português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
141550 []
References found:
Showing:
1 .. 1   in format [Default]
page 1 of 1


1 / 1
select
print

Bookmark and Share
100 plats indispensables de la cuina catalana : de la cuina de les àvies als germans Roca / Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume


Valls : Cossetània, 2013
224 p. : il. ; 24 cm (De 100 en 100, 21) 
ISBN 9788490341650

La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[0000 - 2013]


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 1

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3