português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
006237 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
L'Evolució dels conreus del Camp de Tarragona a partir del segle XVIII / Josepa Cardó i Soler ; J. Vilà Valentí (Pr.)
Cardó i Soler, Josefina


Valls : Institut d'Estudis Vallencs, 1983
699 p. : map., gràf. ; 22 cm (Biblioteca d'Estudis Vallencs, 13) 
Notes. Bibliografia. Inclou apèndix.
ISBN 84-300-8826-1

"El Camp de Tarragona ha estat sempre un gran espai agrícola i precisament per la seva àmplia superfície i pel fet d'estendre's des del nivell del mar fins a altures superiors als mil metres, englobant així terrenys de contextura diversa i de clima diferent, presenta característiques agrícoles molt variades a les seves diverses àrees. Veure quins són els conreus que hi ha hagut i estudiar-ne l'evolució des de començaments dels segle XVIII fins als moments actuals (1975), era la finalitat que em proposava." (IEV).



Matèries: Medi geogràfic ; Organització administrativa ; Cadastre ; Agricultura ; Conreus ; Fruiters ; Fruita seca ; Vinya ; Plagues ; Plaga de la fil·loxera ; Indústria ; Indústria vinícola ; Vi
Àmbit:Tarragonès ; Alt Camp ; Baix Camp ; Camp de Tarragona
Cronologia:1287 - 1954
Autors add.:Vilà i Valentí, Joan (Pr.)
Autors add.:Institut d'Estudis Vallencs
Localització: B. Pública de Tarragona; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; B. Centre de Lectura de Reus; Fundació Bosch i Cardellach; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell); Biblioteca Popular de Valls; B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3