português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
INDUSTRIA ALIMENTARIA []
Referències trobades:
364   [Refinar la cerca]
Mostrant:
1 .. 20   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 19
anar a la pàgina                         


1 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Gastronomia i els productes de proximitat esdevenen un motor econòmic per la Cerdanya / David Isern
Isern i Casanovas, David


En: Querol : Revista Cultural de Cerdanya. Puigcerdà, núm. 25 (tardor 2019), p. 68-71: il. (Dossier: els menjars cerdans


Matèries: Costums alimentaris ; Productes agraris ; Indústria alimentària
Àmbit:Cerdanya
Cronologia:[2019]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Querol/article/view/355945


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
101 anys de la Coooperativa Cadí / Carles Gascón Chopo
Gascón Chopo, Carles


En: Querol : Revista Cultural de Cerdanya. Puigcerdà, núm. 19 (desembre 2016), p. 40-44 : il.


Matèries: Indústria lletera ; Indústria alimentària ; Cooperatives
Matèries:Cooperativa Lletera del Cadí
Àmbit:Seu d'Urgell, la ; Alt Urgell ; Cerdanya
Cronologia:[1915 - 2016]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Querol/article/view/355387


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 364
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina i territori : XI Trobada de Centres d'Estudis i d'Estudiosos d'Eramprunyà : actes : Sant Boi de Llobregat, 20 d'octubre de 2018

Trobada d'Estudiosos i Centres d'Estudis d'Eramprunyà (11a : 2018 : Sant Boi de Llobregat )


Gavà : Associació d'Amics del Museu de Gavà : Centre d'Estudis de Gavà, 2019
136 p. : il. col. ; 30 cm
Bibliografia.
ISBN 9788409099313



Matèries: Actes de congressos ; Costums alimentaris ; Hostals i fondes ; Menestralia ; Conreus ; Festes populars ; Vi ; Indústria alimentària
Àmbit:Eramprunyà, baronia ; Baix Llobregat ; Sant Boi de Llobregat
Cronologia:2018
Autors add.:Amics del Museu de Gavà ; Centre d'Estudis de Gavà
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Josep Soler Vidal (Gavà); B. Maria Aurèlia Capmany (Sant Boi de Llobregat); B. Jordi Rubió i Balaguer (Sant Boi de Llobregat); Biblioteca de Viladecans


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Corrida : la festa de Sant Antoni a Puig-reig (Berguedà) / Rosa Serra i Rotés
Serra i Rotés, Rosa


En: 154040 El Patrimoni festiu del Pirineu : desenes Trobades Culturals Pirinenques. Andorra la Vella ; Lleida ; Girona ; Tremp : Govern d'Andorra. Ministeri d'Afers Exteriors : Institut d'Estudis Ilerdencs : Patronat Francesc Eiximenis : Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran, DL 2014. p. 15-27 : il


Matèries: Festa de Sant Antoni Abat ; Festes populars ; Jocs populars ; Traginers ; Bestiar equí ; Camins ; Transports i comunicacions ; Camí ral ; Bestiar porcí ; Indústria alimentària
Àmbit:Puig-reig
Cronologia:[1700 - 1998]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/TrobadesPiri/article/view/341185
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner; B. Comarcal (Blanes); B. Fages de Climent (Figueres); B. Terra Baixa (Ribes de Freser); B. Lambert Mata (Ripoll); B. Joan Vinyoli (Santa Coloma de Farners); UAB: Sibhil·la; B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); Biblioteca de Bellver de Cerdanya; B. Comarcal (Blanes); B. Municipal Josep Picola (Sant Joan de les Abadesses); B. Carles Rahola (Girona); B. Esterri d'Àneu; B. Municipal (La Bisbal d'Empordà)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 364
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Estudi de viabilitat d'una miniformatgeria implantada en una explotació ramadera de la partida de Llívia (Lleida) / treball final de carrera realitzat per Jordi Boix Roigés ; [tutor: Joaquim Giner] ; Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida, 1994
Boix Roigés, Jordi


1994
Dirigida per: Giner i Segui, Joaquim. Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, 1994
3 vols. : gràf., 7 plàn. ; 30 cm
Treball fi de carrera. Bibliografia.



