português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
163915 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Les Farinetes, plat estrella de la classe treballadora. El que menjaven les classes populars a la postguerra i la decàda de 1950 / Núria Masafrets i Aymà
Masafrets i Aymà, Núria


En: Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria. Mataró, núm. 105 (gener 2013), p. 24-30 (Estudis

La postguerra, fins als anys cinquanta, va ésser una època molt dura per a la classe treballadora que va patir molotes penúries i sobretot l'escassetat de menjar. En el seu treball, Núria Masafrets i Aymà, llicenciada en història i mestra d'adults, analitza el menjar de les classes populars mataronines i incideix puntualment en el racionament de productes alimentaris i en el petit extraperlo que la manca de queviures originà.


Matèries: Postguerra ; Franquisme ; Primer franquisme ; Condicions de vida ; Classes populars ; Vida quotidiana ; Costums alimentaris ; Aliments ; Racionament
Àmbit:Mataró
Cronologia:[1939 - 1960]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/FullsMASMM/article/view/273769
Localització: B. Pompeu Fabra (Mataró); Institut Ramon Muntaner; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3