ; Vinya ; Història general ; Documents audiovisuals
Àmbit:Priorat
Cronologia:[0000 - 2016]
Autors add.:Fernández de Castro, David (Dir.)
Localització: B. Pública de Tarragona; B. Centre de Lectura de Reus


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 791
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Flora de llevats existent en el període de la maduració en les varietats Garnatxa i carinyena de la zona de d.o. Tarragona; sub. d.o. Falset i comarca / tutor: Miguel Doñate Juan ; autor: Montse Nadal Roquet-Jalmar
Nadal Roquet-Jalmar, Montserrat


[1984]
Dirigida per: Miguel Doñate, Juan. Universitat Politècnica de Catalunya. ESAB, 1984
84 f. : il. ; 30 cm
Treball final de carrera.



Matèries: Vinya ; Indústria vinícola ; Vi ; Denominació d'origen
Àmbit:Falset ; Priorat
Cronologia:[1984]
Autors add.:Miguel Doñate, Juan (Dir.)
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 791
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Priorat, Denominació d'Origen Qualificada



Torroja del Priorat : Consell Regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat, 2016
59 p. : il. col. ; 30 cm
Text en català, castellà i anglès.



Matèries: Indústria vinícola ; Cellers ; Guies ; Vi ; Vinya ; Denominació d'origen ; Control de qualitat
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2016]
Autors add.:Consell Regulador DOQ Priorat
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 791
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Priorat, Denominació d'Origen Qualificada



[Torroja del Priorat] : C.R. de la Denominació d'Origen QU Priorat, 2011
[30] f. : il. col. ; 32 cm
Text en català, castellà i anglès.



Matèries: Indústria vinícola ; Vi ; Productes agraris ; Vinya ; Denominació d'origen ; Control de qualitat ; Medi geogràfic
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2011]
Autors add.:Consell Regulador DOQ Priorat
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 791
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Priorat : el territorio y el vino de la denominación de origen calificada Priorat / fotografías: Joan Alberich, Rafael López-Monné ; textos: Anna Figueras, [et al.]



[Torroja del Priorat] ; [Barcelona] : Consell Regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat : Lunwerg, cop. 2004
239 p. : il. col. ; 33 cm
Reimpressions: 2009. Bibliografia. Textos en castellà i anglès.
ISBN 9788497850186



Matèries: Indústria vinícola ; Crònica gràfica ; Monestirs ; Vi ; Productes agraris ; Vinya ; Denominació d'origen ; Control de qualitat ; Comercialització
Matèries:Cartoixa d'Escaladei
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2004]
Autors add.:Figueras Torruella, Anna ; Alberich i Mariné, Joan (Il·l.) ; López Monné, Rafael (Il·l.)
Autors add.:Consell Regulador DOQ Priorat
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 40
anar a la pàgina                         

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3