português
|
español
|
français
|
català
Database search
Database:
fons
Search:
LES COSES DELITABLES []
References found:
9
[
Refine the search
]
Showing:
1 .. 9
in format [
Default
]
page 1 of 1
1 / 9
select
print
Text complet
El Plats preferits de Salvador Dalí
/ text: Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume
En:
Revista de Girona
. Girona, núm. 328 (setembre-octubre 2021), p. 44-45 : il. (
Les coses delitables
)
Matèries:
Artistes
;
Pintors
;
Receptes culinàries
;
Costums alimentaris
;
Cuineres
Matèries:
Dalí i Domènech, Salvador
(1904-1982)
Àmbit:
Figueres
;
Portlligat
- Cadaqués
Cronologia:
1904 -1982
Accés:
https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/392498
Localització:
UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Enllaç permanent a aquest registre
2 / 9
select
print
Text complet
Domènec Moli, la veu gastronòmica de la Garrotxa
/ text: Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume
En:
Revista de Girona
. Girona, núm. 327 (juliol-agost 2021), p. 54-55 : il. (
Les coses delitables
)
Matèries:
Periodistes
;
Escriptors
;
Impressors
;
Editors
;
Costums alimentaris
Matèries:
Molí i Serra, Domènec
(1933-....)
Àmbit:
Figueres
;
Olot
;
Garrotxa
Cronologia:
1933 - 2021
Accés:
https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/389793
Localització:
UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Enllaç permanent a aquest registre
3 / 9
select
print
Text complet
Gaziel, el primer periodista modern
/ Text: Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume
En:
Revista de Girona
. Girona, núm. 326 (maig-juny 2021), p. 48-49 : il. (
Les coses delitables
)
Matèries:
Escriptors
;
Periodistes
Matèries:
Calvet i Pascual, Agustí
(1887-1964) ;
Gaziel
Àmbit:
Sant Feliu de Guíxols
;
París
- França ;
Barcelona
;
Madrid
Cronologia:
[1887 - 1964]
Accés:
https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/387068
Localització:
Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida
Enllaç permanent a aquest registre
4 / 9
select
print
Text complet
Jaume Font, gastrònom
/ Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume
En:
Revista de Girona
. Girona, núm. 325 (març-abril 2021), p. 50-51 : il. (
Les coses delitables
)
Matèries:
Editors
;
Periodistes
;
Escriptors
;
Revistes
;
Costums alimentaris
Matèries:
Font i Estival, Jaume
(1943-2018)
Àmbit:
Girona
Cronologia:
[1943-2018]
Accés:
https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/384398
Localització:
Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida
Enllaç permanent a aquest registre
5 / 9
select
print
Text complet
Carles de Bolòs Vayreda, cròniques de vida
/ Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume
En:
Revista de Girona
. Girona, núm. 324 (gener-febrer 2021), p. 68-69 : il. (
Les coses delitables
)
Matèries:
Escriptors
;
Crònica
;
Vida quotidiana
;
Costums alimentaris
Matèries:
Bolós i Vayreda, Carles de
(1885-1959)
Àmbit:
Olot
;
Girona
Cronologia:
[1885 - 1959]
Accés:
https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/380884
Localització:
Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida
Enllaç permanent a aquest registre
6 / 9
select
print
Text complet
Fra Sever d'Olot, un gran gurmet barroc
/ Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume
En:
Revista de Girona
. Girona, núm. 323 (novembre-desembre 2020), p. 64-65 (
Les coses delitables
)
Matèries:
Clergues
;
Receptes culinàries
;
Fonts documentals
;
Costums alimentaris
;
Edat moderna
Matèries:
Sever d'Olot, Fra
Àmbit:
Olot
;
Catalunya
Cronologia:
[1700 - 1800]
Accés:
https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/375676
Localització:
Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida
Enllaç permanent a aquest registre
7 / 9
select
print
Text complet
Francesc Burgués : un gironí a la cort de Madrid durant el Barroc
/ text: Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume
En:
Revista de Girona
. Girona, núm. 322 (setembre-octubre 2020), p. 44-45 : il. (
Les coses delitables
)
Matèries:
Fonts documentals
;
Cuiners
;
Pastissers
;
Comerciants
;
Receptes culinàries
Àmbit:
Girona
;
Madrid
Cronologia:
[1650 - 1750]
Accés:
https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/374104
Localització:
Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida
Enllaç permanent a aquest registre
8 / 9
select
print
Text complet
Autors gironins del barroc : Francesc Corominas
/ text i fotos, Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume
En:
Revista de Girona
. Girona, núm. 321 (juliol-agost 2020), p. 58-59 : il. (
Les coses delitables
)
Matèries:
Barroc
;
Adroguers
;
Receptes culinàries
;
Costums alimentaris
;
Pastissers
Matèries:
Corominas, Francesc
Àmbit:
Girona
;
Catalunya
Cronologia:
[1600 - 1700]
Accés:
https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/371794
Localització:
Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida
Enllaç permanent a aquest registre
9 / 9
select
print
Text complet
Josep Pla, el que ha menjat i el que ha escrit
/ Jaume Fàbrega
Fàgrega, Jaume
En:
Revista de Girona
. Girona, núm. 318 (gener-febrer 2020), p. 60-61 : il. (
Les coses delitables
)
Matèries:
Escriptors
;
Literatura
;
Costums alimentaris
Matèries:
Pla i Casadevall, Josep
(1897-1981)
Àmbit:
Alt Empordà
;
Baix Empordà
;
Girona
Cronologia:
[1897 - 1981]
Accés:
https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/362562
Localització:
Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida
Enllaç permanent a aquest registre
page 1 of 1
Refine the search
Database
fons : Advanced form
Free form
Search:
in field:
1
Any word
Subjects
Author
Geographycal subject
Subjects regions
Period of time
Journals
Title words
Date
Series
Document type
Material type
2
and
or
and not
Any word
Subjects
Author
Geographycal subject
Subjects regions
Period of time
Journals
Title words
Date
Series
Document type
Material type
3
and
or
and not
Any word
Subjects
Author
Geographycal subject
Subjects regions
Period of time
Journals
Title words
Date
Series
Document type
Material type