português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
250925 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Menú degustació La Moixina. Estudi del'aplicació de temàtiques avantguardistes en la cuina catalana / Miquel Alongina Pijuan
Alongina Pijuan, Miquel


En: Annals del Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca. Olot, núm. 33 (2022) , p. 276-280 (Premis Salvador Reixach i Jordi Pujiula

Des d'un inici, aquest projecte ha tirat endavant gràcies a diversos plantejaments. L'objectiu principal era crear el menú degustació del restaurant La Moixina fent servir tècniques culinàries que tenen com a base la química, sense perdre l'essència de la cuina catalana i el seu sabor, i comprovar si es poden aplicar tècniques avantguardistes en la cuina catalana sense modificar-ne el seu gust.


Matèries: Treballs escolars ; Projectes ; Restaurants ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Matèries:Restaurant la Moixina d'Olot
Àmbit:Olot
Cronologia:[2022]
Accés: https://raco.cat/index.php/AnnalsPEHOC/article/view/426781
Localització: Biblioteca de Catalunya; UAB: Sibhil·la; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Universitat de Lleida; Institut Ramon Muntaner; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3