português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
GUIES GASTRONOMIQUES []
Referències trobades:
160   [Refinar la cerca]
Mostrant:
1 .. 20   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 8
anar a la pàgina                    


1 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Garrigues, Urgell : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Benet Gili, [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, [2005]
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 11) 
ISBN 8460966895



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Garrigues ; Urgell
Cronologia:[2005]
Autors add.:Gili, Benet
Localització: Biblioteca Municipal d'Altafulla; B. Margarida de Montferrat (Balaguer); Bibliobús Garrigues-Segrià; B. Comarcal (Blanes); B. Marquès d'Olivart (Les Borges Blanques); B. Municipal de la Bisbal del Penedès; B. Municipal (Cambrils); B. Municipal Pere Carner (Calonge); B. Municipal Bibliocreixell (Creixell); B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Pública de Lleida; B. Municipal de Lloret de Mar; B. Municipal Mestra Maria Rafecas (Llorenç del Penedès); B. Popular (Palafrugell); B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Municipal (Roda de Berà); B. Sebastià Juan Arbó (Sant Carles de la Ràpita); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. dels Muntells Josep Sancho Subirats (Sant Jaume d'Enveja)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina tradicional tossenca : restaurants adherits = La Cocina tradicionaL tossense : restaurantes adheridos = Tossa's traditional cuisine : adhered restaurants = La Cuisine traditionelle de Tossa : resturants adhérés



Tossa de Mar : Oficina Municipal de Turisme, 200?
[24] p. : il. col. ; 14 * 14 cm
Text en català, castellà, anglès i francès.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants ; Costums alimentaris
Àmbit:Tossa de Mar
Cronologia:[200?]
Autors add.:Ajuntament de Tossa de Mar. Oficina Municipal de Turisme
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Guia turística i gastronòmica del Pla de la Selva / coordina: Francesc Anoro Zuferri ; fotografies: Josep M. Font ; cartografia: Salvador Oliva



Tossa de Mar : Ajuntament de Tossa de Mar : Arxiu Municipal, 2005
72 p. : il. ; 21 cm



Matèries: Guies turístiques ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Selva ; Tossa de Mar
Cronologia:[2005]
Autors add.:Anoro i Zuferri, Francesc ; Font, Josep M. (Il·l.) ; Oliva, Salvador (Il·l.)
Autors add.:Ajuntament de Tossa de Mar ; Arxiu Municipal de Tossa de Mar


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Malavella, el agua original : más de 70 recetas de los mejores cocineros / textos de Natalia Piernas y Marta de Planell ; fotografías de José Luis Galiana
Piernas, Natàlia


Barcelona : Viena Ediciones, 2003
427 p. : il. col. ; 30 cm
ISBN 8483302306



Matèries: Receptes culinàries ; Cuiners ; Guies gastronòmiques ; Aigües medicinals ; Empreses ; Indústria alimentària
Matèries:Vichy Catalán
Àmbit:Caldes de Malavella ; Espanya
Cronologia:[2003]
Autors add.:Planell, Marta de ; Galiana, José Luis (Il·l.)
Localització: B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella); B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Agua en la cocina del futuro / fotografies de José Luis Galiana



Barcelona : Academia Española de Gastronomía, 2001
283 p. : il. col. ; 30 cm
ISBN 8440692986



Matèries: Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Aigües medicinals ; Empreses ; Indústria alimentària
Matèries:Vichy Catalán
Àmbit:Caldes de Malavella ; Espanya
Cronologia:[2001]
Autors add.:Galiana, José Luis (Il·l.)
Autors add.:Academia Española de Gastronomía
Localització: B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Guia turística i gastronòmica del Pla de la Selva



Sils : Ajuntament, 1996
63 p. : il., map. ; 21 cm
ISBN 8492139102



Matèries: Guies gastronòmiques ; Guies turístiques ; Restaurants ; Bars i cafès
Àmbit:Sils ; Selva
Cronologia:[1996]
Autors add.:Ajuntament de Sils
Localització: Universitat de Girona; B. Comarcal (Blanes); B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella); B. Carles Rahola (Girona); B. Joan Rigau i Sala (Vidreres)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina del Montsec : receptes tradicionals i saludables



Artesa de Segre : EAP Artesa de Segre, 2011
118 p. ; 16 cm
Receptes presentades en el 1r Concurs Gastronòmic d'Artesa de Segre.



