português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
236308 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de les Terres de Mestral : gastronomia tradicional i de la clotxa de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip = La Cocina de las Terres de Mestral : gastronomía tradicional y de la clotxa de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Tivissa y Pratdip / receptari elaborat per Fundació Alícia = recetario elaborado por Fundación Alícia



Benicarlo : Onada, 2014
102 p. : il. ; 23 cm
Text en català i castellà.
ISBN 9788415896357



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ; Tivissa ; Pratdip
Cronologia:[2014]
Autors add.:Fundació Alícia
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Dr. Frias (l'Ametlla de Mar); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Carles Rahola (Girona); B. Municipal (Cambrils); B. Infant Pere (Hospitalet de l'Infant); B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc); B. Pública Comarcal (Mora d'Ebre); B. Municipal (Móra la Nova); B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Jaume Jardí i Gil (Vandellòs); B. Municipal (Vilanova d'Escornalbou)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3