português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
111736 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de les comarques tarragonines / Fèlix Llovell i Fortuny
Llovell i Fortuny, Fèlix


Valls : Cossetània, 2001
240 p. : il. ; 24 cm
ISBN 84-95684-38-1

Aquest llibre us ofereix un recull dels restaurants més representatius de les comarques tarragonines tant de cuina tradicional com d'allò que s'ha denominat "nova cuina", a més de cuines d'altres indrets. Un total de setanta restaurants de la millor cuina a terres tarragonines que es converteixen en tota una proposta d'itinerari temptador per als paladars més selectes; tot un món de sabors exquisits que van des dels plats amb més tradició fins a aquelles combinacions més atrevides i innovadores. Però com per veure no hi ha res millor que uns bons exemples, trobareu també més de cent receptes per gaudir-ne.



Matèries: Receptes culinàries ; Hostals i fondes ; Restaurants ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Tarragona, província
Cronologia:[2001]
Localització: B. Pública de Tarragona; B. Pública de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3