português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
FUSTE FORNE, FRANCESC []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 2   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 2
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Food tourism in rural areas : the case of cheese in Vall de Boí, a World Heritage Site [Fitxer informàtic] / Francesc Fusté Forné ; [Dirigida per: Lluís Mundet i Cerdan]
Fusté Forné, Francesc


[Girona] : Universitat de Girona, 2016
Dirigida per: Mundet i Cerdan, Lluís. Universitat de Girona. Facultat de Lletres. Departament de Geografia i Universitat de Girona. Facultat de Turisme. Institut Superior d'Estudis Turístics, 2016
1 recurs electrònic (127 p.)
Text en anglès i català, resum en català, castellà i anglès.


Matèries: Turisme rural ; Tesis doctorals ; Tesis doctorals ; Societat rural ; Costums alimentaris ; Aliments ; Artesania ; Indústria alimentària
Àmbit:Vall de Boí, la
Cronologia:[2016]
Autors add.:Mundet i Cerdan, Lluís (Dir.)
Accés: http://www.tdx.cat/handle/10803/398019
Localització: TDX: Tesis Doctorals en Xarxa


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 2
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
El Queso como recurso turístico para el desarrollo regional : la Vall de Boí como caso de estudio / Francesc Fusté Forné
Fusté Forné, Francesc


En: Pasos : revista de turismo y patrimonio cultural. San Cristóbal de La Laguna. Vol. 14, núm. 1 (2016) , p. 243-251
Referències bibliogràfiques. Resums en castellà i anglès.


Matèries: Turisme ; Aliments ; Artesania ; Patrimoni cultural ; Costums alimentaris
Àmbit:Vall de Boí, la
Cronologia:[2015]
Accés: http://www.pasosonline.org/articulos/download/file?fid=57.897


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3