Matèries: Explotacions agràries ; Ramaderia ; Indústria alimentària ; Projectes
Àmbit:Llívia
Cronologia:1994
Autors add.:Giner i Segui, Joaquim (Dir.)
Localització: Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Anteproyecto de una explotación helicicola para la producción de de 125 kg/año de caviar, situada en Urtx (Gerona) [Fitxer informàtic] / Jordi López ; [dirigit per: F. J. Iranzo Iranzo]
López Navarro, Jordi


2017
Dirigida per: Iranzo Iranzo, F. José. Universitat Politècnica de Catalunya. Escola Superior d'Agricultura de Barcelona, 2017
1 recurs electrònic
Treball final Grau.

El present estudi té com a finalitat analitzar amb criteris tècnics i econòmics l'aprofitament d'una parcel·la de 3000 m2 actualment abandonada, i situada al municipi d'Urtx, a Fontanals de Cerdanya (Girona). La Helicicultura es va identificar com una possibilitat productiva tot i tenir unes condicions ambientals molt desfavorables per la necessitat de climatització. De manera que la proposta defineix a nivell d'avantprojecte la construcció d'una nau de producció amb l'objectiu de produir 125 kg / any d'ous de cargol. Per aconseguir els objectius, es duran a terme moviments del terreny, la construcció d'una nau de 555 m2 dividida en dues zones, una per a la reproducció dels cargols i una altra zona destinada al processat i empaquetat dels ous, així com les instal·lacions necessàries de calefacció, nebulització, il·luminació i elèctrica per poder dur a terme la producció.


Matèries: Ramaderia ; Explotacions agràries ; Projectes ; Indústria alimentària
Àmbit:Urtx - Fontanals de Cerdanya
Cronologia:2017
Autors add.:Iranzo Iranzo, Francisco José (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/2117/109394
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Estudi tècnic-econòmic per a la instal·lació d'una granja d'ànecs per a producció de foie-gras situada en el terme municipal de Fontanals de Cerdanya [Fitxer informàtic] / Xavier Pous Bertran ; director: Xavier Serra i Juvany
Pous Bertran, Xavier


Vic : Universitat de Vic, 2012
Dirigida per: Serra i Juvany, Xavier. Universitat de Vic. Escola Politècnica Superior. Enginyeria Tècnica Agrícola, 2012
1 recurs electrònic
Treball final de carrera. Bibliografia. Resums en català i anglès.


Matèries: Ramaderia ; Aus ; Explotacions agràries ; Projectes ; Indústria alimentària
Àmbit:Fontanals de Cerdanya
Cronologia:2012
Autors add.:Serra i Juveny, Xavier (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/10854/1852
Localització: Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Fronda, licors artesans / Núria Arrill Solsona ; tutora: Olga Bahí Barniol
Angrill Solsona, Núria


En: L'Erol : revista cultural del Berguedà. Berga. Any 38, núm. 141-142 (tardor-hivern 2019), p. 167 (Tribuna jove
Resum del treball de recerca. Institut de Puig Reig.


Matèries: Treballs escolars ; Licors i aiguardents ; Indústria alimentària ; Projectes ; Màrqueting
Àmbit:Puig-reig ; Berguedà
Cronologia:[2017]
Autors add.:Bahí Barniol, Olga (Dir)
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Erol/article/view/366364
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Institut Ramon Muntaner; B. Ramon Vinyes i Cluet (Berga); B. Guillem de Berguedà (Puig-reig)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Els Balnearis de Girona, entre la terma i l'embotellament / Josep M. Birulés i Bertran, Xavier Fabré i Carreras
Birulés i Bertran, Josep M.


En: Revista de Girona. Girona. Any 32, núm. 114 (1986) , p. 27-32 : il. (Dossier. Balnearis gironins) 


Matèries: Balnearis ; Aigües medicinals ; Comercialització ; Indústria alimentària
Matèries:Vichy Catalán
Àmbit:Caldes de Malavella ; Santa Coloma de Farners ; Banyoles ; Sant Hilari Sacalm ; Ribes de Freser ; Capmany ; Sant Feliu de Guíxols
Cronologia:[1850 - 1930]
Autors add.:Fabré i Carreras, Xavier
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/85409
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 364
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Instal·lació d'una indústria d'elaboració de pernil curat i llescat amb 4000 t/a de capacitat, situada al polígon Camp Llong en el t.m. de Balaguer (La Noguera) / Josep M. Jové Costafreda ; Universitat de Lleida, Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària
Jové Costafreda, Josep M.


2007
Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, 2007
5 vols. : gràf., taules, 16 plàn. + 4 plàn.
Projecte fi de carrera. Conté: 1. Memòria i annexes (1-11) 2. Annexes a memòria (12-18). 3. Plànols. 4. Plec de condicions i pressupost 5. Estudi de seguretat i salut. A la coberta: Promotor: Bon Pernil, SL.



