português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
RECEPTES CULINARIES []
References found:
656   [Refine the search]
Showing:
1 .. 20   in format [Default]
page 1 of 33
go to page                         


1 / 656
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Un Restaurant reconvertit en museu / Clara Vicenç i Romaguera
Vicenç i Romaguera, Clara


En: Punxa. Girona, núm. 66 (octubre 2024), p. 18-25: il. (Tema central. d'el Bulli a elBulli 1846) 


Matèries: Museus especialitzats ; Cuiners ; Restaurants ; Receptes culinàries ; Patrimoni cultural ; Museologia
Matèries: Adrià Acosta, Ferran (1962-....)
Matèries:Restaurant el Bulli ; elBulli1846
Àmbit:Roses ; Catalunya
Cronologia:[2024]
Accés: https://www.catgi.cat/images/La_Punxa_66_online.pdf [exemplar complet]
Localització: B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Josep Fontbernat i Verdaguer (Bescanó); B. Comarcal (Blanes); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 656
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Quin àpat! : usos, costums, maneres i tradicions de cuinar i de menjar de la Garrotxa / [ressenya de:] Dolors Llopart
Llopart, Dolors


En: Vitrina : Publicació del Museu Comarcal de la Garrotxa. Olot, núm. 4 (Tardor 1989), p. 93-94 (Ressenyes
Ressenya de:
- Costa, A.. Quin àpat! : usos, costums, maneres i tradicions de cuinar i de menjar de la Garrotxa. Olot : Editora de Batet, 1988


Matèries: Ressenyes ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Garrotxa
Cronologia:1988
Accés: https://xac.gencat.cat/web/.content/xac/01_continguts_arxius_comarcals/ac_garrotxa/06_publicacions_acgax/publicacions_editades/publicacions_editades_i/04.pdf [exemplar complet]
Localització: B. Marià Vayreda (Olot)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 656
select
print

Bookmark and Share
Receptes i remeis dels sèniors de Sant Joan les Fonts / [a cura de: Per Nogué i Puigvert]



Girona : Vatel dicions, 2009
70 p. : il. ; 20 cm



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Medicina popular ; Vellesa
Àmbit:Sant Joan les Fonts
Cronologia:[2009]
Autors add.:Nogué i Puigvert, Pep (Ed.)
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 656
select
print

Bookmark and Share
Els Secrets de la Remei : 28 anys cuinant a l'escola de les Planes d'Hostoles / Millaray Farreras
Farreras, Millaray


[Les Planes d'Hostoles] : [s.n.], [2022]
51 p. : il. col. ; 25 cm



Matèries: Cuineres ; Receptes culinàries ; Escoles primàries ; Menjadors col·lectius
Matèries: Bosch Ballell, Remei
Àmbit:Planes d'Hostoles, les
Cronologia:[0000 - 2022]
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 656
select
print

Bookmark and Share
Del volcà a la taula : els fesols de Santa Pau / Tura Soler i Salvador Garcia-Arbós ; il·lustracions: Joan Oller ; fotografies: Miquel Ruiz.



Tarragona : El Mèdol, 2001
92 p. : il. col. ; 27 cm (El Mèdol-Cuina. Sèrie gran, 2) 
Bibliografia. Index. Glossari.
ISBN 8495559161



Matèries: Receptes culinàries ; Productes agraris ; Costums alimentaris
Àmbit:Santa Pau
Cronologia:2001
Autors add.:Garcia-Arbós, Salvador ; Soler, Tura ; Oller, Joan (Il·l.) ; Ruiz, Miquel (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Biblioteca Municipal d'Altafulla; B. Rafael Vilà Barnils (Arbúcies); B. Salvador Raurich (Begur); B. Ramon Vidal (Besalú); B. Municipal (Campdevànol); B. Ramon Grabolosa i Puigrodon (Castellfollit de la Roca); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); B. Colldegria (La Cellera de Ter); B. Modest Salse i Camarasa (Hostalric); B. Julià Cutillé (Llagostera); B. Pública de Lleida; B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa); B. Municipal de Lloret de Mar; B. Marià Vayreda (Olot); B. Popular (Palafrugell); B. Sala de Lectura Miquel Pairolé (Quart); B. Comtat de Cerdanya (Puigcerdà); B. Pública Iu Bohigas (Salt); B. Josep M. de Garganta (Sant Feliu de Pallerols); B. Miquel Martí i Pol (Sant Gregori); B. Francesc Caula (Sant Joan les Fonts); B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Jaume Marquès i Casanovas (Sils); B. Carles Morató (Solsona); B. Pública de Tarragona; B. Manuel Vilà i Dalmau (Tossa de Mar); B. Joan Rigau i Sala (Vidreres)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 656
select
print

