português
|
español
|
english
|
français
|
Cerca a la base de dades
Base de dades:
FONS
Cercar:
230479 []
Referències trobades:
1
[
Refinar la cerca
]
Mostrant:
1 .. 1
en el format [
Estàndard
]
pàgina 1 de 1
1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
El Menú de Cap d'Any del Motel Empordà de Figueres (1962) i l'àpat d'homenatge a Pau Casals (1930) (II)
/ text: Pep Vila
Vila i Medinyà, Pep
En:
Revista de Girona
. Girona, núm. 335 (novembre-desembre 2022), p. 60-61 : il. (
Paladars elèctrics
)
Matèries:
Restaurants
;
Bars i cafès
;
Fonts documentals
;
Costums alimentaris
;
Hotels
;
Actes socials i públics
;
Músics
Matèries:
Casals i Defilló, Pau
(1878-1973)
Matèries:
Moltel Empordà de Figueres
Àmbit:
Figueres
;
Girona
Cronologia:
1930; 1962
Accés:
https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/408070
Localització:
UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Enllaç permanent a aquest registre
pàgina 1 de 1
Refinar la cerca
Base de dades
FONS : Formulari avançat
Formulari lliure
Cercar:
en el camp:
1
Qualsevol camp
Matèries
Autor
Geogràfic
Comarques
Període cronològic
Revistes buidades
Paraules del títol
Data de publicació
Col·lecció
Tipus de document
Tipus de suport
2
and
or
and not
Qualsevol camp
Matèries
Autor
Geogràfic
Comarques
Període cronològic
Revistes buidades
Paraules del títol
Data de publicació
Col·lecció
Tipus de document
Tipus de suport
3
and
or
and not
Qualsevol camp
Matèries
Autor
Geogràfic
Comarques
Període cronològic
Revistes buidades
Paraules del títol
Data de publicació
Col·lecció
Tipus de document
Tipus de suport