Matèries: Indústria alimentària ; Instal·lacions industrials ; Bestiar porcí ; Projectes
Àmbit:Balaguer
Cronologia:[2007]
Localització: Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 364
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Projecte de les instal·lacions específiques d'una explotació porquina, de 200 truges, de cicle tancat de recria, en la població de Balaguer (Lleida) / autor: Josep Torrescasana i Llorens ; [professor ponent: Josep M. Auleda]
Torrescasana Llorens, Josep


1998
Dirigida per: Auleda Amorós, Josep Maria. Universitat Politècnica de Catalunya. ESAB, 1998
5 vols. : plàn. ; 30 cm
Projecte de fi de carrera. Amb 27 plànols en 1 vol.



Matèries: Indústria alimentària ; Explotacions agràries ; Bestiar porcí ; Ramaderia ; Projectes
Àmbit:Balaguer
Cronologia:[1998]
Autors add.:Auleda Amorós, Josep Maria (Dir.)
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 364
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Indústria agroalimentària i els usos de l'aigua : actes de les VI Jornades d'Arqueologia Industrial de Catalunya : Lleida, 3, 4 i 5 d'abril de 2003 / a cura de Lluís Virós

Jornades d'Arqueologia Industrial de Catalunya (6es : 2003 : Lleida )


Barcelona : Enginyers Industrials de Catalunya, Associació/Col·legi : Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya, DL 2007
403 p. : il., gràfi. map., plàn. ; 21 cm (Cultura, tècnica i societat, 19) 
Textos en català i castellà.
ISBN 9788488167002

Conté:
- 193129  Recasens. Josep. Els Molins fariners de Cambrils.
- 193130  Josa i Buchaca. Antoni. La Sucrera de Menàrguens.
- 193131  Suriol Castellví. Josep. Aigua, canals i aprofitament hidràulic : Espanya al segle XIX.
- 193132  Alabern i Valentí. Josep. Aportacions al coneixement de la Sèquia de Manresa.
- 193133  Catalán Casanova. Oriol. Possibilitats d'estudi arqueològic de l'agricultura de l'Urgellet.
- 193134  Latorre Piedrafita. Xavier. L'Abastament d'aigua.
- 193135  Gilabert i Valldepérez. Carme. El Rec del Molí de Castelló d'Empúries, usos tradicionals i nous usos.
- 193136  Mas Arrondo. Carlos. La Energia hidráulica en su dimensión histórica : entre el molino harinero y la farga a la catalana.
- 193137  Miquel i Serra. Miquel. El Monestir de Sant Cugat del Vallès i el control de l'energia hidràulica del segle X al XII.
- 193138  Virós i Pujolà. Lluís. Sant Vicenç de Castellet, un cas d'industrialització hidràulica.
- 193139  Ramon i Múñoz. Josep Maria. Les Construccions hidràuliques als grans regadius de Lleida i Tarragona (1850-2000).
- 193140  Tubau i Garcia. Albert. L'Abastament d'aigua potable a la comarca del Garraf: el cas de Vilanova i la Geltrú.
- 193141  Bayó i Soler. Conxa. L'Abastament d'aigües a Viladecavalls.
- 193142  Fàbrega i Enfedaque. Albert. El Molí d'oli o trull de cal Planès (Súria, Bages).
- 193143  Usón i Guardiola. Ezequiel. Restauració i remodelació de l'antic Escorxador de Lleida en centre cultural municipal.
- 193144  Cortés Elía. María del Agua. L'Aprofitament hidràulic de la Riera de Metge a Berga. Patrimoni material versus arqueologia industrial.
- 193145  Gilabert i Valldepérez. Carme. La Farinera de Castelló d'Empúries, de fàbrica de farina a museu industrial.
- 193146  Abadía. Santiago. El Canal de Aragón y Cataluña.
- 193147  Checa i Artasu. Martí. La Casa de l'Aigua, Centre de recursos per a la sostenibilitat. Un projecte de desenvolupament local per a la Trinitat Nova i la zona nord de Barcelona.
- 193148  Armengol i Armengol. Antoni. Avantprojecte del Museu de l'Art "Aforcaires d'Alentorn".
- 193149  Viladevall Solé. Manuel. L'Or de Balaguer. Projecte de rehabilització del molí de l'Esquerrà, parc lúdic i centre de recerca.
- 193150  Tatjer Mir. Joan. La Formació d'un parc d'arqueologia industrial als Pirineus : el Centre d'Interpretació de Tavascan i l'Espai Fecsa Endesa de la Central Hidràulica de Tavascan.
- 193151  Vilanova i Omedas. Antoni. La Formació d'un parc d'arqueologia industrial als Pirineus i les centrals hidroelèctriques. La Central Hidràulica de Capdella i el Centre d'Interpretació de la Vall Fosca.
- 193152  Tatjer i Mir. Mercè. Inventari d'indústries de les Corts : una metodologia per a la recerca i difusió del patrimoni industrial de Barcelona.
- 193153  Mateos Rusillo. Santos M. Didàctica del patrimoni aplicada al llegat industrial de Cornellà de Llobregat.
- 193154  Izcara Cayuela. Carles. Didàctica del patrimoni industrial. El cas de l'Alt Maresme : un itinerari per Canet de Mar.
- 193155  Hernández i Bruguera. Eva. Estratègia de comunicació del patrimoni industrial de Fecsa Endesa : l'Espai Fecsa Endesa.



