português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
251296 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Repte de l'alimentació. Entre la pagesia i l'agroindústria



En: Revista de Girona. Girona. Any 55, núm. 252 (gener-febrer 2009), p. 65-107 : il. (Dossier

Conté: Els sabors tradicionals dels productes de la terra / Elena Espiext ; Els productors agraris / Anna Roca ; Els productes de qualitat / Neus Monllor ; Els transgènics: aliments manipulats genèticament / Anna Roca ; La producció ecològica / Neus Monllor ; La indústria agroalimentària / Anna Roca ; La investigació i la transferència tecnològica / Neus Monllor ; La distribució agroalimentària / Anna Roca ; L'experiència de La Manduca / Engràcia Valls i Ribas ; El patrimoni genètic dels aliments / Emili Bassols Isamat ; El redescobriment dels aliments / Anna Roca ; El futur de l'alimentació / Anna Roca, Neus Monllor.


Matèries: Aliments ; Alimentació humana ; Costums alimentaris ; Productes agraris ; Tecnologia ; Indústria alimentària ; Agricultura ; Comerç
Àmbit:Girona, província ; Catalunya
Cronologia:[2009]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/130317 [presentació]
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3