Matèries: Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries
Àmbit:Montsec, serra ; Noguera
Cronologia:[2011]
Autors add.:EAP Artesa de Segre
Localització: B. Pública de Lleida; Biblioteca Joan Maluquer i Viladot (Artesa de Segre); B. Pública Maria Barbal (Tremp)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Fogons de Lleida / Josep M. Morell i Bitrià ; portada i dibuixos interiors : Frederic Letamendi
Morell i Bitrià, Josep M.


9a ed.
Lleida : Dilagro, 2003
361 p. : il. ; 22 cm
ISBN 8472340732



Matèries: Guies gastronòmiques ; Tradicions populars ; Costums alimentaris
Àmbit:Lleida, província
Cronologia:[1500 - 2003]
Autors add.:Letamendi i Ollé, Frederic (Il·l.)
Localització: B. Pública de Lleida; B. Margarida de Montferrat (Balaguer)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Fogons de Lleida / Josep M. Morell i Bitrià ; il·lustració: Frederic Letamendi i Ollé
Morell i Bitrià, Josep M.


7a ed., rev. i amp.
Lleida : Dilagro, 1984
334 p. : il. ; 22 cm
ISBN 8472340732



Matèries: Guies gastronòmiques ; Tradicions populars ; Costums alimentaris
Àmbit:Lleida, província
Cronologia:[1500 - 1984]
Autors add.:Letamendi i Ollé, Frederic (Il·l.)
Localització: B. Pública de Lleida; B. Margarida de Montferrat (Balaguer)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Formatgeries artesanes de Catalunya :rutes per 93 obradors / Ramon Roset i Morera
Roset i Morera, Ramon


Valls : Cossetània, 2019
312 p. ; 24 cm (Altres cuina
ISBN 9788490348765

En aquest llibre s'ha fet un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s'elaboren actualment a Catalunya amb l'ànim d'apropar al lector aquest gran patrimoni gastronòmic de casa nostra. A banda del producte làctic, s'ha volgut destacar la història humana que hi ha al darrere de cada obrador: la filosofia de vida del formatger i el canvi vital que suposa el pas de la ciutat a l'àmbit rural, a la feina de pastors i elaboradors de formatges. Les formatgeries s'han organitzat de manera geogràfica a través de rutes que faciliten la seva localització i la planificació de les visites. De cada formatgeria s'ha fet una fitxa amb les seves dades més significatives, una nota de tast del seu formatge més emblemàtic i un suggeriment de maridatge. El llibre us convida a endinsar-vos en el sector formatger català i a consumir el formatge de la nostra terra, un producte deliciós que no té res a envejar als que s'elaboren als països veïns. (Editorial).



Matèries: Guies gastronòmiques ; Indústria alimentària ; Artesania ; Artesans
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2019]


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Fonda a fonda per Catalunya : un recorregut gastronòmic per 33 establiments tradicionals del país / Josep Arqués i Enric Aulí
Arqués, Josep


Valls : Cossetània, 2019
144 p. ; 23 cm (Azimut Turisme, 25) 
ISBN 9788490348536

Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi trobareu un recorregut gastronòmic per 33 establiments tradicionals dedicats a la restauració, coneguts antigament com fondes, que ens permeten recuperar la nostra cuina de sempre a través de plats deliciosos que es basen en productes propers. I és que, de fet, la cuina tradicional és una cuina ecològica, que deriva de l'adaptació dels productes que proporciona el medi. Per això, les fondes i els hostals són sinònim de menjar casolà, sostenible i d'ambient familiar, i conserven l'aroma antiga i l'estil senzill, endreçat i càlid dels establiments antecessors. Els autors us proposen una apetitosa aventura gastronòmica per redescobrir la nostra terra. (Editorial).



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants ; Costums alimentaris ; Guies turístiques
Àmbit:Catalunya
Cronologia:2019
Autors add.:Aulí, Enric
Localització: B. Abadia de Montserrat; Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Santa Coloma sabors : d'ara i de sempre



Santa Coloma de Gramenet : Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, DL 2017
74 p. : il. col. ; 22 cm
Text en català, castellà i anglès.