Bookmark and Share
El Capvespre de la becada : simposi a Ca l'Enric, la Vall de Bianya / Jaume Coll ; fotografies de Francesc Guillamet
Coll Llinàs, Jaume


Barcelona : Montagud, 2004
221 p. : il. ; 29 cm
ISBN 8472121070



Matèries: Aus ; Avicultura ; Cacera ; Costums alimentaris ; Restaurants ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant Ca l'Enric de la Vall de Bianya
Àmbit:Vall de Bianya, la
Cronologia:[2004]
Autors add.:Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Marià Vayreda (Olot); B. Central Xavier Amorós (Reus)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 656
select
print

Bookmark and Share
El Crepúsculo de la becada : simposio en Ca l'Enric, la Vall de Bianya / Jaume Coll ; Francesc Guillamet (Il.)]
Coll Llinàs, Jaume


Barcelona : Montagud, 2004
221 p. : il. ; 29 cm



Matèries: Aus ; Avicultura ; Cacera ; Costums alimentaris ; Restaurants ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant Ca l'Enric de la Vall de Bianya
Àmbit:Vall de Bianya, la
Cronologia:[2004]
Autors add.:Guillamet Ferran, Francesc (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 656
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Mateu Aimeric, un jesuïta de Bordils, bon coneixedor de la cuina familiar catalana setcentista / Pep Vila
Vila i Medinyà, Pep


En: Revista de Girona. Girona, núm. 345 (juliol-agost 2024), p. 54-55 : il. (Paladars elèctrics


Matèries: Costums alimentaris ; Clergues ; Receptes culinàries
Matèries: Aimeric, Mateu (1715-1799)
Àmbit:Bordils ; Catalunya
Cronologia:[1700 - 1800]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/430497
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 656
select
print
Text complet
Bookmark and Share
L'Altafulla d'antany : apunts gastronòmics / Francesc Chiva i Royo
Chiva i Royo, Francesc


En: Estudis altafullencs. Altafulla, núm. 48 (2024) , p. 253-259

Passeig pels plats gastronòmics més propis de la cuina local d'Altafulla, segons els flaires i dolços records juvenils d'un cuiner professional, amb algunes receptes tradicionals, destacant algunes menges marineres.


Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Altafulla
Cronologia:[2024]
Accés: https://raco.cat/index.php/EstudisAltafulla/article/view/428783
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat Rovira i Virgili; B. Pública de Tarragona; B. Centre de Lectura de Reus; Biblioteca Municipal d'Altafulla; Universitat Autònoma de Barcelona; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 656
select
print

Bookmark and Share
Platillo de menuts amb bolets / text Josep Valls ; fotografia Pep Sau
Valls, Josep


En: Garrotxes. Cassà de la Selva, Núm. 15 (primavera-estiu 2015), p. 90-91 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Matèries: Franch, Àngel
Àmbit:Garrotxa
Cronologia:[2015]
Autors add.:Sau, Pep (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Carles Fontseré (Porqueres); B. Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa (Falset); ; B. Lambert Mata (Ripoll); B. Marià Vayreda (Olot); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 656
select
print

Bookmark and Share
Cargols amb papada i botifarra negra / text: Josep Valls ; fotografia: Pep Sau
Valls, Josep


En: Garrotxes. Cassà de la Selva, Núm. 13 (primavera-estiu 2014), p. 88-89 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Garrotxa
Cronologia:[2014]
Autors add.:Sau, Pep (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Carles Fontseré (Porqueres); B. Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa (Falset); ; B. Lambert Mata (Ripoll); B. Marià Vayreda (Olot); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 656
select
print

Bookmark and Share
Pintada amb pilotilles / text Josep Valls ; fotografia Anna Pons
Valls, Josep


En: Garrotxes. Cassà de la Selva, Núm. 6 (tardor-hivern 2010), p. 96-97 : il. (Patrimoni. Gastronomia) 



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Planes d'Hostoles, les
Cronologia:[2010]
Autors add.:Pons Semelis, Anna (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Carles Fontseré (Porqueres); B. Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa (Falset); ; B. Lambert Mata (Ripoll); B. Marià Vayreda (Olot); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 656
select
print

Bookmark and Share
I avui què toca per menjar? : llibre de receptes per fer en família



[Banyoles] : Casa Nostra, 2011
99 p. : il. col. ; 20 cm
Relligat en espiral.



