português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
INDUSTRIA ALIMENTARIA []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 20   en el formato [Estandar]
página 1 de 22
ir a la página                         


1 / 431
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Notes sobre l'inici de la fabricació de gel artificial a les comarques meridionals / Josep M. Grau Pujol
Grau i Pujol, Josep M. Tomàs


En: Lo Floc : revista del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Riudoms. Any XLII, núm. 237 (juliol-setembre 2021), p. 38-41 : il. (Lo Floc verd
Notes.


Matèries: Indústria alimentària ; Industrialització ; Fàbriques ; Pous de glaç
Àmbit:Riudoms ; Camp de Tarragona
Cronologia:[1850 - 1900]
Accés: https://raco.cat/index.php/LoFloc/article/view/405054
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; UAB: Sibhil·la; B. Pública de Tarragona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 431
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Formatges catalans i formatges gironins / Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume


En: Revista de Girona. Girona. Any 44, núm. 191 (1998) , p. 50-55 : il. (Tradicions
Bibliografia. Notes.


Matèries: Aliments ; Costums alimentaris ; Indústria lletera ; Indústria alimentària ; Artesania
Àmbit:Girona, província ; Catalunya
Cronologia:1998
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/102637
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 431
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Les Olives / Pere Juhé Oriol
Juhé i Oriol, Pere


En: Camí de Ronda : L'Escala: història, vida i patrimoni. l'Escala, núm. 2 (juny 2011), p. 90-91 : il.


Matèries: Memòries ; Empreses familiars ; Indústria alimentària
Matèries:Can Juhé de l'Escala ; Alfolí de la Sal
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[1900 - 1950]
Accés: https://www.bibgirona.cat/pandora/results.vm?q=parent:0000636968 [exemplar complet]
Localització: B. Víctor Català (L'Escala); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 431
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Un País sense pagesia i sense agricultura? / Ignasi Aldomà Buixadé
Aldomà i Buixadé, Ignasi


En: Urtx : revista cultural de l'Urgell. Tàrrega, núm. 36 (2022) , p. 271-285 (Repensant Ponent, perspectives per al segle XXI

L'evolució dels mercats, de les innovacions tecnològiques i de les pautes socials de consum alimentari empenyen irremissiblement a l'agricultura cap a la desaparició de l'explotació agrària familiar i del cultiu i la ramaderia vinculats a la terra. S'obren així les portes d'un futur canvi radical en la funcionalitat de l'activitat agrària i en els paisatges agraris queconeixem. Només queda per veure si els límits mediambientals del planeta i les resistències socials aconseguiran mantenir algunes pràctiques i actors de l'agricultura neolíticaque encara conservem.


Matèries: Economia agrària ; Agricultura ; Explotacions agràries ; Pagesia ; Canvi tecnològic ; Indústria alimentària
Àmbit:Urgell ; Catalunya
Cronologia:[2022]
Accés: https://raco.cat/index.php/Urtx/article/view/402168
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Barriler / textos: Jaume Badias, Lurdes Boix, Mariona Font
Badias Mata, Jaume


L'Escala : Ajuntament de l'Escala, [2022]
1 vol : il. col. ; 22 cm (Els Oficis de la festa de la Sal, 2) 

Aquesta nova publicació es basa en el testimoniatge d'en Sebatià Callol Tianet. Els autors del llibre, Lurdes Boix, Jaume Badias i Mariona Font, agraeixen profundament tots els coneixements de l'ofici que els hi ha transmès en Tianet, sense els quals no s'hagués pogut fer aquest llibre. Ell és el darrer barriler de l'Escala, i gràcies a ell s'ha pogut saber els diferents tipus de barrils i botes que es feien, a més d'entendre una mica més la importància de la salaó a l'Escala i també de la vinya. D'altra banda aquest llibre recull un petit tresor etnològic, ja que reprodueix un vocabulari inèdit recollit per Joan Amades sobre l'ofici de barriler. Aquest s'havia de publicar l'any 1938 però degut a la Guerra Civil es va desar en un calaix fins avui. Precisament en la presentació del llibre el tècnic del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i conservador del Fons Amades, Toni Serés, va explicar el paper de Joan Amades en la recuperació del patrimoni etnològic i la seva relació amb l'Escala i concretament amb Caterina Albert, Víctor Català.



