português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
GUIES GASTRONOMIQUES []
Referències trobades:
147   [Refinar la cerca]
Mostrant:
1 .. 20   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 8
anar a la pàgina                    


1 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Segarra - Solsonès / amb receptes de: Ferran Marco, Àngels Miró, Oriol Miquel, Carlos Navarro, Francesc Vidal ; [direcció de l'obra: Miquel Sen]



[Barcelona] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronómiques de Catalunya, 9) 
Inclou una guia de restaurants de les comarques.
ISBN 8460966879
ISBN 8460966763 (col·lecció)



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Segarra ; Solsonès
Cronologia:[2005]
Autors add.:Sen, Miquel (Dir.) ; Marco, Ferran ; Miró, Àngels ; Miquel, Oriol ; Navarro Romero, Carlos ; Vidal, Francesc
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Alfara de Carles : Baix Ebre / [edició:] M. Glòria Sabaté Fontanet ; [receptes: Ana Curto Ayora, [et al.]]



[Tortosa] : Cinctorres Club, [2012?]
105 p. ; 16 cm (La Cuina senzilla, 6) 
ISBN 9788495967442



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Alfara de Carles
Cronologia:[2012]
Autors add.:Sabaté Fontanet, M. Glòria (Ed.) ; Curto Ayora, Ana
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Vall d'Aran, Alta Ribagorça : patrimoni, rutes i llocs d'interès, receptari tradicional, restaurants



[S.l.] : El Períodico [etc.], DL 2010
95 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques i turístiques de les comarques de Catalunya i Andorra, 5) 



Matèries: Guies turístiques ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Alta Ribagorça ; Val d'Aran
Cronologia:[2010]
Localització: B. Comarcal (Blanes); Biblioteca Municipal de Breda; B. Municipal (Cambrils); B. Pública de la Canonja; B. Pública de Lleida; B. Pública de Tarragona; Biblioteca Municipal de Breda; B. Municipal (Cambrils); B. Pública de la Canonja; B. Pública de Lleida; B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Cuines de les terres de Lleida : Val d'Aran / Enric Ribera i Gabandé
Ribera i Gabandé, Enric


Alcoletge : Ribera & Rius, 1996
117 p. ; 19 cm (Col·leccionable, 1) 
ISBN 8489426252



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Val d'Aran
Cronologia:[1996]
Localització: B. Pública de Lleida; B. Generau (Vielha)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 147
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Descobreix la gastronomia : Barcelona és molt més



Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabinet de Premsa i Comunicació, 2017
14 p. ; 24 cm


Matèries: Guies gastronòmiques
Àmbit:Barcelona, província
Cronologia:[2017]
Autors add.:Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Turisme
Accés: http://www.barcelonaesmoltmes.cat/documents/18771743/39657849/Gastronomia-CA-2017.pdf


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina Pallaresa : receptari



Tremp : Garsineu, 2017
174 p.
ISBN 9788494632877

Recull de les receptes culinàries aplegades després de la Primera mostra de cuina popular pallaresa i editades per primer cop el 1988 pel Centre d'Estudis del Pallars.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Pallars Jussà ; Pallars Sobirà
Cronologia:[2017]


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Barcelona a peu de porc : un recorregut per les cases de menjars de la ciutat / Ricard Martín
Martín, Ricard


Valls2017
144 p. ; 24 cm

Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil. Aquí hi trobareu una cinquantena de capítols sobre adreces tradicionals i populars -cases de menjars, bars i bodegues- que tracten exquisidament la carn i el sofregit. I on us podeu entaular, en la majoria dels casos, per un límit de 16 euros. Tanca el llibre un recull de receptes de cuina de fonda explicades pels mateixos cuiners de les cases de menjars. Descobriu les cases de menjars de Barcelona passejant a peu de porc! (Editorial).



Matèries: Restaurants ; Bars i cafès ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Barcelona
Cronologia:[2017]


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 147
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
A Manresa es poden menjar plats de quatre continents / REdacció



En: El Pou de la Gallina. Manresa, núm. 232 (maig 2008), p. 14-25 : il. (El Tema del Mes


Matèries: Restaurants ; Bars i cafès ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Manresa ; Món
Cronologia:2008
Accés: http://www.elpou.cat/uploads/pdfs/pou_maig_2008.pdf [Exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; B. del Casino (Manresa); B. Ateneu Les Bases (Manresa); B. Sant Valentí (Navarcles); B. Sant Fruitós de Bages; B. Cal Gallifa (Sant Joan de Vilatorrada); B. d'Artès; B. Pare Ignasi Casanovas (Santpedor)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Castelldefels : guia gastronòmica = guía gastronómica = gastronomy guide



