português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
ARTAL ROCAMORA, EVA []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 5   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 5
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina i Vi : receptes del Priorat / Eva Artal Rocamora, M. Teresa Castelló Bou, Cristina Giné Miró
Artal Rocamora, Eva


Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2019
144 p. : il. ; 23 cm (Rebost i cuina, 18) 
ISBN 9788417116125

Receptes prioratines on el vi, potent en aroma i cos, confereix una personalitat especial als plats sigui de llegums, peix, salaons, carns de caça o de corral, dolços o conserves. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Vi
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2019]
Autors add.:Castelló Bou, M. Teresa ; Giné Miró, Cristina


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 5
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
"La Torre de l'Espanyol, cruïlla històrica entre l'Ebre i el Priorat", un projecte per a la dinamització econòmica i social de la població / Carlos Brull Casadó (coord.) ; Eva Artal, Raül Aymí, M. Teresa Castelló, [et al.]



En: Miscel·lània del Centre d'Estudis Comarcal de la Ribera d'Ebre. Flix, núm. 26 (2016) , p. 13-54 : il. (Articles dedicats a la Torre de l'Espanyol
Resums en català, castellà i anglès.


Matèries: Patrimoni històric i artístic ; Patrimoni cultural ; Geologia ; Fauna ; Jaciments arqueològics ; Arquitectura popular ; Pedra seca ; Història general ; Turisme ; Promoció turística ; Projectes
Àmbit:Torre de l'Espanyol, la
Cronologia:[0000 - 2016]
Autors add.:Brull Casadó, Carlos (Dir.) ; Artal Rocamora, Eva ; Aymí i Cubells, Raül ; Castelló Bou, Teresa
Accés: http://www.raco.cat/index.php/MiscellaniaCERE/article/view/318571
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner; B. Artur Bladé i Desumvila (Flix); Universitat Autònoma de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 5
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Els Anjubs de la Torre de l'Espanyol / Eva Artal, M. Teresa Castelló, Joaquim Jornet, [et al.]



En: Miscel·lània del Centre d'Estudis Comarcal de la Ribera d'Ebre. Flix, núm. 26 (2016) , p. 85-104 : il. (Articles dedicats a la Torre de l'Espanyol
Bibliografia i notes. Resums en català, castellà i anglès.


Matèries: Arquitectura popular ; Pedra seca ; Inventaris ; Patrimoni cultural ; Societat rural
Àmbit:Torre de l'Espanyol, la
Cronologia:[2016]
Autors add.:Artal Rocamora, Eva ; Castelló Bou, Teresa ; Jornet, Joaquim
Accés: http://www.raco.cat/index.php/MiscellaniaCERE/article/view/318574
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner; B. Artur Bladé i Desumvila (Flix); Universitat Autònoma de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 5
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Anjubs de la Torre de l'Espanyol : construccions de pedra seca del paisatge agrari de secà / Eva Artal, M. teresa Castelló, Maria Montané, [et al.] ; Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre -CERE



La Torre de l'Espanyol : Ajuntament de la Torre de l'Espanyol, 2016
201 p. ; 28 * 24 cm
Bibliografia. Annexos.
ISBN 9788461741441



Matèries: Arquitectura popular ; Societat rural ; Pedra seca ; Inventaris ; Tècniques de construcció ; Medi geogràfic
Àmbit:Torre de l'Espanyol, la
Cronologia:[2016]
Autors add.:Artal Rocamora, Eva ; Castelló Bou, Teresa ; Montané Montané, Maria
Autors add.:Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre ; Ajuntament de la Torre de l'Espanyol


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 5
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
De l'Arrossar a la taula : Terres de l'Ebre / Eva Artal Rocamora, M. Teresa Castellò Bou, Cristina Giné Miró



Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2016
160 p. : il. ; 23 cm (Rebost i Cuina, 13) 
ISBN 9788492811816

L'arròs és el principal protagonista de la cultura gastronòmica de Terres de l'Ebre -Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Per elaborar el llibre hem entrevistat moltes persones del territori que ens han explicat les receptes i les seves vivències. Hem inclòs en cada recepta un petit extracte de la persona informant on ens parla del què li evoca el plat, dels seus records en relació amb aquest menjar, de qui el va aprendre, etc. Amb aquest receptari, no només es pretén mostrar la cuina de l'arròs ebrenca sinó també una forma de vida, unes tradicions, uns productes autòctons, una forma de menjar i de gaudir del que es cuina, que ens ajuden a conèixer aquesta cultura gastronòmica popular. Les 83 receptes s'han classificat segons la tipologia dels seus ingredients. Així, trobarem arrossos de salaons, de l'horta i el corral, de bosc i caça, de mar i muntanya i de peix i closca. A més a més, hem inclòs un apartat dedicat a altres menges, que fa referència a plats ben heterogenis, on l'arròs hi és present en major o menor mesura i, finalment, un petit apartat per als més llépols. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Arròs ; Conreus ; Receptes culinàries
Àmbit:Terres de l'Ebre
Cronologia:[2016]
Autors add.:Artal Rocamora, Eva ; Castellò Bou, Teresa ; Giné Miró, Cristina


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3