Matèries: Oficis ; Artesans ; Boters ; Indústria alimentària ; Artesania ; Vocabularis
Matèries: Callol, Sebastià ;
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[0000 - 2022]
Autors add.:Boix i Llonch, Lourdes ; Font, Mariona
Autors add.:Ajuntament de l'Escala


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Petita història de la Festa de la Sal de l'Escala / text: Lurdes Boix ; il·lustració: Pilarín Bayés
Boix i Llonch, Lourdes


Barcelona : Editorial Mediterrània, 2021
16 p. : il. col. ; 27 cm (Petites històries, 335) 

ISBN 9788499797090

La Petita història de la festa de la Sal de l'Escala explica als més petits aquesta gran festa popular que es celebra cada mes de setembre a l'Escala per rememorar els orígens pescadors i saladors del poble. (editorial).



Matèries: Festes populars ; Tradicions populars ; Salines ; Pescadors ; Pesca ; Indústria alimentària
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[0000 - 2021]
Autors add.:Bayés i de Luna, Pilarín (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Josep Fontbernat i Verdaguer (Bescanó); B. Municipal Pere Carner (Calonge); B. Municipal (Campdevànol); B. Víctor Català (L'Escala); B. Fages de Climent (Figueres); B. Bonaventura Carles Aribau (Garriguelles); B. Municipal de Lloret de Mar; B. Municipal (La Nou de Gaià)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Memória oral de les fàbriques de salaó / Mariona Font, Lurdes Boix
Font, Mariona


En: 226022 La Salaó de peix a Empúries i a l'Escala : [catàleg d'exposició : Museu de l'Anxova i de la Sal : juliol - desembre 2014] : del garum a l'anxova. L'Escala : Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries : Ajuntament de L'Escala : Museu de l'Anxova i de la Sal, 2014. p. 66-81



Matèries: Pesca ; Indústria alimentària ; Fàbriques ; Obrers ; Història oral ; Memòries
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[0000 - 2014]
Autors add.:Boix i Llonch, Lourdes
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Museu d'Història de Barcelona; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Víctor Català (L'Escala)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Salaó de peix s' expandeix i es modernitza, segle XX / Lurdes Boix, Mariona Font
Boix i Llonch, Lourdes


En: 226022 La Salaó de peix a Empúries i a l'Escala : [catàleg d'exposició : Museu de l'Anxova i de la Sal : juliol - desembre 2014] : del garum a l'anxova. L'Escala : Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries : Ajuntament de L'Escala : Museu de l'Anxova i de la Sal, 2014. p. 55-65



Matèries: Pesca ; Indústria alimentària ; Indústria conservera
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[1900 - 2000]
Autors add.:Font, Mariona
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Museu d'Història de Barcelona; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Víctor Català (L'Escala)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Salaó de peix a l'antic port de l'Escala, segles XVI al XIX. Un poble nascut de la tradició pesquera i saladora / Lurdes Boix
Boix i Llonch, Lourdes


En: 226022 La Salaó de peix a Empúries i a l'Escala : [catàleg d'exposició : Museu de l'Anxova i de la Sal : juliol - desembre 2014] : del garum a l'anxova. L'Escala : Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries : Ajuntament de L'Escala : Museu de l'Anxova i de la Sal, 2014. p. 39-54



Matèries: Pesca ; Indústria alimentària ; Ports
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[1500 - 1900]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Museu d'Història de Barcelona; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Víctor Català (L'Escala)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Sal i les salaons a l'Edat Mitjana / Joan Badia-Homs
Badia i Homs, Joan


En: 226022 La Salaó de peix a Empúries i a l'Escala : [catàleg d'exposició : Museu de l'Anxova i de la Sal : juliol - desembre 2014] : del garum a l'anxova. L'Escala : Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries : Ajuntament de L'Escala : Museu de l'Anxova i de la Sal, 2014. p. 38



Matèries: Pesca ; Indústria alimentària ; Edat mitjana
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[0000 - 1500]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Museu d'Història de Barcelona; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Víctor Català (L'Escala)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Salaons i les indústries de salaó al Golf de Roses / Joaquim Tremoleda i Trilla, Pere Castanyer i Masoliver, Marta Santos, Iolanda Puigdevall



En: 226022 La Salaó de peix a Empúries i a l'Escala : [catàleg d'exposició : Museu de l'Anxova i de la Sal : juliol - desembre 2014] : del garum a l'anxova. L'Escala : Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries : Ajuntament de L'Escala : Museu de l'Anxova i de la Sal, 2014. p. 27-37



Matèries: Pesca ; Indústria alimentària ; Indústries
Àmbit:Roses, golf de ; Roses ; Castelló d'Empúries ; Sant Pere Pescador ; Escala, l'
Cronologia:[0000 - 2014]
Autors add.:Tremoleda i Trilla, Joaquim ; Castanyer i Masoliver, Pere ; Santos Retolaza, Marta ; Puigdevall, Iolanda
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Museu d'Història de Barcelona; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Víctor Català (L'Escala)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Garum y salsamenta. Del origen fenicio a la democratización romana de una milenaria tradición salazonera / Darío Bernal Casasola
Bernal Casasola, Darío


