português | español | français | català

logo

Database search

Database:
FONS
Search:
GUIES GASTRONOMIQUES []
References found:
169   [Refine the search]
Showing:
1 .. 20   in format [Default]
page 1 of 9
go to page                      


1 / 169
select
print

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Alt Penedès, Garraf : amb receptes de: Fèlix Aranda, Jaume Girona, Juan Francisco González, Oriol Llavina, Ton Mata, Víctor M. Ruiz



[S.l.] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 8) 
ISBN 8460966852



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Cuiners
Àmbit:Alt Penedès ; Garraf
Cronologia:[2005]
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya; B. d'Artès; B. Municipal (Collbató); B. Can Pedrals (Granollers); B. de Llinars del Vallès; B. Enric Miralles (Palafolls); B. del Sud (Sabadell); B. Josep Roig i Raventós (Sitges); B. Santiago Rusiñol (Sitges); B. L'Escorxador (Sant Celoni); Biblioteca Ramon Bosch de Noya (Sant Sadurní d'Anoia); B. Fondo (Santa Coloma de Gramenet); B. J. Ruiz Calonja (Sta. Eulàlia de Ronçana); B. Torras i Bages (Vilafranca del Penedès)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 169
select
print

Bookmark and Share
Garraf gourmet



No. 1 (enero 2002)-
Sant Pere de Ribes : MFC Ed., 2002-
Il. ; 30 cm. Mensual.



Matèries: Premsa comarcal ; Guies gastronòmiques ; Revistes
Àmbit:Garraf
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 169
select
print

Bookmark and Share
Best Sitges : menjar i comprar a Sitges = manger et acheter à Sitges = shop & eat



Núm. 1 (oct. 2007/març 2008)-
Sitges : Turisme Sitges, [2007]-
Il. ; 12* 18 cm. Semestral.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Guies comercials ; Revistes
Àmbit:Sitges
Localització: B. Santiago Rusiñol (Sitges)


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 169
select
print

Bookmark and Share
Menjar a Sitges



Núm. 1 (estiu 2001)-
Sitges : Club de Tast de Sitges, 2001-
Il. ; 30 cm. Semestral.
Text trilingüe català-castellà-anglès.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Revistes
Àmbit:Sitges
Autors add.:Club de Tast de Sitges
Localització: Biblioteca de Catalunya; Museus de Sitges


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 169
select
print

Bookmark and Share
De la terra al rebost : un passeig gastronòmic per la provincia de Barcelona / Tana Collados (Dir.) ; Txema Salvans (Il·l.) ; Judith Càlix, Cristina Serret



Barcelona : Diputació de Barcelona, Xarxa de Municipis, 2003
365 p. : pral. il. col. ; 31 cm
Textos en català, castellà i anglès.
ISBN 8477949646

Conté:
- 216946   Sípia : l'estrella de Vilanova i la Geltrú.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris
Àmbit:Barcelona, província
Cronologia:2003
Autors add.:Salvans, Txema (Il·l.) ; Càlix, Judith ; Serret, Cristina ; Collados, Tana (Dir.)
Autors add.:Diputació de Barcelona
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; Universitat Ramon Llull; Universitat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; B. Centre de Lectura de Reus; B. Joan Oliva (Vilanova i la Geltrú)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 169
select
print

Bookmark and Share
La Cocina de Elsa : 100 recetas sencillas / Elsa Anselmi
Anselmi de Cappelletti, Elsa


Vilanova i la Geltrú : La Cucanya, [1992 o post.]
[24] f. : il., col. ; 23 cm
Fulls intercanviables relligats en carpeta d'anelles. En estoig.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Vilanova i la Geltrú ; Itàlia
Cronologia:1992
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 169
select
print

Bookmark and Share
De la taula i del rebost : la cuina a la Conca de Barberà / Mariona Andreu Domingo
Andreu Domingo, Mariona


Tarragona : El Mèdol, 1997
92 p. ; 24 cm (Mèdol-Cuina, 8) 



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Conca de Barberà
Cronologia:[1997]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus; B. Pública de Tarragona; B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc); B. Central Xavier Amorós (Reus); Biblioteca Popular de Valls; Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell); B. Pública de Vila-seca


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 169
select
print

Bookmark and Share
Un Tomb per la cuina montblanquina / Mariona Andreu Domingo
Andreu Domingo, Mariona


Montblanc : La Sallida, 1994
124 p. : il. col. ; 21 cm



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Montblanc
Cronologia:[1994]
Localització: Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 169
select
print

