português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
LES COSES DELITABLES []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 7   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 7
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Gaziel, el primer periodista modern / Text: Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume


En: Revista de Girona. Girona, núm. 326 (maig-juny 2021), p. 48-49 : il. (Les coses delitables


Matèries: Escriptors ; Periodistes
Matèries: Calvet i Pascual, Agustí (1887-1964) ; Gaziel
Àmbit:Sant Feliu de Guíxols ; París - França ; Barcelona ; Madrid
Cronologia:[1887 - 1964]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/387068
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 7
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Jaume Font, gastrònom / Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume


En: Revista de Girona. Girona, núm. 325 (març-abril 2021), p. 50-51 : il. (Les coses delitables


Matèries: Editors ; Periodistes ; Escriptors ; Revistes ; Costums alimentaris
Matèries: Font i Estival, Jaume (1943-2018)
Àmbit:Girona
Cronologia:[1943-2018]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/384398
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 7
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Carles de Bolòs Vayreda, cròniques de vida / Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume


En: Revista de Girona. Girona, núm. 324 (gener-febrer 2021), p. 68-69 : il. (Les coses delitables


Matèries: Escriptors ; Crònica ; Vida quotidiana ; Costums alimentaris
Matèries: Bolós i Vayreda, Carles de (1885-1959)
Àmbit:Olot ; Girona
Cronologia:[1885 - 1959]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/380884
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 7
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Fra Sever d'Olot, un gran gurmet barroc / Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume


En: Revista de Girona. Girona, núm. 323 (novembre-desembre 2020), p. 64-65 (Les coses delitables


Matèries: Clergues ; Receptes culinàries ; Fonts documentals ; Costums alimentaris ; Edat moderna
Matèries: Sever d'Olot, Fra
Àmbit:Olot ; Catalunya
Cronologia:[1600 - 1700]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/375676
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 7
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Francesc Burgués : un gironí a la cort de Madrid durant el Barroc / text: Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume


En: Revista de Girona. Girona, núm. 322 (setembre-octubre 2020), p. 44-45 : il. (Les coses delitables


Matèries: Fonts documentals ; Cuiners ; Pastissers ; Comerciants ; Receptes culinàries
Àmbit:Girona ; Madrid
Cronologia:[1650 - 1750]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/374104
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 7
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Autors gironins del barroc : Francesc Corominas / text i fotos, Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume


En: Revista de Girona. Girona, núm. 321 (juliol-agost 2020), p. 58-59 : il. (Les coses delitables


Matèries: Barroc ; Adroguers ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Pastissers
Matèries: Corominas, Francesc
Àmbit:Girona ; Catalunya
Cronologia:[1600 - 1700]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/371794
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 7
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Josep Pla, el que ha menjat i el que ha escrit / Jaume Fàbrega
Fàgrega, Jaume


En: Revista de Girona. Girona, núm. 318 (gener-febrer 2020), p. 60-61 : il. (Les coses delitables


Matèries: Escriptors ; Literatura ; Costums alimentaris
Matèries: Pla i Casadevall, Josep (1897-1981)
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà ; Girona
Cronologia:[1897 - 1981]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/362562
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3