português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
162632 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Queso como recurso turístico para el desarrollo regional : la Vall de Boí como caso de estudio / Francesc Fusté Forné
Fusté Forné, Francesc


En: Pasos : revista de turismo y patrimonio cultural. San Cristóbal de La Laguna. Vol. 14, núm. 1 (2016) , p. 243-251
Referències bibliogràfiques. Resums en castellà i anglès.


Matèries: Turisme ; Aliments ; Artesania ; Patrimoni cultural ; Costums alimentaris
Àmbit:Vall de Boí, la
Cronologia:[2015]
Accés: http://www.pasosonline.org/articulos/download/file?fid=57.897


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3