Bookmark and Share
Gastronomia, costums, receptes / Joan Vendrell i Anguera, Manuel Molas i Padreny
Vendrell i Anguera, Joan


En: 000689 Miscel·lània Sarralenca. Sarral : Ajuntament, 1981. p. 195-206

Inclou receptes.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Sarral
Cronologia:[0000 - 1981]
Autors add.:Molas i Padreny, Manuel
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; B. Pública de Tarragona; B. Mossèn Tomàs Capdevila (Sarral); B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc); B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Pere Anguera (Reus); Biblioteca Popular de Valls


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 169
select
print

Bookmark and Share
Garrigues, Urgell : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Benet Gili, [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, [2005]
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 11) 
ISBN 8460966895



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Garrigues ; Urgell
Cronologia:[2005]
Autors add.:Gili, Benet
Localització: Biblioteca Municipal d'Altafulla; B. Margarida de Montferrat (Balaguer); Bibliobús Garrigues-Segrià; B. Comarcal (Blanes); B. Marquès d'Olivart (Les Borges Blanques); B. Municipal de la Bisbal del Penedès; B. Municipal (Cambrils); B. Municipal Pere Carner (Calonge); B. Municipal Bibliocreixell (Creixell); B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Pública de Lleida; B. Municipal de Lloret de Mar; B. Municipal Mestra Maria Rafecas (Llorenç del Penedès); B. Popular (Palafrugell); B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Municipal (Roda de Berà); B. Sebastià Juan Arbó (Sant Carles de la Ràpita); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. dels Muntells Josep Sancho Subirats (Sant Jaume d'Enveja)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 169
select
print

Bookmark and Share
La Cuina tradicional tossenca : restaurants adherits = La Cocina tradicionaL tossense : restaurantes adheridos = Tossa's traditional cuisine : adhered restaurants = La Cuisine traditionelle de Tossa : resturants adhérés



Tossa de Mar : Oficina Municipal de Turisme, 200?
[24] p. : il. col. ; 14 * 14 cm
Text en català, castellà, anglès i francès.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants ; Costums alimentaris
Àmbit:Tossa de Mar
Cronologia:[200?]
Autors add.:Ajuntament de Tossa de Mar. Oficina Municipal de Turisme
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 169
select
print

Bookmark and Share
Guia turística i gastronòmica del Pla de la Selva / coordina: Francesc Anoro Zuferri ; fotografies: Josep M. Font ; cartografia: Salvador Oliva



Tossa de Mar : Ajuntament de Tossa de Mar : Arxiu Municipal, 2005
72 p. : il. ; 21 cm



Matèries: Guies turístiques ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Selva ; Tossa de Mar
Cronologia:[2005]
Autors add.:Anoro i Zuferri, Francesc ; Font, Josep M. (Il·l.) ; Oliva, Salvador (Il·l.)
Autors add.:Ajuntament de Tossa de Mar ; Arxiu Municipal de Tossa de Mar


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 169
select
print

Bookmark and Share
Malavella, el agua original : más de 70 recetas de los mejores cocineros / textos de Natalia Piernas y Marta de Planell ; fotografías de José Luis Galiana
Piernas, Natàlia


Barcelona : Viena Ediciones, 2003
427 p. : il. col. ; 30 cm
ISBN 8483302306



Matèries: Receptes culinàries ; Cuiners ; Guies gastronòmiques ; Aigües medicinals ; Empreses ; Indústria alimentària
Matèries:Vichy Catalán
Àmbit:Caldes de Malavella ; Espanya
Cronologia:[2003]
Autors add.:Planell, Marta de ; Galiana, José Luis (Il·l.)
Localització: B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella); B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 169
select
print

Bookmark and Share
El Agua en la cocina del futuro / fotografies de José Luis Galiana



Barcelona : Academia Española de Gastronomía, 2001
283 p. : il. col. ; 30 cm
ISBN 8440692986



Matèries: Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Aigües medicinals ; Empreses ; Indústria alimentària
Matèries:Vichy Catalán
Àmbit:Caldes de Malavella ; Espanya
Cronologia:[2001]
Autors add.:Galiana, José Luis (Il·l.)
Autors add.:Academia Española de Gastronomía
Localització: B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 169
select
print

Bookmark and Share
Guia turística i gastronòmica del Pla de la Selva



Sils : Ajuntament, 1996
63 p. : il., map. ; 21 cm
ISBN 8492139102



Matèries: Guies gastronòmiques ; Guies turístiques ; Restaurants ; Bars i cafès
Àmbit:Sils ; Selva
Cronologia:[1996]
Autors add.:Ajuntament de Sils
Localització: Universitat de Girona; B. Comarcal (Blanes); B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella); B. Carles Rahola (Girona); B. Joan Rigau i Sala (Vidreres)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 169
select
print

Bookmark and Share
Cuina del Montsec : receptes tradicionals i saludables



Artesa de Segre : EAP Artesa de Segre, 2011
118 p. ; 16 cm
Receptes presentades en el 1r Concurs Gastronòmic d'Artesa de Segre.