Matèries: Actes de congressos ; Indústria alimentària ; Arqueologia industrial ; Molins d'aigua ; Molins fariners ; Arqueologia industrial ; Abastament d'aigües ; Energia hidràulica ; Indústria farinera ; Museus ; Indústria ; Centrals hidroelèctriques
Àmbit:Lleida ; Catalunya ; Països Catalans
Cronologia:[0000 - 2003]
Autors add.:Virós i Pujolà, Lluís (Ed.)
Autors add.:Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya ; Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya ; Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Lleida; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Història de l'arribada de la cervesa a Catalunya / Ricard Paradís i Martín
Paradís i Martín, Ricard


En: 191770 Històries de Barcelona : especial "Catxipanda, diari no diari d'història". Sant Andreu de Palomar, Barcelona : TOT Història Associació Cultural : Llop Roig-Llibres i Cultura, 2019. p. 98-101
 (La Barcelona conservadora i industrial


Matèries: Indústria alimentària ; Begudes alcohòliques ; Empreses industrials
Àmbit:Barcelona ; Catalunya
Cronologia:[1850 - 2018]
Accés: https://catxipanda.tothistoria.cat/blog/2018/08/01/historia-de-larribada-de-la-cervesa-a-catalunya-per-ricard-paradis/
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 364
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Precedents històrics de les Bones pràctiques de laboratori (BPL) : l'assegurança de la qualitat. El registre de laboratoris agroalimentaris privats de Catalunya / Jordi Calmet i Fontané
Calmet i Fontané, Jordi


En: Ilerda : ciències. Lleida, núm. 51 (1994-1995) , p. 72-76 (Notes



Matèries: Centres d'investigació ; Indústria alimentària ; Producció agrària ; Control de qualitat
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1994]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Demanda d'aigua per a la producció d'aliments a Catalunya. Dèficit actual i perspectives de futur / Joan Anglès Sedó
Anglès Sedó, Joan


En: Estudis d'Història Agrària. Barcelona, núm. 23 (2010-2011) , p. 107-115
Referències bibliogràfiques. Resums en català i anglès.

Catalunya és un país petit, predominantment forestal i amb una elevada densitat de població, per la qual cosa, la superfície agrícola utilitzada (SAU) per habitant és molt reduïda, amb un valor del voltant de 1.500 m2. Per culpa d'això, la producció d'aliments a Catalunya és molt inferior a la que es consumeix, de manera que la taxa de cobertura de la balança comercial agroalimentària per als productes no transformats no arriba al 40[per cent] de mitjana anual. Per tal de millorar el grau d'autoproveïment d'aliments, millorar l'eficiència en la utilització. de l'aigua, aturar la despoblació del medi rural i, en conseqüència, prevenir la degradació del medi agrari i del medi natural, el Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya considera prioritària la política de regadius des dels dos vessants, la modernització dels regadius tradicionals i la realització dels nous regadius d'alta eficiència ja programats. Amb aquesta finalitat, ha redactat el Pla de Regadius de Catalunya que preveu la modernització de 178.000 ha de regadius tradicionals i la implantació de 126.000 ha de nous regadius d'alta eficiència en el període 2008-2020.


