Impacte de la Covid-19 en el sector comercial i de restauració a Terrassa / Maria Costa
Costa, MariaEn:
Terme : Revista d'Història i Pensament. Terrassa, núm. 36 (desembre 2021), p. 202-205 : il. (
Pensaments)
Número monogràfic: Sobreviure a una pandèmia.
Estic segur que, des de la perspectiva empresarial i econòmica, en el futur pròxim la història parlarà d'un abans i un després d'aquesta època. En aquest darrer any i mig, s'han donat dos fets molt importants en l'activitat productiva que s'han superposat i a vegades confós. La primera, òbviament, la pandèmia i la forma en què s'ha gestionat. La segona, segurament impulsada per l'impacte de la Covid-19, l'avanç profund en les tecnologies digitals, tant des del punt de vista dels usuaris, que han incrementat fortament el seu ús, com del desenvolupament tecnològic, que ha abastat límits increïbles i a una velocitat realment insospitada. Així ho hem viscut especialment al Vallès, que cal recordar que som la regió més industrialitzada de Catalunya i del sud d'Europa.