Matèries: Bars i cafès ; Restaurants ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Santa Coloma de Gramenet
Cronologia:2017
Autors add.:Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Localització: B. Fondo (Santa Coloma de Gramenet); B. Central (Santa Coloma de Gramenet)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Guia gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet



2007-
Santa Coloma de Gramenet : Grameimpuls, [2007]-
Il. ; 21 * 21 cm. Anual.
Descripció feta a partir de: N.4 (dic. 2005).



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris
Àmbit:Santa Coloma de Gramenet
Localització: B. Can Peixauet (Santa Coloma de Gramenet); B. Central (Santa Coloma de Gramenet); B. Fondo (Santa Coloma de Gramenet); Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (Santa Coloma de Gramenet)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Segarra - Solsonès / amb receptes de: Ferran Marco, Àngels Miró, Oriol Miquel, Carlos Navarro, Francesc Vidal ; [direcció de l'obra: Miquel Sen]



[Barcelona] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronómiques de Catalunya, 9) 
Inclou una guia de restaurants de les comarques.
ISBN 8460966879
ISBN 8460966763 (col·lecció)



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Segarra ; Solsonès
Cronologia:[2005]
Autors add.:Sen, Miquel (Dir.) ; Marco, Ferran ; Miró, Àngels ; Miquel, Oriol ; Navarro Romero, Carlos ; Vidal, Francesc
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Alfara de Carles : Baix Ebre / [edició:] M. Glòria Sabaté Fontanet ; [receptes: Ana Curto Ayora, [et al.]]



[Tortosa] : Cinctorres Club, [2012?]
105 p. ; 16 cm (La Cuina senzilla, 6) 
ISBN 9788495967442



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Alfara de Carles
Cronologia:[2012]
Autors add.:Sabaté Fontanet, M. Glòria (Ed.) ; Curto Ayora, Ana
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Vall d'Aran, Alta Ribagorça : patrimoni, rutes i llocs d'interès, receptari tradicional, restaurants



[S.l.] : El Períodico [etc.], DL 2010
95 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques i turístiques de les comarques de Catalunya i Andorra, 5) 



Matèries: Guies turístiques ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Alta Ribagorça ; Val d'Aran
Cronologia:[2010]
Localització: B. Comarcal (Blanes); Biblioteca Municipal de Breda; B. Municipal (Cambrils); B. Pública de la Canonja; B. Pública de Lleida; B. Pública de Tarragona; Biblioteca Municipal de Breda; B. Municipal (Cambrils); B. Pública de la Canonja; B. Pública de Lleida; B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Cuines de les terres de Lleida : Val d'Aran / Enric Ribera i Gabandé
Ribera i Gabandé, Enric


Alcoletge : Ribera & Rius, 1996
117 p. ; 19 cm (Col·leccionable, 1) 
ISBN 8489426252



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Val d'Aran
Cronologia:[1996]
Localització: B. Pública de Lleida; B. Generau (Vielha)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 160
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Descobreix la gastronomia : Barcelona és molt més



Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabinet de Premsa i Comunicació, 2017
14 p. ; 24 cm


Matèries: Guies gastronòmiques
Àmbit:Barcelona, província
Cronologia:[2017]
Autors add.:Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Turisme
Accés: http://www.barcelonaesmoltmes.cat/documents/18771743/39657849/Gastronomia-CA-2017.pdf


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina Pallaresa : receptari



Tremp : Garsineu, 2017
174 p.
ISBN 9788494632877

Recull de les receptes culinàries aplegades després de la Primera mostra de cuina popular pallaresa i editades per primer cop el 1988 pel Centre d'Estudis del Pallars.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Pallars Jussà ; Pallars Sobirà
Cronologia:[2017]


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 160
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Barcelona a peu de porc : un recorregut per les cases de menjars de la ciutat / Ricard Martín
Martín, Ricard


Valls2017
144 p. ; 24 cm

Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil. Aquí hi trobareu una cinquantena de capítols sobre adreces tradicionals i populars -cases de menjars, bars i bodegues- que tracten exquisidament la carn i el sofregit. I on us podeu entaular, en la majoria dels casos, per un límit de 16 euros. Tanca el llibre un recull de receptes de cuina de fonda explicades pels mateixos cuiners de les cases de menjars. Descobriu les cases de menjars de Barcelona passejant a peu de porc! (Editorial).



Matèries: Restaurants ; Bars i cafès ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Barcelona
Cronologia:[2017]


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 8
anar a la pàgina                    

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3