Matèries: Receptes culinàries ; Infància ; Escoles primàries
Àmbit:Banyoles
Cronologia:2011
Autors add.:CEIP Casa Nostra de Banyoles
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 656
select
print

Bookmark and Share
L'Àpat : la revista gastronòmica del Pla de l'Estany



Núm. 1 (gen. 2009)-
Banyoles : L'Àpat, [2009]-
Il. ; 21 cm. Mensual.



Matèries: Revistes ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Pla de l'Estany
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 656
select
print

Bookmark and Share
Cuinem tradicions 1 / autor/es: Joan Celrà i Frigolé, [et al.]



[Banyoles] : Ajuntament de Banyoles, Regidoria d'Acció Social, [2001]
II, 20 f. : il. ; 17 * 23 cm
Fulls solts recollits en una carpeta.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Vellesa
Àmbit:Banyoles
Cronologia:[0000 - 2001]
Autors add.:Celrà i Frigolé, Joan
Autors add.:Ajuntament de Banyoles. Regidoria d'Acció Social ; Ajuntament de Banyoles. Programa Municipal de la Gent Gran
Localització: B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 656
select
print

Bookmark and Share
Un Receptari de cuina de l'antic monestir benedictí de Banyoles : segles XVIII-XIX / estudi, edició i notes a cura de Pep Vila



Banyoles : Ajuntament de Banyoles, DL 2000
43 p. : il. ; 21 cm (Quaderns de Banyoles, 2) 



Matèries: Monestirs ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Ordes religiosos
Matèries:Monestir de Sant Esteve de Banyoles ; Benedictins
Àmbit:Banyoles
Cronologia:[1700 - 1900]
Autors add.:Vila i Medinyà, Pep (Ed.)
Autors add.:Ajuntament de Banyoles
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; B. Carles Rahola (Girona); B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 656
select
print

Bookmark and Share
Les Truites de la iaia de Can Roca d'Esponellà : la Conxita Surribas, una dona feliç a la cuina / Paquita Roca Surribas ; introducció i receptes de Jaume Fàbrega
Roca Surribas, Paquita


Banyoles : Edicions MMV, 2018
99 p. : il. col. ; 21 cm
ISBN 9788409069491



Matèries: Restaurants ; Cuineres ; Receptes culinàries
Matèries: Surribas, Conxita
Matèries:Restaurant Can Roca d'Esponellà
Àmbit:Esponellà
Cronologia:[2018]
Autors add.:Fàbrega, Jaume (Intr.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 656
select
print

Bookmark and Share
Recull de receptes : Camós



Camós : Ajuntament de Camós, 2020
65 p. : il. col. ; 21 cm



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Camós
Cronologia:[0000 - 2020]
Autors add.:Ajuntament de Camós
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 656
select
print

Bookmark and Share
Can Mià de Palol de Revardit : cuina i tradició / receptes: Can Mià ; coordinació i altres textos: Domènec Molí



[S.l.] : [s.n.], [1999]
57 p. : il. ; 24 cm



Matèries: Restaurants ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant Can Mià de Palol de Revardit
Àmbit:Palol de Revardit
Cronologia:[1999]
Autors add.:Molí i Serra, Domènec (Dir.)
Autors add.:Restaurant Can Mià de Palol de Revardit
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Carles Rahola (Girona); Biblioteca Emília Xargay (Sarrià de Ter)


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 656
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Crema de carbassa amb rossinyols / Cristina Masvidal
Masdival, Cristina


En: La Cabanera. Àger, núm. 19 (hivern 2022), p. 23-24 : il. (Territori. Gastronomia) 


Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Ager
Cronologia:2022
Accés: https://www.lacabanera.cat/numeros/2022_019.pdf [exemplar complet]
Localització: B. Margarida de Montferrat (Balaguer); B. Pública Maria Barbal (Tremp); B. Pública de Lleida; Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 33
go to page                         

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3