[Castelldefels] : Oficina d'Informació Turística, 2006
1 fullet pleg. ; 21 cm (Turisteca
Conté: Llistat de restaurants. Text en català, castellà i anglès.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Castelldefels
Cronologia:[2006]
Autors add.:Ajuntament de Castelldefels. Oficina d'Informació Turística
Localització: Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Sabors de la terra : comarques de Barcelona / Jordi Bastart
Bastart i Cassé, Jordi


Valls : Cossetània, 2016
180 p. : il. ; 23 cm (Azimut Turisme, 23) 
ISBN 9788490345269

En aquesta guia turística resseguireu la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona. La coca de Llavaneres, la maduixa del Maresme, la cirera d'en Roca, la carxofa del Prat, el gall del Penedès o els embotits d'Osona són alguns dels aliments que es poden trobar en aquest territori, on es produeixen una munió de productes avalats per denominacions d'origen (DO) i indicacions geogràfiques protegides (IGP), i on s'organitzen tot un cúmul de fires, mercats i jornades gastronòmiques que els promocionen. En aquest llibre, dividit en onze comarques administratives i una de natural, descobrirem tots els productes distribuïts per temporades, els mercats on els podem adquirir, les fires i jornades gastronòmiques per tastar-los, així com els col·lectius de cuina que els promulguen. Tot plegat acompanyat d'algunes receptes tradicionals. Una nova forma de fer turisme que es complementa amb la descoberta del patrimoni natural i monumental. Perquè l'alimentació i els productes locals i tradicionals s'han convertit en una part primordial de qualsevol viatge. (Editorial).



Matèries: Guies turístiques ; Costums alimentaris ; Mostres gastronòmiques ; Denominació d'origen ; Aliments ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Barcelona, província
Cronologia:[2016]


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Inventari gastronòmic de les Garrigues



Lleida : Associació Observatori Sociodemogràfic de les Terres de Lleida, 2015
[28] p. : il. col. ; 30 cm
ISBN 9788461300532



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Garrigues
Cronologia:[2015]
Autors add.:Observatori Sociodemogràfic de les Terres de Lleida
Localització: Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Arrossos de les terres de l'Ebre : 8è recorregut gastronòmic i cultural : [del 1 de febrer al 31 de maig de 2007]

Recorregut gastronòmic i cultural (8è : 2007 : Terres de l'Ebre )


[S.l.] : [s.n.], DL 2007
1 vol. ; 20 cm
A la contracoberta: Terres i Mar de l'Ebre, Agrupació Turística i Cultural.



Matèries: Arròs ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Terres de l'Ebre
Cronologia:2007
Autors add.:Agrupació Turística i Cultural Terres i Mar de l'Ebre ; Amics i Amigues de l'Ebre


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Arrossos de les terres de l'Ebre : 3r recorregut gastronòmic i cultural : [del 15 de març al 31 de maig de 2002]

Recorregut gastronòmic i cultural (3r : 2002 : Terres de l'Ebre )


[S.l.] : [s.n.], DL 2002
34 p. ; 20 cm
A la contracoberta: Terres i Mar de l'Ebre, Agrupació Turística i Cultural.



Matèries: Arròs ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Terres de l'Ebre
Cronologia:2002
Autors add.:Agrupació Turística i Cultural Terres i Mar de l'Ebre ; Amics i Amigues de l'Ebre
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Receptes tradicionals : la cuina dels pescadors de la costa daurada / David Solé i Tormé
Solé i Tormé, David


Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2015
140 p. : il. ; 23 cm (Rebost i Cuina, 11) 
ISBN 9788492811663

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d'una forma de cuinar exemplar. Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l'àrea d'influència de la mar. La cuina d'"abordo" és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d'una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l'arròs i els fideus, la picada, l'allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Pescadors ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Costa Daurada
Cronologia:[2015]


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina dels Vallesans : receptes i productes de la terra / Pep Salsetes
Salsetes, Pep


Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2015
192 p. : il. ; 23 cm (Rebost i Cuina, 10) 
ISBN 9788492811656