En: 226022 La Salaó de peix a Empúries i a l'Escala : [catàleg d'exposició : Museu de l'Anxova i de la Sal : juliol - desembre 2014] : del garum a l'anxova. L'Escala : Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries : Ajuntament de L'Escala : Museu de l'Anxova i de la Sal, 2014. p. 9-26



Matèries: Pesca ; Indústria alimentària ; Epoca romana ; Edat antiga ; Colònies fenícies
Matèries:Ciutat antiga d'Empúries
Àmbit:Empúries - Escala, l'
Cronologia:[0000 - 400]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Museu d'Història de Barcelona; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Víctor Català (L'Escala)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
A manera de pròleg. Pregó de la 1a Festa de l'Anxoa, 1989 / Josep Pernau
Pernau, Josep


En: 226022 La Salaó de peix a Empúries i a l'Escala : [catàleg d'exposició : Museu de l'Anxova i de la Sal : juliol - desembre 2014] : del garum a l'anxova. L'Escala : Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries : Ajuntament de L'Escala : Museu de l'Anxova i de la Sal, 2014. p. 6-8



Matèries: Pesca ; Indústria alimentària ; Festes populars ; Peixos ; Pregons
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:1989
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Museu d'Història de Barcelona; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Víctor Català (L'Escala)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Salaó de peix a Empúries i a l'Escala : [catàleg d'exposició : Museu de l'Anxova i de la Sal : juliol - desembre 2014] : del garum a l'anxova / [Joan Badia-Homs (Coord.)]



L'Escala : Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries : Ajuntament de L'Escala : Museu de l'Anxova i de la Sal, 2014
99 p. : il. col. ; 22 * 24 cm
ISBN 9788480671347

L'Escala ha conservat al llarg dels segles una tradició que l'ha fet coneguda arreu: la salaó d'anxoves. Des de la factoria de salaons de peix de la Neàpolis d'Empúries, del segle I dC, fins a les modernes fàbriques d'anxova, aquest coneixement mil·lenari s'ha anat perpetuant al llarg de temps fins arribar als nostres dies en què l'anxova és un dels elements que defineixen la identitat de l'Escala com a poble, a més de format part dels plats de la cuina més avançada. (Museu de l'Escala).


Conté:
- 226023  Pernau. Josep. A manera de pròleg. Pregó de la 1a Festa de l'Anxoa, 1989.
- 226024  Bernal Casasola. Darío. Garum y salsamenta. Del origen fenicio a la democratización romana de una milenaria tradición salazonera.
- 226025   Les Salaons i les indústries de salaó al Golf de Roses.
- 226026  Badia i Homs. Joan. La Sal i les salaons a l'Edat Mitjana.
- 226027  Boix i Llonch. Lourdes. La Salaó de peix a l'antic port de l'Escala, segles XVI al XIX. Un poble nascut de la tradició pesquera i saladora.
- 226028  Boix i Llonch. Lourdes. La Salaó de peix s' expandeix i es modernitza, segle XX.
- 226029  Font. Mariona. La Memória oral de les fàbriques de salaó.
- 226030  Fàbrega i Colom. Jaume. Els Usos alimentaris del peix salat, de l' antiguitat fins avui.
- 226031  Fàbrega i Colom. Jaume. Receptari de la cuina del peix salat.



Matèries: Exposicions culturals ; Catàlegs ; Pesca ; Peixos ; Indústria alimentària ; Indústria conservera ; Costums alimentaris
Matèries:Ciutat antiga d'Empúries
Àmbit:Escala, l' ; Empúries - Escala, l'
Cronologia:[0000 - 2014]
Autors add.:Badia i Homs, Joan (Ed.)
Autors add.:Museu d'Arqueologia de Catalunya. Empúries ; Ajuntament de l'Escala ; Museu de l'Anxova i de la Sal
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Museu d'Història de Barcelona; B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); B. Víctor Català (L'Escala)


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Mil y una... con anchoas / Milena Llop i Carles Serra
Llop, Milena


L'Escala : Ajuntament de l'Escala, cop. 2003
160 p. : il. col. ; 30 cm
Bibliografia. Índex. Glossari.
ISBN 8495946238



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Peixos ; Indústria alimentària
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[0000 - 2003]
Autors add.:Serra Mayoral, Carles
Autors add.:Ajuntament de l'Escala
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Mil i una... amb anxoves / Milena Llop i Carles Serra
Llop, Milena


Figueres : Brau, 2003
160 p. : il. col. ; 30 cm
Bibliografia. Índex. Glossari. A la portada: Ajuntament de l'Escala.
ISBN 849594622X

Les mil i una. amb anxoves és un títol suggeridor. És la faula d'una fantasia que es perfila entre el somni i la il·lusió. Perquè parlar d'anxoves no és tan sols ressaltar les excel·lències d'un peix. Parlar d'anxoves és parlar d'una cultura, d'un art, d'un poble i de la seva gent i d'un univers molt particular, el dels qui senten i expressen la seva devoció pel mar i les seves tradicions. En aquest llibre descobrim que l'anxova mou molt més que una indústria o un comerç, que es tracta d'una forma de vida profundament arrelada en el sentiment d'un poble, l'Escala, i en la manifestació de les seves creences. (Museu de l'Escala).



