português
|
español
|
english
|
français
|
Cerca a la base de dades
Base de dades:
fons
Cercar:
233135 []
Referències trobades:
1
[
Refinar la cerca
]
Mostrant:
1 .. 1
en el format [
Estàndard
]
pàgina 1 de 1
1 / 1
seleccionar
imprimir
La Cuina de les Terres de l'Ebre: receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta
/ M. Carme Queralt Tomás
Queralt i Tomàs, M. Carme
5a ed.
Valls : Cossetània, 2023
160 p. ; 16 cm (
Escudella
, 17)
ISBN 9788413562551
Aquest llibre no vol ser només un receptari, sinó el reflex del fet que la cuina tradicional de les Terres de l'Ebre forma part de la identitat del territori. Perquè la cuina d'un territori és també la seva història; ens parla de la gent i de les seves formes de vida; fins i tot ens parla de la seva manera de viure i de celebrar la festa.
Matèries:
Receptes culinàries
;
Guies gastronòmiques
;
Costums alimentaris
Àmbit:
Terres de l'Ebre
;
Baix Ebre
;
Montsià
;
Terra Alta
Cronologia:
[0000 - 2023]
Enllaç permanent a aquest registre
pàgina 1 de 1
Refinar la cerca
Base de dades
fons : Formulari avançat
Formulari lliure
Cercar:
en el camp:
1
Qualsevol camp
Matèries
Autor
Geogràfic
Comarques
Període cronològic
Revistes buidades
Paraules del títol
Data de publicació
Col·lecció
Tipus de document
Tipus de suport
2
and
or
and not
Qualsevol camp
Matèries
Autor
Geogràfic
Comarques
Període cronològic
Revistes buidades
Paraules del títol
Data de publicació
Col·lecció
Tipus de document
Tipus de suport
3
and
or
and not
Qualsevol camp
Matèries
Autor
Geogràfic
Comarques
Període cronològic
Revistes buidades
Paraules del títol
Data de publicació
Col·lecció
Tipus de document
Tipus de suport