português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
GUIES GASTRONOMIQUES DE CATALUNYA []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 7   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 7
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Segarra - Solsonès / amb receptes de: Ferran Marco, Àngels Miró, Oriol Miquel, Carlos Navarro, Francesc Vidal ; [direcció de l'obra: Miquel Sen]



[Barcelona] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronómiques de Catalunya, 9) 
Inclou una guia de restaurants de les comarques.
ISBN 8460966879
ISBN 8460966763 (col·lecció)



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Segarra ; Solsonès
Cronologia:[2005]
Autors add.:Sen, Miquel (Dir.) ; Marco, Ferran ; Miró, Àngels ; Miquel, Oriol ; Navarro Romero, Carlos ; Vidal, Francesc
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 7
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Ribera d'Ebre, Terra Alta : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Josep Garcia ; [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 16) 
ISBN 84-60966925



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Ribera d'Ebre ; Terra Alta
Cronologia:2005
Autors add.:Garcia, Josep
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Ernest Lluch (Girona); B. Municipal (Cambrils); B. Pública de Tarragona; B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 7
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Conca de Barberà, Priorat : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Toni Bru ; [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 18) 
ISBN 84-6096695-X



Matèries: Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Priorat ; Conca de Barberà
Cronologia:2005
Autors add.:Bru, Toni
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Pública de Tarragona; B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Ernest Lluch (Girona); B. Municipal (Cambrils); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa)


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 7
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Baix Penedès, Tarragonès : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Julià Guasch ; [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 19) 
ISBN 84-60966933



Matèries: Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Baix Penedès ; Tarragonès
Cronologia:2005
Autors add.:Guasch, Julià
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Ventura Gassol (Calafell); B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa); B. Ernest Lluch (Girona); B. Municipal (Cambrils); B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 7
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Baix Ebre, Montsià : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Jeroni Castell ; [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 3) 
ISBN 84-60966763



Matèries: Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries
Àmbit:Baix Ebre ; Montsià
Cronologia:2005
Autors add.:Castell, Jeroni
Localització: B. Comarcal (Blanes); Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Ernest Lluch (Girona); B. Pública de Tarragona; B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Pública Iu Bohigas (Salt); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 7
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Alt Camp, Baix Camp : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Joan Bosch ; [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 14) 
ISBN 84-60966968



Matèries: Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Restaurants
Àmbit:Alt Camp ; Baix Camp ; Cambrils
Cronologia:2005
Autors add.:Bosch i Ballbona, Joan
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa); B. Ernest Lluch (Girona); B. Municipal (Cambrils)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 7
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Alta Ribagorça - Val d'Aran / amb receptes de: Àlex Espanya, Pere Graupera, Andreu Vidal, Esther Llorca, Cristina Prades ; [direcció de l'obra: Miquel Sen] / amb receptes de: Àlex Espanya, Pere Graupera, Andreu Vidal, Esther Llorca, Cristina Prades ; [direcció de l'obra: Miquel Sen]



[Barcelona] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronómiques de Catalunya, 22) 
Índex. Inclou una guia de restaurants de les comarques.
ISBN 846096700X



Matèries: Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Val d'Aran ; Alta Ribagorça
Cronologia:[2005]
Autors add.:Sen, Miquel (Dir.) ; España, Àlex ; Graupera, Pere ; Vidal, Andreu
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya; B. Comarcal (Blanes); B. Pública de Lleida; B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3