português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
230479 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Menú de Cap d'Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l'àpat d'homenatge a Pau Casals (1930) (II) / text: Pep Vila
Vila i Medinyà, Pep


En: Revista de Girona. Girona, núm. 335 (novembre-desembre 2022), p. 60-61 : il. (Paladars elèctrics


Matèries: Restaurants ; Bars i cafès ; Fonts documentals ; Costums alimentaris ; Hotels ; Actes socials i públics ; Músics
Matèries: Casals i Defilló, Pau (1878-1973)
Matèries:Moltel Empordà de Figueres
Àmbit:Figueres ; Girona
Cronologia:1930; 1962
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/408070
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3