português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
207463 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Evolució dels paràmetres de qualitat en el decurs del procés d'elaboració dels olis verges d'oliva (cooperatives de Les Garrigues i del Baix Ebre-Montsià) / Neus Hernández i Rabascall ; director Josep Boatella i Riera
Hernández i Rabascall, Neus


1984
Dirigida per: Boatella Riera, Josep. Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia, 1984
161 f., : il., taules ; 29 cm
Tesina. Bibliografia.



Matèries: Indústria de l'oli ; Oli d'oliva ; Control de qualitat ; Cooperatives agràries
Àmbit:Garrigues ; Baix Ebre ; Montsià
Cronologia:1984
Autors add.:Boatella Riera, Josep (Dir.)
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3