Matèries: Indústria alimentària ; Impacte ambiental ; Recursos hídrics ; Consum d'aigua
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2010]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/EHA/article/view/259547
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Biblioteca Borja (URL)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 364
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Formatgeries artesanes de Catalunya :rutes per 93 obradors / Ramon Roset i Morera
Roset i Morera, Ramon


Valls : Cossetània, 2019
312 p. ; 24 cm (Altres cuina
ISBN 9788490348765

En aquest llibre s'ha fet un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s'elaboren actualment a Catalunya amb l'ànim d'apropar al lector aquest gran patrimoni gastronòmic de casa nostra. A banda del producte làctic, s'ha volgut destacar la història humana que hi ha al darrere de cada obrador: la filosofia de vida del formatger i el canvi vital que suposa el pas de la ciutat a l'àmbit rural, a la feina de pastors i elaboradors de formatges. Les formatgeries s'han organitzat de manera geogràfica a través de rutes que faciliten la seva localització i la planificació de les visites. De cada formatgeria s'ha fet una fitxa amb les seves dades més significatives, una nota de tast del seu formatge més emblemàtic i un suggeriment de maridatge. El llibre us convida a endinsar-vos en el sector formatger català i a consumir el formatge de la nostra terra, un producte deliciós que no té res a envejar als que s'elaboren als països veïns. (Editorial).



Matèries: Guies gastronòmiques ; Indústria alimentària ; Artesania ; Artesans
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2019]


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Cadí, la cooperativa / text: Carles Gascón Chopo
Gascón Chopo, Carles


En: Eix : cultura industrial, tècnica i científica. [Terrassa]. núm. 6 (jnovembre 2018), p. 58-61 : il. (La marca
Resums en castellà i anglès.

Un pageset rialler ha simbolitzat durant dècades un projecte econòmic profundament renovador, que ha marcat la trajectòria de centenars de famílies del Pirineu.


Matèries: Indústria lletera ; Indústria alimentària ; Aliments ; Publicitat ; Màrqueting ; Cooperatives
Matèries:Cooperativa Lletera del Cadí
Àmbit:Sei d'Urgell, la ; Catalunya
Cronologia:1915 - 2018
Accés: https://mnactec.cat/assets/uploads/publications/eix-6.pdf [Exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; Biblioteca Central de Terrassa; Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa; B. Carles Rahola (Girona); B. Pública de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 364
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Danone, de Barcelona al món / text: Redacció ; fotos: Danone



En: Eix : cultura industrial, tècnica i científica. [Terrassa]. núm. 5 (juny 2018), p. 60-63 : il. (La Marca
Resums en castellà i anglès.

Un segle enrere, el Pirineu era un territori aïllat i empobrit. Les companyies d'explotació hidroelèctrica van obrir carreteres, van generar moviment econòmic i van revolucionar l'alta muntanya. Els museus del Pallars narren aquella transformació cabdal.


Matèries: Indústria lletera ; Indústria alimentària ; Aliments ; Comercialització ; Publicitat ; Màrqueting ; Comerciants
Matèries: Carasso, Isaac (1874-1939)
Matèries:Danone
Àmbit:Salònica - Grècia ; Barcelona ; Catalunya
Cronologia:1919 - 2018
Accés: https://mnactec.cat/assets/uploads/publications/eix-51.pdf [Exemplar complet]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; Biblioteca Central de Terrassa; Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa; B. Carles Rahola (Girona); B. Pública de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 364
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Birba : 1893-2018 / Jordi Boladeras ; correcció del text i traducció al castellà: Addenda
Boladeras i Sancho, Jordi


Camprodon : Galetes Camprodon, 2018
97 p. : pral. il. col. ; 24 * 24 cm
Títol a la coberta: 125 anys-años Birba 1893-2018. Textos en castellà i català.



Matèries: Indústria alimentària ; Empreses familiars ; Commemoració
Matèries:Galetes Birba
Àmbit:Camprodon ; Catalunya
Cronologia:1893 - 2018
Autors add.:Galetes Birba
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 364
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Llorenç Birba i Cordomí : l'home que va endolcir la vida de molts catalans / Llorenç Birba i Perramon
Birba i Perramon, Llorenç


[Camprodon] : [l'autor], 2018
192 p. : il. ; 21 cm



Matèries: Biografia ; Empresaris ; Indústria alimentària ; Empreses familiars
Matèries: Birba i Cordomí, Llorenç (1888-1963)
Matèries:Galetes Birba
Àmbit:Camprodon ; Catalunya
Cronologia:[1888 - 1963]
Localització: B. Lambert Mata (Ripoll)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 19
anar a la pàgina                         

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3