Per als qui diguin "un altre llibre de cuina", s'equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s'escriuen només davant de l'ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d'entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats... També cal dir que totes les receptes que hi trobareu han estat realitzades i contrastades per l'autor. Molts diuen que "el Vallès és una terra de pas que no té cuina pròpia". En aquest llibre demostrem tot el contrari: disposem de prou productes i receptari per figurar en els millors llocs de les cuines locals. Els vallesans, formats amb aquesta barreja de tradicions, productes, paisatge i cuina, fan que la comarca, en temes d'alimentació, sigui una de les capdavanteres de Catalunya. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Vallès Oriental ; Vallès Occidental
Cronologia:[2015]
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Lluís Millet i Pagès (Aiguafreda); B. Josep Badia i Moret (L'Ametlla del Vallès); B. Bigues i Riells; B. Marc Vilalba (Cardedeu); B. Pública Antoni Tort (Castellar del Vallès); Biblioteca Municipal de Cervelló; B. de les Franqueses del Vallès; B. Can Pedrals (Granollers); B. Roca Umbert (Granollers); B. de La Llagosta; B. Montserrat Roig (Martorelles); B. Pública Àngel Guimerà (Matadepera); B. Can Mulà (Mollet del Vallès); Biblioteca Elisenda de Montcada (Montcada i Reixac); B. La Grua (Montmeló); B. Can Rajoler (Parets del Vallès); B. de Polinyà; B. Antonio Martín (El Prat de Llobregat); B. de la Roca del Vallès; B. de les Franqueses del Vallès; B. Can Puiggener (Sabadell); B. La Serra (Sabadell); B. Sant Antoni de Vilamajor; B. Maria Aurèlia Capmany (Sant Boi de Llobregat); B. L'Escorxador (Sant Celoni); ; B. Joan Petit (Sant Feliu de Codines); Centre d'Estudis de Granollers; B. de Sant Quirze del Vallès; B. Fondo (Santa Coloma de Gramenet); B. J. Ruiz Calonja (Sta. Eulàlia de Ronçana); B. Ferran Soldevila (Santa Maria de Palautordera); Biblioteca Josep Jardí (Santa Perpètua de Mogoda); Biblioteca Central de Terrassa; B. El Castell (Vacarisses); B. Pere Calders (Viladecavalls); B. Contravent (Vilanova del Vallès)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Terra Alta, Ribera d'Ebre : patrimoni, rutes i llocs d'interès, receptari tradicional, restaurants



[S.l.] : El Periódico, DL 2010
95 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques i turístiques de les comarques de Catalunya i Andorra, 12) 



Matèries: Guies turístiques ; Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries
Àmbit:Terra Alta ; Ribera d'Ebre
Cronologia:2010
Localització: B. Municipal (Cambrils); B. Pública de Tarragona; B. Jaume Vicens Vives (Roses)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Ribera d'Ebre, Terra Alta : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Josep Garcia ; [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 16) 
ISBN 84-60966925



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Ribera d'Ebre ; Terra Alta
Cronologia:2005
Autors add.:Garcia, Josep
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Ernest Lluch (Girona); B. Municipal (Cambrils); B. Pública de Tarragona; B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Priorat, Baix Camp : patrimoni, rutes i llocs d'interès, receptari tradicional, restaurants



[S.l.] : El Períodico, DL 2010
95 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques i turístiques de les comarques de Catalunya i Andorra, 8) 



Matèries: Guies turístiques ; Guies monumentals ; Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries
Àmbit:Priorat ; Baix Camp
Cronologia:2010
Localització: B. Municipal (Cambrils); B. Pública de Tarragona; B. Jaume Vicens Vives (Roses)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Guia gastronòmica oli d'oliveres mil·lenàries del territori del Sénia = Guía gastronómica aceite de olivos milenarios del territorio del Sénia = Gastronomic guide millennium olive oil from territori del Sénia



Vinaròs : Mancomunitat Taula del Sénia, DL 2011
149 p. : il. col. ; 27 cm
Text en català, castellà i anglès.



Matèries: Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Oli d'oliva
Àmbit:Sénia, la ; Baix Maestrat ; Ports, els ; Montsià
Cronologia:2011
Localització: B. Popular (Ulldecona)


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 147
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Guia gastronòmica del Baix Gaià / [redacció i coordinació de texos: Ignasi Basora, Irene da Rocha]
Basora, Ignasi


[Barcelona] : Gastroteca.cat, 2009
87 p. : il. ; 20 cm



Matèries: Receptes culinàries ; Restaurants ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Baix Gaià
Cronologia:2009
Autors add.:Rocha, Irene da
Localització: B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 8
anar a la pàgina                    

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3