português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
140953 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La cuina de les àvies del Priorat / Agrupació per a la Restauració i el Turisme Rural al Priorat



Valls : Cossetània, 2013
112 p. : il. ; 24 cm (El Cullerot, 60) 
ISBN 978-84-9034-170-4

En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de les fondes i els restaurants del Priorat han mantingut la tradició de la cuina de les àvies. En aquest recull hi trobareu de tot i més. Plats de cullera, olles i plats d'hivern; o plats més festius amb tall: botifarres, pilotes i vegetals de recol·lecció. També coques de recapte, amb arengades i rovellons. Menjars del tros: arròs a la cassola, de conill, de bacallà. I les postres i els dolços, dels quals el Priorat n'és una terra privilegiada. Les canyes, les coques, les llepolies fregides: orelletes, orellons amb mostillo i fruites de tardor.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Restaurants
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2013]
Autors add.:Agrupació per a la Restauració i el Turisme Rural al Priorat


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3