Matèries: Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries
Àmbit:Montsec, serra ; Noguera
Cronologia:[2011]
Autors add.:EAP Artesa de Segre
Localització: B. Pública de Lleida; Biblioteca Joan Maluquer i Viladot (Artesa de Segre); B. Pública Maria Barbal (Tremp)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 169
select
print

Bookmark and Share
Els Fogons de Lleida / Josep M. Morell i Bitrià ; portada i dibuixos interiors : Frederic Letamendi
Morell i Bitrià, Josep M.


9a ed.
Lleida : Dilagro, 2003
361 p. : il. ; 22 cm
ISBN 8472340732



Matèries: Guies gastronòmiques ; Tradicions populars ; Costums alimentaris
Àmbit:Lleida, província
Cronologia:[1500 - 2003]
Autors add.:Letamendi i Ollé, Frederic (Il·l.)
Localització: B. Pública de Lleida; B. Margarida de Montferrat (Balaguer)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 169
select
print

Bookmark and Share
Els Fogons de Lleida / Josep M. Morell i Bitrià ; il·lustració: Frederic Letamendi i Ollé
Morell i Bitrià, Josep M.


7a ed., rev. i amp.
Lleida : Dilagro, 1984
334 p. : il. ; 22 cm
ISBN 8472340732



Matèries: Guies gastronòmiques ; Tradicions populars ; Costums alimentaris
Àmbit:Lleida, província
Cronologia:[1500 - 1984]
Autors add.:Letamendi i Ollé, Frederic (Il·l.)
Localització: B. Pública de Lleida; B. Margarida de Montferrat (Balaguer)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 169
select
print

Bookmark and Share
Formatgeries artesanes de Catalunya :rutes per 93 obradors / Ramon Roset i Morera
Roset i Morera, Ramon


Valls : Cossetània, 2019
312 p. ; 24 cm (Altres cuina
ISBN 9788490348765

En aquest llibre s'ha fet un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s'elaboren actualment a Catalunya amb l'ànim d'apropar al lector aquest gran patrimoni gastronòmic de casa nostra. A banda del producte làctic, s'ha volgut destacar la història humana que hi ha al darrere de cada obrador: la filosofia de vida del formatger i el canvi vital que suposa el pas de la ciutat a l'àmbit rural, a la feina de pastors i elaboradors de formatges. Les formatgeries s'han organitzat de manera geogràfica a través de rutes que faciliten la seva localització i la planificació de les visites. De cada formatgeria s'ha fet una fitxa amb les seves dades més significatives, una nota de tast del seu formatge més emblemàtic i un suggeriment de maridatge. El llibre us convida a endinsar-vos en el sector formatger català i a consumir el formatge de la nostra terra, un producte deliciós que no té res a envejar als que s'elaboren als països veïns. (Editorial).



Matèries: Guies gastronòmiques ; Indústria alimentària ; Artesania ; Artesans
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2019]


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 169
select
print

Bookmark and Share
Fonda a fonda per Catalunya : un recorregut gastronòmic per 33 establiments tradicionals del país / Josep Arqués i Enric Aulí
Arqués, Josep


Valls : Cossetània, 2019
144 p. ; 23 cm (Azimut Turisme, 25) 
ISBN 9788490348536

Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi trobareu un recorregut gastronòmic per 33 establiments tradicionals dedicats a la restauració, coneguts antigament com fondes, que ens permeten recuperar la nostra cuina de sempre a través de plats deliciosos que es basen en productes propers. I és que, de fet, la cuina tradicional és una cuina ecològica, que deriva de l'adaptació dels productes que proporciona el medi. Per això, les fondes i els hostals són sinònim de menjar casolà, sostenible i d'ambient familiar, i conserven l'aroma antiga i l'estil senzill, endreçat i càlid dels establiments antecessors. Els autors us proposen una apetitosa aventura gastronòmica per redescobrir la nostra terra. (Editorial).



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants ; Costums alimentaris ; Guies turístiques
Àmbit:Catalunya
Cronologia:2019
Autors add.:Aulí, Enric
Localització: B. Abadia de Montserrat; Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 9
go to page                      

Database  FONS : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3