português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
111597 []
References found:
Showing:
1 .. 1   in format [Default]
page 1 of 1


1 / 1
select
print

Bookmark and Share
La Cuina del país dels càtars: cultura i plats d'Occitània, de Gascunya a Provença / Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume


Valls : Cossetània, 2003
360 p. : il. ; 24 cm (El cullerot, 24) 
Bibliografia i fonts.
ISBN 84-96035-80-8

Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó també sobre el catarisme, el país -Occitània-, la seva història i la seva cultura. S'hi aplega la cuina de tots els països occitans -del Llenguadoc a Provença, d'Alvèrnia al Llemosí, de la Vall d'Aran a Gascunya-, basada alhora en els ingredients més simples però també amb alguns dels productes gastronòmics més exquisits i famosos del món, de les tòfones al foie gras, de la sal de la Camarga a les ostres d'Arcachon, dels vins de Bordeus a l'armanyac. Aprendrem a estimar -i a cuinar, amb unes receptes detalladament explicades- plats de fama mundial com la bollabessa, l'aïoli, el cassoulet, el foie gras, la ratatouille o el deliciós clafoutis.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Catarisme
Àmbit:Val d'Aran ; Llenguadoc - França ; Occitània - França ; Provença - França
Cronologia:[1100 - 1300]


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 1

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3