português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
252989 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cocina de aceites de variedades tradicionales Territorio Sénia = Cooking with tradicional varieties of olive oils from the Sénia region / [textos: Fundació Alícia, Mancomunitat Taula del Sénia, Associació Territori Sénia ; prólogo Ferran Adrià ; fotos: Paül Peralta]



Benicarló : Onada, 2012
178 p. : il. col. ; 23 cm (Biblioteca Taula del Sénia. Serie maior, 6) 
Text en castellà i anglès.
ISBN 9788415221777



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Oli d'oliva
Àmbit:Montsià ; Baix Maestrat ; Castelló ; País Valencià ; Ports de Tortosa-Beseit
Cronologia:2012
Autors add.:Adrià Acosta, Ferran (Pr.) ; Peralta, Paül (Il·l.)
Autors add.:Mancomunitat de la Taula del Sénia ; Fundació Alícia ; Associació Territori Sénia
Localització: B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Josep Bellet i Falcó (Castelldans); B. Municipal (Mas de Barberans); B. Municipal (Móra la Nova); B. Sebastià Juan Arbó (La Ràpita); B. José Escudé Albesa (Santa Bàrbara); B. Pere de Montcada (La Sènia); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Popular (Ulldecona)


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3