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Peixos ; Indústria alimentària
Àmbit:Escala, l'
Cronologia:[0000 - 2003]
Autors add.:Serra Mayoral, Carles
Autors add.:Ajuntament de l'Escala
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Víctor Català (L'Escala); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); B. Carles Bosch de la Trinxeria (La Jonquera); B. Pere Calders (Llançà); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 431
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Projecte d'una indústria de producció d'oli d'oliva situada al polígon industrial El Pla de Castellò d'Empúries (Alt Empordà) [Fitxer informàtic] / Pol Llorens Espinet
Llorens Espinet, Pol


2020
Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior, 2020
1 recurs electrònic
Treball final de grau (Enginyeria Agroalimentària).

El present projecte té per objectiu definir, dissenyar i calcular el procés productiu, l'edificació, les instal·lacions, la maquinària i la resta de variables tècniques i econòmiques necessàries per executar una indústria destinada a l'elaboració d'oli d'oliva verge extra. La indústria projectada s'ubicarà al polígon industrial El Pla, dintre del terme municipal de Castelló d'Empúries, a la comarca de l'Alt Empordà.


Matèries: Indústria de l'oli ; Indústria alimentària ; Projectes ; Oli d'oliva ; Instal·lacions industrials ; Maquinària industrial
Àmbit:Castelló d'Empúries
Cronologia:[2020]
Accés: http://hdl.handle.net/10256/17898
Localització: Universitat de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Farinera de Castelló d'Empúries / Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya ; [coordinació: Magda Fernàndez i Cervantes ; textos: Carme Gilabert i Valldeperez, [et al.] ; dibuixos: Jordi Ballonga]



2a ed.
Castelló d'Empúries : Ecomuseu Farinera Castelló d'Empúries, [2010]
23 p. : il. ; 30 cm (Quaderns de didàctica i difusió, 12) 
ISBN 9788439384045



Matèries: Indústria farinera ; Molins fariners ; Indústria alimentària ; Guies didàctiques ; Instal·lacions industrials ; Ecomuseus ; Museus especialitzats
Matèries:Farinera de Castelló d'Empúries
Àmbit:Castelló d'Empúries
Cronologia:[0000 - 2010]
Autors add.:Fernàndez i Cervantes, Magda (Dir.) ; Gilabert i Valldeperez, Carme
Autors add.:Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya ; Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Fages de Climent (Figueres); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Lambert Mata (Ripoll)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
1st International Conference on the Agricultural and Food Heritage : Reims, France, 3, 4 and 5 May 2007 : resums and contributions

International Conference on the Agricultural and Food Heritage (1r : 2007 : Reims )


2007
[20] p. ; 30 cm
Avant-títol: Initial announcement. Text en francès i anglès.

El document recull el resums de les ponències presentades a la conferència homònima.



Matèries: Congressos ; Indústria alimentària ; Indústria farinera ; Instal·lacions industrials ; Restauració i conservació ; Arqueologia industrial ; Patrimoni cultural
Matèries:Farinera de Castelló d'Empúries
Àmbit:Castelló d'Empúries ; Reims - França
Cronologia:[0000 - 2007]
Autors add.:Canadian Society for Industrial Heritage ; International Committee for the Conservation of the Industrial Heritage


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 431
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Projecte d'una explotació avícola de gallines ponedores (camperes) i pollastres d'engreix al terme municipal de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) [Fitxer informàtic] / Ferran Geli Jofre ; [dirigit per: Xavier Puigvert Colomer]
Geli Jofre, Ferran


2013
Dirigida per: Puigvert Colomer, Xavier. Universitat de Girona, 2013
1 disc òptic (CD-ROM)
Projecte de fi de carrera (Enginyeria Tècnica Agrícola. Explotacions Agropecuàries).



Matèries: Projectes ; Explotacions agràries ; Avicultura ; Indústria alimentària
Àmbit:Castelló d'Empúries
Cronologia:2013
Autors add.:Puigvert Colomer, Xavier (Dir.)
Localització: Universitat de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 22
ir a la página                         

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3